SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
baby24
#5451 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja se duboko izvinjavam svima, kriva sam
ne znam sta mi bi

- AkashaSa
#5452 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
upravo sam skontala da sam trebala naručiti one kistove od bambusa sa elfa, sad opet moram čekat free shipping, ubit će me čovjek 
- alica.k
#5453 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hajde, otici cu ti ja vidjeti imaju li tester za toalemaa wrote:Pa mozemo se dogovoriti za trampu..ako hoces da ja tebi posaljem ovaj Dior Icone da oprobas ..zar ne rece da si gotova s puderima dok se ne oporavis..kad ono cekas neutrogena healthy koja si ti.A nisam ti iz Sa tako da ne morem otic u Sam shop...ali ako stignem u Sa Sam vec pri zatvaranju...i kad bi stigla i pitala ko iz topa rekla bih mi Zao mi je nemamo
![]()
. A kad mi stigne ovaj MAC Studio Sculpt...radila na na MAC stranici ono za odredjivanje ideal powder or foundation i ispao mi Mac Studio...vidjet cemo znal ona teta ista o puderima
i mislim, neutrogena kosta nekih 18KM
-
sorei
- bijela
#5456 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
dok ne dođu, ja ću ko padobranac koji vas čita:vdivna wrote:Gdje su sad one tri?
obrve su ti prelijepe, i oči isto!
ne razumijem se u tehnike šminkanja ali se razumijem u to da ti oči izgledaju ko šarene bombone sa lješnjakom unutra. dakle, neko će ti ih pojesti
- VenomousV
#5457 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
evo me, evo me 
ne znam sta ti fali obrvama, trepavice necu komentarisati
plavi tus je divan, lajkam boje i plaho si se nasminkala ^^
to ti danas nije bilo hladno da se slikas na prozoru?
ne znam sta ti fali obrvama, trepavice necu komentarisati
plavi tus je divan, lajkam boje i plaho si se nasminkala ^^
to ti danas nije bilo hladno da se slikas na prozoru?
-
sorei
#5458 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne znam, ovi forumasi stidljivibijela wrote:dok ne dođu, ja ću ko padobranac koji vas čita:vdivna wrote:Gdje su sad one tri?
obrve su ti prelijepe, i oči isto!
ne razumijem se u tehnike šminkanja ali se razumijem u to da ti oči izgledaju ko šarene bombone sa lješnjakom unutra. dakle, neko će ti ih pojesti
Na prozoru naravno, komsije vec misle da sam luda pa me briga. Hvala cure
-
sorei
#5459 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisam ni htjela da je blendam, kad je vec sve divlje da idem do kraja. 
- alica.k
#5460 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
da, sa shippingom i ev, od ove selericealemaa wrote:Vala bas..grehota bi bilo ne naruciti..jel s shippingom? i dje si narucila:Palica.k wrote:i mislim, neutrogena kosta nekih 18KMnisam mogla da ne narucim!
-
*mima*
#5461 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja i sjene ...nebo i zemlja......ali primijetim da trepavice nisu razdvojene
- AkashaSa
#5462 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja imam panični strah od plavih sjena :S
vazda mislim da ću izgledati "ko sa štange"
- because_of_you
#5463 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
AkashaSa wrote:ja imam panični strah od plavih sjena :S
Ja zbog toga se ne usudim kupiti crveni niti rozi ruž, onaj barbie boje
- _EMA_
#5464 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pozrdav cure...evo i mene...redovno vas pratim, ali se rijetko javljam..vidim da ste se ustelile sa sminkanjem..sve cure koje su postavljale svoje oke su mi super, a i preslatke ste mi sve..
Ja sam jos u pocetnickoj fazi sminkanja, mucim se sa tusem...i ako moze pomoc...na koji nacin odredite u kom pravcu vam treba ici izvucena linija tusa, ja koliko sam shvatila ide od donjih trepuski prema kraju obrva, ali to kod mene izgleda uzasno
..
Ja sam jos u pocetnickoj fazi sminkanja, mucim se sa tusem...i ako moze pomoc...na koji nacin odredite u kom pravcu vam treba ici izvucena linija tusa, ja koliko sam shvatila ide od donjih trepuski prema kraju obrva, ali to kod mene izgleda uzasno
- AkashaSa
#5465 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja sam se usudila, i izašla takva (sa crvenim ružom)
a kako sam plaho žvaljata moja mati je to ovako opisala: eto ti usta ko majmunska guzica
hahahahahhaa al nije me obeshrabrila
tako se šminkam samo u posebnim prigodama gdje me nije sramota izgledati malo droljasto
a kako sam plaho žvaljata moja mati je to ovako opisala: eto ti usta ko majmunska guzica
hahahahahhaa al nije me obeshrabrila
tako se šminkam samo u posebnim prigodama gdje me nije sramota izgledati malo droljasto
- VenomousV
#5466 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
_EMA_ wrote:Pozrdav cure...evo i mene...redovno vas pratim, ali se rijetko javljam..vidim da ste se ustelile sa sminkanjem..sve cure koje su postavljale svoje oke su mi super, a i preslatke ste mi sve..
Ja sam jos u pocetnickoj fazi sminkanja, mucim se sa tusem...i ako moze pomoc...na koji nacin odredite u kom pravcu vam treba ici izvucena linija tusa, ja koliko sam shvatila ide od donjih trepuski prema kraju obrva, ali to kod mene izgleda uzasno..
pokusaj da ti linija tusa bude kao nastavak waterline-a
@akasha:
-
baby24
#5467 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

evo konacno i moje oko, da se iskupim sto sam maloprije zabusavala
- AkashaSa
#5468 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
because_of_you wrote:AkashaSa wrote:ja imam panični strah od plavih sjena :S
![]()
![]()
Ja zbog toga se ne usudim kupiti crveni niti rozi ruž, onaj barbie boje
Misliš, ovako?

Uploaded with ImageShack.us
Ja se ponekad usudim, kad je posebna prilika, pa me ne bude sramota izgledati kao žena sumnjivog morala
- VenomousV
#5469 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
babyline wrote:sumnjam da ćemo mi sa ove teme kupiti ista sem sminke....Mariella wrote:Odakle ti, jel to stan kupujesVenomousV wrote:ako se mozete strpiti (a ja ne mogu) do jula/augusta imacu ja prostor
ko je kupio-kupio prije potopa![]()
poslala sam marielli pp al mescini da moram i ovdje razjasnit - podstanar je u tom stanu a ja cu se tad nekad (valjda) preseljavat' u taj stan
- bez_ideje
#5470 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pa Vidivno....ovo ti je vidi divno
A sto fino idu ove plave na smedje oci ,i ta tirkizno plava bas lijepo ide
Aaaaa.....i obrve su ti lijepe,sta zezas
- Partizzanka
#5471 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
vdivna - me like it!
- Michun
#5472 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
i ja se nasmijah - megafonbabyline wrote:buhahahhahahaha popravila si mi danbaby24 wrote:uh, sad sam morala izaci iz kancelarije da se ispusem, jer sam vec bila pocela da se tresem od smjeha i licila na budalu:-))
sve zamisljam nas na livadi i ono dolazimo jedna kod druge i molimo daj mi malo ove sjene, daj mi malo ovog pudera.... a tamo u procelju sjede michun i venomous sa megafonima i govore... sad uzeti blending brush broj 18025963...., zatim essence maskaru broj 85693 a mi sve ko papagaji ponavljamo hihiihihihi
- Zelena Carapa
#5473 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
bez ideje, vdivna - super ste se nasminkale
alema - i tebi je lijepa sminka ali je meni ona lila sjena na tebi ipak najljepsa.
Samo da izvjestim da sam prije nekog vremena porucila ovaj Stilin trio sjena i mogu samo reci da sam prosto odusevljena. Boje su nekako super, sofisticirano teget i sivo srebreno plava (kad se nanese) a vrlo je trajna. Djeluje bas lijepo. Pa eto, da podjelim s vama

alema - i tebi je lijepa sminka ali je meni ona lila sjena na tebi ipak najljepsa.
Samo da izvjestim da sam prije nekog vremena porucila ovaj Stilin trio sjena i mogu samo reci da sam prosto odusevljena. Boje su nekako super, sofisticirano teget i sivo srebreno plava (kad se nanese) a vrlo je trajna. Djeluje bas lijepo. Pa eto, da podjelim s vama

-
Lounge Act
#5474 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
vdivna, imas predivne oci i obrve, mislim da kako god se nasminkas super ti stoji 
-
Sarajevski_Marlboro
#5475 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ko je to pepiiiiii ?