Lijepo zvuči, ali ne i nemoguće...
Sa današnjom pobjedom priključujemo se ponovnoj borbi za titulu. Nadam se da će igrači to shvatiti u svojim glava i danas dati 150% svojih mogućnosti da se kući vrate sa 3 bobe.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne bude li 2-4 drz' sePriNc_ba wrote:sredjena je danasnja tekma. rezultat ako se sve poklopi ce biti 2-4 za nasuglavnom 2 razlike dobijamo sa primljenim golom.
toliko
je l tad branio onaj panticKPNCTNJAH wrote:S Rudarom je uvijek bilo zanimljivo, pa zasto ne i danas... nekako nam je najcesci rezultat 3:1, pa bih bio zadovoljan da ih i danas dobijemo istimsamo da se ne ponovi ona iz kupa.. 5:4
Jeste.Hedg wrote:je l tad branio onaj panticKPNCTNJAH wrote:S Rudarom je uvijek bilo zanimljivo, pa zasto ne i danas... nekako nam je najcesci rezultat 3:1, pa bih bio zadovoljan da ih i danas dobijemo istimsamo da se ne ponovi ona iz kupa.. 5:4
PriNc_ba wrote:sredjena je danasnja tekma. rezultat ako se sve poklopi ce biti 2-4 za nasuglavnom 2 razlike dobijamo sa primljenim golom.
toliko
Rano je za link jos. Bice pred sami pocetak tekme.nebitan lik wrote:ima li neki link
ja samo provjerene informacije dajem. nisam ti ja od onog posla rekla kazalahodža wrote:PriNc_ba wrote:sredjena je danasnja tekma. rezultat ako se sve poklopi ce biti 2-4 za nasuglavnom 2 razlike dobijamo sa primljenim golom.
toliko
đesi dojavljivač
ma ja prolupo kontam sad je tekmaBegA_ wrote:Rano je za link jos. Bice pred sami pocetak tekme.nebitan lik wrote:ima li neki link