Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xPaco1337 wrote: ↑17/03/2025 13:25
Imal ovo gdje naruciti kod nas ? Bosch twin aero a297s
https://a.aliexpress.com/_EzhysLE
Naručio zamjenske gume za metlice po mjeri,par minuta za montiranje na metlice i na auto. Isti kvalitet a jeftinije.Naravno ko može čekati da stignu iz Kine.
Je li normalno kad vozim u D ,pa npr. stanem na semaforu na kočnicu : da mi volan malo trese, kad pustim kočnicu auto krene, i nista. Mjenjac šalta normalno.
I naravno Dzej wrote: ↑18/03/2025 23:44
Je li normalno kad vozim u D ,pa npr. stanem na semaforu na kočnicu : da mi volan malo trese, kad pustim kočnicu auto krene, i nista. Mjenjac šalta normalno.
Nije.
Konto sam da nije sta mjenjacu, ali evo citam po internetu da mogu biti diskovi.
Nije.
Konto sam da nije sta mjenjacu, ali evo citam po internetu da mogu biti diskovi.
Nema to veze sa diskovima ako trese dok se auto ne kreće, tj. dok stojiš na semaforu. Ako misliš na tresenje volana dok kočiš, to mogu biti diskovi.
Nema to veze sa diskovima ako trese dok se auto ne kreće, tj. dok stojiš na semaforu. Ako misliš na tresenje volana dok kočiš, to mogu biti diskovi.
Mislim kad vozim u D, i lagano pritiskam kočnicu da se zaustavim na semaforu, zaustavim se i dok stojim sa pritisnutom kočnicom , tad volan pocne da se trese. Cim pustim kočnicu da krenem prestane.
Mislim kad vozim u D, i lagano pritiskam kočnicu da se zaustavim na semaforu, zaustavim se i dok stojim sa pritisnutom kočnicom , tad volan pocne da se trese. Cim pustim kočnicu da krenem prestane.
Seyo mi danas ostao bez daha, 21 godina, nije šala, život ga nije mazio.
Vergla, neće da upali.
Benzinska pumpa se ne čuje.
Upali mi ovaj iz BIHAMK-a na plin direktno i pravac u najbliži servis.
Čekam sutra da jave koliko će da boli.
Pozdrav narode,imam dva problema sa Polom 1.6tdi 2011.
Kada vozim brzo/agresivno,auto pri novom pokretanju ispusta bijeli dim i trza pri dodavanju gasa.To traje neko vrijeme i prestane,onda sve radi normalno.Bijeli dim je najvise vidljiv kad se zaustavim.Ne gubi antifriz.
Drugi problem je cekicanje pri manjoj brzini kada dodajem gas,nekad je glasnije,nekad tise.Ubrzavanjem prestaje.
Majstor mi je reparirao dvije dizne,dvije je ocistio i prema parametrima je sve ok.Da li je neko imao iskustva sa ovim i sta bi moglo biti
Pozdrav