Dozer wrote:Obojica i oba, lektore

Obadvojica ne moze, jer i oba i dvojica znaci jedno te isto - 2. I oba i dvojica i obojica su sinonimi za 2 istospolna muska bica. Obadvojica...jok

De, provjeri ti to jos jednom, poradi malo na tome. Mozda to uspijes skontati kad vec ne kontas ovo drugo
Nego, ne rece nam koliko dana imas u OS? De kakav screenshot svog stanja

I gdje si tacno i kada bio na Bjelasnici?
Ti ne kontas da je negativno hvaliti cetnike koji su klali nase vojnike.Pa da su i nekakvi super komandosi.Arkanovci i Seseljevci siguno su imali dobrih boraca.Kada ce te njih poceti hvaliti?
Prvi put na Bjelasnici 94.Gradina,Rudine,Strazbenica,Hojta,Proskok ...
Kada smo isli na Hojtu umalo nas je zatrpao snijeg.Nakon mnogih sati pjesacenja dodjemo gore snijeg do pasa velika oluja.Ne moze niko hodati,ovaj se jedan onesvijetio.Snijeg pada sve vise mi ne mozemo mrdnuti.Sreca prestao je padati kada smo mislili da smo gotovi.Jedva smo se izvukli.Kad ovo PM72 cita sigurno razmislja "Uh dobro da sam sakrio guzu u gradu"Htio si mene obrukati sa "obadvojica"pa si obrukao sebe svojim neznanjem "profesore"Zar za pedesetak godina svoga zivota nisi mogao nauciti da je ta rijec ispravna.Koriste je i u novinama,valjda su ti sto pisu za novine takodje nepismeni.Ego ti nikad nece dozvoliti da kazes da si pogrijesio pa ces nastavi sa svojim neistinim gramatickim lekcijama.Zar klipan tvojih godina moze biti takva neznalica.Napravili ste Pišonja i Žuga forum.Napadate kao hijene u coporu.Hijena(PM72) prva napada,pa se druga hijena(Dozer) pridruzuje.Procitaj ove novinske odlomke o rijeci OBADVOJICA "profesore"
Kuršumlija: Prekinuli prijateljstvo zbog politike
slobodnaevropa org › kursumlija-prekinuli-...
Apr 7, 2013 -
Obadvojica kažu da su odrasli zajedno i decenijama se družili, posećivali i ispomagali se. "Poznajemo se od rođenja. Ja sam stariji od njega ...
Policija u Travniku odbila mito, pa oduzela vozilo | N1 BA
ba.n1info.com › Vijesti › Policija-u-Travniku-odbila-mi...
2 days ago - Za izvršenje navedenih djela osumnjičeni su vozači teretnih motornih vozila, Z.K. rođen 1977.godine i E.H. rođen 1978.godine,
obadvojica iz ...
INFORMACIJA ZA JAVNOST 28.11.2018.GODINE
mupsbk-ksb.gov.ba › index.php › 1500-inf...
Nov 28, 2018 - ... 1970.godine,
obadvojica iz Sarajeva. Nakon kriminalističke obrade navedeni su u potpunosti priznali izvršenje predmetnog krivičnog djela.