Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
PM72

#54626 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by PM72 »

Meščini da se i bugari krste sa tri prsta...
bh.tornjak

#54627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

PM72 wrote:Meščini da se i bugari krste sa tri prsta...

jest.....al sto bugari i Tuta Bugarin znaju izdat ...to ne zna niko....
155_mm

#54628 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

bh.tornjak wrote:
PM72 wrote:Meščini da se i bugari krste sa tri prsta...

jest.....al sto bugari i Tuta Bugarin znaju izdat ...to ne zna niko....
izdadose preCednika izgleda i ovi "saveznici".
Ambasador BiH u Izraelu Jelena Rajaković potvrdila je da sve dostupne informacije govore o tome da Srpska više nema Predstavništvo u Izraelu i da je zatvoreno prije dvije godine. Rajakovićeva navodi da je o svemu i pisano obaviještena kada je sjela u fotelju ambasadora. Predstavništvo je, potvrđuje, privatizovano, a čime se sada bavi niko ne zna.
a sto se tice bugara, oni tvrde da je njihova granica na drini. jer je tako bilo jos davnijeh dana.
asker

#54629 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

31.01.'92

Ovo je datum kad nas Bugari priznase kao nezavisnu drzavu.

Jel' iko prije toga :-D ?
FreakyStyley

#54630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by FreakyStyley »

megaman4 wrote:
FreakyStyley wrote:
Odlicno, ali jako je tuzno da se Nijemci i Austrijanci bave nama studioznije nego mi sami. Gdje su nasi intelektualci i novinari u PM.
Srbi moraju shvatiti da Bosnjacki merhametluk ima granica. Ne isplati im se cackati jer inace ce sve otici u picku materinu. Ljudima je svega preko glave.
Druze moj, meni se sve vise cini da je bezgranican...i ne bih to ni zvao merhametlukom, nego naivnoscu i apatijom.
FreakyStyley

#54631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by FreakyStyley »

asker wrote:31.01.'92

Ne znam za datum, ali znam da su nas oni prvi priznali.
p206

#54632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

Bugari su raskrstili sa tom pravoslavnom pričom još nakon 2. Balkanskog rata kad su ih sva "braća" napala. Takođe i sa Rusijom jer su ih nakon velike pomoći u prvom ratu, u drugom pustili niz vodu. Rumuni su se zadnjih 15 god. okrenuli zapadu, imaju jeftinu radnu snagu i dosta investitora. Crna Gora će zvanično u toku ove godine-ulazi u NATO. Grci su smiješni, nisu vrijedni priče.
MikroBelaj

#54633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MikroBelaj »

Pozivam sve nezavisne nacelnike i gradonachelnike BiH gradova da imenuju barem po jednu ulicu po imenu Bugarske ili nekog zasluznog heroja iz iste,da malo dushmanima zachepimo labrnje :) :bih:
Last edited by MikroBelaj on 31/01/2017 22:43, edited 1 time in total.
asker

#54634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

FreakyStyley wrote:

http://www.mvp.gov.ba/vanjska_politika_ ... nosa/?id=6
asker

#54635 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

MikroBelaj wrote:

Pozivam sve nezavisne nacelnike i gradonachelnike BiH gradova da imenuju barem po jednu ulicu po imenu Bugarske ili nekog zasluznog heroja iz iste,da malo dushmanima zachepimo labrnje :) :bih:
Srbi njih mrze vise od Albanaca. I sam Precednik je vise puta govorio o prokletim Bugarima.

:-D
megaman4

#54636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

p206 wrote:Bugari su raskrstili sa tom pravoslavnom pričom još nakon 2. Balkanskog rata kad su ih sva "braća" napala. Takođe i sa Rusijom jer su ih nakon velike pomoći u prvom ratu, u drugom pustili niz vodu. Rumuni su se zadnjih 15 god. okrenuli zapadu, imaju jeftinu radnu snagu i dosta investitora. Crna Gora će zvanično u toku ove godine-ulazi u NATO. Grci su smiješni, nisu vrijedni priče.
Jedino Srbi jos vjeruju u pravoslavnu pricu sto ih cini naivnim. Boli Bugare, Rumune i dr. briga za Srbijim. Ove zemlje imaju svoje brige i svoje probleme. Kada nastradaju, krivi im Hrvati, Bosnjaci, Albanci, Dronovi, Vatikan, a ustvari je suprotno, jer svojom politikom proizvode neprijatelje oko svoje drzave. Bolje im je da gledaju svoja posla, jer inace i ovo malo Srbije sto imaju, mogu lako izgubiti u buducnosti.
archi_a

#54637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ma daaaaaj :shock:

Banjalučanin Dragan Kalkan, penzionisani policajac Republike Srpske, bacio je danas 11 jaja na zgradu Vlade Republike Srpske u znak protesta što mu država nije priznala učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.

Na objekt izvršne vlasti bacio je 11 jaja u znak protesta što mu nadležni u RS-u, kako tvrdi, nisu priznali učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.

Image

Ovo je simboličnih 11 jaja za 11 godina Dodikove vlasti, zato što ja smatram da Milorad Dodik kao dezerter treba da bude u zatvoru - izjavio je Kalkan, prenosi BN.

Jebi se Kalkane. Udario si na pi si.
dobojlija81

#54638 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dobojlija81 »

prva linija prazna činija ali sam ostao žiiiiv
argyle

#54639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by argyle »

asker wrote:
FreakyStyley wrote:

http://www.mvp.gov.ba/vanjska_politika_ ... nosa/?id=6
Ghana, Mauritius, Myanmar, Seychelles, Sierra Leone, Kongo, Ruanda, Ethiopia jos nas nisu priznali :D

a vidi Rusije 27.04.’92.
asker

#54640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

argyle wrote:
Ghana, Mauritius, Myanmar, Seychelles, Sierra Leone, Kongo, Ruanda, Ethiopia jos nas nisu priznali :D

a vidi Rusije 27.04.’92.
Mozda nije updateovano, ovo je cini mi se od prije 7 godina. U svakom slucaju ako nisu, nek se hebu sto bi reko el presidente :izet:

A Rusi su tad bili miki maus organizacija, dobro po nas.
TheMule

#54641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by TheMule »

argyle wrote:

a vidi Rusije 27.04.’92.

Nisam znao da smo u januaru 96. uspostavili odnose sa Sjevernom Korejom!
asker

#54642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

TheMule wrote:
argyle wrote:

a vidi Rusije 27.04.’92.

Prije 5-6 godina, mozda i vise, je bio clanak i video snimak cini mi se sina ovog sadasnjeg Kim-a, dijete studira u Mostaru.
TheMule

#54643 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by TheMule »

asker wrote:
TheMule wrote:
argyle wrote:

a vidi Rusije 27.04.’92.

Prije 5-6 godina, mozda i vise, je bio clanak i video snimak cini mi se sina ovog sadasnjeg Kim-a, dijete studira u Mostaru.
Jel otiso nakon sto se saznalo ko je, ili je zavrsio sa skolom?
asker

#54644 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

TheMule wrote: Jel otiso nakon sto se saznalo ko je, ili je zavrsio sa skolom?
Nemam pojma, predpostavljam da je zavrsio sa skolom. Mozda se neko bolje sjeca, prvo je bio clanak kao procurila informacija pa su ga snimili u nekoj cevabdzinici. Simpatican djecko, nista lose u tome nema, Mnoge zemlje odrzavaju te neke odnose, mi samo cujemo za odredjene sankcije a ne za ono sto te sankcije ne poklapaju.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#54645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

archi_a wrote:Ma daaaaaj :shock:

Banjalučanin Dragan Kalkan, penzionisani policajac Republike Srpske, bacio je danas 11 jaja na zgradu Vlade Republike Srpske u znak protesta što mu država nije priznala učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.

Na objekt izvršne vlasti bacio je 11 jaja u znak protesta što mu nadležni u RS-u, kako tvrdi, nisu priznali učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.

Ovo je simboličnih 11 jaja za 11 godina Dodikove vlasti, zato što ja smatram da Milorad Dodik kao dezerter treba da bude u zatvoru - izjavio je Kalkan, prenosi BN.

Jebi se Kalkane. Udario si na pi si.
Ovo je neki prerušeni selefija iz G. Maoče.Zašto baš 11 jaja?Očigledno neki islamistički običaj,nadležni to trebaju ispitati i bez milosti
procesuirati.Sumnjivo je ovo,nakon napada drogiranog Borisa Tadića na Guardianove udove ovo već izgleda kao koordinisani napad.
Da se niko ne sekira,Guardian je u ludačkom Tadićevom napadu zaradio samo lakše ogrebotine a najvažniji ud je netaknut! :thumbup:
Čuj jajima na Guardiana? :-) Valjda ide obratno,Guardian jajima na nerotkinje. :mrgreen:

Zašto je zatvorena ambasada šumske u Izraelu? :? Šta je sa Zombi Dedom? :sad: Možda je čuo da ga Tunjo traži da ga prebije,pa se pritajio. 8-)
Ovo ne znači da silne investicije najavljenje još davno iz Izraela neće biti implementirane.Moderni vodovodi i sistemi navodnjavanja,sve je to
potpisano i samo se čeka realizacija.

Inače danas su dogovorene investicije iz Grčke vrijedne više milijardi eurića.Idu novi investicioni ciklusi,crknite poturice! :mrgreen:
asker

#54646 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

prljavi Hare wrote: Ovo je neki prerušeni selefija iz G. Maoče.Zašto baš 11 jaja?Očigledno neki islamistički običaj,nadležni to trebaju ispitati i bez milosti
procesuirati.
11 jaja x 3 prsta = 33 = tespih!

E necete islamisti!!!
bh.tornjak

#54647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

pa vezu nas srednjovjekovne familijarne veze....
neka bosanska princeza je bila udata na bugarski dvor...
Acid25

#54648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

asker wrote:
prljavi Hare wrote: Ovo je neki prerušeni selefija iz G. Maoče.Zašto baš 11 jaja?Očigledno neki islamistički običaj,nadležni to trebaju ispitati i bez milosti
procesuirati.

E necete islamisti!!!
Bravo majstore! :hajmooo:
Pa nadmašio si Galijaševića. :zekzek:
bh.tornjak

#54649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

asker wrote:
procesuirati.

E necete islamisti!!!
mozes misliti....cega se sve nece dosjetiti.... :pisnuo:
Billy The Pljuc

#54650 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Billy The Pljuc »

asker wrote:
procesuirati.

E necete islamisti!!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

'nachi, oplakah.....
Locked