Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MOSALJOZE wrote:
E da nakon svega malo ko hoće u svijetu fudbala da radi sa Barcom.Jedino ako žele iskeširati 150 milki za nekog tinejdzera onda i nekako...
Polako, ovo je bio trenutak kada su se poklopile neke stvari. Transfer Neymara, slaba pregovaraclka ekipa, i potreba da se smiri situacija oko jkluba. Ne boj se, za dvije godine ce opet butu " aj kceri da te aga uzme"
Ali ja mislim da Barcelona i ne treba da radi ovakve stvari. Da je ovaj koji pise odlucivao, Dembele bi ostao tu gdje jeste.
studeni76 wrote:Kontaju li oni da ih je preveslala najgora uprava po pitanju transfera! Jbt ljudi za godinu zaradise preko 100miliona na nekom djetetu
Takmicenje za najgoreg uvijek ima zestoku konkurenciju. Uprava Barcelone nije gluplja samo zato sto ne treniraju dovoljno. Ali ne sekiraj se, u stanju su. Sutra je novi dan i Coutinho je jos uvujek u Liverpoolu....
studeni76 wrote:Ma potezi ocajnika! A nije bash takva nuzda
Upravo to. Brane fotelje .
I sta su sad napravili? Obican navijac koji ide na stadion i koji ga je vidio par puta u snimcima ocekuje da za te pare na svakoj utakmici zabije tri gola glavicem ! Veliki je to pritisak
Ja bas mislim da je nuzda... Cak je bila prosle sezone, trebalo je tu bar 2-3 klase, kupovali su mladje igrace ali su pogrijesili sa izborom... Tj. Samo je Umtiti pokazao da je to to.
Real je igrački jaci na 7-8 pozicija plus ima klupu... Tako da im mogu parirati samo ako pogode sa 1, trenerom i 2. Par igrača koji će odmah biti pojačanja
Jesu i ovima ugradili, k'o sto su za Coutinha pokusali, klauzule tipa "ako osvoji zlatnu loptu, ako postigne 185 golova u sezoni, ako mu nana dozivi 93-u godinu.., onda cete dobit ostatak para"?
BHF_Manijak wrote:Jesu i ovima ugradili, k'o sto su za Coutinha pokusali, klauzule tipa "ako osvoji zlatnu loptu, ako postigne 185 golova u sezoni, ako mu nana dozivi 93-u godinu.., onda cete dobit ostatak para"?
BHF_Manijak wrote:Jesu i ovima ugradili, k'o sto su za Coutinha pokusali, klauzule tipa "ako osvoji zlatnu loptu, ako postigne 185 golova u sezoni, ako mu nana dozivi 93-u godinu.., onda cete dobit ostatak para"?
Ko zna sta su ovi ugradili
Sutra ce im Liverpool skinuti cipele
i zadnje sedmice ce dovesti jos jednog
To provjerene info ili tvoje pretpostavke da ce završiti Coutihna?
Ko zna sta su ovi ugradili
Sutra ce im Liverpool skinuti cipele
i zadnje sedmice ce dovesti jos jednog
To provjerene info ili tvoje pretpostavke da ce završiti Coutihna?
Pa vidim da se hvale i da hajcaju . Prije pola sata su filtrirali na radiju da su spremni da plate jos i vise za Coutinja.
Imaju 322 miliona u kesi. Budzet+Ney Stukli su
105+40+30+12. Prodali su 15 i jos ce prodati(pokloniti) nekoga.
Dembele super igrac, rek'o bi cak i krojen za Barcu... ali druga stvar su cijene igraca koje su otisle u 100 pm.
Nego skenderbeze, deder ti isareti tim ljudima u Barci da ima i jedan Julian Weigl u Dortmundu... mislim, kad vec imaju para da uzmu da valja
Capajebo wrote:Dembele super igrac, rek'o bi cak i krojen za Barcu... ali druga stvar su cijene igraca koje su otisle u 100 pm.
Nego skenderbeze, deder ti isareti tim ljudima u Barci da ima i jedan Julian Weigl u Dortmundu... mislim, kad vec imaju para da uzmu da valja
Dok ih trese potrosacka groznica da i njega zamotaju
Capajebo wrote:Dembele super igrac, rek'o bi cak i krojen za Barcu... ali druga stvar su cijene igraca koje su otisle u 100 pm.
Dok ih trese potrosacka groznica da i njega zamotaju
Znaci u kataloniji je black Friday ove godine ranije