Dr_Help wrote:P.S Imal ovih kakvih insaferskih informacija o nekim novinama na MOJA TV ? ?
Pa zar treba pored ove ponude neke novine
Moderator: Benq
Dr_Help wrote:P.S Imal ovih kakvih insaferskih informacija o nekim novinama na MOJA TV ? ?
Pa ja, ne treba im nista visePlusSA wrote:Dr_Help wrote:P.S Imal ovih kakvih insaferskih informacija o nekim novinama na MOJA TV ? ?
Pa zar treba pored ove ponude neke novine![]()
I sta kazu , nisam ja sakib sad sam sakibadiablobih wrote:Pa ja, ne treba im nista visePlusSA wrote:Dr_Help wrote:P.S Imal ovih kakvih insaferskih informacija o nekim novinama na MOJA TV ? ?
Pa zar treba pored ove ponude neke novine![]()
Meni nije nikad bilo, jbg naplate a nije kredit nego "bonus" koji se moze koristiti samo prema BHT mreži.°u° wrote:Čini mi se da je prije bilo +5 km i osim stanja u bonusu. Jer preostali bonus se ne prenosi u naredni mjesec ali se zato uredno naplati 5 marona svakog.Pitar sa Kariba wrote:Provjeri sa kodovima°u° wrote: Usput i pitanje. Da li ovi dopunjavaju na račune mobilnih u Moj izbor po 5 marona ili me ovi pokušavaju izlevatit? Samo su mi samo produžili datum važenja kredita a na računu ništa nisu dodali.
[img]https://s9.postimg.org/4cuium3tr/ezgif- ... 24aab.pngg]
*105*5*1# bonus od 5 KM
*105*5*2# minute prema moj izbor članovima
*105*5*3# MB
Gluho bilo, pa previse ti je to. Ti mora da nisi prosjecni korisnik nego neki profesionalac pa ti treba tolika brzina ili, ne daj Boze, gledas 4K video sadrzaj sa interneta.konektovan wrote:Check out my @Speedtest result! How fas ... 3522488384
Valja li cemu ovaj moj rezultat????
Ako ne potrošiš sve u mjesecu oni ti uzmu to što si platio!?! I kako nešto što naplate uopšte mogu nazvati "bonus"?Pitar sa Kariba wrote: Meni nije nikad bilo, jbg naplate a nije kredit nego "bonus" koji se moze koristiti samo prema BHT mreži.
gluho bilo, gledaj BHT, podrži domaće!escobar__ wrote:Hoće li hidžretske 2018. u IPTV shemu doći neki od FOXova u HD-u, neki od dokumentarnih, HBO i sl.? Ili i to blokiraju United Group i Srbija?
Tražim oprost!Velkoski wrote:gluho bilo, gledaj BHT, podrži domaće!escobar__ wrote:Hoće li hidžretske 2018. u IPTV shemu doći neki od FOXova u HD-u, neki od dokumentarnih, HBO i sl.? Ili i to blokiraju United Group i Srbija?
Imaš i 500MB interneta, samo on vrijedi tih 5KM, ovo ostalo bilo/ne bilo, što se mene tiče vrijedi tih 5KM koje naplate svaki mjesec.°u° wrote:Ako ne potrošiš sve u mjesecu oni ti uzmu to što si platio!?! I kako nešto što naplate uopšte mogu nazvati "bonus"?Pitar sa Kariba wrote: Meni nije nikad bilo, jbg naplate a nije kredit nego "bonus" koji se moze koristiti samo prema BHT mreži.
Ma ja, vjerovatno mu parica ne dozvoljava viseescobar__ wrote:^^ Nema potrebe i to mu je dovoljno. S većom bi se brzinom samo qrčio.
Sta ce ti HD, kupi sebi TV guzonju ili 32" neki lcd i rahat odmakni se 10 metara od TV-a i bolja slika nego HDescobar__ wrote:Hoće li hidžretske 2018. u IPTV shemu doći neki od FOXova u HD-u, neki od dokumentarnih, HBO i sl.? Ili i to blokiraju United Group i Srbija?
Po paketu plaćam 25 mega tj Moja tv full 49 km , ima da se doplati 10 km pa bi mi bila 50 mega ali fkt previše mi jediablobih wrote:Je li ti to ni preko optike ne ide preko 25 ?
Nema sta previse, bas bi ga onda pretjeraoDr_Help wrote:Po paketu plaćam 25 mega tj Moja tv full 49 km , ima da se doplati 10 km pa bi mi bila 50 mega ali fkt previše mi jediablobih wrote:Je li ti to ni preko optike ne ide preko 25 ?
Ne gledas 4k stream-ove na mobitelu? Ne znas sta propustasDr_Help wrote:Po paketu plaćam 25 mega tj Moja tv full 49 km , ima da se doplati 10 km pa bi mi bila 50 mega ali fkt previše mi jediablobih wrote:Je li ti to ni preko optike ne ide preko 25 ?
Ma ja, mora se odmaci 50 metara da vidi kakav je 4k ustvarimirza_15 wrote:Ne gledas 4k stream-ove na mobitelu? Ne znas sta propustasDr_Help wrote:Po paketu plaćam 25 mega tj Moja tv full 49 km , ima da se doplati 10 km pa bi mi bila 50 mega ali fkt previše mi jediablobih wrote:Je li ti to ni preko optike ne ide preko 25 ?
Samo bahato. Pisaj po sirotinji. Napisati ovakav komentar i aplaudirati istom u BiH je za prezira.PlusSA wrote:Sta ce ti HD, kupi sebi TV guzonju ili 32" neki lcd i rahat odmakni se 10 metara od TV-a i bolja slika nego HDescobar__ wrote:Hoće li hidžretske 2018. u IPTV shemu doći neki od FOXova u HD-u, neki od dokumentarnih, HBO i sl.? Ili i to blokiraju United Group i Srbija?![]()
Nije bolan nego se mora primaci. Koliko si gluposti navaljao ovih par dana malo je reci.diablobih wrote: Ma ja, mora se odmaci 50 metara da vidi kakav je 4k ustvari