BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Cossack

#54651 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

afannedim wrote:Ova tema je najjača dominiraju korisnici TM, sa svojim pljuvanjem. Kolko ih fakat oni tamo plaćaju da ovdje konstanstno pljuju.
Sve to TM "otvarači očiju" u kontinuiranoj misiji! :mrgreen:
PlusSA

#54652 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

@mirza_15

Ide aBd uskoro prodaja telekoma pa cemo svi biti konacno rahat. Ako tebi ne treba 4k, upload brzi, SK, 4G i slicno blago tebi uzivaj u prošlosti :thumbup:

Nemoj nama pametovati sta ljutsko oko vidi a sta ne vidi.

Doduše mozda se sad naljutite pa ubacite 4k live kameru sa nekog brda pa krenu reklame prvi u BIH 4k kanal :lol:

Neki su primorani da koriste BHTelekom iskreno se nadam da ce doci konkurencija pa da ce biti izbora u svakom gradu, selu i slicno.

Kad uzmeš daljinski i kreneš unazad vrtiti kanale sramotno je vidjeti sta su novo ubacili. Kao da ismijavaju korisnike.
Cossack

#54653 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

PlusSA wrote:@mirza_15

Ide aBd uskoro prodaja telekoma pa cemo svi biti konacno rahat. Ako tebi ne treba 4k, upload brzi, SK, 4G i slicno blago tebi uzivaj u prošlosti :thumbup:

Nemoj nama pametovati sta ljutsko oko vidi a sta ne vidi.

Doduše mozda se sad naljutite pa ubacite 4k live kameru sa nekog brda pa krenu reklame prvi u BIH 4k kanal :lol:

Neki su primorani da koriste BHTelekom iskreno se nadam da ce doci konkurencija pa da ce biti izbora u svakom gradu, selu i slicno.

Kad uzmeš daljinski i kreneš unazad vrtiti kanale sramotno je vidjeti sta su novo ubacili. Kao da ismijavaju korisnike.
Jesi li razmišljao o tome da pregledaš kanale po kategorijama?
PlusSA

#54654 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Gledam po kategorijama nego sam naveo unazad kad se pogledaju novi kanali sta je ubaceno ili bolje reci sta su utrpali radi reda. 2017 godina za zaborav mojeTV apsolutno ništa.
made_in_sarajevo

#54656 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

sahranit ce telekom prica "mi znamo sta treba korisniku". nemate vi pojma sta korisniku treba,a logistiku da budete isti i bolji sa ponudom kao telemach imate. dakle vase je da obezbjedite da ja jebenih 1km od Malte imam minimalno 15-20mbita sa upaljena dva STB-a, da imam HD kanala u osnovnoj ponudi,a ne da BHT i Hayat moram dodatno placati, a i to ne mogu imati sad. mene kao korisnika ne zanima kako cu ja dobiti, postavite u svaki ulaz pojacalo i nek izgori od rada i onda stavite novo, ja kao korisnik hocu to.

ja licno sam uzeo moja tv da gledam Sarajevo. evo druga godina ugovora istice,a izgleda da cu kraj ugovora docekati sa max. 9mbita u najboljim uslovima i 350 kamera velikog brata. previse tapkate u mjestu.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#54657 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Od 2:35-3:10 :mrgreen:
Cossack

#54658 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Ni meni jasno zašto BH Telecom nema ni jedan HD kanal u osnovnoj ponudi? :?
roki

#54659 Re: BHTelecom All About

Post by roki »

Stari u me kupio neki samsung fullhd televizor. Ja poletio odma da isprobam HD kanale kad mi fakat naupade, pa ima li ih na osnovnoj ponudi moje tv, i gle čuda nema. Pa eto barem 2-3, al nema ni jedan. Moro laptop spajati i pustat HD filmove
aura lajt

#54660 Re: BHTelecom All About

Post by aura lajt »

ovaj mirzoni, osim sto je uposlenik BHT, je ocigledno jako kvalitetan komicar. kaze decko "sve preko 5 mb je k******* za speed testa". Znam da svako svoje brani, al mene bi sramota bilo na njegovom mjestu... svaki iole normalan insan moze da uporedi , u ovom slucaju konkretno, programsku semu vase tv i "nase" tv. Nebo i zemlja. ali dobro, ipak je ona Live Cam sa Malte daleko bolji kanal nego BBC Earth recimo.... :run:
Cossack

#54661 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

aura lajt wrote:ovaj mirzoni, osim sto je uposlenik BHT, je ocigledno jako kvalitetan komicar. kaze decko "sve preko 5 mb je k******* za speed testa". Znam da svako svoje brani, al mene bi sramota bilo na njegovom mjestu... svaki iole normalan insan moze da uporedi , u ovom slucaju konkretno, programsku semu vase tv i "nase" tv. Nebo i zemlja. ali dobro, ipak je ona Live Cam sa Malte daleko bolji kanal nego BBC Earth recimo.... :run:
Poređeno je to detaljno baš na ovoj temi, osim SK kanala ponuda je u 5 deka. Čak je konstatovano da Moja TV ima bolji filmski program. Potraži ako ti nije mrsko.
diablobih

#54662 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

HEHEHEHE, konstantovano da ima bolji filmski hehehehehehe, gdje je u 5 deka, viasat kanali, bbc itd, gdje je u 5 deka cinestari svi, prva i ostali :D Ali eto valjda im brani telemach da uvedu i bbc, i viasat i ostale mnoge kanale :D
aura lajt

#54663 Re: BHTelecom All About

Post by aura lajt »

diablobih wrote:HEHEHEHE, konstantovano da ima bolji filmski hehehehehehe, gdje je u 5 deka, viasat kanali, bbc itd, gdje je u 5 deka cinestari svi, prva i ostali :D Ali eto valjda im brani telemach da uvedu i bbc, i viasat i ostale mnoge kanale :D
al pazi haveru moj, "5 deka" :D . Da ne ispadne da sam neki hejter , iskreno, zelim im(BHT) sve najbolje, da uvedu jos noviteta, koje njihovi korisnici definitivno i zasluzuju, ali jednostavno ne mogu ostati imun na to da ljudi zive u nekom fiktivnom svijetu gdje je njima sve u tih "5 deka", a veze sa realnoscu nema. Kompariranje liste kanala oba provajdera govori samo u svoje ime (ako vec pricamo o tim prednostima)

Lijep pozdrav svim telekomovim korisnicima na ovoj temi.
Cossack

#54664 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

diablobih wrote:HEHEHEHE, konstantovano da ima bolji filmski hehehehehehe, gdje je u 5 deka, viasat kanali, bbc itd, gdje je u 5 deka cinestari svi, prva i ostali :D Ali eto valjda im brani telemach da uvedu i bbc, i viasat i ostale mnoge kanale :D
Kao što rekoh, ako ti nije mrsko traži a očito te zanima dok si došao ovdje. Neko je napravio vrlo detalju usporedbu.
mirza_15

#54665 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Nisam rekao 5 Mbps. Rekao sam 1 do 1,5 Mbps. Mislim, kad vec trolas i izmisljas smanji jos malo.
zateznistub

#54666 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Cossack wrote:
aura lajt wrote:ovaj mirzoni, osim sto je uposlenik BHT, je ocigledno jako kvalitetan komicar. kaze decko "sve preko 5 mb je k******* za speed testa". Znam da svako svoje brani, al mene bi sramota bilo na njegovom mjestu... svaki iole normalan insan moze da uporedi , u ovom slucaju konkretno, programsku semu vase tv i "nase" tv. Nebo i zemlja. ali dobro, ipak je ona Live Cam sa Malte daleko bolji kanal nego BBC Earth recimo.... :run:
Poređeno je to detaljno baš na ovoj temi, osim SK kanala ponuda je u 5 deka. Čak je konstatovano da Moja TV ima bolji filmski program. Potraži ako ti nije mrsko.
Molim te ne pretjeruj!
Znaš vrlo dobro da sam na moja TV garantirano stariji od većine korisnika ovdje i upravo zbog OČAJNE ponude kanala sam prešao na druge. Kakvih crnih 5 deka? Neuprediva je ponuda kanala. N1, muzički kanali, dokumentarni... za filmske je stvarno iluzorno pisati...
Dioxis

#54667 Re: BHTelecom All About

Post by Dioxis »

Jel' zna neko koliko treba vremena od kupovine da se dostavi uređaj na kucnu adresu? U pitanju je nekakva drugacija roba, samsung smartwatch, koju oni nemaju kod sebe vec dolazi brzom postom?
dembele

#54668 Re: BHTelecom All About

Post by dembele »

Cossack wrote:
Kao što rekoh, ako ti nije mrsko traži a očito te zanima dok si došao ovdje. Neko je napravio vrlo detalju usporedbu.
Sjećam se te "detaljne usporedbe". To je isti onaj korisnik koji je BHT usporedio sa Uzvišenim :-) , i čiji stavovi i upisi više zaslužuju jedno serioznije psihološko istraživanje uključujući i stajalište u toj vrlo "detaljnoj usporedbi" da su pink filmski kanali bolji od cinestar kanala :D
Sve i da je to kojim slučajem tačno a daleko od toga da jest, šta reći kada u ovo isto vrijeme za nekih 7 dana, vjerovatno, na TM osvane skoro 50-ak kanala koji su na BHT činili neku "prevagu" :-) . Sa nestrpljenjem iščekujemo novu "detaljnu usporedbu".
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#54669 Re: BHTelecom All About

Post by Pitar sa Kariba »

Pink paket mu bio prevaga! :lol:
Cossack

#54670 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

zateznistub wrote:
Cossack wrote:
Molim te ne pretjeruj!
Znaš vrlo dobro da sam na moja TV garantirano stariji od većine korisnika ovdje i upravo zbog OČAJNE ponude kanala sam prešao na druge. Kakvih crnih 5 deka? Neuprediva je ponuda kanala. N1, muzički kanali, dokumentarni... za filmske je stvarno iluzorno pisati...
Super. Zato sada imas temu Telemach pa tamo trollaj i dizi ih u nebesa. Tamo će da te cijene, imaces respect koji zasluzujes. Win-win situacija za tebe! :thumbup:
zateznistub

#54671 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Cossack wrote: Super. Zato sada imas temu Telemach pa tamo trollaj i dizi ih u nebesa. Tamo će da te cijene, imaces respect koji zasluzujes. Win-win situacija za tebe! :thumbup:
Prvo, na taj način razgovaraj sa onima sa kojima si naučio tako!
Drugo, ne trolam nego odgovaram na tvoje neistine!
Treće, još uvijek sam korisnik bht-a kao midi30!
Četvrto, kad ovo bude cossack_forum oda određuj ko će i gdje pisati... do tada...
Cossack

#54672 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

zateznistub wrote:
Cossack wrote: Super. Zato sada imas temu Telemach pa tamo trollaj i dizi ih u nebesa. Tamo će da te cijene, imaces respect koji zasluzujes. Win-win situacija za tebe! :thumbup:
Prvo, na taj način razgovaraj sa onima sa kojima si naučio tako!
Drugo, ne trolam nego odgovaram na tvoje neistine!
Treće, još uvijek sam korisnik bht-a kao midi30!
Četvrto, kad ovo bude cossack_forum oda određuj ko će i gdje pisati... do tada...
Pricas jedno te isto sedmicama. Kako za pocetak tebi samom ne dosadi?! Ima li sta prece u zivotu, neka veca satisfakcija od blacenja BH Telecoma?

Prije par postova sam i ja pitao kako je moguce da nemaju HD kanale ali nisam lud da iz dana u dan kao papagaj ponavljam jedno te isto.
escobar__

#54673 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

^^

Gdje je zapelo sa FOXovima u HDu, dokumentarnim kanalima u HDu i sl., dakle onim programima koje već imate u ponudi, a za one koji već plaćaju dodatni HD paket? I tu Telemach odgovoran, ne dopušta uvođenje HD programa već vam dali isključivo SD? :lol:

Treba da se poklopite po ušima i šutite. Bolje i to nego da se u 2018. godini blamirate kako su velike brzine Interneta samo kurčenje i pravdate trpanje Web kamera u shemu dok neki dobar, pomena vrjiedan kanal nije ubačen već više od godinu dana. Fuj!

PS: Iz sheme je izletio Eurosport News, pretpostavljam da ćete nas narednih dana obradovat kamerom iz Bosanskog Petrovca?
zateznistub

#54674 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Cossack wrote: Pricas jedno te isto sedmicama. Kako za pocetak tebi samom ne dosadi?! Ima li sta prece u zivotu, neka veca satisfakcija od blacenja BH Telecoma?

Prije par postova sam i ja pitao kako je moguce da nemaju HD kanale ali nisam lud da iz dana u dan kao papagaj ponavljam jedno te isto.
Da, pričam jedno te isto sedmicama! Sa punim pravom jer sam im mjesečno ostavljao dobro preko 100 KM. Sa punim pravom se žalim na uslugu sa užasno lošom ponudom kanala.

Šta hoćeš, da im pjevam ode i hvalospjeve? A oni će jednu po jednu kameru stavljati u ponudu...
Dosta sam ja to radio upravo na ovoj temi mnogo vise i češće od tebe. Ali dosta...
mirza_15

#54675 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

@escobar_

Imas li mogucnost izbora?

A procitao sam i komentar prije nego je editovan. Ako se odnosilo na mene bas ti hvala.
Locked