Kvalifikacije za SP 2014

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5451 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Velkoski »

Great Cornholio wrote:
Havatar wrote: A nekog je briga za koga ces da navijas u barazu
Radi želje za dobrim odnosima BiH i Hrvatske, navijaću za Hrvatsku, Isto bi to činio i da je Srbija u baražu, jer vatra se vatrom ne gasi, a ni mržnja ne može poizvesti ljubav.

Ali nije samo to razlog, ipak sam se ja rodio u SFRJ, to je još jedan od razloga zboh kojeg želim da bivše jugoslovenske republike budu dobre u svemu onome što je dobro.
A jednostrana 'ljubav' je recept za uspjeh ljubavi.
Great Cornholio

#5452 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Great Cornholio »

leet wrote:
Nije, ne mora značiti da će takva ljubav biti uzvraćena ljubavlju, ali zar zbog toga treba nekoga mrziti ?
Herr Flick

#5453 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Herr Flick »

PORTUGAL-ISLAND

HRVATSKA-FRANCUSKA

1000000% :skoljka: :skoljka:
cyprus

#5454 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by cyprus »

Havatar wrote:Tople i hladne kuglice , teze i lahkse kuglice
:mrgreen:
ultima_palabra

#5455 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by ultima_palabra »

Protiv Srbije uvijek, što se tiče Hrvatske manje više neutralan.
zg2

#5456 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by zg2 »

KPNCTNJAH wrote:... ne mogu ja glumiti da se radujem uspjehu tih reprezentacija kad preko 90% ljudi koji budu na tribinama mrze moju zemlju...
Nisi u pravu: bar što se nas u HR tiče
prošli utorak ... mi smo izgubili u SCO; vi pobijedili-osigurali Brasil

Sve, apsolutno sve novine i sredstva informiranja, uključujući HTV; i "lijevi i desni i srednje orjentcije" čestitalli su i veselili se Vašem uspjehu

mržnje ovdje nema, osim u pojedinačnim-debilnim-bolesnim slučjevima..Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5457 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Velkoski »

Great Cornholio wrote:
leet wrote:
Nije, ne mora značiti da će takva ljubav biti uzvraćena ljubavlju, ali zar zbog toga treba nekoga mrziti ?
Ako uzmem u obzir historiju odnosa koja nije počela jučer onda ne mogu osuđivati nikoga ako ih mrzi, najbolje bi bilo da smo skroz neutralni.

S tim da su Hrvati iz Hrvatske više nego normala (uglavnom, izuzetaka ima), 'problem' je u onim iz 'ercegovine.
Artest

#5458 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Artest »

bingov buraz wrote:Svi su osobe za sebe, ja razumijem i jedne i druge, ja ću navijati za Hrvatsku, dovoljno je da se sjetim naslovnice indexa sa ljiljanima kad smo mi igrali prošli baraz :thumbup:
Ljiljani su posluzli samo za trolanja desnicara, koji se onda nakote na forumu i kilikaju dok im rukna ne utrne =cine forum frekventnijim/veci rejting/veca zarada. Inace im se jebe za Bosnom.

Njihov idealan scenarij je da se sastanu BiH-Hrvatska u barazu, da se klika iz svih oruzja.
Havatar

#5459 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Havatar »

Artest wrote:
bingov buraz wrote:Svi su osobe za sebe, ja razumijem i jedne i druge, ja ću navijati za Hrvatsku, dovoljno je da se sjetim naslovnice indexa sa ljiljanima kad smo mi igrali prošli baraz :thumbup:
Ljiljani su posluzli samo za trolanja desnicara, koji se onda nakote na forumu i kilikaju dok im rukna ne utrne =cine forum frekventnijim/veci rejting/veca zarada. Inace im se jebe za Bosnom.

Njihov idealan scenarij je da se sastanu BiH-Hrvatska u barazu, da se klika iz svih oruzja.
:thumbup:
emigrazione

#5460 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by emigrazione »

Kak' ce mi biti simpa rvati, kad do godine budu po kojekakvim forumima stidljivo komentirali tekme na Mundijalu, neeeee..... hihihi :D :D :D :D
Great Cornholio

#5461 Re: Kvalifikacije za SP 2014

leet wrote:
Great Cornholio wrote:
leet wrote:
Ako uzmem u obzir historiju odnosa koja nije počela jučer onda ne mogu osuđivati nikoga ako ih mrzi, najbolje bi bilo da smo skroz neutralni.

S tim da su Hrvati iz Hrvatske više nego normala (uglavnom, izuzetaka ima), 'problem' je u onim iz 'ercegovine.
Jasno je meni iz čega se mržnja "izrodila", ali mržnjom se samo mržnja može stvoriti, pa bih volio da naši ljudi ne mrze Hrvatsku ili Srbiju, ako ih ne mogu voliti barem nek se ne raduju njihovim neuspjesima, nek budu makar neutralni, jer nacionalizam tih iz 'ercegovine onda makar neće jačati, a da većina onih koji se izjašnjavaju kao hrvati, a žive u Hercegovine, ne vole državu u kojoj žive to je činjenica. Možda bi, ako bi bošnjački/bosanski nacionalisti prestali da mrze Hrvatsku ili Srbiju, barem malo oslabio hrvatski i srpski nacionalizam koji radi protiv Bosne.
Havatar

#5462 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Havatar »

Ne bi oslabio posto bi onda bio problem sto Bicakcic uci dovu prije nego sto ulazi na teren ili sto navijaci pjevaju Jedina si jedina ili bi nesto deseto bilo problem
Great Cornholio

#5463 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Havatar wrote:Ne bi oslabio posto bi onda bio problem sto Bicakcic uci dovu prije nego sto ulazi na teren ili sto navijaci pjevaju Jedina si jedina ili bi nesto deseto bilo problem
Način na koji neko upućuje molitve Bogu ne bi trebao biti problem nikome, ali ovo pjevanje jedne himne dok ide druga jeste problem koji bi se trebao riješiti, jer će svijet pomisliti da nemamo sluha :D
Mali_Vuk

#5464 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Mali_Vuk »

Artest wrote:

Ne treba zaboraviti način na koji su ljudi u Hrvatskoj popratili naš baraž. I više nego pozitivno. Ili kad komentator na hrvatskoj televiziji u jednom momentu reče lopta je kod naših :lol: :D :thumbup: Znači to se moglo čuti sa njihovog državnog servisa. Nije šala. Sad je na nas red da im se odužimo :mrgreen:

Index i oni frustrirani i poremećeni ljudi na forumu mi nisu i ne mogu biti mjerilo. Kao ni oni što povremeno navrate ovdje da ciljano provociraju i omalovažavaju BiH. Jbg, toga je vazda bilo i bit će.
bingov buraz

#5465 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by bingov buraz »

Artest wrote:
.
Ja vjerujem u ljudsku dobrotu :mrgreen:
aveos

#5466 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by aveos »

Image

Image
kakaljin

#5467 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by kakaljin »

kakaljin wrote:Predvidjam ovakav rasplet izvlcenja baraze:

Grcka- Francuska
Ukrajina - Svedska
Hrvatska - Rumunija
Portugal - Island
evo isto predvidjaju i ovdje

http://mojusk.ba/vijesti.php?id=20256
rajv0sa

#5468 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by rajv0sa »

Mali_Vuk wrote:
Artest wrote:

Ne treba zaboraviti način na koji su ljudi u Hrvatskoj popratili naš baraž. I više nego pozitivno. Ili kad komentator na hrvatskoj televiziji u jednom momentu reče lopta je kod naših :lol: :D :thumbup: Znači to se moglo čuti sa njihovog državnog servisa. Nije šala. Sad je na nas red da im se odužimo :mrgreen:

Index i oni frustrirani i poremećeni ljudi na forumu mi nisu i ne mogu biti mjerilo. Kao ni oni što povremeno navrate ovdje da ciljano provociraju i omalovažavaju BiH. Jbg, toga je vazda bilo i bit će.
Za to imam pouzdan info da 90% onih idiota je iz BiH, sto iz H, sto iz RS.
horion_bosona

#5469 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by horion_bosona »

moja prognoza

Hrvatska - Švedska
Portugal - Rumunija
Grčka - Island
Ukrajina - Francuska

Ukrajinci vječni luzeri baraža, njih i Islanđane ću simpatisati, uvijek kontra Portugala i Francuza, ostali po zaslugama tj. po prikazanom
Havatar

#5470 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Havatar »

Najbolje bi bilo kad bi bili izvuceni ovi parovi :

Hrvatska-Svedska
Portugal-Francuska
Grcka-Island
Ukrajina-Rumunija
Kal El

#5471 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Kal El »

Hebla vas Grčka - Island, hoću da je vidim protiv FR ili SWE!

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Bosanski_kralj

#5472 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Bosanski_kralj »

Ko bude gledao utakmice baraža preko HRT-a siguran sam da neće moći navijati za Hrvatsku. :D
insaneinthebrain

#5473 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by insaneinthebrain »

Evo i moje prognoze za sutra

Round 1
Match 1 - GRČKA vs ŠVEDSKA
Match 2 - RUMUNIJA vs HRVATSKA
Match 3 - PORTUGAL vs ISLAND
Match 4 - UKRAJINA vs FRANCUSKA
Jack Be Nimble

#5474 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Jack Be Nimble »

Hrvatska v Svedska
Grcka v Rumunija
Portugal v Francuska
Ukrajina v Island
jeza u ledja

#5475 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by jeza u ledja »

Havatar wrote:I sta kazes to sto je Francuska na dva velika takmicenja uzastopno otisla pomocu sudijske kradje je slucajnost i nenamjerna sudijska greska i to bas kad je Platini glavni u UEFA a Francuz iz Svicarske u FIFA :lol:
1) Ne bih se slozio da je penal protiv nas sudijska greska.
2) Nigdje nisam rekao da je Henrijev gol nenamjerna sudijska greska.
3) Sepp Blatter nije "Francuz iz Svicarske", vec Svicarac iz Svicarske kojemu je maternji jezik njemacki.
4) Mozda nisi shvatio sta sam htio reci, ja sam upravo rekao da se jedine malverzacije na ovakvom nivou mogu desiti od strane sudija, a ne prilikom izvlacenja kuglica, kako su neki implicirali.
Locked