Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
esmasaric

#5451 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Moje prvo iskustvo sa online stranicama za upoznavanje je bilo negdje početko srednje škole.
Dijete ko dijete, drugarice kažu da su upoznavale košarkaše, starije, manekene...ma sve naj. I ja hajde da probamo.
Napravim ja profil. Stavim stvarne godine i napišem brutalnu iskrenost da sam ravna ko daska i visoka, i da puno jedem, da slušam sve i svašta :D Čisto da vidim ko bi se javio.

I počnem razgovor s jednim mladićem. On stariji od mene 4 godine. Na slikama izgleda ok. Malo čudan, ali ništa prestrašno, jedino što ima brkove. :lol:
I hajde, nije mi se baš ni upoznavao ali dogovorimo kafu da iskusim i to online upoznavanje tipova, da budem trendy.... E kako sam se pokajala.

Dogovorimo se na platou ispred BBI. Ja se full sredila u neki sakou, štikle, ma najbolje što sam imala sam i obukla. Mislim da je momak visok... Stoji on kod Cinema City-a u nekoj trenerci šuškavoj dolje crne boje stara sto godina, gore je duks iz 90tih koji ima ogromnu mrlju od špageta Bolonjeze. Sav je musav. Mršav ko i ja, sa još uapdljivijim licem, plavih očiju ali ogromnih tamnoplavih podočnjaka. Nikad na mlađem momku nisam vidjela tako nešto. Ima kao malo bradice i upadljive brčiće. Malo je pognut, ali i ispravljen je manji od mene. Dostaaaaaa manji od mene. I iz nekog razloga pravo tiho priča i mrmlja, pola ga ne razumijem.

Mali šok, ali hajde, ja sam hrabra djevojka. :D Idemo na kafu. Na kafi mi je sat vremena pričao o lančiću koji ima pravu kost koji on nosi kao svoju hamajliju uvijek oko vrata. Ja počnem s pitanjima, radi s vremena na vrijeme kao stolar, pekar, prodavač, živi u nekoj gasonjeri. Ok sve. I počne da priča kako su ga neki tipovi isprebijali neki dan, da je loše naselje u kojem živi, da im je nešto dugovao... A on sam izgleda kao neki lošiji diler. Nikako da prekine da priča o tim tipovima.

Na kraju mi ga je bilo stvarno žao. Izgledao je stvarno loše, ali i dosta površan, priča mu se svodila na mahalu, lančić, tipove. Vjerovatno je i bio na nečemu jer nije mogao nikako da me gleda, stalno je zurio u ljude okolo, klatio se na stolici, nemoguće da je bio toliko nervozan. Platila sam kafu, i počastila ga pizzom. Za vrijeme jela nije progovorio ništa, stvarno neugodno. Ja izvlačim neka pitanja, a on šuti. Kad smo završili nakon satak zamalo nije zaspao u pizzeriji. Naslonio se na sto i samo bulji u mene, sav mamuran izgleda, meni stvarno neugodno. Razišli smo se kod parka, ja se nadam da nije onesvjestio negdje na putu.

Uglavnom, nikad više na online upoznavanje stranice nisam otišla. Bježim od toga :lol:
aewi

#5452 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by aewi »

Dobra prica Esmo :thumbup:
Tako sam se i ja nekada poodavno dopisivao s jednom djevojkom, mladja od mene par godina je bila, lijepa mrsava... Dok smo se dopisivali, ma nema uvijek neke teme za razgovor ovo ono, i u pms-u pise ljubazno i fino cak kad sam i ja dosadan. Jedva ceka da se kao upoznamo, izadjemo...
I dodje taj dan, u taj vakat sam i pusio, krajnje lezerno se oblacio... Kao kakav klosar npr, hipster je fina rijec ipak.
Ona kasni, ali dolazi, osmijeh od zuba do zuba, ja masem ali ne ustajem prilazi pruzam ruku, ali ne izmicem stolicu da sjedne... Nekako sam se sokirao koliko je zapravo lijepa bila, tako da sam se sav izgubio. O tome sta sam pricao i kako sam pricao stid me i progovorit na sta je to licilo, katastrofa. U zelji da ispadnem koliko toliko normalan, jer od impresioniranja sam unaprijed odustao sam je smarao sat i po vremena dok nije odlucila da ide...
Niti sam je poljubio naravno, jos gore nisam je ni ispratio do kuce... O autu da ne govorim, nemam ga ni sad.
Pricali smo neko vrijeme jos, ali se to smanjivalo i smanjivalo...
Kasnije sam se ja malo provehabisao, a ona je imala neka tuzna iskustva... Imam je i sad na fejsu, ne sjecam se kad je neku vezu imala, sudeci po njemu :lol:
quarterback

#5453 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

aewi wrote:lijepa mrsava...
:? :shock:

da nisi bolestan, cuj lijepa mrsava
:mrgreen:
Rockefeller

#5454 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rockefeller »

Nisi kupila panj od njega?

:run:
esmasaric

#5455 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Meni je najgore kad nemaš o čemu više pričati. Pa onda awkward silence :roll:
esmasaric

#5456 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Rockefeller wrote:Nisi kupila panj od njega?

Ne. Na čemu god je on bio, nije bilo dobro nikako.
esmasaric

#5457 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

quarterback wrote:
aewi wrote:lijepa mrsava...
:? :shock:

da nisi bolestan, cuj lijepa mrsava
Možda je imala lijepo lice. Ko Audrey Tatou, ili Angelina Jolie u 2016.toj godini.
Svi imaju svoje tipove. :D
ovo_mi_je_nick

#5458 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ovo_mi_je_nick »

esmasaric wrote:Meni je najgore kad nemaš o čemu više pričati. Pa onda awkward silence :roll:
Odmah počneš sa temom "najgora date iskustva" :lol: :lol:

Jedva čekam sljedeći date kad počnem smarati sa pričama :mrgreen:

Poslije par dana ovdje priča o najgorem date iskustvu koji me ubio pričom o najgorim date iskustvima :lol: :lol: :pisnuo:
Rockefeller

#5459 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rockefeller »

esmasaric wrote:

Počastila si ga picom, ne treba više. Još pare da mu ostavljaš :mrgreen:
esmasaric

#5460 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Rockefeller wrote:
esmasaric wrote:

Počastila si ga picom, ne treba više. Još pare da mu ostavljaš :mrgreen:
Ma kakvi. Boga pitaj da li je i živ sada.

Tobejarabi.... [emoji16]
aewi

#5461 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by aewi »

Da, imala je upecatljivo lijepo lice, manekenske gradje, srednje zenske visine :)
Da, a dno dna prekidanja awkward silence je komentiranje slucajnih prolaznika
esmasaric

#5462 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Na šta su ljudi spremni kad nastupi tišina. Doduše znam osobe koje to svakodnevno rade.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
B6Redhell

#5463 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by B6Redhell »

djevojka bez imena wrote:Ne shvatam kako nije vidio, pa to se nakon par slika odmah vidi :lol:

Ja sam jednom bila najgori dejt nekom.
Zima, sipi snijeg, mene uhvatila romantika i hajmo setat' malo. Parkiram kod hitne i lagano niz ulicu. Njemu hladno cvokoce, kaze 'hajd da jedemo nesto'. Udjemo u fast food, narucimo, on da plati , kaze djevojka nema sitno, kasno je vec je zakljucila kasu. Imam ja u autu! Ubjedjivanje : nemoj ba, neces, ja cu izac' rasitnit' negdje-ali ja ne popustam, ja cu ,eto mene zacas. A ja imam naviku i danas zutu sicu ubacati u pretinac, i tadase bas bilo nakupilo pa ja pokupila u vrecicu, onu providnu za zamrzivac, kontam ukrupnit cu u pekari ili negdje. Ulazim ja tako, vidim njemu ionako nezgodno, a ja onu vrecicu na sto, !
Gleda konobarica, a ja brojim 10,20,50....pf :lol: :lol: Pogledam u njega on pozelenio : :lol:

Zavrsi se taj moj debakl, on kao umoran odjednom, pitam da ga odvezem, ma ne treeeba, blizu mu je, cao-cao, cujemo se. Ja sjedem u auto i odvalim se smijati, posaljem mu sms
-tako ti je kad nemas sitno! :lol: A on meni samo: ..bo te. :lol: Poslije mi je rekao da ga nikad niko nije tako obrukao. :mrgreen:
Nije to bona nikakva bruka.
Bruka je nemati platiti. Mada ni tad nije bas bruka.
Ako ga je to odvratilo od tebe, nikakav je onda. Mada kod nas mentalitet je na tolikom nivou da nam ravnih nema.....
gnjev

#5464 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gnjev »

Jednom sam izašao sa djevojkom kojoj sam kontao halaliti što je masna jer ima velike sise. Tek kad je sam sjeo sa njom skontao sam da stvarno ne mogu koliko god se trudio . Kako god gotivna je bila kupila mi je kolu i kutiju cigara .
azurna_obala

#5466 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by azurna_obala »

pa šta ako je imala magarca, zar je to neka sramota :roll:
koji kompleksi
spreca

#5467 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spreca »

azurna_obala wrote:
pa šta ako je imala magarca, zar je to neka sramota :roll:
koji kompleksi
On je za mene veci magarac od njenog magarca
annoy

#5468 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by annoy »

Koji snobizam
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5469 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

gnjev wrote:Jednom sam izašao sa djevojkom kojoj sam kontao halaliti što je masna jer ima velike sise. Tek kad je sam sjeo sa njom skontao sam da stvarno ne mogu koliko god se trudio . Kako god gotivna je bila kupila mi je kolu i kutiju cigara .
Sise se ne broje ako si debela :oops:
djevojka bez imena

#5470 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka bez imena »

B6Redhell wrote:
djevojka bez imena wrote:Ne shvatam kako nije vidio, pa to se nakon par slika odmah vidi :lol:

Ja sam jednom bila najgori dejt nekom.
Zima, sipi snijeg, mene uhvatila romantika i hajmo setat' malo. Parkiram kod hitne i lagano niz ulicu. Njemu hladno cvokoce, kaze 'hajd da jedemo nesto'. Udjemo u fast food, narucimo, on da plati , kaze djevojka nema sitno, kasno je vec je zakljucila kasu. Imam ja u autu! Ubjedjivanje : nemoj ba, neces, ja cu izac' rasitnit' negdje-ali ja ne popustam, ja cu ,eto mene zacas. A ja imam naviku i danas zutu sicu ubacati u pretinac, i tadase bas bilo nakupilo pa ja pokupila u vrecicu, onu providnu za zamrzivac, kontam ukrupnit cu u pekari ili negdje. Ulazim ja tako, vidim njemu ionako nezgodno, a ja onu vrecicu na sto, !
Gleda konobarica, a ja brojim 10,20,50....pf :lol: :lol: Pogledam u njega on pozelenio : :lol:

Zavrsi se taj moj debakl, on kao umoran odjednom, pitam da ga odvezem, ma ne treeeba, blizu mu je, cao-cao, cujemo se. Ja sjedem u auto i odvalim se smijati, posaljem mu sms
-tako ti je kad nemas sitno! :lol: A on meni samo: ..bo te. :lol: Poslije mi je rekao da ga nikad niko nije tako obrukao. :mrgreen:
Nije to bona nikakva bruka.
Bruka je nemati platiti. Mada ni tad nije bas bruka.
Ako ga je to odvratilo od tebe, nikakav je onda. Mada kod nas mentalitet je na tolikom nivou da nam ravnih nema.....
:lol:
Najgore je sto sam i ja uz sebe imala krupniju novcanicu, pa kad sam rekla da imam sitno, vjerovatno je mislio da imam 'normalnu' sicu. :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#5471 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jimmy McNulty »

Što se tiče ovog gore kretena ne mogu vjerovat tačno, znači sve vrh, cura zgodna, lijepa, nasmijana, bilo mu fino i onda problem zbog magarca. Tačno da ne povjeruje čovjek kakvih idiota sve ima, eto mene iznervira :roll:

Isto ovaj za siću, samo je u Bosni sramota kad čovjek ima usitno, niđe veze ba, pare su pare, da mi je sad 100 maraka po 5 feninga, nikakav problem. :-D Tako sam jednom u bus ušao i platio kartu koja košta marku, sve po 5 feninga, smiju se ljudi meni a sve gola fukara bez 3 zuba u glavi, a šofer nešto ko ljut. Kontam se, jebite se svi.
Nepass

#5472 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nepass »

jedan od prvih dejtova, prvi put da mi se ono bas svidjela djevojka, tinejdzerska zaljubljenost.
dogovorim dejt, da negdje na kafu odemo. dosla djevojka sva skuckana, ja se pojavio u papucama, sorc i neka maja xxl kao da sam vrecu navukao :D
jebi ga bio juli/august nenormalne vrucine, a mi se oko 14-15h dogovorili

kasnije mi je rekla da joj je bas cool bilo kako sam bio obucen na prvom dejtu i da je to bio jedan veliki plus da pristane i na drugi dejt (valjda ocekivala kosulju i pantole na peglu)

hodali oko godinu dana
Rockefeller

#5473 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rockefeller »

Papuče, lijepo lijepo.
quarterback

#5474 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

Jimmy McNulty wrote:Što se tiče ovog gore kretena ne mogu vjerovat tačno, znači sve vrh, cura zgodna, lijepa, nasmijana, bilo mu fino i onda problem zbog magarca. Tačno da ne povjeruje čovjek kakvih idiota sve ima, eto mene iznervira :roll:

Isto ovaj za siću, samo je u Bosni sramota kad čovjek ima usitno, niđe veze ba, pare su pare, da mi je sad 100 maraka po 5 feninga, nikakav problem. :-D Tako sam jednom u bus ušao i platio kartu koja košta marku, sve po 5 feninga, smiju se ljudi meni a sve gola fukara bez 3 zuba u glavi, a šofer nešto ko ljut. Kontam se, jebite se svi.
ako mu je to smetalo na prvom dejtu sta bi tek bilo nakon 50 godina braka :?

mad_max_ba

#5475 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mad_max_ba »

nakon 50 godina braka bi mu samo to i ostalo,
sića :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply