SDP

kmirsad

#54676 Re: SDP

Post by kmirsad »

Banksy wrote:
Vidal89 wrote:
Isto tako licno znam da ne uzima pare za usluge nego trazi uslugu za uslugu i to sto kazes je tacno.
kmirsad wrote:
dakle bez obzira na stranačku i etničku pripadnost... koga hoče da im zaposli u RMU Banovići.
... što bi bilo simpatično da je u pitanju njegovo privatno preduzeće.
Meni je simpatično i ovako. Znam gdje i u čemu moji i ja Živimo.
Ako ništa drugo, bar svoju političku funciju u Banovičima koristi za dobre dobre stvari. Eno i TTU u Tuzli ... pred samu propast i unišenje od strane njegovih protivnika...RMU Banovići kupio, dao im posla i vratio u život veliku fabriku.
kmirsad

#54677 Re: SDP

Post by kmirsad »

Banksy wrote:Iako je vrijeme da se ovakve vijesti prebace na SDA temu, neka ih ovdje još koji dan.

Faktor:

Doktor Lagumdžija... o potrebi formiranja svojevrsnog socijaldemokratskog pokreta. koji bi objedinio što šire snage ljevice kao ključnog stuba bosanskohercegovačke državnosti i društva zajedničkih vrijednosti

https://faktor.ba/vijest/forum-obrazova ... -bih/24474

:lol: :lol:
Nema potrebe... na bilo kojoj temi o članice BH Bloka... ovi komentari su kompatibilni. :lol:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#54678 Re: SDP

Post by malakh »

kmirsad wrote: Đaba si uložio trud u pisanje ovog posta.
Ni jednom riječju nisi potvrdio i dokazao svoju tvrdnju da je GO SDP-a i GO NS-a svojim odlukama zabranio koaliranje sa PDA.
Što je babi milo, to joj se snilo.
Samo gomila tvojih ličnih utisaka,procjena, pretpostavki, percecija, zamučivanja vode...
I ogromna potreba, da bez i jednog argumenta, dokažeš da si u pravu.
Forumašenje. Isprazno.
Smisli novi fazon, širok ti je dijapazon.
Ne ide to u diskusiji sa ozbiljnim ljudima.
nigdje ne piše ni da su zabranili koaliranje sa sdsom. poučen tvojom obranom pda, očekujem da ćeš reći i da sds nije nacionalna stranka. :lol:

ja sam dokazao svoje tvrdnje onome tko želi da shvati. đaba dokazivanje osobi koja ne želi nešto da shvati i kojoj je pda građanska stranka. pa čovječe, čak i sda na svojim listama ima srba, a pda niti jednog, a dolaze sa tuzlanskog kantonta i taj kanton im je jedina baza.

i ovaj post je dokaz tvoje nemoći, na prošlom si se ispucao, pa dobio po ušima i sada skratio, samo da se što prije završi. naravno, prešlo je na ličnu osnovu.

kažem ti, ili se dobro maskiraš ili znaš nešto što ja ne znam. sve ostalo je priča za malu djecu i te dječije fore ako me napušiš, ja ću se naljutiti i neću više pričati sa tobom.

nego kolega, podforum bez cenzure i smiri se jedno dogledno vrijeme, dok se shvatiš šta si nabaljezgao u prethodnim postovima i danima.
daddy-kool

#54679 Re: SDP

Post by daddy-kool »

kmirsad wrote:
Vidal89 wrote:
Isto tako licno znam da ne uzima pare za usluge nego trazi uslugu za uslugu i to sto kazes je tacno.

Mislim da je ovo jedan novi Kukic koji radi kako on misli a ne kako mu iz SDA kazu, zbog toga je PDA drugacija upravo zbog Kukica.
:thumbup:
Ne uzima pare, to je tačno.
Uslugu koju ti uradi, moraš da mu vratiš kad zatraži.
Ako zatraži.
Ja sam na njega odnedavno, počeo da gledam kao na TK Dinu Konakavića...
Dokusuriti će će SDA u TK... sa BH Blokom ili bez njih. Nemaju šanse da se njim bore.
Kao biznismena, poštovao sam ga uvijek
:D

Banksy

#54680 Re: SDP

Post by Banksy »

Čini se da su procesi komplicirani i da se sve odvija presporo, a zapravo sve ide u pravom i jedino mogućem smjeru:
grupiranje gubitnika propalih stranaka DF i SBB oko raspadajuće SDA + iz SDPa izbačeni spavači SDA, svi s perspektivom propasti, raspada ili gašenja,
na drugoj strani nove, mlade, nadolazeće snage, i ljevice i centra, NS, Kiflini, podmlađeni SDP, s dugoročnom perspektivom jačanja i omasovljenja, do konačnog preuzimanja vlasti na svim nivoima u Federaciji.
Proces koji treba pozdraviti i podržati, svako prema svojim političkim opredjeljenjima i sklonostima. Moguće je, počelo je. :thumbup:
kmirsad

#54681 Re: SDP

Post by kmirsad »

malakh wrote:
kmirsad wrote: Đaba si uložio trud u pisanje ovog posta.
Ni jednom riječju nisi potvrdio i dokazao svoju tvrdnju da je GO SDP-a i GO NS-a svojim odlukama zabranio koaliranje sa PDA.
Što je babi milo, to joj se snilo.
Samo gomila tvojih ličnih utisaka,procjena, pretpostavki, percecija, zamučivanja vode...
I ogromna potreba, da bez i jednog argumenta, dokažeš da si u pravu.
Forumašenje. Isprazno.
Smisli novi fazon, širok ti je dijapazon.
Ne ide to u diskusiji sa ozbiljnim ljudima.
nigdje ne piše ni da su zabranili koaliranje sa sdsom. poučen tvojom obranom pda, očekujem da ćeš reći i da sds nije nacionalna stranka. :lol:

ja sam dokazao svoje tvrdnje onome tko želi da shvati. đaba dokazivanje osobi koja ne želi nešto da shvati i kojoj je pda građanska stranka. pa čovječe, čak i sda na svojim listama ima srba, a pda niti jednog, a dolaze sa tuzlanskog kantonta i taj kanton im je jedina baza.

i ovaj post je dokaz tvoje nemoći, na prošlom si se ispucao, pa dobio po ušima i sada skratio, samo da se što prije završi. naravno, prešlo je na ličnu osnovu.

kažem ti, ili se dobro maskiraš ili znaš nešto što ja ne znam. sve ostalo je priča za malu djecu i te dječije fore ako me napušiš, ja ću se naljutiti i neću više pričati sa tobom.

nego kolega, podforum bez cenzure i smiri se jedno dogledno vrijeme, dok se shvatiš šta si nabaljezgao u prethodnim postovima i danima.
Ovo sad što si ti sada napisao druže malakh, je prelazak diskusije na ličnu osnovu, samo sada još mnogo manje argumuntovanu,
Ali toliko više uvredljivu...
Da "baljezgam"... ja iman pravo, ali ti nemaš pravo da moje pisanje nazivaš " baljezganjem"
Nemaš pravo ni da me upučuješ na PDF Bez cenzure, nisi administrator teme, posebno zato što nisam napisao ni jednu riječ ili rečenicu koja odstupa od pravila foruma.
Nemaš pravo ni da me upučuješ na "smirivanje, jer sam veoma smiren, potpuno svjestan šta pišem...
Ako te uzbuđuje tvoja nedoumica da li znam nešto što ti ne znaš ili se samo dobro maskiram, moram ti reči... da... znam mnogo stvari koje ti ne znaš...recimo, jedna od njih je... kultura konverzacije... kao i da ti znaš mnogo stvari koje ja ne znam, recimo biti nekulturan i uvredljiv prema sagovorniku.
Da to dokažem ne treba mi nikakav link... ima evo gore tvoj post...
Druga je stvar što moje pisanje tebe uzbuđuje ili nervira... to je do tebe... ne mogu ti pomoči, imaju ljudi osposobljeni za te stvari.
I da se na kratko vratimo na temu naše diskusiju...
NISI NIŠTA OD SVOJIH LAŽI DOKAZAO... to što si napisao ostaje ono što jeste... etiketiranje i popljuvizam, što bi rekao kolega Kluz.
Da ponovim ne postoji Odjuka GO SDP i NS o zabrani koaliranja sa PDA.
Možda si ti to samo sanjao ružno... nočna mora... SDP i NS ušle u koaliciju sa SBB i PDA... BRRRRRRRRRRRRRRR...
kmirsad

#54682 Re: SDP

Post by kmirsad »

daddy-kool wrote:
kmirsad wrote:
Vidal89 wrote:

Mislim da je ovo jedan novi Kukic koji radi kako on misli a ne kako mu iz SDA kazu, zbog toga je PDA drugacija upravo zbog Kukica.
:thumbup:
Ne uzima pare, to je tačno.
Uslugu koju ti uradi, moraš da mu vratiš kad zatraži.
Ako zatraži.
Ja sam na njega odnedavno, počeo da gledam kao na TK Dinu Konakavića...
Dokusuriti će će SDA u TK... sa BH Blokom ili bez njih. Nemaju šanse da se njim bore.
Kao biznismena, poštovao sam ga uvijek
:D

:D :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#54683 Re: SDP

Post by kmirsad »

Banksy wrote:Čini se da su procesi komplicirani i da se sve odvija presporo, a zapravo sve ide u pravom i jedino mogućem smjeru:
grupiranje gubitnika propalih stranaka DF i SBB oko raspadajuće SDA + iz SDPa izbačeni spavači SDA, svi s perspektivom propasti, raspada ili gašenja,
na drugoj strani nove, mlade, nadolazeće snage, i ljevice i centra, NS, Kiflini, podmlađeni SDP, s dugoročnom perspektivom jačanja i omasovljenja, do konačnog preuzimanja vlasti na svim nivoima u Federaciji.
Proces koji treba pozdraviti i podržati, svako prema svojim političkim opredjeljenjima i sklonostima. Moguće je, počelo je. :thumbup:
Sve je dobro ako se dobro svrši... :-D
Banksy

#54684 Re: SDP

Post by Banksy »

Procesi su pokrenuti, nepovratni su i nezaustavljivi.

Čini mi se da javnost, zbog medijske blokade, nije svjesna trenutka i važnosti trenutka te promjene.
donBeton

#54685 Re: SDP

Post by donBeton »

Kakve gluposti za Aliju.

Alija se borio za državu u kojoj će religija imati jači utjecaj na vlast, zapravo, da Bosnom zavlada jedna nova elita i nova klasa koju će činiti zajedno vjerske vođe i političke vođe.

I to se i ostvarilo!

A priča o "građanskom", "ravnopravnosti" je obmana, jer je muslimanima u vjerskom ratu dozvoljeno da obmanjuju i neprijatelje i "saveznike", ako time mogu ostvariti vojnu korist. Kao što je "koalicija za mir" bila obmana, jer su od početka svi partneri te koalicije bili spremni za rat.

U želji da ostvari preporod Islam (PRIJE SVEGA TO), Alija je muslimane Jugoslavije okupio oko straha da je Islam ovdje ugrožen, kao da je Islam bio garant njihovog opstanka i sigurnosti do tad. U svakom slučaju, mnogi muslimani i jesu vodili upravo vjerski rat ovdje, vjerujući da je ugrožen uopšte opstanak Islama. (kao da neko može ubiti Svemogućeg)

Alija NIJE preuzeo odgovornost za ono što je znao: da "Muslimani" i eventualna muslimanska, poslije, bošnjačka nacija, historijski naslijeđuje sve odgovornosti (Osmanlija) i osmanske okupacione vlasti prema narodima sa kojima muslimani žive. Alija je znao, ali se povodom toga nije ponašao odgovorno, da ne možeš ocijepit jedan momenat iz cijele okružujuće historije i postavit se u poziciju neke pracvne i političke ignorancije. Jer Alije je sigurno znao da sa druge strane čeka puno masivniji narod, prvo 500 godina nabrijavan, a onda još 10 godina pred rata nabrijavan na krvavu osvetu.

Dakle, ne treba Haag da bi znali ko je kriv.

Ali Bošnjaci trebaju i da priznaju i KO IH JE ZAJEBO. I tu politiku i njenu stranku da zakopaju iza sebe.

Svi drugi kompromisi su samo KOMPROMITIRANJE, eksploatacija nepokretne pozicije žrtve, pozicije malog, nemoćnog, jadnog, kojem je učinjena nepravda i kojem treba pomoć, a ni slučajno pozicije naroda koji prvi istupa sa istinom i prevazilazi malodušnost naših "starijih" komšijskih nacija.

Umjesto toga, Bošnjaci od sebe prave plačljive djevojčice, čija osjećanja treba cijeli svijet da štiti. Žele da ih se štiti kao djecu, a tako nikad neće ni politički ni društveno sazrijeti, štaviše, to je zapravo "put autostrade pakla i stradanja", samosažaljevanje i prenošenje mentalne impotencije s generacije na generaciju.
palermo

#54686 Re: SDP

Post by palermo »

Može li se kako taj vaš Kukić kad je već tako dobar iznajmiti na dvije tri godine da sredi stanje i u hercegovini ??
kmirsad

#54687 Re: SDP

Post by kmirsad »

Da... zakotrljala se kamena kugla niz brdo i niko je ne može zaustaviti...ko se ne skloni na vrijeme u BH Blok, jedinu sigurnu kuču, bit če zgažen...
Najvažnija stvar koja se dešava... nestaje straha kod naroda... sve više ljudi izgovara šta zaista misli...
kmirsad

#54688 Re: SDP

Post by kmirsad »

palermo wrote:Može li se kako taj vaš Kukić kad je već tako dobar iznajmiti na dvije tri godine da sredi stanje i u hercegovini ??
:lol: :lol: :lol: Čekaj na red... uzmi broj i stani u red... :lol:
palermo

#54689 Re: SDP

Post by palermo »

kmirsad wrote:
palermo wrote:Može li se kako taj vaš Kukić kad je već tako dobar iznajmiti na dvije tri godine da sredi stanje i u hercegovini ??
:lol: :lol: :lol: Čekaj na red... uzmi broj i stani u red... :lol:
Važi....za dobru robu se uvijek isplati čekati :thumbup:
kurtasevic

#54690 Re: SDP

Post by kurtasevic »

kmirsad wrote:
Vidal89 wrote:Kukic je jedan veliki majstor mora se priznati, covjek je izuzetno mudar i isto tako vlada situacijom.

Njegova politika jeste malo cudna ali u Banovicima je situacija zadovoljavajuca brine se o svom narodu.
Priča mi prijatelj iz Banoviča.
Kada umre bilo koji radnik ili penzioner RMU Banovići, bez obzira na stranačku i nacionalnu pripadnost, za par dana nakon đenaze, sahrane... Kukić je u toj kuči, stanu... Izjavi saučešće i pita... dakle bez obzira na stranačku i etničku pripadnost... koga hoče da im zaposli u RMU Banovići.
Da ne pominjem da Rudnik Kreka ima duga prema državi od, kako se priča... 179 miliona maraka.
Koliko dospjelih obaveza po javnim prihodima ima RMU Banovići, koji nije u sastavu korporacije JP Elektroprivreda dd Sarajevo..
Ovdje su me proglasili Kukičevcem, na FB , na FB su ne proglasili infiltriranim SDP-ovcem u redove NS... a ja samo želim BH Blok na TK... po ugledu na ovaj u Sarajevu.
I ja govorim da je manje zlo sa PDA nego sa SDA, ali niko ne sluša i svi govore da treba sa SDA. Simpatizeri i članovi s druge strane neće nikako sa SDA a rukovodioci u SDP-u hoće. Nije im lahko nikako. Ali ono što sam primjetio je velika ljubomora starijih rukovodilaca u SDP-u naspram ovih mlađih, priča uglavnom ide kao šta že nama Mašić govorit nnema on pojma, itd. ne branim Mašića, al brate ta zavist i ljuboroma starijih rukovodilaca se osjeti u zraku. Nožem je možeš komotno sjeći.
Last edited by kurtasevic on 26/03/2019 14:09, edited 1 time in total.
kurtasevic

#54691 Re: SDP

Post by kurtasevic »

kmirsad wrote:

:D :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ukrade mi post iz ruke, baš sam sinoć gledao Don Vita Corleonea. Večeras ide drugi dio. :)
Roccohljup

#54692 Re: SDP

Post by Roccohljup »

kurtasevic wrote:
kmirsad wrote:
Vidal89 wrote:Kukic je jedan veliki majstor mora se priznati, covjek je izuzetno mudar i isto tako vlada situacijom.

Njegova politika jeste malo cudna ali u Banovicima je situacija zadovoljavajuca brine se o svom narodu.
Priča mi prijatelj iz Banoviča.
Kada umre bilo koji radnik ili penzioner RMU Banovići, bez obzira na stranačku i nacionalnu pripadnost, za par dana nakon đenaze, sahrane... Kukić je u toj kuči, stanu... Izjavi saučešće i pita... dakle bez obzira na stranačku i etničku pripadnost... koga hoče da im zaposli u RMU Banovići.
Da ne pominjem da Rudnik Kreka ima duga prema državi od, kako se priča... 179 miliona maraka.
Koliko dospjelih obaveza po javnim prihodima ima RMU Banovići, koji nije u sastavu korporacije JP Elektroprivreda dd Sarajevo..
Ovdje su me proglasili Kukičevcem, na FB , na FB su ne proglasili infiltriranim SDP-ovcem u redove NS... a ja samo želim BH Blok na TK... po ugledu na ovaj u Sarajevu.
I ja govorim da je manje zlo sa PDA nego sa SDA, ali niko ne sluša i svi govore da treba sa SDA. Simpatizeri i članovi s druge strane neće nikako sa SDA a rukovodioci u SDP-u hoće. Nije im lahko nikako. Ali ono što sam primjetio je velika ljubomora starijih rukovodilaca u SDP-u naspram ovih mlađih, priča uglavnom ide kao šta že nama Mašić govorit nnema on pojma, itd. ne branim Mašića, al brate ta zavist i ljuboroma starijih rukovodilaca se osjeti u zraku. Nožem je možeš komotno sjeći.
a što birati bilo kakvo i bilo koliko zlo? zlo je zlo kako god da ga okreneš :?
kurtasevic

#54693 Re: SDP

Post by kurtasevic »

Roccohljup wrote:
a što birati bilo kakvo i bilo koliko zlo? zlo je zlo kako god da ga okreneš :?
Pa priča ide onom felom, najviše glasova i to, pa kad je tako izaberi manje zlo. Ono kad već moraš..... da ne duljim, kontaš me nadam se.
addem

#54694 Re: SDP

Post by addem »

Ljudi nam se smiju moj reufe.
putokaz1

#54695 Re: SDP

Post by putokaz1 »

PDA je veće zlo od SDA ustvari PDA je najgori dio SDA
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#54696 Re: SDP

Post by malakh »

kmirsad wrote:
Ovo sad što si ti sada napisao druže malakh, je prelazak diskusije na ličnu osnovu, samo sada još mnogo manje argumuntovanu,
Ali toliko više uvredljivu...
Da "baljezgam"... ja iman pravo, ali ti nemaš pravo da moje pisanje nazivaš " baljezganjem"
Nemaš pravo ni da me upučuješ na PDF Bez cenzure, nisi administrator teme, posebno zato što nisam napisao ni jednu riječ ili rečenicu koja odstupa od pravila foruma.
Nemaš pravo ni da me upučuješ na "smirivanje, jer sam veoma smiren, potpuno svjestan šta pišem...
Ako te uzbuđuje tvoja nedoumica da li znam nešto što ti ne znaš ili se samo dobro maskiram, moram ti reči... da... znam mnogo stvari koje ti ne znaš...recimo, jedna od njih je... kultura konverzacije... kao i da ti znaš mnogo stvari koje ja ne znam, recimo biti nekulturan i uvredljiv prema sagovorniku.
Da to dokažem ne treba mi nikakav link... ima evo gore tvoj post...
Druga je stvar što moje pisanje tebe uzbuđuje ili nervira... to je do tebe... ne mogu ti pomoči, imaju ljudi osposobljeni za te stvari.
I da se na kratko vratimo na temu naše diskusiju...
NISI NIŠTA OD SVOJIH LAŽI DOKAZAO... to što si napisao ostaje ono što jeste... etiketiranje i popljuvizam, što bi rekao kolega Kluz.
Da ponovim ne postoji Odjuka GO SDP i NS o zabrani koaliranja sa PDA.
Možda si ti to samo sanjao ružno... nočna mora... SDP i NS ušle u koaliciju sa SBB i PDA... BRRRRRRRRRRRRRRR...
jos si se iznervirao. dosita nista licno protiv tebe, vec kazem svoje misljenje. valjda forum za to i sluzi.

ako je laž da ne postoji odluka da ns i sdp koaliraju sa pda, pokazi mi zvanicnu odluku, sa memorandumima i pecatima, o nekoaliranju sa sda, hdzom i snsdom, ako mi ne pokazes, onda si lazov. ista kvalifikacija, kako ti mene okvalifikova sto nemam pojma sta pise o internim aktima, ali o pda imam izjave bijedica i beslagica da nece sa njima. beslagic je cak rekao da je za njega pda nacionalna stranka.

i nemoj se toliko ljutiti, nije vrijedno. ja iznosim svoj stav, ne krivim te, samo kazem da mi kao razumnom covjeku nije jasno kako netko tko je bio prvi na braniku nase stranke, sada to isto cini za pda. ni u kom smislu ne mogu zamisliti osobu koja istovremeno moze podrzavati pda i nasu stranku. cudom se cudim.
kmirsad

#54697 Re: SDP

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol: Čudo nisi tražio da ti dovedem N. Nikšiča i P.Kojoviča da ti lično prezentiraju orginalne i notarski ovjerene dokumente... :lol:
Ili da ti organizujem sastanak sa cijelim Glavnim Odborima NS i SDP... :D
Jel to tvrdiš da Enkina i Selimova izjava za medije predstavljaju zvanične ovjerene i potpisane Odluke GO-a ... :lol:
Haj ako mi ne bude mrsko, možda i potražim...ali mislim da će to biti beskorisno utrošeno vrijeme... :-D
A to što nešto ne možeš zamisliti, znači da nemaš dovoljno mašte... :-D
dustaban

#54698 Re: SDP

Post by dustaban »

Alaše dragi jes ovaj Pudarić paglu!

Slušam ga ovog trena na N1 i nemogu vjerovat da je to onaj coek u kojeg sam nekad polagao nade...
:cry:
malakh

#54699 Re: SDP

Post by malakh »

kmirsad wrote::lol: :lol: :lol: Čudo nisi tražio da ti dovedem N. Nikšiča i P.Kojoviča da ti lično prezentiraju orginalne i notarski ovjerene dokumente... :lol:
Jel to tvrdiš da Enkina i Selimova izjava za medije predstavljaju zvanične ovjerene i potpisane Odluke GO-a ... :lol:
Haj ako mi ne bude mrsko, možda i potražim...ali mislim da će to biti beskorisno utrošeno vrijeme... :-D
pustim ja mašti na volju, ali onda zamislim kakav je fizički izgled osobe koja u isto vrijeme podržava našu stranku i pda. djeluje mi kao neki uglađeni lik, picajzla, odijelo i kravatica, cipele se sijaju, aktovka u ruci, fini građanin koji se ježi na seljake, pozdravlja se sa dobar dan, a na telefonu mu svira "kuko poznat po cijelom svijetu, sreću čini svakom djetetu". ne uklapaš mi se brate u to.

a to sa ovjerenom i potpisanom odlukom sam tražio zato što si tvrdio da lažem, a jedini dokaz da li lažem ili ne, je pisani trag. za enku smo se uvjerili da se puno pita u tuzlanskom kantonu, ali na glavnom odboru stranke ne, ali sa druge strane, selim bešlagić se u našoj stranci pita puno više nego li svi mi mislimo. puno puno više, možda, pored peđe, sabine i forte, najviše. ako je on rekao da nema koalicije sa pda, onda nema koalicije sa pda.
kmirsad

#54700 Re: SDP

Post by kmirsad »

malakh wrote:
kmirsad wrote::lol: :lol: :lol: Čudo nisi tražio da ti dovedem N. Nikšiča i P.Kojoviča da ti lično prezentiraju orginalne i notarski ovjerene dokumente... :lol:
pustim ja mašti na volju, ali onda zamislim kakav je fizički izgled osobe koja u isto vrijeme podržava našu stranku i pda. djeluje mi kao neki uglađeni lik, picajzla, odijelo i kravatica, cipele se sijaju, aktovka u ruci, fini građanin koji se ježi na seljake, pozdravlja se sa dobar dan, a na telefonu mu svira "kuko poznat po cijelom svijetu, sreću čini svakom djetetu". ne uklapaš mi se brate u to.

a to sa ovjerenom i potpisanom odlukom sam tražio zato što si tvrdio da lažem, a jedini dokaz da li lažem ili ne, je pisani trag. za enku smo se uvjerili da se puno pita u tuzlanskom kantonu, ali na glavnom odboru stranke ne, ali sa druge strane, selim bešlagić se u našoj stranci pita puno više nego li svi mi mislimo. puno puno više, možda, pored peđe, sabine i forte, najviše. ako je on rekao da nema koalicije sa pda, onda nema koalicije sa pda.
Ma baš me briga i za PDA i za koaliciju s njima... generalno, zajebavam se... ono što me stvarno zanima je NS i formiranje Bh bloka na Tk... sve ostalo meni nije predmet interesovanja...ni federalna, ni drćavna vlast ni predsjedništvo... bit će šta će bit i ni u jednoj varijanti u ovom odnosu snaga, nema šanse da se u ćivotu običnog čovjeka nešto popravi... nama je biti jeban, i gače će nam same spasti... boli me uvce i za df-om i SDP-om, zanimljivi su mi i spreman sam da ih branim onoliko, koliko imaju interesovanja da se taj Blok napravi ...
A ono što sam pričao za Mirsada Kukiča kao osobi , sve je istina...
Nema živaca da više vodim ovu pomalo glupavu diskusiju...
Post Reply