To morate odgledati
Moderator: _BataZiv_0809

na ovom forumu sam 7 godina i iako sam najcesci gost na pdfu "politika" ogavnijeg posta nisam procitao.Abu FEED el-Castro wrote:Ja nisam mogo vjerovat. Kad sam skonto sta je i kolko je sati 'mal povratio nisam, fuj-fuj-fuj plju-plju-pljuNot My Idea wrote:sinoc gledala prvi put i film jemogla sam plakat ko pizda
![]()
Sreca u nesreci pa je hapyend na kraju...
Mal nisi povratio al si ostao uz njega 2 sata (ioako se nakon 20minuta skonta "kolko je sati"). Yeah right.Abu FEED el-Castro wrote:Ja nisam mogo vjerovat. Kad sam skonto sta je i kolko je sati 'mal povratio nisam, fuj-fuj-fuj plju-plju-pljuNot My Idea wrote:sinoc gledala prvi put i film jemogla sam plakat ko pizda
![]()
Not My Idea wrote:Mal nisi povratio al si ostao uz njega 2 sata (ioako se nakon 20minuta skonta "kolko je sati"). Yeah right.Abu FEED el-Castro wrote:
Ja nisam mogo vjerovat. Kad sam skonto sta je i kolko je sati 'mal povratio nisam, fuj-fuj-fuj plju-plju-plju![]()
pitanje ukusa za filmove je isuvise suptilna stvar, da bi ga se olako shvatalo, tako da tvoje (dis)kvalifikacije tipa "nista posebno", "dosadno", "sasvim solidan" imaju svoju tezinu...Bellydancesuperstar wrote:![]()
ma kako tako misliš, šta ne vidiš da mi se skoro svaki svidio. ni jednog nisam popljuvala. svi su sasvim solidni bili.
govor mrznje je jedno, rec da film ne valja je drugo. sto ti vjerovatno i uvidjas u ovom slusaju, bar se nadam. u suprotnom..Bellydancesuperstar wrote:šta više ljudi ne mogu ni reći da im je film fuj da ne dobiju ban?
jesi uspio otpetljat gdje prica pocinje, gdje zavrsava, a sta je fikcija?madFlava wrote:pogledao Stay sto je preporucio Horionbosona i solidan je zanimljiv za pogledat .Nije za svacije oci.
jel' to na moj komentar?Bellydancesuperstar wrote:šta više ljudi ne mogu ni reći da im je film fuj da ne dobiju ban?
i nikome da zasmeta...Sreca u nesreci pa je hapyend na kraju...
jesam,trebalo mi je malo posliej filma koja minuta da razaberem ali da se skontathorion_bosona wrote:jesi uspio otpetljat gdje prica pocinje, gdje zavrsava, a sta je fikcija?madFlava wrote:pogledao Stay sto je preporucio Horionbosona i solidan je zanimljiv za pogledat .Nije za svacije oci.rek'o ti ja cudnovat film
Meni smeta sto rece kakav je kraj, pa mi sad nije uopste cejf da ga gledamvee-jay wrote:jel' to na moj komentar?Bellydancesuperstar wrote:šta više ljudi ne mogu ni reći da im je film fuj da ne dobiju ban?
a covjek 'ladno rece:
Pregledo sam sve, niko nije preveo valjda zbog lošeg interesa za ovaj film.sarajlija_ba wrote:Ne mogu da nađem titl za ovaj film http://www.imdb.com/title/tt1487118/
sarajlija_ba wrote:Ne mogu da nađem titl za ovaj film http://www.imdb.com/title/tt1487118/
pa dobro, ako nikome ne smeta da ljudi na ovom forumu otvoreno pozivaju na i podrzavaju ubijanje homoseksulaca na najbrutalniji i najogavniji nacin, ili sto je jos gore, podrzavaju takve izjave u sali... onda nikom nista. vama na dusu.KPNCTNJAH wrote:Meni smeta sto rece kakav je kraj, pa mi sad nije uopste cejf da ga gledamvee-jay wrote:jel' to na moj komentar?Bellydancesuperstar wrote:šta više ljudi ne mogu ni reći da im je film fuj da ne dobiju ban?
a covjek 'ladno rece:
Znači ako kažeš da hepiendom smatraš to što je na kraju filma poginuo, zaslužuješ ban? Moraš napisati "plakao sam na kraju" i onda ne zaslužuješ ban? Nisam gledao film, pa ne znam šta se desi na kraju, ali ne vidim razlog da neko dobije ban radi toga što mu se sviđa smrt na filmu. Pa film je kralju, nije stvarni zivot...vee-jay wrote:pa dobro, ako nikome ne smeta da ljudi na ovom forumu otvoreno pozivaju na i podrzavaju ubijanje homoseksulaca na najbrutalniji i najogavniji nacin, ili sto je jos gore, podrzavaju takve izjave u sali... onda nikom nista. vama na dusu.
a posto izgleda doticna osoba jos uvijek nije niti opomenuta od strane moderacije, vjerujem da ona dijeli vase misljenje o homoseksualcima. njoj na dusu.
hz__semir wrote:Znači ako kažeš da hepiendom smatraš to što je na kraju filma poginuo, zaslužuješ ban? Moraš napisati "plakao sam na kraju" i onda ne zaslužuješ ban? Nisam gledao film, pa ne znam šta se desi na kraju, ali ne vidim razlog da neko dobije ban radi toga što mu se sviđa smrt na filmu. Pa film je kralju, nije stvarni zivot...vee-jay wrote:pa dobro, ako nikome ne smeta da ljudi na ovom forumu otvoreno pozivaju na i podrzavaju ubijanje homoseksulaca na najbrutalniji i najogavniji nacin, ili sto je jos gore, podrzavaju takve izjave u sali... onda nikom nista. vama na dusu.
a posto izgleda doticna osoba jos uvijek nije niti opomenuta od strane moderacije, vjerujem da ona dijeli vase misljenje o homoseksualcima. njoj na dusu.
buksna wrote:^ meni ne smeta uopšte, niko nikog ne poziva ninaštane znam u čemu je problem, u svakom normalnom filmu negativci na kraju završe neslavno, happy end
Iako nisam nikad pogledo film, i nikad i neću, drago mi je da ima happy end, pa kakav je da je