Dope_Man wrote:
Citam temu i ne kontama kako mnogi pogresno citaju njegove postove. Covjek samo kaze da kada vidi neko levata koji bi da nazore pretekne kolonu, pa se onda mora u po preticanja uvaljivati jer se pojavio neko u suprtotnoj traci, on ne dozvoljava da se taj levat njemu uvali tako sto nece zakociti da bi njemu dao prostora, vec ce nastaviti ici iza auta ispred sebe ili ce mu se primaci skroz ako je spora/stojeca kolona.
Potpuno razumljivo, kreteni koji preticu kolone to i rade samo jer znaju da ce ih neko pustiti da se uvale par puta dok ne prebace cijelu kolonu i onda on pametan a svi ostali glupi.
Upravo tako. Pustaju ih osobe tipa respe, gorana, ti se boje samog sebe. Nikakav mangupluk u ovome nema, a ni prikazivanje sebe kao zajebanog, jednostavno ne dozvoljavam bezobrazluk, toliko postovanja prema sebi imam. Svi koji misle da lazem, bujrum probaj mi uzet prvenstvo, uvalit se u koloni, pa vidi kako i gdje ces zavrsiti. Ja za lim vezan nisam, promijenio sam ih do sad ko neko carapa. Jednom kada krenes u pohod preticanja kolone/pune linije sam treba da budes svjestan svog rizika i potencijalnog smrtnog ishoda, a ne da se oslanjas na mene kao andjeo cuvara.
Gorane, autic koji si narucio je stigao meni, ako ga zelis nazad matori kenjac dodji da ti sastavim jednu klempu zdravstvenom knjizicom, pa ako povijes glavusku mozda ga i dobijes nazad, do tad kenjac stari laj preko tastature.. Moje incijale se ne trebaju pojavljivati po crnoj hronici da bi bio neko i nesto u tvojim ili necijim ocima, ja klosar ni propali kriminalac nisam, nit mi je to ikada bio cilj.