Milorad Dodik ALL ABOUT
-
PM72
#54626 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Meščini da se i bugari krste sa tri prsta...
- bh.tornjak
#54627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PM72 wrote:Meščini da se i bugari krste sa tri prsta...
jest.....al sto bugari i Tuta Bugarin znaju izdat ...to ne zna niko....
-
155_mm
#54628 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
izdadose preCednika izgleda i ovi "saveznici".bh.tornjak wrote:PM72 wrote:Meščini da se i bugari krste sa tri prsta...
jest.....al sto bugari i Tuta Bugarin znaju izdat ...to ne zna niko....
a sto se tice bugara, oni tvrde da je njihova granica na drini. jer je tako bilo jos davnijeh dana.Ambasador BiH u Izraelu Jelena Rajaković potvrdila je da sve dostupne informacije govore o tome da Srpska više nema Predstavništvo u Izraelu i da je zatvoreno prije dvije godine. Rajakovićeva navodi da je o svemu i pisano obaviještena kada je sjela u fotelju ambasadora. Predstavništvo je, potvrđuje, privatizovano, a čime se sada bavi niko ne zna.
-
asker
#54629 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
31.01.'92
Ovo je datum kad nas Bugari priznase kao nezavisnu drzavu.
Jel' iko prije toga
?
Jel' iko prije toga
-
FreakyStyley
#54630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Druze moj, meni se sve vise cini da je bezgranican...i ne bih to ni zvao merhametlukom, nego naivnoscu i apatijom.megaman4 wrote:Srbi moraju shvatiti da Bosnjacki merhametluk ima granica. Ne isplati im se cackati jer inace ce sve otici u picku materinu. Ljudima je svega preko glave.FreakyStyley wrote:Odlicno, ali jako je tuzno da se Nijemci i Austrijanci bave nama studioznije nego mi sami. Gdje su nasi intelektualci i novinari u PM.
-
FreakyStyley
#54631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam za datum, ali znam da su nas oni prvi priznali.asker wrote:31.01.'92
Jel' iko prije toga?
- p206
#54632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bugari su raskrstili sa tom pravoslavnom pričom još nakon 2. Balkanskog rata kad su ih sva "braća" napala. Takođe i sa Rusijom jer su ih nakon velike pomoći u prvom ratu, u drugom pustili niz vodu. Rumuni su se zadnjih 15 god. okrenuli zapadu, imaju jeftinu radnu snagu i dosta investitora. Crna Gora će zvanično u toku ove godine-ulazi u NATO. Grci su smiješni, nisu vrijedni priče.
- MikroBelaj
#54633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pozivam sve nezavisne nacelnike i gradonachelnike BiH gradova da imenuju barem po jednu ulicu po imenu Bugarske ili nekog zasluznog heroja iz iste,da malo dushmanima zachepimo labrnjeasker wrote:31.01.'92
Jel' iko prije toga?
Last edited by MikroBelaj on 31/01/2017 22:43, edited 1 time in total.
-
asker
#54634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.mvp.gov.ba/vanjska_politika_ ... nosa/?id=6FreakyStyley wrote:Ne znam za datum, ali znam da su nas oni prvi priznali.asker wrote:31.01.'92
Jel' iko prije toga?
-
asker
#54635 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbi njih mrze vise od Albanaca. I sam Precednik je vise puta govorio o prokletim Bugarima.MikroBelaj wrote:Pozivam sve nezavisne nacelnike i gradonachelnike BiH gradova da imenuju barem po jednu ulicu po imenu Bugarske ili nekog zasluznog heroja iz iste,da malo dushmanima zachepimo labrnjeasker wrote:31.01.'92
Jel' iko prije toga?
![]()
-
megaman4
#54636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedino Srbi jos vjeruju u pravoslavnu pricu sto ih cini naivnim. Boli Bugare, Rumune i dr. briga za Srbijim. Ove zemlje imaju svoje brige i svoje probleme. Kada nastradaju, krivi im Hrvati, Bosnjaci, Albanci, Dronovi, Vatikan, a ustvari je suprotno, jer svojom politikom proizvode neprijatelje oko svoje drzave. Bolje im je da gledaju svoja posla, jer inace i ovo malo Srbije sto imaju, mogu lako izgubiti u buducnosti.p206 wrote:Bugari su raskrstili sa tom pravoslavnom pričom još nakon 2. Balkanskog rata kad su ih sva "braća" napala. Takođe i sa Rusijom jer su ih nakon velike pomoći u prvom ratu, u drugom pustili niz vodu. Rumuni su se zadnjih 15 god. okrenuli zapadu, imaju jeftinu radnu snagu i dosta investitora. Crna Gora će zvanično u toku ove godine-ulazi u NATO. Grci su smiješni, nisu vrijedni priče.
-
archi_a
#54637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma daaaaaj
Banjalučanin Dragan Kalkan, penzionisani policajac Republike Srpske, bacio je danas 11 jaja na zgradu Vlade Republike Srpske u znak protesta što mu država nije priznala učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.
Na objekt izvršne vlasti bacio je 11 jaja u znak protesta što mu nadležni u RS-u, kako tvrdi, nisu priznali učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.

Ovo je simboličnih 11 jaja za 11 godina Dodikove vlasti, zato što ja smatram da Milorad Dodik kao dezerter treba da bude u zatvoru - izjavio je Kalkan, prenosi BN.
Jebi se Kalkane. Udario si na pi si.
Banjalučanin Dragan Kalkan, penzionisani policajac Republike Srpske, bacio je danas 11 jaja na zgradu Vlade Republike Srpske u znak protesta što mu država nije priznala učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.
Na objekt izvršne vlasti bacio je 11 jaja u znak protesta što mu nadležni u RS-u, kako tvrdi, nisu priznali učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.

Ovo je simboličnih 11 jaja za 11 godina Dodikove vlasti, zato što ja smatram da Milorad Dodik kao dezerter treba da bude u zatvoru - izjavio je Kalkan, prenosi BN.
- dobojlija81
#54638 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prva linija prazna činija ali sam ostao žiiiiv
- argyle
#54639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ghana, Mauritius, Myanmar, Seychelles, Sierra Leone, Kongo, Ruanda, Ethiopia jos nas nisu priznaliasker wrote:http://www.mvp.gov.ba/vanjska_politika_ ... nosa/?id=6FreakyStyley wrote:Ne znam za datum, ali znam da su nas oni prvi priznali.asker wrote:31.01.'92
Jel' iko prije toga?
a vidi Rusije 27.04.’92.
-
asker
#54640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mozda nije updateovano, ovo je cini mi se od prije 7 godina. U svakom slucaju ako nisu, nek se hebu sto bi reko el presidenteargyle wrote:
Ghana, Mauritius, Myanmar, Seychelles, Sierra Leone, Kongo, Ruanda, Ethiopia jos nas nisu priznali![]()
a vidi Rusije 27.04.’92.
A Rusi su tad bili miki maus organizacija, dobro po nas.
-
TheMule
#54641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
argyle wrote:
Ghana, Mauritius, Myanmar, Seychelles, Sierra Leone, Kongo, Ruanda, Ethiopia jos nas nisu priznali![]()
a vidi Rusije 27.04.’92.
Nisam znao da smo u januaru 96. uspostavili odnose sa Sjevernom Korejom!
-
asker
#54642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prije 5-6 godina, mozda i vise, je bio clanak i video snimak cini mi se sina ovog sadasnjeg Kim-a, dijete studira u Mostaru.TheMule wrote:argyle wrote:
a vidi Rusije 27.04.’92.
-
TheMule
#54643 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel otiso nakon sto se saznalo ko je, ili je zavrsio sa skolom?asker wrote:Prije 5-6 godina, mozda i vise, je bio clanak i video snimak cini mi se sina ovog sadasnjeg Kim-a, dijete studira u Mostaru.TheMule wrote:argyle wrote:
a vidi Rusije 27.04.’92.
-
asker
#54644 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemam pojma, predpostavljam da je zavrsio sa skolom. Mozda se neko bolje sjeca, prvo je bio clanak kao procurila informacija pa su ga snimili u nekoj cevabdzinici. Simpatican djecko, nista lose u tome nema, Mnoge zemlje odrzavaju te neke odnose, mi samo cujemo za odredjene sankcije a ne za ono sto te sankcije ne poklapaju.TheMule wrote: Jel otiso nakon sto se saznalo ko je, ili je zavrsio sa skolom?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#54645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo je neki prerušeni selefija iz G. Maoče.Zašto baš 11 jaja?Očigledno neki islamistički običaj,nadležni to trebaju ispitati i bez milostiarchi_a wrote:Ma daaaaaj![]()
procesuirati.Sumnjivo je ovo,nakon napada drogiranog Borisa Tadića na Guardianove udove ovo već izgleda kao koordinisani napad.
Da se niko ne sekira,Guardian je u ludačkom Tadićevom napadu zaradio samo lakše ogrebotine a najvažniji ud je netaknut!
Čuj jajima na Guardiana?
Zašto je zatvorena ambasada šumske u Izraelu?
Ovo ne znači da silne investicije najavljenje još davno iz Izraela neće biti implementirane.Moderni vodovodi i sistemi navodnjavanja,sve je to
potpisano i samo se čeka realizacija.
Inače danas su dogovorene investicije iz Grčke vrijedne više milijardi eurića.Idu novi investicioni ciklusi,crknite poturice!
-
asker
#54646 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
11 jaja x 3 prsta = 33 = tespih!prljavi Hare wrote: Ovo je neki prerušeni selefija iz G. Maoče.Zašto baš 11 jaja?Očigledno neki islamistički običaj,nadležni to trebaju ispitati i bez milosti
procesuirati.
E necete islamisti!!!
- bh.tornjak
#54647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa vezu nas srednjovjekovne familijarne veze....asker wrote:31.01.'92
Jel' iko prije toga?
neka bosanska princeza je bila udata na bugarski dvor...
- Acid25
#54648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bravo majstore!asker wrote:11 jaja x 3 prsta = 33 = tespih!prljavi Hare wrote: Ovo je neki prerušeni selefija iz G. Maoče.Zašto baš 11 jaja?Očigledno neki islamistički običaj,nadležni to trebaju ispitati i bez milosti
procesuirati.
E necete islamisti!!!
Pa nadmašio si Galijaševića.
- bh.tornjak
#54649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mozes misliti....cega se sve nece dosjetiti....asker wrote:11 jaja x 3 prsta = 33 = tespih!prljavi Hare wrote: Ovo je neki prerušeni selefija iz G. Maoče.Zašto baš 11 jaja?Očigledno neki islamistički običaj,nadležni to trebaju ispitati i bez milosti
procesuirati.
E necete islamisti!!!
- Billy The Pljuc
#54650 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
asker wrote:11 jaja x 3 prsta = 33 = tespih!prljavi Hare wrote: Ovo je neki prerušeni selefija iz G. Maoče.Zašto baš 11 jaja?Očigledno neki islamistički običaj,nadležni to trebaju ispitati i bez milosti
procesuirati.
E necete islamisti!!!
'nachi, oplakah.....