Demokratska fronta Željko Komšić
- Prpa.ba
#5476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jos kad bi svoju politiku updateovali kao i logo, gdje bi nam bio kraj. 
-
StupskaBitanga
#5477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da distancirali se od SDA kojoj sada dođu kao priljepakPrpa.ba wrote:Jos kad bi svoju politiku updateovali kao i logo, gdje bi nam bio kraj.
- shiljak
#5478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
još samo da postanu aktivniji na facebooku, valjda će biti do kraja godine
Nešto kao ovaj zadnji komentar - dobro jutro 
-
sandra01
#5479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Genije wrote:samo da se pofalim
novi član df-a
Joooj ja se jos razmisljam
-
sandra01
#5480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne znam sta bih ti reklaGenije wrote:ma razmislio ja plaho
trenutno jedino neka normala koju vidim
ako se izvitopere
odo ja
al ne mogu više sam nako gledat ko blećak šta ovi korumpirani govnari rade
Ne znam ,ne znam
- Orange Revolution
#5481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Više od 15000 punopravnih članova za 5mj dokazuje da je ovo jedina poštena šansa za normalne građane ove države.
Demokratska fronta - Željko Komšić -Narod
Demokratska fronta - Željko Komšić -Narod
-
Great Cornholio
#5482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Previše je Željko emotivna osoba da bi mogao biti uspješan političar, ali vjerovatno će dosta ljudi glastati za njega zbog toga što su naši ljudi željni "pravde". A možda i nije toliko emotivan, možda su njegovi ratnički istupi dio njegove političke kampanje, zna da se naši ljudi "pale" na ratnike.
Dosta nam je ratova, dosta nam je zapaljivih govora, ništo dobro oni neće proizvesti, mogu dovesti jedino do još dubljih podjela među građanima BiH, i zato ja neću glasati za ovu novu Željkovu stranku.
Dosta nam je ratova, dosta nam je zapaljivih govora, ništo dobro oni neće proizvesti, mogu dovesti jedino do još dubljih podjela među građanima BiH, i zato ja neću glasati za ovu novu Željkovu stranku.
-
Great Cornholio
#5483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja samo ne znam da li je Željko stvarno tako "eksplozivan" ili to glumi jer zna da to kad naših ljudi prolazi, vidio da se Dodiku ta strategija isplatila pa pokušava da dođe na vlast po njegovom receptu.Genije wrote:tu ima istine
neće me nikad i NIKO natjerati da ratujem
i ako bude išao tom linijom
razilazimo se vrlo brzo
rat je najveći idiotizam ljudskog roda
sama suprotnost humanizmu
bezumlje
Ja trenutno ne vidim u BiH neku političku opciju koja bi predstavljala neko veliko dobro, ali kao i do sada što sam činio, od ponuđenih zala izabraću ono koje smatram najmanjim.
-
Revoltage
#5484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisam jos siguran, previse mi naginje DF nekako na ove selefije iz SDA. Morace tu dosta stvari razjasniti.
-
ulciscorr
#5485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Suprotnost humanizmu i "bezumlje" je dozvoljavanje zla i nepravde putem tog iracionalnog pacifizma i nezainteresovanosti kojom se ti ponosis.Genije wrote:tu ima istine
neće me nikad i NIKO natjerati da ratujem
i ako bude išao tom linijom
razilazimo se vrlo brzo
rat je najveći idiotizam ljudskog roda
sama suprotnost humanizmu
bezumlje
Last edited by ulciscorr on 07/09/2013 10:09, edited 1 time in total.
-
ulciscorr
#5486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A sto vi ne osnujete jednu komunajrsku stranku koja se zalaze za bratstvo i jedinstvo sa cetnicima i ne izadjete na izbore?Revoltage wrote:Nisam jos siguran, previse mi naginje DF nekako na ove selefije iz SDA. Morace tu dosta stvari razjasniti.
-
Revoltage
#5487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa evo, Zeljko je komunjara, a nas?ulciscorr wrote:A sto vi ne osnujete jednu komunajrsku stranku koja se zalaze za bratstvo i jedinstvo sa cetnicima i ne izadjete na izbore?Revoltage wrote:Nisam jos siguran, previse mi naginje DF nekako na ove selefije iz SDA. Morace tu dosta stvari razjasniti.
-
ulciscorr
#5488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljko je Hrvat. On nema krizu identiteta.Revoltage wrote:Pa evo, Zeljko je komunjara, a nas?To je nasa stranka.
-
Revoltage
#5489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
On se bori za svoje dijete koje nije Hrvat nego Bosanac. To je tvoj problem i problem hanbalita iz SDA. Vama pase ova tronozna azdaja da mozete serakati i kukati kako ste svi ugrozeni, ali procitane ste.ulciscorr wrote:Zeljko je Hrvat. On nema krizu identiteta.Revoltage wrote:Pa evo, Zeljko je komunjara, a nas?To je nasa stranka.
Idi sa Dodom pod ruku, to ti je brat po ideologiji.
P.S. poveci Covica za sobom, hebo ga klempo klempavi.
Last edited by Revoltage on 07/09/2013 10:15, edited 1 time in total.
-
ulciscorr
#5490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Revoltage wrote:On se bori za svoje dijete koje nije Hrvat nego Bosanac. To je tvoj problem i problem hanbalita iz SDA. Vama pase ova tronozna azdaja da mozete serakati i kukati kako ste svi ugrozeni, ali procitane ste.ulciscorr wrote:Zeljko je Hrvat. On nema krizu identiteta.Revoltage wrote:Pa evo, Zeljko je komunjara, a nas?To je nasa stranka.
Idi sa Dodom pod ruku, to ti je brat po ideologiji.
P.S. poveci Covica za sobom, hebo ga klempo klempavi.
-
rajvosa1
#5491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bas prije par dana citam neku knjigu i vidjeh da je Munja Alibabic bio isljednik UDBA-e na sarajevskom procesu Aliji i drugima. Kazu da je to stara prica, ali meni je do sada promakla. Bas me sada zanima kako ce on funkcionirati u ovoj koaliciji SDA-DF.
- Banksy
#5492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako ga je Alija '92. postavio za šefa Službe državne bezbjednosti, ne razumijem zašto bi on to to danas smetao bilo kome iz SDA?
-
StupskaBitanga
#5493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesu li ovi zvanično postali ili se i dalje rađaju?
-
rajvosa1
#5494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vala, imaš pravo. Samo kako ta Udbaška bagra sve preživljava, nije mi jasnoBanksy wrote:Ako ga je Alija '92. postavio za šefa Službe državne bezbjednosti, ne razumijem zašto bi on to to danas smetao bilo kome iz SDA?
- shiljak
#5495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Općinska organizacija Demokratska fronta BH Novi Grad Sarajevo , prema utvrđenom polugodišnjem Planu i pogramu rada, pored redovnih aktivnosti, planirala je od 16.09.2013. godine realizaciju Projekta “Besplatna administrativno-pravna pomoć”. U želji da izađemo u susret sugrađanima Općine Novi Grad Sarajevo, otvorimo šire vrata naše kancelarije i učinimo nešto korisno za zajednicu, odlučili smo se pružiti primarnu besplatnu administrativnu i pravnu pomoć onima kojima je realno potrebna tj. koji su socijalno ugroženi ili samo neupućeni. Držimo da svaka osoba treba imati jednak pristup ukupnom spektru temeljnih prava i sloboda, odnosno da sve društveno-političke i profesionalne funkcije moraju biti otvorene za sve pod uvjetima jednakih mogućnosti. Besplatna pomoć naših članova pravne i ekonomske struke se sastoji u pravnom savjetovanju, ukazivanju na moguće pravce za rješavanje njihovih problema, pribavljanju informacija, pisanju podnesaka, zahtjeva, molbi, žalbi i odgovora, posredovanju u kontaktu sa nadležnim subjektima. Projekat nema za cilj zamijeniti stručna lica (advokate) u rješavanju kompleksnijih problema. U cilju da Bosna i Hercegovina postane država vladavine prava i sigurnosti, zajedno sa našim sugrađanima, ukazat ćemo na nedostatke i potražiti odgovore na pitanja i rješenje njihovog problema. Da bi postali korisnikom besplatne administrativno-pravne pomoći, potrebno je da posjetite kancelariju Demokratske fronte BH Novi Grad Sarajevo u ul. Bulevar Branilaca Dobrinje bb, podnesete Zahtjev za korištenje besplatne administrativno-pravne pomoći, priložite kopiju upravnog ili drugog akta, te osobnog dokumenta. Garantiramo diskreciju. Termin za predaju Zahtjeva i pravne konsultacije je svakog ponedjeljka, od 18 do 20h.

https://www.facebook.com/Demokratska.fronta.BiH
Last edited by shiljak on 12/09/2013 20:01, edited 1 time in total.
- shiljak
#5496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
USKORO!!!
Prvi odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ove divne DF naušnice ručne izrade! Pratite i dalje Zvaničnu FB stranicu
https://www.facebook.com/pages/Demokrat ... 0597578556

Prvi odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ove divne DF naušnice ručne izrade! Pratite i dalje Zvaničnu FB stranicu
https://www.facebook.com/pages/Demokrat ... 0597578556

-
StupskaBitanga
#5497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo postaje cirkus opštih razmjera
- vivaldi
#5498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
OMG
kad ce priglavke
- O'zone
- Globalni moderator
#5499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Iiiiiiiiiii ugasi se svjetlo na kraju tunela 
-
kox
#5500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko vidim na Facebooku, čini mi se da DF zadnjih mjeseci radi vrlo dobre stvari, posebno OO Novi Grad (iako to nije moja opština). Ali mislim da bi se trebali malo više aktivirati van Sarajeva.