Champions league 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Madrid

#5476 Re: Champions league 2013/14

Post by Madrid »

alzjaciP wrote:E moj @Madrid, jbt. led sa kim ja diskutujem sa likom koji kaze ako je sad Vrbanjusa pobijedila Barcelonu onda je Bosanska sabanija jaca od Primere :lol: :lol:
Nestalo argumenata?
Ne znam ni sto diskutujem sa necijim multyem, doviđenja i prijatno!
palermo

#5477 Re: Champions league 2013/14

Post by palermo »

solo2 wrote:
Treb'o si VIKAT tako do je Special One bio u Realu - tada moze i Dzeko i Pjanic a Chelsea... tuga brate
Vik'o sam za Džeku :D ....

P.S
al šta mogu, ja sam ti maloi smaptizer Chelskija :D
almir1977

#5478 Re: Champions league 2013/14

Post by almir1977 »

cyprus wrote:Uh, jebiga... Da nije pao onaj glupi gol pred kraj poluvremena, ko zna šta bi bilo na kraju...

Ovako, generalno kad se sagleda, polufinale za ovogodišnji Chelsea uopšte nije loš rezultat... Dobro, možda se zbog Mourinha stekao dojam da bi se moglo dogurat i dalje, ali realno igrački kadar ima dosta rupa, posebno u ofanzivnom segmentu... Od ofanzivaca ja jedino Hazarda percipiram kao vrhunsku klasu... Willian, Oscar, Schurle, Ramires, Salah jesu dobri igrači, ali mislim da to nije baš taj najviši nivo...

Šta tek reći o vrhu napada... Ne znam otkud uopšte Eto'o uskrsnu, totalno nepotrebno 'pojačanje'... Torres mi je jedan od najdražih igrača na svijetu, ali jebiga, to je ipak Torres... Demba Ba je trebao dobivati više prilike...

Vjerujem da će do sljedeće sezone Mou skontat kako da bolje posloži kockice i da će to tada još bolje izgledat... Naravno da je i on vukao neke krive poteze otkad se vratio, ali ja ovu sezonu uopšte ne percipiram kao neuspješnu... Dobro, trofeji su izostali, ali iz nekog razloga, ja ih ove sezone nisam pretjerano ni očekivo...

Uglavnom, od mene kao simpatizera Chelsea, ide neupitna podrška Mourinhu, a mislim da na isti način razmišlja i većina navijača i simpatizera ovog kluba... A ovo večeras je zaslužena pobjeda Atletica... Svaka čast Simeoneu, radi fantastičan poso i to prilično tiho i na mala vrata :thumbup: Nek se i monotonija Primere i Lige prvaka malo razbila...
Ko vam je kriv što ste prodali Matu i Sturridge-a. Znam ja - Mourinho. Jer Mata nije igrač koji možeigrati beka kad Mourinho tako zamisli.
cindrlimindrli

#5479 Re: Champions league 2013/14

Post by cindrlimindrli »

Ovo stvarno postaje smijesno. Prije pocetka utakmice ovdje se mase odbranom celzija, beton, najbolji, vaki-naki...
sad odjednom kad su dobili po tamburi k'o nikad, eto, siromasan igracki kadar...mis'im, pomanje to, djeca ti se
smiju, moj Reufe. :D
palermo

#5480 Re: AW: Champions league 2013/14

Post by palermo »

cyprus wrote:
Ma ne nabrajo ja sad, al samo ću reći da nekih 6-7 timova u Evropi zasigurno ima kvalitetnije ofanzivne opcije nego Chelsea... Ove Chelseajeve što sam nabrojao jesu dobre, ali potrebna je potpuna rekonstrukcija opcija u vrhu napada, te bar još jedan igrač Hazardove klase u vezi da bi se Chelsea mogao svrstati u kategoriju 3-4 najjača evropska tima...
That's point :thumbup: .Pričamo o timu koji će biti ravnopravan sa Barcom i Realom, a ne o nekom sad pa dobrom timu.
Pa i ovakav Chelsie je opet ispred Arsenala
alzjaciP

#5481 Re: Champions league 2013/14

Post by alzjaciP »

Madrid wrote:
alzjaciP wrote:E moj @Madrid, jbt. led sa kim ja diskutujem sa likom koji kaze ako je sad Vrbanjusa pobijedila Barcelonu onda je Bosanska sabanija jaca od Primere :lol: :lol:
Nestalo argumenata?
Ne znam ni sto diskutujem sa necijim multyem, doviđenja i prijatno!
Unistio me ti argumentima kad si rekao da da ako Vrbanjusa pobjedi Barcelona da ce bosanska sabanija biti jaca od Primere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cyprus

#5482 Re: Champions league 2013/14

Post by cyprus »

almir1977 wrote:
cyprus wrote:Uh, jebiga... Da nije pao onaj glupi gol pred kraj poluvremena, ko zna šta bi bilo na kraju...

Ovako, generalno kad se sagleda, polufinale za ovogodišnji Chelsea uopšte nije loš rezultat... Dobro, možda se zbog Mourinha stekao dojam da bi se moglo dogurat i dalje, ali realno igrački kadar ima dosta rupa, posebno u ofanzivnom segmentu... Od ofanzivaca ja jedino Hazarda percipiram kao vrhunsku klasu... Willian, Oscar, Schurle, Ramires, Salah jesu dobri igrači, ali mislim da to nije baš taj najviši nivo...

Šta tek reći o vrhu napada... Ne znam otkud uopšte Eto'o uskrsnu, totalno nepotrebno 'pojačanje'... Torres mi je jedan od najdražih igrača na svijetu, ali jebiga, to je ipak Torres... Demba Ba je trebao dobivati više prilike...

Vjerujem da će do sljedeće sezone Mou skontat kako da bolje posloži kockice i da će to tada još bolje izgledat... Naravno da je i on vukao neke krive poteze otkad se vratio, ali ja ovu sezonu uopšte ne percipiram kao neuspješnu... Dobro, trofeji su izostali, ali iz nekog razloga, ja ih ove sezone nisam pretjerano ni očekivo...

Uglavnom, od mene kao simpatizera Chelsea, ide neupitna podrška Mourinhu, a mislim da na isti način razmišlja i većina navijača i simpatizera ovog kluba... A ovo večeras je zaslužena pobjeda Atletica... Svaka čast Simeoneu, radi fantastičan poso i to prilično tiho i na mala vrata :thumbup: Nek se i monotonija Primere i Lige prvaka malo razbila...
Ko vam je kriv što ste prodali Matu i Sturridge-a. Znam ja - Mourinho. Jer Mata nije igrač koji možeigrati beka kad Mourinho tako zamisli.
Nisam ja ništa prodavao :mrgreen: I nisam krivio nikog, nego čak naprotiv: htio sam reći kako polufinale ove godine ne predstavlja nimalo loš rezultat za Chelsea... Po meni nema razloga za veliko nezadovoljstvo...
hrastov žižak

#5483 Re: Champions league 2013/14

Post by hrastov žižak »

može on materi sad rekonstruisat kad ga lola nakalemi sa ardom bradom u ekipi
Zmijuga loma

#5484 Re: Champions league 2013/14

Post by Zmijuga loma »

cyprus wrote: Ma ne nabrajo ja sad, al samo ću reći da nekih 6-7 timova u Evropi zasigurno ima kvalitetnije ofanzivne opcije nego Chelsea...
Ok, Mourinho treba apsolutni dream team Evrope, sve ispod toga je 'limitirana ekipa'. Jel toliko teško shvatiti da je Mourinhov kriminalni man-management doveo do toga da mu igraju Schwarzer, Cashley i Eto'o?
5 0 5

#5485 Re: Champions league 2013/14

Post by 5 0 5 »

mourinho je osvojio 2 trofeja, od mogucih 14, u zadnje 4 sezone. i na to je potrosio 1/3 milijarde eura.
cindrlimindrli

#5486 Re: AW: Champions league 2013/14

Post by cindrlimindrli »

palermo wrote:
cyprus wrote:
Ma ne nabrajo ja sad, al samo ću reći da nekih 6-7 timova u Evropi zasigurno ima kvalitetnije ofanzivne opcije nego Chelsea... Ove Chelseajeve što sam nabrojao jesu dobre, ali potrebna je potpuna rekonstrukcija opcija u vrhu napada, te bar još jedan igrač Hazardove klase u vezi da bi se Chelsea mogao svrstati u kategoriju 3-4 najjača evropska tima...
That's point :thumbup: .Pričamo o timu koji će biti ravnopravan sa Barcom i Realom, a ne o nekom sad pa dobrom timu.
Pa i ovakav Chelsie je opet ispred Arsenala
Imalo bi smisla da Celzi gaji napadacki fudbal, ne poznajem ni jednog napadaca koji bi na onu igru bio prevaga.
Jbt, oni su svojom taktikom unistili najboljeg napadaca svijeta tada, Toresa, momak nikad sebi nece doci.
solo2

#5487 Re: Champions league 2013/14

Post by solo2 »

Cuj Chelsea nema kvalitetnu ekipu :shock: ili nema kvalitetan napad :shock: pa jbt mogu sastaviti dvije ekipe da ne znas koja je bolja... covjece Eto, Ba, Torres, Shurrle, Hazard, Oscar(mali je zmaj!), Ramirez, Obi Mikel, Salah, Matic - da se smrznes...
solo2

#5488 Re: Champions league 2013/14

Post by solo2 »

505sCrtom wrote:mourinho je osvojio 2 trofeja, od mogucih 14, u zadnje 4 sezone. i na to je potrosio 1/3 milijarde eura.
sad ce hejteri odmah spucati argument kako je Murinho doveden da pobjedi Barcu... ciganija pa eto ti.
alzjaciP

#5489 Re: Champions league 2013/14

Post by alzjaciP »

505sCrtom wrote:mourinho je osvojio 2 trofeja, od mogucih 14, u zadnje 4 sezone. i na to je potrosio 1/3 milijarde eura.
Malo, ustvari ne malo vec mizerno malo. Pa Moyes bi vise osvojio :oops: :oops:
cyprus

#5490 Re: Champions league 2013/14

Post by cyprus »

Zmijuga loma wrote:
cyprus wrote: Ma ne nabrajo ja sad, al samo ću reći da nekih 6-7 timova u Evropi zasigurno ima kvalitetnije ofanzivne opcije nego Chelsea...
Ok, Mourinho treba apsolutni dream team Evrope, sve ispod toga je 'limitirana ekipa'. Jel toliko teško shvatiti da je Mourinhov kriminalni man-management doveo do toga da mu igraju Schwarzer, Cashley i Eto'o?
Pa kada govorimo o samoj završnici Lige prvaka, onda da, potrebno je imati nešto nalik na dream team kako bi se ozbiljno moglo računati na osvajanje tog takmičenja... Naravno, dotle se možeš došunjat i sa slabijim kadrom (Mou je to uspio dvaput!), ali to nije nešto što se očekuje od tih ekipa... Eto, ko je realno svrstavao Chelsea u top 3-4 favorita za osvajanje ovogodišnje LP? Rijetko ko...

A ponovit ću da je Mourinho imo loših poteza od povratka u London, ali bez obzira, ja imam bezgranično povjerenje u njeg...
dezurni_ucenik

#5491 Re: Champions league 2013/14

Post by dezurni_ucenik »

Sta je ovo Hazard popizdio? Napada Mourinja ,napada klub.Izgleda hoce u PSG da ga posalju.
ultima_palabra

#5492 Re: Champions league 2013/14

Post by ultima_palabra »

Mourinho ima 0/6 u polufinalima LP sa Chelseajem i Madridom... 2/2 sa Portom i Interom.
alzjaciP

#5493 Re: Champions league 2013/14

Post by alzjaciP »

dezurni_ucenik wrote:Sta je ovo Hazard popizdio? Napada Mourinja ,napada klub.Izgleda hoce u PSG da ga posalju.
:?
dezurni_ucenik

#5494 Re: Champions league 2013/14

Post by dezurni_ucenik »

alzjaciP wrote:
dezurni_ucenik wrote:Sta je ovo Hazard popizdio? Napada Mourinja ,napada klub.Izgleda hoce u PSG da ga posalju.
http://chelseabalkan.com/201404303006/v ... udbal.html

Valjda nije istina ovo sto govori.Noga ce mu biti 100 %
Zmijuga loma

#5495 Re: Champions league 2013/14

Post by Zmijuga loma »

cyprus wrote:
Zmijuga loma wrote:
Pa kada govorimo o samoj završnici Lige prvaka, onda da, potrebno je imati nešto nalik na dream team kako bi se ozbiljno moglo računati na osvajanje tog takmičenja... Naravno, dotle se možeš došunjat i sa slabijim kadrom (Mou je to uspio dvaput!), ali to nije nešto što se očekuje od tih ekipa... Eto, ko je realno svrstavao Chelsea u top 3-4 favorita za osvajanje ovogodišnje LP? Rijetko ko...
Treba imati dream team ali se može i došunjati. :lol: Paša, ne znaš ti bi li srao ili pišao. Reći ću ti samo jedno: Atletico jebeni Madrid.

Mada, nastavi sa traženjem isprika i olakšavajućih okolnosti za trenerskog masterminda, malo komedije ne škodi. :D
cindrlimindrli

#5496 Re: Champions league 2013/14

Post by cindrlimindrli »

dezurni_ucenik wrote:
alzjaciP wrote:
http://chelseabalkan.com/201404303006/v ... udbal.html

Valjda nije istina ovo sto govori.Noga ce mu biti 100 %

Momak je samo rekao ono sto svi koji prate fudbal vide.
Romanista 101%

#5497 Re: Champions league 2013/14

Post by Romanista 101% »

a sta mislite da je Murinho trener Atl. Madrida sa ovim igrackim kadrom dokle bi dogurao? :lol: :D
palermo

#5498 Re: Champions league 2013/14

Post by palermo »

Romanista 101% wrote:a sta mislite da je Murinho trener Atletica sa ovim igrackim kadrom dokle bi dogurao? :lol: :D
Ko zna, možda bi bilo kao i sa Portom.....fudbal je jebena igra
alzjaciP

#5499 Re: Champions league 2013/14

Post by alzjaciP »

Romanista 101% wrote:a sta mislite da je Murinho trener Atletica sa ovim igrackim kadrom dokle bi dogurao? :lol: :D
Jbg. jarane osvojio je sa Portom mada je tad prosao United zahvaljujuci golu iz ofsajda ali trofej se pika.
dezurni_ucenik

#5500 Re: Champions league 2013/14

Post by dezurni_ucenik »

cindrlimindrli

Ja bih prije rekao da su njemu ide u PSG.

Al kladim se ,sutra ce biti vijest kako Hazard demantuje sve sto je rekao.
Locked