Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#54601 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

SmokingMan wrote:

Svetac a ne rogati. :D
Međutiim, ujutro opet ista priča, gospodin izlazi, kulturno me pozdravlja, a iz kola izleće Boris Tadić i počinje gospodina Dodika da ujeda za udove. Gospodin je udarao Borisa po glavi i rukama, ali ovaj nije popuštao. Grizao je sve jače i jače milostivog Milorada :lol: :lol: :lol: ”, prenosi nam događaje
ovaj nesrećnik...
:lol: :lol: :lol:
Jasno je da se radi o pokušaju drogiranog Tadića da milostivom Guardianu odgrize njegov JBS-(Jednocjevni Bacač Sjemena) kako bi onemogućio
oplodnju nerotkinja u šumskoj.Znači i Tadić je dio paklenog plana udara na šumsku koju pripremaju Bakir i tzv MZ.

Đubre izdajničko drogirano! :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare

#54602 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Krokodajl wrote:Jel otišla ova persona non grata, Kesić rek'o da je Trump podžao Srbe u svemu ?

Izgleda da će se Obama od blata praviti kako stvari stoje... :mrgreen:

http://www.blic.rs/vesti/svet/trampov-b ... va/54hcc0d

Što kaže stara nepalska poslovica:"Pazi šta želiš,možda ti se to i ostvari."Trump je već zaboravio ko mu je pleo priglavke i nazuvo'
Melaniju da ne hoda bosa.
arzuhal

#54603 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Navodno, kako tvrde neki izvori iz Trampove administracije, Tramp je pokušao skinuti sankcije Dodiku, ali su Bošnjaci koji rade u Američkoj ambasadi u Sarajevu i koji kreiraju tu anti-srpsku politiku prejaki i za Trampa, i da će trebati vremena da njihovh uticaj oslabi kako bi se uspjelo bilo šta u vezi sa sankcijama...
Juliuscezar

#54604 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

Pa normalno je i da je odlazeca britanska administracija, nece ona Elizabeta zivjet jos 100 godina, a kad ona ode biti ce i Krajina i Kosovo opet srce srbije
SmokingMan

#54605 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

prljavi Hare wrote:
SmokingMan wrote:

Svetac a ne rogati. :D
Međutiim, ujutro opet ista priča, gospodin izlazi, kulturno me pozdravlja, a iz kola izleće Boris Tadić i počinje gospodina Dodika da ujeda za udove. Gospodin je udarao Borisa po glavi i rukama, ali ovaj nije popuštao. Grizao je sve jače i jače milostivog Milorada :lol: :lol: :lol: ”, prenosi nam događaje
ovaj nesrećnik...
Jasno je da se radi o pokušaju drogiranog Tadića da milostivom Guardianu odgrize njegov JBS-(Jednocjevni Bacač Sjemena) kako bi onemogućio
oplodnju nerotkinja u šumskoj.Znači i Tadić je dio paklenog plana udara na šumsku koju pripremaju Bakir i tzv MZ.

Đubre izdajničko drogirano! :lol: :lol: :lol:
Hare objasnio! :D :D :thumbup:

Tadić neprijatelj i rušitelj jednog od temelja ideje nebeskog naroda.Tadiću poturico. :D
arzuhal

#54606 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

bhnapoleon1 wrote:Pa normalno je i da je odlazeca britanska administracija, nece ona Elizabeta zivjet jos 100 godina, a kad ona ode biti ce i Krajina i Kosovo opet srce srbije
Pa i Turci kad su šljegli u Bosnu one jeseni 1463. godine, Tunjo je rek'o: "Neće ni oni dugo...".
jazzer

#54607 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

jos jedna potvrda koliko su zlo amerikanci..cuo sam, nemojte me drzati za rijec -
nije provjereno, ali amerikanci su valjda od Guardiana trazili da, zamislite, srusi crkvu neku? :?
Ne znam koju, ni gdje..i valjda im se on svasta nagovorio..mislim, nije provjerena vijest
pa ako neko zna nesto vise neka nam svima razjasni tu situaciju :)
Krokodajl

#54608 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Krokodajl »

prljavi Hare wrote:
Krokodajl wrote:Jel otišla ova persona non grata, Kesić rek'o da je Trump podžao Srbe u svemu ?

Izgleda da će se Obama od blata praviti kako stvari stoje... :mrgreen:

http://www.blic.rs/vesti/svet/trampov-b ... va/54hcc0d

Što kaže stara nepalska poslovica:"Pazi šta želiš,možda ti se to i ostvari."Trump je već zaboravio ko mu je pleo priglavke i nazuvo'
Melaniju da ne hoda bosa.
Pa on i pravi vojsku Kosova jer voli Srbe, vidio kako umalo glavu ne izgubiše zbog voza, priča se po Ameriki da je Trump one večeri na slavi u Hajat hotelu kad su bili i naši i ovi preko tamo, rekao u priči "Mnogo je krvi proliveno na ovim poljima da bi danas ijedna Srpska majka svog sina dočekivala na nosilima ili pod ćebadima, ne smemo više da dopustimo da zbog nepravedne i ničim izazvane međunardne agresije na južnu pokrajinu ispaštaju deca rođena posle rata, zato ćemo na granice južne pokrajine da šaljemo šiptarsku decu neka ona strahuju od NATO bomba"
prljavi Hare

#54609 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

arzuhal wrote:
bhnapoleon1 wrote:Pa normalno je i da je odlazeca britanska administracija, nece ona Elizabeta zivjet jos 100 godina, a kad ona ode biti ce i Krajina i Kosovo opet srce srbije
Pa i Turci kad su šljegli u Bosnu one jeseni 1463. godine, Tunjo je rek'o: "Neće ni oni dugo...".

Image

Kažu da Tunjo kad god vidi na TV-u predstavnika šumske u Izraelu Arne Livnea skoči i viče:"Pustite me da se pobodemo!" :mrgreen:
prljavi Hare

#54610 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

jazzer wrote:jos jedna potvrda koliko su zlo amerikanci..cuo sam, nemojte me drzati za rijec -
nije provjereno, ali amerikanci su valjda od Guardiana trazili da, zamislite, srusi crkvu neku? :?
Ne znam koju, ni gdje..i valjda im se on svasta nagovorio..mislim, nije provjerena vijest
Nove informacije govore da ustvari taj američki ambasador nije tražio od Guardiana da sruši crkvu,već je pod pritiskom muslimanskih
uposlenika u ambasadi tražio da se pretvori u džamiju.E zato je šamar popio i nogu u guzicu.
smajliokupljeninarodsegrohotomsmije
statixx

#54611 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statixx »

jazzer wrote:jos jedna potvrda koliko su zlo amerikanci..cuo sam, nemojte me drzati za rijec -
To su sve alternativne cinjenice, a prava istina je da su...

Image
Ridjobrki

#54612 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Ma đe je to reklo za tu crkvu, kako to nije niđe objavljeno?
Alfons Kauders

#54613 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

Ridjobrki wrote:Ma đe je to reklo za tu crkvu, kako to nije niđe objavljeno?
Ja sam frapiran kolicinom mrznje koju odlazeca administracija gaji prema pravoslavlju.
GeeTnT

#54614 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

Image
bosan

#54615 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bosan »

GeeTnT wrote:Image
Bem ti sunce pa Precednik je jedina osoba u univerzumu koja je platila 30 milona da dobije sankcije . :D :D
Kad je dernek nek i hala gori :D :D
Acid25

#54616 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

HALT! H̶a̶m̶m̶e̶r̶z̶e̶i̶t̶
Mitomaniazeit :izet:
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je veoma jasno da BiH nije završila svoje konstituisanje, te da bi mogla da bude neka zajednica država ili unija.
hahahaha pazi lika!
Image
dobojlija81

#54617 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dobojlija81 »

srpsko-grčka ekonomska saradnja :lol:
eno ga obija po hodnicima u Grčkoj
emmir1

#54618 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emmir1 »

512MB

#54619 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 512MB »

Nacuo sam njesto o njekoj crkvi sto ameri hoce da sruse, znal ko detalje :?
FreakyStyley

#54620 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by FreakyStyley »

Odlicno, ali jako je tuzno da se Nijemci i Austrijanci bave nama studioznije nego mi sami. Gdje su nasi intelektualci i novinari u PM.
arzuhal

#54621 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Dodik: Obilježavanje Dana RS u Beogradu 28. februara

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... ara/410723

Sljedeći Dan RS-a će se obilježiti 17 maja u Čačku.
asker

#54622 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

512MB wrote:Nacuo sam njesto o njekoj crkvi sto ameri hoce da sruse, znal ko detalje :?
Odlazeci ameri kolega, odlazeci!
Nazderu se jela sa rostilja u Sarajevu pa bi oni nesto rusili.
Wikileaks je bio objavio neke transkripte ali su brzo uklonjeni sa svih servera.
Ono sto sam zapamtio je pisalo nesto kao:
Odlazeci: Rusi crkvu!
Precednik: Necu!
Odlazeci: Moras!
Precednik: Ne moram!
Odlazeci: Ja kazem da hoces!
Precednik: Hocu kurac!
Odlazeci: Nemas gradjevinsku!
Precednik: Ring ring ring, alo, pravi gradjevinsku za ovu crkvu!
Odlazeci: Fak!
Precednik: Hehehe

Dalje se ne sjecam :(
megaman4

#54623 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

FreakyStyley wrote:
Odlicno, ali jako je tuzno da se Nijemci i Austrijanci bave nama studioznije nego mi sami. Gdje su nasi intelektualci i novinari u PM.
Srbi moraju shvatiti da Bosnjacki merhametluk ima granica. Ne isplati im se cackati jer inace ce sve otici u picku materinu. Ljudima je svega preko glave.
bh.tornjak

#54624 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

arzuhal wrote:Dodik: Obilježavanje Dana RS u Beogradu 28. februara

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... ara/410723

Sljedeći Dan RS-a će se obilježiti 17 maja u Čačku.

otiso cojk na "srpsko-grcki poslovni forum".....

cuj...srpsko-grcki poslovni forum :shock: :shock: :shock:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
155_mm

#54625 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Verujem da ekonomski, politički i verski odnosi mogu biti temelj nove ekonomske arhitekture na Balkanu. Vizija te arhitekture treba da doprinese boljem standardu ljudi i da produbi privrednu saradnju", rekao je Cipras.

Dodao je da Srbija i Grčka dele zajedničke vrednosti, ocenivši da su te dve zemlje trenutno glavne karike ekonomske saradnje na Balkanu.
cuj samo srbija i grcka. a mickina republika? ona kao da nije pravoslavna ili sta. :D

polako ali sigurno pravoslavni narodi na istoku europe se pregrupisu i povezuju. vjerujem da ce za 10-15 godina biti pod kontrolom moskve. jedino rumuni mozda nece.

mozda bi bosnji bilo bolje da umjesto ceste prema beogradu zapocne jednu prema bihacu i dalje na zapad.

onako simbolicki bas na GP izacic stize juce vojna pomoc OS BiH.
Locked