north wrote:Treba podvući fin. aspekt...mi smo do sada za ovako odrađeni mali posao zaradili 250000 EUR, znači pola miliona maraka, što je sjajno...ako prođemo albance, to je još 140.000 EUR, dakle 390.000 EUR, plus što u trećem pretkolu u slučaju atraktivnog protivnika, imamo haman pun stadion, tv prava koja se masno mogu unovčiti, ulaznice, ludilo oko prodaje u fan shopovima jer će se i dijaspora naložiti i sl. , dakle hladno sa očekivanim ispadanjem u 3 pretkolu, mi možemo zaraditi 1 mil. KM...ako ovoga nisu svjesni u upravi, stručnom štabu, igrači i sl. onda njima ni dobar pisholog ni bilo kakva ustanova ne može pomoći...
zato mi je još više vokri što nismo doveli barem još dvojicu kvalitetnih, od čega prijeko potrebnih napadač, gdje bi puno veća nadanja bila protiv albanaca, ali eto vidjeće,p
halo ba milion markica za nas, to u zadnjih 20 godina nismo zaradili u jednoj sezoni.. to bi bilo jače nego bilo kakva titula u ovoj smiješnoj domaćoj ligi..
Pa valjda kada smo dosli do play-ofa prije par sezona i imali u nizu utakmice sa Genkom,Dinamom Kijev i Baselom,3X skoro pun stadion,zaradili vise. Mnogo vise smo zaradili ali umjesto novca,pojavio se dug. Misteriozni dogadjaji na relaciji Kosevo-Titova 38. Ne sumnjam da ce i ovaj put biti ne slicno,nego u dlaku isto. Para nejma,pa makar osvojili Champions league. To jednom kada se desi,posto ce nas ovaj put Albanci prekucati,kao usput,jer oni su za razliku od nas fudbalski klub.