Ja sam vec imao neke planove/obaveze, tako da nisam stigao.
Tema jeste down, ali ekipa sa teme...znas ono o zaru ispod pepela
Feniks ce se dici!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Proci cete ledja cim malo ostarishMedicinskiBrat wrote:Novi sam ovdje, ima li neka teta za mene, leđa me bole![]()
samo sto nije noviTomahawk11 wrote:Direktan momak, to se trazi
i kako će 'kao novi' odmah na prvu znati dje se šta tražiheat wrote:samo sto nije noviTomahawk11 wrote:Direktan momak, to se trazi
ah, okrenuo novi listheat wrote:samo sto nije noviTomahawk11 wrote:Direktan momak, to se trazi
pratiming-ecc wrote:i kako će 'kao novi' odmah na prvu znati dje se šta tražiheat wrote:samo sto nije noviTomahawk11 wrote:Direktan momak, to se trazi![]()
ne'a teorije
ne'a logike
cim vidis kakve suMedicinskiBrat wrote:Novi sam ovdje, ima li neka teta za mene, leđa me bole![]()
i naravno neće niko ni doćiEuridika wrote:Narode, puno pričate, a ništa konkretno.
Sutra, iza 6, lokacija oko Importanne centra. Ko hoće, nek se javi telefonom ili na PP za detalje.
Ko je Medicinski Brat? Mislim, ko je bio prije toga?![]()
neces kad si izradaing-ecc wrote: i naravno neće niko ni doći
ja hocuEuridika wrote:Narode, puno pričate, a ništa konkretno.
Sutra, iza 6, lokacija oko Importanne centra. Ko hoće, nek se javi telefonom ili na PP za detalje.
Ko je Medicinski Brat? Mislim, ko je bio prije toga?![]()
velis nanijetio sispreca wrote: ja hocuali podaleko mi
![]()
eto nas za tobom u BGsupercali wrote:A sto sutra neka bude danas sutra idem u bg
vazan je nijetTomahawk11 wrote:velis nanijetio sispreca wrote: ja hocuali podaleko mi
![]()
![]()
pise ti se ko da si i bio