Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koja blamaža. Definitivna potvrda žvotne fiozofije neutralca po pitanju navijanja za bilo koji klub
Za mjesec dana razvališe ono što je ekipa na terenu gradila godinama. Samo Messi i CO ovo mogu rastjerat, skupit se u kancelariju i jedno sikter marvo. Ili pokupit prnje i kud koji mili moji. Ovo više ni ostavka ne popravlja, samo tužba.
Ako sad izrade Serija sramota. Nakon Neymara svaka cifra, pogotovo ona o kojoj se priča, za jednog brazilca je samopucanje u nogu. Nema ih puno poput R. Carlosa isl. Zadnje generacije su katastrofa.
Ako je vjerovati nekome u ovom haosu , i nakon pregleda Bartinih i anti Bartinih pulena koji bacaju " informacije" koje su nista drugo nego probni baloni da se opipa puls,situacija je sljedeca.
1. Stigli su u Liverpool, 150 je valjda dogovoreno, tvrde varijabile
2. Otkazali su sastanak u Dortmundu, Javier Bordas koji je danas trebao da leti u Njemacku nije otisao
3. Emisari PSG i Barcelone ( Sanllehi) u principu su saglasni da Di Maria vrijedi 50 miliona i uprkos svim problemima, trguju.
U toku dana cemo vidjeti ko koga laze, i ko je taj koji odlucuje.
Charuga wrote:Šta bi sa Seriem, otpade preko noći?
"Mundo Deportivo" piše da se Jean Michaël Seri u ponedjeljak oprostio od suigrača u Nici jer je očekivao realizaciju transfera u Barçu, ali su mu jučer predstavnici katalonskog kluba saopćili da su odustali od njegovog dovođenja!
Također, "Rac 1" piše da su izvori iz kluba potvrdili da je ta odluka tehničke, a ne finansijske prirode.
Pa majke mi me tacno stid sto navijam za klub kome su ovakvi pajaci na celu. Kakvi mandrili, sheprtlje i lavori ne mogu vjerovat'. Skenderija pita li se Valverde ista ovdje?
Katalonski "Sport" je objavio objašnjenje zašto je Barça odustala od Serija, a u njemu se navodi da rukovodstvo kluba smatra kako profil ovog veznjaka ne odgovara Barceloni te da Seri ne bi ekipi donio ništa novo.
Navodi se i to da je ovaj 26-godišnjak ostao zatečen zbog ponašanja čelnika Blaugrane, s obzirom da su svoje mišljenje drastično promijenili u roku od 24 sata.
Ovo što svakim danom umanjuju šanse da ekipa nešto napravi ove sezone je ništa u odnosu na to kako gube ugled kod čelnih ljudi u fudbalu.Ime Barcelona se poštuje,ali oni koji je predstavljaju...
Saian wrote:Pa majke mi me tacno stid sto navijam za klub kome su ovakvi pajaci na celu. Kakvi mandrili, sheprtlje i lavori ne mogu vjerovat'. Skenderija pita li se Valverde ista ovdje?
Pita sigurno Ali Ernesto je tek došao i zatekao je užasnu situaciju. Trenutno je u fazi prilagođavanja
Vodeći katalonski mediji, Sport te Mundo Deportivo donose vijest kako je cijela Barçina svlačionica nezadovoljna radom uprave te su danas predvođeni Leom Messijem organizirali ručak na kojem su bili prisutni svi igrači te trener Valverde.
Fudbal je biznis. Postuju te ako imas pare i rezultate. A drugo ne moze bez prvog. Prosto ko pasulj. Ko voli Barcelonu voliti ce je i dalje ko ne voli nece ni voliti i to je to. Nije ovo toliko bitno ipak, za godinu dvije ode sve u zaborav.
channel10 wrote:Maloprije bilo na yahoo.com, a sad odem da ti postavim link i nema teksta. Pisalo da je potpisao na 5 godina i da je placen 136 miliona funti.
Dobro neko će doći,ali mene više brine to šta oni misle sa Munirom,Rafinhom,Douglasom,Ardom
Munira nece niko za 20 miliona. Ne znam sto tjeraju Ardu jer ako se neko povrijedi, ko ce igrati? Ne znam zasto tjeraju Rafinhu? Douglasa mogu zaposliti da skuplja lopte. Jest da bi bio najskuplje placeni skupljac lopti, ali Boze moj...
Rafinha je do utakmice s Romom i povrede bio zvjer- treba mu vremena i utakmica
Denis Suarez igra jako dobro a i SergiRo je odlican
a Munir je za Paca Tierry Henry
cillessen je za Stegena Buffon
ja bih ovu djecu uigravao i gurao u vatru i bilo bi super mada sumnjam da imaju pameti i da znaju iskoristiti potencijal koji je vec tu