BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Halcyon

#5451 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Kod vas u Sarajevu su inače kulturniji (pošto kad zovem 1422 uvijek mi se javi neko uljudan), ali ova lokalna stoka je nenadjebiva. Zamisli ti zovne me nakon prijave smetnje da mi kaže da znaju u čemu je problem (nadzemni vodovi, parica uhvati vlage i čim neko zovne stvara se veći šum, pa sinhronizacija puca) ali da to neće popravljati.

I kaže strpite se... Moj Bože...
Tiger 033

#5452 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

pajero wrote:Samo zelim da pohvalim rad uposlenice Dženite na broju 1422 koja je bila vise nego ljubazna i rijesila problem (nije radio ADSL radi naseg rutera) za par minuta. Iznenadjujuca ljubaznost, profesionalnost. Sto se tice brzine i opceg utiska sve za 10!!!
Evo od sada mozes ovdje :D

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5e627930f56.html

"Besplatni telefon BH Telecoma – Podrška korisnicima"

Pomozite nam da poboljšamo kvalitet rada naših zaposlenika i da u potpunosti ispunimo očekivanja korisnika!

BH Telecom je otvorio besplatni info-telefon 0800 20002 na koji od 0 do 24 sata korisnici usluga mogu iznijeti svoje primjedbe, prijedloge i pohvale o radu zaposlenika BH Telecoma.

Pozivom na ovaj broj pomažete nam da poboljšamo kvalitet rada naših zaposlenika i da u potpunosti ispunimo očekivanja korisnika.

Zadovoljstvo naših korisnika je prioritet BH Telecoma.
pajero

#5453 Re: BHTelecom All About

Post by pajero »

Sa zadovoljstvom...TNX
A_I_

#5454 Re: BHTelecom All About

Post by A_I_ »

sabanss wrote:
Halcyon wrote:Kod mene ne samo da nije povećana, nego ima naznaka i da neće biti povećana (zbog loše infrastrukture), a paket je netFlat 1. Dakle možete misliti sa kakvom infrastrukturom "najjači telekom operater u zemlji" radi kad nisu u stanju pružiti dodatnih 1 Mbps. Svaka čast!

Da Bogdom ovdje imam konkurenciju kao vi Telemach ili Logosoft, je*ao bih ja ovim majku sa zadovoljstvom.
Lokacija? BH Telecom je jos jedini operater koji nesto radi i u ne bas tako profitabilnim podrucjima, gore spomenuti razvlace mrezu samo po neboderima sa 15 spratova...
Laz! LOL je proveo xDSL i po zgradama s TRI sprata :oops:
Miro Spiro
Grijem se na: toplotna pumpa
Vozim: Jensen Interceptor

#5455 Re: BHTelecom All About

Post by Miro Spiro »

Halcyon wrote:A znaš koliko brzo će to biti?

1.4.2012 godine Aktivna oprema nabavljena prosle godine. Kablovi provuceni jos se ceka terminiranje kablova. Montaza aktivne opreme pocinje 1.2.2012. godine
Lain Coubert

#5456 Re: BHTelecom All About

Post by Lain Coubert »

Jebem ja njima krv malograđansku.

Pisao sam vec ranije na ovoj temi vezano za svoj problem ali da ponovim.

Podnio zahtjev za ADSL-om pocetkom decembra i jos ga nisam dobio. Kada sam podnosio zahtjev receno mi je da ce sve biti gotovo u roku od 7-15 dana maksimalno i da postoji tehnicka mogucnost za ADSL ili za MOJU TV, svejedno. Nakon 20 ak dana sam otisao da vidim zasto nisu dosli u datom roku i tada mi je obecano da ce doci u toku tog dana ili sutra ujutro. NISU dosli.

Odem ja ponovo za par dana i tadaq su mi rekli da imaju pune ruke posla jer imaju puno kvarova na mrezi, sto sa telefonima, sto sa MojaTV. Ipak, sef mi je obecao da ce poslati ljude istog dana i da ih sacekam kod kuce za dva sata, isao sam bas rano u postu.

Nakon sto ponovo nisu dosli odem ja ponovo, da bih saznao da ne postoji tehnicka mogucnost za ADSL i da su majstori dolazili i uvidjeli nekako na licu mjesta 2 dana ranije prije mog prethodnog puta kada sam bio kod sefa. Poceo je sa pricom kako imaju posla ali uz vec obavezno obecanje da ce doci sutra, jer mu je zelja da zavrsi taj posao kod mene.

U ponedjeljak sam isao, isto tako mi je receno da ce doci u toku tog dana, najvjerovatnije za sat dva i ja njih opet cekam da oni ne bi dosli.

U srijedu su mi rekli da nisu mogli doci jer je kao padala kisa, kisa doduse jeste padala nakon 11 sati. U utorak nisu dosli jer nisu imali opremu koja treba doci po nekom covjeku iz Lukavca. Obecano mi je da ce doci danas cim taj covjek donese opremu. Sad je 14h skoro njih jos uvijek nema.

Neki ce mozda pomisliti da sam i ja glup sto idem ovako cesto njima i sto dosadjujem i sto oni ovako lazu ALI milsim da imam pravo da trazim od njih ono sto su obecali i sto su uostalom duzni obezbijediti svim korsinicima.

Nakon svega zelim da im jebem sve po spisku za sve sto rade, poserem se i na njihovu kompaniju i na ovu drzavu koja tolerise ovakve stvari. JEBITE SE!!!!

Sad bih platio stranoj kompaniji duplo vise samo da ne moram placati ovim nasim ŠUPCIMA.
Na nesrecu alternativa u mom gradu, Gračanici je neki od WIRELESS providera, sa presporom i nestabilnom vezom i kablovski operater koji su po usluznosti u rangu sa telekomom.

Inace, kuca se nalazi u stogom centru grada Gracanice, na njoj je stara mreza, neka PSG parica, na kucu su prikopcane jos tri linije od komsija. Skoro je doslo da se popnem na tavan i razjebem to pa neka onda imaju cetiri problema.

Imam li ja pravo da trazim da skinu svoju opremu sa mog tavana da se nose u PM, imam li pravo da trazim da mi stave paricu koja podrzava ADSL a da pri tome ne ispada da ih nesto molim i da oni iz milosti to rade meni.

JEBITE SE LOPOVI!!!
chuchumbamayumbe

#5457 Re: BHTelecom All About

Post by chuchumbamayumbe »

A_I_ wrote:
sabanss wrote:
Halcyon wrote:Kod mene ne samo da nije povećana, nego ima naznaka i da neće biti povećana (zbog loše infrastrukture), a paket je netFlat 1. Dakle možete misliti sa kakvom infrastrukturom "najjači telekom operater u zemlji" radi kad nisu u stanju pružiti dodatnih 1 Mbps. Svaka čast!

Da Bogdom ovdje imam konkurenciju kao vi Telemach ili Logosoft, je*ao bih ja ovim majku sa zadovoljstvom.
Lokacija? BH Telecom je jos jedini operater koji nesto radi i u ne bas tako profitabilnim podrucjima, gore spomenuti razvlace mrezu samo po neboderima sa 15 spratova...
Uprav tako.
Da LoL ima resurse i pare, da razvuče od Une do Drine, od Save do mora, razjebali bi BHT.
Samo zdrava konkurencija na nivou cijele države može pokrenuti BH Telecom da bude bolji (a realno može).
"Idemo prvi - dajemo više" - u slučaju interneta, ne vrijedi, NIKAKO.
Halcyon

#5458 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

chuchumbamayumbe wrote:Uprav tako.
Da LoL ima resurse i pare, da razvuče od Une do Drine, od Save do mora, razjebali bi BHT.
Samo zdrava konkurencija na nivou cijele države može pokrenuti BH Telecom da bude bolji (a realno može).
"Idemo prvi - dajemo više" - u slučaju interneta, ne vrijedi, NIKAKO.
Iz tvojih usta u LOL-ove uši. :D
Miro Spiro

#5459 Re: BHTelecom All About

Post by Miro Spiro »

Halcyon wrote:Kod vas u Sarajevu su inače kulturniji (pošto kad zovem 1422 uvijek mi se javi neko uljudan), ali ova lokalna stoka je nenadjebiva. Zamisli ti zovne me nakon prijave smetnje da mi kaže da znaju u čemu je problem (nadzemni vodovi, parica uhvati vlage i čim neko zovne stvara se veći šum, pa sinhronizacija puca) ali da to neće popravljati.

Ne mogu oni nista uraditi po tom pitanju.Vjerovatno su kablovi stari sa "papirnom" izolacijom i zbog toga po kisi zeza. Rjesenje je promjena kablova kao sto je kod mene bilo ali dok dodjes na red???????????'. Meni je sada fiber to the home a isti problem bio i nije mogla Moja TV po kisi ili snijegu po ljetu kad je na suncu 45C radila ko luda :D
Sandra N.

#5460 Re: BHTelecom All About

Post by Sandra N. »

BH Telecom je najveca klošarska firma u BiH.

Umjesto da ubrzaju ADSL kako su obecali, kod mene su TRODUPLO usporili, a danas je vec polovina JANUARA, dok je obecano od 01.01.2012.g.

Podnijela sam krivicnu prijavu protiv BH Telecoma
Image

Član 265. KZ «Službene novine FBiH», broj 35/03 28. jula 2003.; Ispravke i izmjene i dopune: SN FBiH: br. 37/03; SN FBiH:

br. 56/03; SN FBiH: br. 78/04; SN FBiH: br. 28/05; SN FBiH: br. 55/06; SN FBiH: br. 27/07; SN FBiH: br. 53/07; SN FBiH: br. 9/09, SN FBiH: br. 12/10.)

Obmana kupaca

(1) Ko s ciljem obmane kupaca stavi u promet proizvode s oznakom u koju su uneseni podaci

koji ne odgovaraju sadržaju, vrsti, porijetku ili kakvoći proizvoda, ili stavi u promet proizvode

koji po svojoj težini ili kakvoći ne odgovaraju onome što se redovno pretpostavlja kod takvih

proizvoda, ili stavi u promet proizvode bez oznake o sadržaju, vrsti, porijeklu ili kakvoći

proizvoda kad je takva oznaka propisana,

kaznit će se kaznom zatvora do tri godine i novčanom kaznom.

(2) Ko s ciljem obmane kupaca lažno objavi sniženje cijene proizvoda, rasprodaju robe po sniženim cijenama ili na drugi način lažnom reklamom obmanjuje kupce u pogledu cijene proizvoda koje prodaje,

kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
Halcyon

#5461 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Miro Spiro wrote:
Halcyon wrote:Kod vas u Sarajevu su inače kulturniji (pošto kad zovem 1422 uvijek mi se javi neko uljudan), ali ova lokalna stoka je nenadjebiva. Zamisli ti zovne me nakon prijave smetnje da mi kaže da znaju u čemu je problem (nadzemni vodovi, parica uhvati vlage i čim neko zovne stvara se veći šum, pa sinhronizacija puca) ali da to neće popravljati.

Ne mogu oni nista uraditi po tom pitanju.Vjerovatno su kablovi stari sa "papirnom" izolacijom i zbog toga po kisi zeza. Rjesenje je promjena kablova kao sto je kod mene bilo ali dok dodjes na red???????????'. Meni je sada fiber to the home a isti problem bio i nije mogla Moja TV po kisi ili snijegu po ljetu kad je na suncu 45C radila ko luda :D
Propusnost parice je, vjerovao ili ne, maksimalno 6 Mbps. A kažu neće mi povećavati brzinu, to valjda nije dovoljno za 2 Mbps (koliko mi treba bit kad prijeđem sa netFlat 1 na 2). E moj Bože...
Svemirco

#5462 Re: BHTelecom All About

Post by Svemirco »

Pošto je BHTelecom All About pretpostavljam da može i ovdje...

Već par dana imam problema sa bhmobile priključkom koji se očituje u nedostupnosti mog broj. Tačnije, kada me neko nazove, nakon par sekundi čekanja direktno biva preusmjeren na govornu poštu a ja naknadno, nakon 15 i više minuta primim sms obavijest o propuštenom pozivu.

Počeo sam lagano da ludim i mislio da je do mog aparata te nakon ali nakon reinstalacije i reseta na fabričke postavke (android) sve je bilo isto. Kada sam kontaktirao podršku na 1444 preusmjerili su me nekom iz mobilknih komunikacija gdje sam dobio informaciju da na potezu Marindvor-Skenderija imaju problema sa GSM stanicama i 3G prenosu te dobio sugestiju da ručno pređem na isključivo GSM 2G mrežu do daljnjeg.

Ukoliko je još neko imao sličnih problema: ne niste paranoični i nije do vašeg uređaja, na iznenađenje - do BH Telecoma je :run:
iceman2010

#5463 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

A_I_ wrote:
sabanss wrote:

Pretpostavljam da je covjek mislio vise "figurativno" :-D

Je li LOL prikljucio i jednu privatnu kucu? Naravno da nije. Nema "ekonomske racunice" sto bi rekao jedan lik iz NMK-a :D A kada bi pokrio ta podrucja Internet bi bio barem duplo skuplji da se pokriju troskovi nerentabilnog pokrivanja privatnih kuca pogotovo u razudjenim podrucjima. BH Telecom nudi svoju uslugu i u zabacenim selima na Bjelasnici. Koliko kosta optika do Bjelasnickih sela, plus nova mreza, aktivna oprema.... I to sve za nekoliko korisnika. Uzmes pretplatu, saberes, pomnozis i vidis da se ne isplati ni za 100 godina. Kada ce LOL na Bjelasnicu? :lol: :lol: :lol:
Miro Spiro

#5464 Re: BHTelecom All About

Post by Miro Spiro »

Sandra N. wrote:BH Telecom je najveca klošarska firma u BiH.

Umjesto da ubrzaju ADSL kako su obecali, kod mene su TRODUPLO usporili, a danas je vec polovina JANUARA, dok je obecano od 01.01.2012.g.

Image

Član 265. KZ «Službene novine FBiH», broj 35/03 28. jula 2003.; Ispravke i izmjene i dopune: SN FBiH: br. 37/03; SN FBiH:

br. 56/03; SN FBiH: br. 78/04; SN FBiH: br. 28/05; SN FBiH: br. 55/06; SN FBiH: br. 27/07; SN FBiH: br. 53/07; SN FBiH: br. 9/09, SN FBiH: br. 12/10.)

Obmana kupaca

(1) Ko s ciljem obmane kupaca stavi u promet proizvode s oznakom u koju su uneseni podaci

koji ne odgovaraju sadržaju, vrsti, porijetku ili kakvoći proizvoda, ili stavi u promet proizvode

koji po svojoj težini ili kakvoći ne odgovaraju onome što se redovno pretpostavlja kod takvih

proizvoda, ili stavi u promet proizvode bez oznake o sadržaju, vrsti, porijeklu ili kakvoći

(2) Ko s ciljem obmane kupaca lažno objavi sniženje cijene proizvoda, rasprodaju robe po sniženim cijenama ili na drugi način lažnom reklamom obmanjuje kupce u pogledu cijene proizvoda koje prodaje,

Potresli su se zbog krivicne prijave.Nece cijele noci moci spavati.Direktor je izdao nalog da se tebi posebno ode do DSLAM-a , testira parica i aktivira novi paket. Znas li ti koliko ima DSLAM-ova u Sarajevu samo.

P.S

Ako ih RAK nije mogao da natjera da aktiviraju prenosivost broja uz kazne dok sam telecom nije odlucio bas ces ih ti natjerati.
chuchumbamayumbe

#5465 Re: BHTelecom All About

A da mi je znati zašto onda toliko raje prelazi na alternativne provajdere usluga u sredinama gdje je BH Telecom prisutan od 1945 godine?!
8-)
Miro Spiro

#5466 Re: BHTelecom All About

Post by Miro Spiro »

RTV pretplata
Sandra N.

#5467 Re: BHTelecom All About

Post by Sandra N. »

Miro Spiro wrote:
Sandra N. wrote:BH Telecom je najveca klošarska firma u BiH.

Image

Ma sta me briga jesul se potresli ili nisu, ja sam uradila ono sto sam morala uraditi, a to sto su oni KLOŠARČINE BROJ 1 - je najbolji dokaz, pad prihoda iz godine u godinu, zelim im propast, a kada ih kupe stranci zelim da 100% uposlenih izbace na ulicu, a da zaposle STRUCNI KADAR.

Obmana kupaca

Potresli su se zbog krivicne prijave.Nece cijele noci moci spavati.Direktor je izdao nalog da se tebi posebno ode do DSLAM-a , testira parica i aktivira novi paket. Znas li ti koliko ima DSLAM-ova u Sarajevu samo.

P.S

Ako ih RAK nije mogao da natjera da aktiviraju prenosivost broja uz kazne dok sam telecom nije odlucio bas ces ih ti natjerati.
visocicaguy

#5468 Re: BHTelecom All About

Post by visocicaguy »

chuchumbamayumbe wrote:A da mi je znati zašto onda toliko raje prelazi na alternativne provajdere usluga u sredinama gdje je BH Telecom prisutan od 1945 godine?!
8-)
zato sto su jeftiniji, jer je vecini alterntivaca to business model - biti jeftiniji od lidera. a jeftiniji mogu biti zato sto se fokusiraju na izrazito isplativa podrucja, dakle: uz sto manje ulaganje dobiti sto veci pool potencijalnih korisnika.
chuchumbamayumbe

#5469 Re: BHTelecom All About

visocicaguy wrote:
chuchumbamayumbe wrote:A da mi je znati zašto onda toliko raje prelazi na alternativne provajdere usluga u sredinama gdje je BH Telecom prisutan od 1945 godine?!
8-)
zato sto su jeftiniji, jer je vecini alterntivaca to business model - biti jeftiniji od lidera. a jeftiniji mogu biti zato sto se fokusiraju na izrazito isplativa podrucja, dakle: uz sto manje ulaganje dobiti sto veci pool potencijalnih korisnika.
Pa, ne samo što su jeftiniji, nego i daju više za manje para.
Samo vi kopajte po Bjelašnici, a ovamo pola sarajeva se odjavilo...
8-)
visocicaguy

#5470 Re: BHTelecom All About

Post by visocicaguy »

ne kopam ja... ali kopaju oni po bjelasnici, a to podrzavam. je li ti mislis da pruzanje usluga novih tehnologija u bosanska sela i zaseoke ima neku veliku ekonomsku "racunicu"? je li ja iz tvog citata "Samo vi kopajte po Bjelašnici, a ovamo pola sarajeva se odjavilo..." mogu da prepoznam da ne opravdavas ulaganje u infrastrukturu drzave? jesi li svjestan da i tamo zive ljudi, da se time ulaze u zemlju, drustvo, obrazovanje... pruzas mogucnost nekom "cobanu" da dobije istu uslugu kao i onaj u gradu, moze onda covjek da cita, uci, upoznaje se... nabavi neki racunar, pa postaje koliko-toliko informaticki pismen...

a sto se tice kopanja po gradu, tu su potrebne gradjevinske dozvole i obicno podlijezu dugim rokovima rjesavanja... ili treba "podmazat"... sto drzavna firma ne moze, a privatna nadje put
zilog

#5471 Re: BHTelecom All About

Post by zilog »

iceman2010 wrote:Je li LOL prikljucio i jednu privatnu kucu? Naravno da nije. Nema "ekonomske racunice" sto bi rekao jedan lik iz NMK-a :D A kada bi pokrio ta podrucja Internet bi bio barem duplo skuplji da se pokriju troskovi nerentabilnog pokrivanja privatnih kuca pogotovo u razudjenim podrucjima. BH Telecom nudi svoju uslugu i u zabacenim selima na Bjelasnici. Koliko kosta optika do Bjelasnickih sela, plus nova mreza, aktivna oprema.... I to sve za nekoliko korisnika. Uzmes pretplatu, saberes, pomnozis i vidis da se ne isplati ni za 100 godina. Kada ce LOL na Bjelasnicu? :lol: :lol: :lol:
Sada bas pretjera.

Koliko se sjecam, prije, a bogami i dugo nakon rata su se takvi BHT-ovi prikljucci masno naplacivani. Ko je imao kucu, ili vikendicu, sjeca se. Mozda je sada to ukinuto, ali je masa tih prikljucaka napravljena za zivu lovu korisnika. Sada se takve mreze otvaraju u marketinske svrhe i za slikanje i nikako ne utjecu bitno u troskovima BHT-a.

LOL se nije namlatio para na monopolu pa da glumi socijalnu firmu. Svaku marku su zaradili u najljucoj konkurenciji (drzavnoj i privatnoj) i valjda ce je uloziti tako da najbrze pokriju sto veci broj korisnika. Sela na Bjelasnici ce valjda pokrivati kao i BHT - kada nista drugo ne ostane da se treba pokriti.
chuchumbamayumbe

#5472 Re: BHTelecom All About

visocicaguy wrote:ne kopam ja... ali kopaju oni po bjelasnici, a to podrzavam. je li ti mislis da pruzanje usluga novih tehnologija u bosanska sela i zaseoke ima neku veliku ekonomsku "racunicu"? je li ja iz tvog citata "Samo vi kopajte po Bjelašnici, a ovamo pola sarajeva se odjavilo..." mogu da prepoznam da ne opravdavas ulaganje u infrastrukturu drzave? jesi li svjestan da i tamo zive ljudi, da se time ulaze u zemlju, drustvo, obrazovanje... pruzas mogucnost nekom "cobanu" da dobije istu uslugu kao i onaj u gradu, moze onda covjek da cita, uci, upoznaje se... nabavi neki racunar, pa postaje koliko-toliko informaticki pismen...

a sto se tice kopanja po gradu, tu su potrebne gradjevinske dozvole i obicno podlijezu dugim rokovima rjesavanja... ili treba "podmazat"... sto drzavna firma ne moze, a privatna nadje put
Da...nikome u Lukomiru ne treba internet, čobanima to ne treba, šta će im? Gore se može koristiti mobilni internet, fino USB u laptop, i goni ovčice... :mrgreen:
Jbga, sve ja to razumijem, tenderi, podmazivanja, folovi-golovi, ali ako vam stranački kadrovi i veze ne mogu srediti dozvole, onda vam džaba sjede u upravnom odboru. 8-)
iceman2010

#5473 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

chuchumbamayumbe wrote:
visocicaguy wrote:
8-)
Pa, ne samo što su jeftiniji, nego i daju više za manje para.
Samo vi kopajte po Bjelašnici, a ovamo pola sarajeva se odjavilo...
8-)
Telecom je prakticno nedavno poceo sa uslugom MojaTV. Sada ima preko 40.000 pretplatnika iste. Na "uzarenom sarajevskom ratistu" je u prosloj godini dobio 5.000 novih korisnika mojeTV, a i povecao broj korisnika ADSL-a. BH Telecom ima svoje prednosti samo ih ti ne vidis. Ti mislis da je svim korisnicima multimedijalnih usluga najbitnije koliko Mbps imaju? Pa barem 90% ne treba vise od 2Mbps niti osjeti razliku izmedju 20 Mbps i 2 Mbps. Evo ja sam informaticki obrazovan, znam koje sve mogucnosti nudi Internet i opet mi ne treba vise od 2Mbps. BH Telecom-ova VoIP usluga je ubjedljivo najbolja i najisplativija usluga tog tipa u BiH. Besplatni razgovori u cijeloj fiksnoj mrezi BH Telecom-a. Ja sam drasticno smanjio troskove prelaskom na MojaTV Full paket, a usluga je kvalitetnija od one koju sam prije toga imao i to prije svega zbog VoIP-a.
iceman2010

#5474 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

chuchumbamayumbe wrote:
visocicaguy wrote:ne kopam ja... ali kopaju oni po bjelasnici, a to podrzavam. je li ti mislis da pruzanje usluga novih tehnologija u bosanska sela i zaseoke ima neku veliku ekonomsku "racunicu"? je li ja iz tvog citata "Samo vi kopajte po Bjelašnici, a ovamo pola sarajeva se odjavilo..." mogu da prepoznam da ne opravdavas ulaganje u infrastrukturu drzave? jesi li svjestan da i tamo zive ljudi, da se time ulaze u zemlju, drustvo, obrazovanje... pruzas mogucnost nekom "cobanu" da dobije istu uslugu kao i onaj u gradu, moze onda covjek da cita, uci, upoznaje se... nabavi neki racunar, pa postaje koliko-toliko informaticki pismen...

Da...nikome u Lukomiru ne treba internet, čobanima to ne treba, šta će im? Gore se može koristiti mobilni internet, fino USB u laptop, i goni ovčice... :mrgreen:
Jbga, sve ja to razumijem, tenderi, podmazivanja, folovi-golovi, ali ako vam stranački kadrovi i veze ne mogu srediti dozvole, onda vam džaba sjede u upravnom odboru. 8-)
Aha. Znaci drzava Sarajevo i to od Marin Dvora do Bascarsije? Sve si rekao.
chuchumbamayumbe

#5475 Re: BHTelecom All About

I ja to isto kažem za Trio paket LoL-a, samo što ja za manje para dobijem više.
8-)
Locked