English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zoooka
#54651 Re: English Premier League
Istina, Ange je gospodin i nikako mi ne ide s Tottenhamom.
- vaučer
#54652 Re: English Premier League
Meni je svaka utakmica nakon koje se raspravlja o sudijama izgubljena utakmica.
I zato ih najviše mrzim, mrzim do koje razine su u žiži zbivanja svake sedmice.
Nezasluženo, nepotrebno, potpuno besmisleno.
Cijelu prošlu sedmicu se radujem utakmici protic Spursa.
Unutar pola sata je sudija unakazio utakmicu do besmisla.
I šta sad? Rješenje je - šuti i odjebi.
Do naredne sedmice.
Kad ti naprave isto.
I zato ih najviše mrzim, mrzim do koje razine su u žiži zbivanja svake sedmice.
Nezasluženo, nepotrebno, potpuno besmisleno.
Cijelu prošlu sedmicu se radujem utakmici protic Spursa.
Unutar pola sata je sudija unakazio utakmicu do besmisla.
I šta sad? Rješenje je - šuti i odjebi.
Do naredne sedmice.
Kad ti naprave isto.
-
Osmi Socrates
#54653 Re: English Premier League
Pa ja zato i kažem. Trebamo vam dati tri boda bez ikakve daljnje rasprave. Ja bih to ponudio i riješio ovu glupost. Svakako ćete plakati, dakle, što da se zajebavamo sa klubom koji uvijek plače na sudije kad ne pobjedi.
I pritom ne uzima uopšte pravila igre u obzir. Da je sudija juče zaustavio utakmicu nakon nastavka, i rekao šta se desilo, i dosudio gol za Liverpool, utakmica bi morala biti ponovno odigrana, jer je to fundamentalna povreda pravila igre.
Ali, vama to objašnjavati je besmisleno.
Kako će se sve završiti? Ne znam, ali napisao sam šta bih ja uradio.
I pritom ne uzima uopšte pravila igre u obzir. Da je sudija juče zaustavio utakmicu nakon nastavka, i rekao šta se desilo, i dosudio gol za Liverpool, utakmica bi morala biti ponovno odigrana, jer je to fundamentalna povreda pravila igre.
Ali, vama to objašnjavati je besmisleno.
Kako će se sve završiti? Ne znam, ali napisao sam šta bih ja uradio.
-
Osmi Socrates
#54656 Re: English Premier League
Kme kme kme 
-
Zoooka
#54657 Re: English Premier League
Sokrat dzelat scousera
- belafonte
#54658 Re: English Premier League
Ma jebo te statemente u prvih par kola dobro se odigra... po tome bi I Villu trebalo smatrat favoritom.
Nego Kloppara skonto, neka izlazne strategije, ako krene niz brdo biće ko je reko titula...zeko reko

Nego Kloppara skonto, neka izlazne strategije, ako krene niz brdo biće ko je reko titula...zeko reko
- vaučer
#54659 Re: English Premier League
Pa šta tražiš onda?
Javnu objavu? Da izađe na neki trg i pročita objavu napada na titulu?
Da nosi majicu na kojoj piše 'JEBAČU TE PEPE'?
Da tetovira 20-ti trofej i datum na proljeće 2024-te?
Šta?
Last edited by vaučer on 02/10/2023 15:54, edited 1 time in total.
-
Zoooka
#54660 Re: English Premier League
Kloppa je vrijeme izgazilo. Liverpool je trebao Alonsa zaganjati
-
Osmi Socrates
#54661 Re: English Premier League
Mene to od Kloppa ne bi iznenadilo. 
- BHF_Manijak
#54662 Re: English Premier League
Nije on nikakav dzelat, nego frajer ima osnovni problem sto jedna zrela odrasla osoba ne bi smjela imati - logicko zakljucivanje, prosudjivanje, izvlacenje zakljucaka i slicno. Kod nas takve salju u posebno namijenjene skole. Nije mi to nimalo pohvalno.
Ali dobro, u kakvoj drzavi obitava, zemlji debila, onda mi i nije cudno, stavise zalosno je.
To isto treba izadje u prekratkoj suknji, lola je zaskoci, siluje, kaze sama je kriva, sto je izazivala. Eh to ti je ta logika sokrata, tugo moja.
On prica o povredi pravila igre dan te jebo, covjeku mu govori da je problem sto je uopste doslo do toga da 2 debila na terenu i u VAR sobi imaju nivo komunikacije osoba s posebnim potrebama. On tumaci kakva je povreda pravila igre da je sudija prekinuo utakmicu i dosudio gol Liverpoola, ne shvatajuci poentu koja glasi - zasto je uopste ponisten Liverpoolov gol.
Dakle moras nivou komunikacije spustiti na najnizi moguci nivo da bi te lik shvatio. Tuzno je to kad moras crtatit, ali opet kazem, kod nas pustoje institucije za to, ne znam u Americi je li tako.
-
Zoooka
#54663 Re: English Premier League
Pa trolla lik jbt, ni prvi ni zadnji.BHF_Manijak wrote: ↑02/10/2023 16:01Nije on nikakav dzelat, nego frajer ima osnovni problem sto jedna zrela odrasla osoba ne bi smjela imati - logicko zakljucivanje, prosudjivanje, izvlacenje zakljucaka i slicno. Kod nas takve salju u posebno namijenjene skole. Nije mi to nimalo pohvalno.
Ali dobro, u kakvoj drzavi obitava, zemlji debila, onda mi i nije cudno, stavise zalosno je.
To isto treba izadje u prekratkoj suknji, lola je zaskoci, siluje, kaze sama je kriva, sto je izazivala. Eh to ti je ta logika sokrata, tugo moja.
On prica o povredi pravila igre dan te jebo, covjeku mu govori da je problem sto je uopste doslo do toga da 2 debila na terenu i u VAR sobi imaju nivo komunikacije osoba s posebnim potrebama. On tumaci kakva je povreda pravila igre da je sudija prekinuo utakmicu i dosudio gol Liverpoola, ne shvatajuci poentu koja glasi - zasto je uopste ponisten Liverpoolov gol.
Dakle moras nivou komunikacije spustiti na najnizi moguci nivo da bi te lik shvatio. Tuzno je to kad moras crtatit, ali opet kazem, kod nas pustoje institucije za to, ne znam u Americi je li tako.
- BHF_Manijak
#54664 Re: English Premier League
Ko jos najavljuje titule prije pocetka sezone, navedi mi jedan klub, jednu ligu? Osim Bayerna mozda?!
Bilo Italija, bilo Spanija, bilo Engleska, gdje ljudi izadju i kazu napadamo titulu? Pa nisam siguran Real da je najavi jebo te, a kamo li u Engleskoj gdje imas 5-6 ekipa u 5 deka.
-
Osmi Socrates
#54665 Re: English Premier League
Ja spustio komunikaciju na najniži nivo, a on psuje Izrael čim nešto ne ide kako treba.
Ja sam objasnio sva relevantna pravila. Oštećeni jeste, fucking deal with it kao odrasle osobe, a ne razmažena djeca, odmah izmišljajući neke veoma komplikovane zavjere protiv vas. Podsjećate na klasične srbijanske mitomane.
Ja sam objasnio sva relevantna pravila. Oštećeni jeste, fucking deal with it kao odrasle osobe, a ne razmažena djeca, odmah izmišljajući neke veoma komplikovane zavjere protiv vas. Podsjećate na klasične srbijanske mitomane.
- vaučer
#54666 Re: English Premier League
Ne znam tko to radi, ali je sramotno da to Klopp ne radi.BHF_Manijak wrote: ↑02/10/2023 16:03
Ko jos najavljuje titule prije pocetka sezone, navedi mi jedan klub, jednu ligu? Osim Bayerna mozda?!
Bilo Italija, bilo Spanija, bilo Engleska, gdje ljudi izadju i kazu napadamo titulu? Pa nisam siguran Real da je najavi jebo te, a kamo li u Engleskoj gdje imas 5-6 ekipa u 5 deka.
Jer se sramotio i zajebavao cijelo ljeto, zbog čega ga sad zajebaju sudije.
Jer je pička i nije najavio napad na titulu.
Da je to napravio odmah sve bi bilo u redu.
Osim što bi i dalje bila sramota šta je radio preko ljeta.
Ali manja sramota.
Jer bi barem pokazao da ima muda.
Ovako ih nema.
-
Osmi Socrates
-
Osmi Socrates
#54669 Re: English Premier League
Prihvatio bih taj argument da scouseri na Anfieldu umjesto engleske himne ne pjevaju kako bi se novac potrošen na kraljevsku porodicu mogao iskoristiti za pomoć siromašnim. 
- vaučer
#54670 Re: English Premier League
Jer su scouseri vlasnici kluba?Osmi Socrates wrote: ↑02/10/2023 16:21 Prihvatio bih taj argument da scouseri na Anfieldu umjesto engleske himne ne pjevaju kako bi se novac potrošen na kraljevsku porodicu mogao iskoristiti za pomoć siromašnim.![]()
Novosti ne prestaju danas.
-
Osmi Socrates
#54671 Re: English Premier League
Pa jbg, to vam je jedan od identiteta. Socijalistički klub. Rijetki su klubovi u Evropi sa takvim predznakom.
- vaučer
#54672 Re: English Premier League
I navijači su tu licemjeri kako točno?Osmi Socrates wrote: ↑02/10/2023 16:33 Pa jbg, to vam je jedan od identiteta. Socijalistički klub. Rijetki su klubovi u Evropi sa takvim predznakom.
Navijači koji podržavaju soup kitchen prije svake utakmice, protestiraju kad je klub dizao cijene karata, kad su najavili otpuštanje ljudi tokom COVIDA itd. Oni su tu licemjeri kako?
-
Osmi Socrates
#54673 Re: English Premier League
Pa sam si rekao ko klub posjeduje. CEO Liverpula nedavno reče da je Liverpool klub koji je izgrađen na socijalizmu.
CEO dakle. Isti onaj koji odlučuje kako se stadion proširuje. I isti onaj koji je zajedno sa CEO Manchester Uniteda tražio veće prihode od televizijskih prava Premier Lige za veće klubove u Premier Ligi, a na štetu manjih klubova.
Da li su navijači licemjeri? Pa, iskreno, da kažem, jesu, jer nisu se bunili protiv ovih postupaka. I jer većina jedva čeka da ih kupi neki Arap.
Kakav jebeni socijalizam?
CEO dakle. Isti onaj koji odlučuje kako se stadion proširuje. I isti onaj koji je zajedno sa CEO Manchester Uniteda tražio veće prihode od televizijskih prava Premier Lige za veće klubove u Premier Ligi, a na štetu manjih klubova.
Da li su navijači licemjeri? Pa, iskreno, da kažem, jesu, jer nisu se bunili protiv ovih postupaka. I jer većina jedva čeka da ih kupi neki Arap.
-
Osmi Socrates
#54674 Re: English Premier League
Iz ugla navijača Newcastle Uniteda koji dugo prati fudbal.
What goes around comes around
https://www.themag.co.uk/2023/10/liverp ... verpool-1/
What goes around comes around
https://www.themag.co.uk/2023/10/liverp ... verpool-1/
- vaučer
#54675 Re: English Premier League
Da.
O čemu ti buncaš.
LFC kao klub nema ništa sa socijalizmom osim radničke i union tradicije grada. To i dalje postoji u gradu i među građanima.
Dakle postavio si neku granicu koja ne postoji i onda pizdiš jer standardi koji ne postoje nisu zadovoljeni.
SOS je komentirao tu situaciju sa nekretninama. Ne jednom. Glavna navijačka organizacija. Da se naoružaju i napadnu? Jel vi to zadovoljilo tvoje fiktivne standarde.
O čemu ti buncaš.
LFC kao klub nema ništa sa socijalizmom osim radničke i union tradicije grada. To i dalje postoji u gradu i među građanima.
Dakle postavio si neku granicu koja ne postoji i onda pizdiš jer standardi koji ne postoje nisu zadovoljeni.
SOS je komentirao tu situaciju sa nekretninama. Ne jednom. Glavna navijačka organizacija. Da se naoružaju i napadnu? Jel vi to zadovoljilo tvoje fiktivne standarde.