markomilanov wrote:dje šta radi Aleksandar Ristić,on je za vreme rata pomogao repki u Nemačkoj,odavno nikog nije trenirao.
Sta si ti toliko za te Srbe zapeo da budu selektori?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
markomilanov wrote:dje šta radi Aleksandar Ristić,on je za vreme rata pomogao repki u Nemačkoj,odavno nikog nije trenirao.
zato što verujem u multi kulti bih,zato što ima dobrih srpskih trenera,zato što srbi žive u bih,zato što verujem da je bih zajednica tri naroda,zato sto u historiji fudbalskog saveza vlah nije bio izbornik.dezurni_ucenik wrote:markomilanov wrote:dje šta radi Aleksandar Ristić,on je za vreme rata pomogao repki u Nemačkoj,odavno nikog nije trenirao.
markomilanov wrote:zato što verujem u multi kulti bih,zato što ima dobrih srpskih trenera,zato što srbi žive u bih,zato što verujem da je bih zajednica tri naroda,zato sto u historiji fudbalskog saveza vlah nije bio izbornik.dezurni_ucenik wrote:markomilanov wrote:dje šta radi Aleksandar Ristić,on je za vreme rata pomogao repki u Nemačkoj,odavno nikog nije trenirao.
markomilanov wrote:zato što verujem u multi kulti bih,zato što ima dobrih srpskih trenera,zato što srbi žive u bih,zato što verujem da je bih zajednica tri naroda,zato sto u historiji fudbalskog saveza vlah nije bio izbornik.dezurni_ucenik wrote:markomilanov wrote:dje šta radi Aleksandar Ristić,on je za vreme rata pomogao repki u Nemačkoj,odavno nikog nije trenirao.
Pa nismo Malta, jos uvijeksve_ovo_ja wrote:Bilo ko, ko će maknuti Zukanovica debila iz reprezentacije isto kao Pape što je uradio i dati ciklus nekom mladom momku (Mihojevic/Serbecic/Mujakic). I za krilo isto zvati nekoga od Hajrović/Stevanovic/Zakaric.
Mozel kakav Albanac ?markomilanov wrote: jbg jarane ,kod nas u bih zadnjih 25 godina, samo su znalci treneri bosnjaci i hrvati,ovi srbi treneri svi levati,i ja sam za kvalitet,a ne za nekoga poput Vinka,Jagodića,Nestorovića .Ja sam za Okuku,Muslina,Rajevca,Kosanovića.
Marko Milanov nam se vrati svaki put kada neki trener dobije otkaz, i nastavi tamo gdje je završio sa posljednjim postom tada ...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mozel kakav Albanac ?markomilanov wrote: jbg jarane ,kod nas u bih zadnjih 25 godina, samo su znalci treneri bosnjaci i hrvati,ovi srbi treneri svi levati,i ja sam za kvalitet,a ne za nekoga poput Vinka,Jagodića,Nestorovića .Ja sam za Okuku,Muslina,Rajevca,Kosanovića.
Mozda je lik Okuka himslefCharuga wrote:Marko Milanov nam se vrati svaki put kada neki trener dobije otkaz, i nastavi tamo gdje je završio sa posljednjim postom tada ...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mozel kakav Albanac ?markomilanov wrote: jbg jarane ,kod nas u bih zadnjih 25 godina, samo su znalci treneri bosnjaci i hrvati,ovi srbi treneri svi levati,i ja sam za kvalitet,a ne za nekoga poput Vinka,Jagodića,Nestorovića .Ja sam za Okuku,Muslina,Rajevca,Kosanovića.
Ima li kakav dobar albanac?
Marko Milanov nam se vrati svaki put kada neki trener dobije otkaz, i nastavi tamo gdje je završio sa posljednjim postom tada ...Charuga wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mozel kakav Albanac ?markomilanov wrote: jbg jarane ,kod nas u bih zadnjih 25 godina, samo su znalci treneri bosnjaci i hrvati,ovi srbi treneri svi levati,i ja sam za kvalitet,a ne za nekoga poput Vinka,Jagodića,Nestorovića .Ja sam za Okuku,Muslina,Rajevca,Kosanovića.
Moze li Savez odbiti njegovu ostavku?Tipicoti wrote:BREAKING NEWS:
Prosinecki ostaje trener
BREAKING NEWS
U dogovoru sa medijima je ko fol dao otkaz, da bi Finska i Grcka veceras izgubili tako vazne bodove, posto su otpisali BiH i opusteno usli u utakmice.
I sta ako odbiju, nece postati bolji trener, realnoEdin H. wrote:Moze li Savez odbiti njegovu ostavku?Tipicoti wrote:BREAKING NEWS:
Prosinecki ostaje trener
BREAKING NEWS
U dogovoru sa medijima je ko fol dao otkaz, da bi Finska i Grcka veceras izgubili tako vazne bodove, posto su otpisali BiH i opusteno usli u utakmice.
Ni za živu glavu,može iz Jordana,Omana,Vatikana ali on nikako.strucnjakdemagog wrote:Krstajić.