Bolji je bio kao ubicaBaltazar_khan wrote:morgan je idiot. et
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- beco
#5451 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- jasko_ba
#5452 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Zaista, ni sam ne znam sto ovo vise gledam. Serija je debilna postala.
- jasko_ba
#5454 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ovo malo govno ce biti iritantnije od Carla!

-
kakavdanakneiskustvu
#5455 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
koji je kreten ovaj eugene ili kako se vec zove,sa fudbalerkom
- Kyuss
#5456 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
[quote="jasko_ba"

[/quote]

[/quote]

- jasko_ba
#5457 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Scena iz druge epizode, sezona 1. Walkeri su mogli preskociti ogradu, uzeti kamen i razbiti prozor. Sta se desilo u medjuvremenu, producenti odlucili da tek tako zaborave na ove detalje ili ?

Last edited by jasko_ba on 30/11/2015 23:20, edited 1 time in total.
- Logovan
#5459 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda.
Niko nije pričao oko obaranja kule, ko je oborio i tako to.
Morgan debil ne posustaje od ne ubijanja, sirar mu je baš isprao mozak. Ostali smo bez one glavne iz Aleksandrije, a malo je falilo da ostanemo i bez Eugena i Maggie.
Predviđam da će Glenn i ona mala spasiti sve ostale. Uradit će nešto slično k'o Carrol kod Terminusa.
Niko nije pričao oko obaranja kule, ko je oborio i tako to.
Predviđam da će Glenn i ona mala spasiti sve ostale. Uradit će nešto slično k'o Carrol kod Terminusa.
- annoy
#5460 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Producenti su se u međuvremenu promijenilijasko_ba wrote:Scena iz druge epizode, sezona 1. Walkeri su mogli preskociti ogradu, uzeti kamen i razbiti prozor. Sta se desilo u medjuvremenu, producenti odlucili da tek tako zaborave na ove detalje ili ?![]()
Bezvezna epizoda s obzirom da je polufinale. Al drago mi je da su se sjetili konačno da se namažu zombi iznutricama. Bilo je i vrijeme.
- DMXallen
#5461 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Odgledano polufinale... dobra epizoda, izvukli su se na kartu napetosti...
SPOILER ALERT
...Cijelo vrijeme je nekako napeto bilo i svaki od likova je bio u opasnosti, koliko god to na prvu ne vidjeli, mnogo toga je moglo krenuti drugim pravcem. Imali su više sreće nego pameti, ok za sreću ćemo vidjeti, jer ono malo ''govance'' Sam će skinuti sa trona iritantnog klinca Carla od prije par sezona...
Morgan, hmm šta reći, još prošlu epizodu sam navijao da ga neko smakne... nervira već duže vrijeme a sad bi neko dobio medalju da ga smakne... Nije mi jasan ovaj Vuk, šta sad on poštedi sve i odšeta se sa taocem...ma daj..
Sve je ostalo da visi u zraku, ništa sa sigurnošću ne možemo predvidjeti, fino onako u sredini rulje krelac Sam počne zvati mamicu, mamicu mu njegovu glupu, zašto mu nije gubicu svezala jer je znala kakvog debila od sina ima, ustvari dva debila, ovog Rona da i ne spominjem...
Drago mi što Carl mu onako u stilu Ricka očita lekciju, ono daj ti meni pištolj pa onda pričaj.
Uhh a sad da zavirimo u PROLOG sledećeg poglavlja serije, napokon spomenut NEGAN
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 6.09 - No Way Out / PROLOG (vraća se 14.02.2016.)
http://okruzen-mrtvima-novosti.blogspot ... o-way.html
SPOILER ALERT
...Cijelo vrijeme je nekako napeto bilo i svaki od likova je bio u opasnosti, koliko god to na prvu ne vidjeli, mnogo toga je moglo krenuti drugim pravcem. Imali su više sreće nego pameti, ok za sreću ćemo vidjeti, jer ono malo ''govance'' Sam će skinuti sa trona iritantnog klinca Carla od prije par sezona...
Morgan, hmm šta reći, još prošlu epizodu sam navijao da ga neko smakne... nervira već duže vrijeme a sad bi neko dobio medalju da ga smakne... Nije mi jasan ovaj Vuk, šta sad on poštedi sve i odšeta se sa taocem...ma daj..
Sve je ostalo da visi u zraku, ništa sa sigurnošću ne možemo predvidjeti, fino onako u sredini rulje krelac Sam počne zvati mamicu, mamicu mu njegovu glupu, zašto mu nije gubicu svezala jer je znala kakvog debila od sina ima, ustvari dva debila, ovog Rona da i ne spominjem...
Drago mi što Carl mu onako u stilu Ricka očita lekciju, ono daj ti meni pištolj pa onda pričaj.
Uhh a sad da zavirimo u PROLOG sledećeg poglavlja serije, napokon spomenut NEGAN
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 6.09 - No Way Out / PROLOG (vraća se 14.02.2016.)
http://okruzen-mrtvima-novosti.blogspot ... o-way.html
- dale cooper
#5462 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Carl, sve ti je oprošteno.
Sam Andersone, mamicu ti jebem iritantnu.
Sam Andersone, mamicu ti jebem iritantnu.
- jalijas74
#5463 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne mogu da vjerujem da cu pisati da je Karl odglumio jos jednu dobru epizodu, prvo ona sa pudingom i sad ova. Nije bio pica i usao je u fajt + jos kasnije mu oduzme pistolj.
Nije mi jasan samo ova "baba" jel fakat ugrizena ili je ono rana od one pile na koju se nabola ?
Volim ovu ludajkinju Kerol, a Morgan bolje da se nije ni pojavio samo su razvukli njegov glupi lik i napravili nekog Brus Lija sa toljagom a kad treba nekoga dokrajciti postane cava.
I konacno je Micika malo sjekla u ovoj sezoni isto da statira u kukuruzu.
Sa ovim motoristima su bas ukenjali a Aleksandrija kao da je u drugoj drzavi predaleko nikako da stignu do nje.

Nije mi jasan samo ova "baba" jel fakat ugrizena ili je ono rana od one pile na koju se nabola ?
Volim ovu ludajkinju Kerol, a Morgan bolje da se nije ni pojavio samo su razvukli njegov glupi lik i napravili nekog Brus Lija sa toljagom a kad treba nekoga dokrajciti postane cava.
Sa ovim motoristima su bas ukenjali a Aleksandrija kao da je u drugoj drzavi predaleko nikako da stignu do nje.

Last edited by jalijas74 on 01/12/2015 00:04, edited 1 time in total.
- Logovan
#5464 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
I jedno i drugo.jalijas74 wrote: Nije mi jasan samo ova "baba" jel fakat ugrizena ili je ono rana od one pile na koju se nabola ?
- Jack Be Nimble
#5465 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tada bili friski. Imali snage a valjda i pameti. Ni ti sam nisi ni zasta kada si gladan.jasko_ba wrote:Scena iz druge epizode, sezona 1. Walkeri su mogli preskociti ogradu, uzeti kamen i razbiti prozor. Sta se desilo u medjuvremenu, producenti odlucili da tek tako zaborave na ove detalje ili ?![]()
-
bull21
#5466 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Uzmi snickers?Jack Be Nimble wrote:Tada bili friski. Imali snage a valjda i pameti. Ni ti sam nisi ni zasta kada si gladan.jasko_ba wrote:Scena iz druge epizode, sezona 1. Walkeri su mogli preskociti ogradu, uzeti kamen i razbiti prozor. Sta se desilo u medjuvremenu, producenti odlucili da tek tako zaborave na ove detalje ili ?![]()

-
last mohicans
#5467 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Serija mi sada zaista pocinje ici na neku stvar.
Ponašanje zombija malo je reci miroljubljivo i sa velikom dozom razumijevanjem za prezivjele spasioce planete. Sakata baba bi im pobjegla, toliko su usporeni kao roboti od 1.5 volt.
Situacija sa ulaskom walkera uopšte nije izgledala dramatično, ali što je neuvjerljiva, nemam riječi.
Hajde što su walkeri spori do bola, pa i glavni junaci postali spori kao apokalitična čudovišta.
Meg se penjala tako brzo, samo što im nije rekla:
Nja,nja,ne mozete me dohvatiti..Ha,ha..?
Amaterski urađeno da je to zalosno.
Ponašanje zombija malo je reci miroljubljivo i sa velikom dozom razumijevanjem za prezivjele spasioce planete. Sakata baba bi im pobjegla, toliko su usporeni kao roboti od 1.5 volt.
Situacija sa ulaskom walkera uopšte nije izgledala dramatično, ali što je neuvjerljiva, nemam riječi.
Hajde što su walkeri spori do bola, pa i glavni junaci postali spori kao apokalitična čudovišta.
Meg se penjala tako brzo, samo što im nije rekla:
Nja,nja,ne mozete me dohvatiti..Ha,ha..?
Amaterski urađeno da je to zalosno.
- cyprus
#5468 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Biće da sam jedini koji je na strani Morgana protiv Carol

-
kakavdanakneiskustvu
#5469 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jasko_ba wrote:Scena iz druge epizode, sezona 1. Walkeri su mogli preskociti ogradu, uzeti kamen i razbiti prozor. Sta se desilo u medjuvremenu, producenti odlucili da tek tako zaborave na ove detalje ili ?![]()
ostarili walkeri
-
kakavdanakneiskustvu
#5470 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ja ne vidjeh tu scenu sa motoristima,moracu ponovo pogledati epizodu
-
sencobih
#5471 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
to ti je u najavi sledeće epizode.kakavdanakneiskustvu wrote:ja ne vidjeh tu scenu sa motoristima,moracu ponovo pogledati epizodu
-
gonzalez
#5472 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
TWD je sinoć pokazala da je totalno izgubila kompas, smisao i pravac kojim bi trebala da se razvija i ide. U ovih 8 epizoda nisam vidio ama baš ništa novo, šetači otišli, šetači se vratili, presipanje iz šupljeg u prazno, beskrajne, beskorisne konverzacije. Jednostavno, oduzimanje vremena. Krađa vremena. Još kada dodam da od efektivnih 42 minute, prođe 60, pljačka svakog ponedjeljka, jebali ih džezveri.
A nadao sam se da će finalna epizoda dati mnoge odgovore, ali ništa ni od toga. Nezavršena priča do februara, marta. I sada treba čekati 4 mjeseca, hoće li ih mali mrljo odati, hoće li naletjeti na Wolfa, hoće li ih Daryl i Ab spasiti. Očekivati napetost, a uvijek bude isto razočarenje.
O promašajima sa Glenn situacijom, katastrofalno lošom glumom ne vrijedi trošiti riječi. Jučer mi je bilo smiješno kada siđoše niz stepenice i skloniše dvosjed, nigdje nikoga, a potom šetači u narednoj sceni trče hodnikom prema onoj babi. TWD se pretvorio u nižerazrednu sapunicu.
Čitam prije neki dan da se spominje TWD i do 2022. godine! Znači još 7 godina maltretiranja vjernih gledalaca. Ovim nema šanse. Ajde da se priča razvija i da ide u nekom pravcu, cilju, ali ovo je samo u krug. Iz godine u godinu. Zato, prestajem gledati ovo što je bila sjajna post apokaliptična serija, a sada sranje. Nekada sam se opuštao uz Ricka i co, sada ustanem nakon svake epizode iznerviran i razočaran. The end što se mene tiče, neka nekoga drugog zajebaju, a nekada na ljeto spojiti ću sabrana djela u jedno, odgledati čisto da vidim dokle je Esmeralda, Šeherzada i Dinastija došla.
A nadao sam se da će finalna epizoda dati mnoge odgovore, ali ništa ni od toga. Nezavršena priča do februara, marta. I sada treba čekati 4 mjeseca, hoće li ih mali mrljo odati, hoće li naletjeti na Wolfa, hoće li ih Daryl i Ab spasiti. Očekivati napetost, a uvijek bude isto razočarenje.
O promašajima sa Glenn situacijom, katastrofalno lošom glumom ne vrijedi trošiti riječi. Jučer mi je bilo smiješno kada siđoše niz stepenice i skloniše dvosjed, nigdje nikoga, a potom šetači u narednoj sceni trče hodnikom prema onoj babi. TWD se pretvorio u nižerazrednu sapunicu.
Čitam prije neki dan da se spominje TWD i do 2022. godine! Znači još 7 godina maltretiranja vjernih gledalaca. Ovim nema šanse. Ajde da se priča razvija i da ide u nekom pravcu, cilju, ali ovo je samo u krug. Iz godine u godinu. Zato, prestajem gledati ovo što je bila sjajna post apokaliptična serija, a sada sranje. Nekada sam se opuštao uz Ricka i co, sada ustanem nakon svake epizode iznerviran i razočaran. The end što se mene tiče, neka nekoga drugog zajebaju, a nekada na ljeto spojiti ću sabrana djela u jedno, odgledati čisto da vidim dokle je Esmeralda, Šeherzada i Dinastija došla.
- klixoris
#5473 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni je vece "ukenjavanje" sto su uopste stali ? Oni sa motorima parkirani na sred ceste a ovi sa natovarenim kamionom... Mogli su ih komotno pregazit kamionom, da ih i ne osjete...jalijas74 wrote: Sa ovim motoristima su bas ukenjali a Aleksandrija kao da je u drugoj drzavi predaleko nikako da stignu do nje.![]()
I hoce li ona beba Judith ikada porasti ?
- DMXallen
#5474 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Carl se vratio na pravi put, polako nasleđuje Rick-ajalijas74 wrote:Ne mogu da vjerujem da cu pisati da je Karl odglumio jos jednu dobru epizodu, prvo ona sa pudingom i sad ova. Nije bio pica i usao je u fajt + jos kasnije mu oduzme pistolj.
Sa ovim motoristima su bas ukenjali a Aleksandrija kao da je u drugoj drzavi predaleko nikako da stignu do nje.![]()
Sa motoristima nisu usrali, s motoristima će serija tek da bude bolja... i ta scena je u najavi nastavka serije, uvod u priču sa Neganom.
Što se tiče udaljenosti, stvar je u tome da se radnje u epizodama dešavaju u isto vrijeme... npr vidio si u epizodi kad se Daryl-u, Abrahamu i Sashi na walki neko javio sa ''help'', sad vidimo da je to bio Eugene u ovoj situaciji napada walera na Alexandriju.
- DMXallen
#5475 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Uzmi u obzir da je bez obzira što serija traje već 6 godina stvarno vrijeme koje je prošlo je 553 dana od početka apokalipse, i + Rick se probudio tek 59-i dan od početka svega.klixoris wrote:Meni je vece "ukenjavanje" sto su uopste stali ? Oni sa motorima parkirani na sred ceste a ovi sa natovarenim kamionom... Mogli su ih komotno pregazit kamionom, da ih i ne osjete...jalijas74 wrote: Sa ovim motoristima su bas ukenjali a Aleksandrija kao da je u drugoj drzavi predaleko nikako da stignu do nje.![]()
I hoce li ona beba Judith ikada porasti ?Ima najduzi bebski staz u istoriji covjecanstva