Deblokada Sarajeva???

Post Reply
tempuser

#5451 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by tempuser »

SA-71000 wrote:
Ne odgovaras na pitanje, a pri tome su fulio si "ceo fudbal"!
Pitanje je bilo, kako mozes afitmativno pisati, pricati, govoriti i jedinici koja je pocinila zlocin?!
Ko ce ovdje napisati da su X bbr. tj njeni jurisnici bila zlocinacka jedinica?
O čemu ti govoriš?Nisam nikoga hvalio,a naročito Cacu.[/quote]

Je li za tebe jurisna ceta X bbr zlocinacka?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5452 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pici »

Image

od mene dosta jesu me zakinuli dva mjeseca al hallal im nek ture sebi u gujcu...
PM72

#5453 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by PM72 »

SA-71000 wrote:.Bio sa m u Armiji godinu i 8mjeseci.PM vidio Bjelasnicu na televiviji dok je hladio jaja u grdu.
:lol: :lol: :lol:
Čak? Uspio si se kriti dvije godine i kad te skolesalo (ili se prep'o Cace da te ne odvede na kopanje rovova ) uvalio se preko veze u PVO ...pa jebote,ja kao MUP-ovac imam više dana u rovu,napadu i vraćanju linija nego ti komplet dana u Armiji BiH uključujući i one koje su proveo po hodnicima komandi nosajući kafe šefovima...

A Bjelanica...Igman...prešao pješke 4 puta, u vozilu i kamionu bar 10 puta...
Imaš li imalo obraza?
Dozer

#5454 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Dozer »

Ja to nisam hOtio komentarisat... Al', eto... Ja, kad sve saberem, imam linija oko 2,5 godine :D
Comanche

#5455 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Comanche »

A i vi ste jos gori sto pokusavate raspravljati sa ovim trollom. Samo ga ignorisite i on ce sam otici. Ocigledno da je on operisan od logike.
pici

#5456 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pici »

Dozer wrote:Ja to nisam hOtio komentarisat... Al', eto... :D
mene naguzi komsija alija, piso sam o njemu prije, napravio spisak i davao(prodavao) oruzje raji, ja zaduzio papovku, kasnije kalas... lik nije ni docekao maj ispalio se u sveCku :lol: :lol: :lol: a mrtvi sdO to alijina slika u stanu mu titinu izbacio i titine knjige :lol: :lol: :lol: uzeo samo jednom potvrdu od armije kolko sam bio radi kredita za stan... kurko i tu su me naguzili... s ovim se mogu slikat i polemisat po forumu, vidim jos nekih imena nisu omirisali linije...
Dozer

#5457 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Dozer »

Comanche wrote:A i vi ste jos gori sto pokusavate raspravljati sa ovim trollom. Samo ga ignorisite i on ce sam otici. Ocigledno da je on operisan od logike.
We love trolls! :lol: :lol: :lol:
PM72

#5458 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by PM72 »

Dozer wrote:
Comanche wrote:A i vi ste jos gori sto pokusavate raspravljati sa ovim trollom. Samo ga ignorisite i on ce sam otici. Ocigledno da je on operisan od logike.
We love trolls! :lol: :lol: :lol:
:lol:
Više Lajka provela u svemiru nego ovaj u Armiji BiH a djelio bi lekcije o moralu,poštenju,borbama...
Dozer

#5459 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Dozer »

Ne vrijedjaj Lajku :lol:
pici

#5460 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pici »

:lol: :lol: :lol: ev sad gledam ovog aliju ZB na pocetku rata imali ga u registru... pise to ime i prezime ne postoji il ste pogresno ukucali :lol: :lol: :lol: joj mahalca fakina a reko bi cojk to gromada, sjecam ga se ko juce da je bilo, to zelena beretka na glavi, to tespih za reverom maskirne, crn, krupan u njemu dva metra to ljudina, znaju ga dzeno i hare mi mu po cigare isli ko klinci :lol: :lol: :lol: :lol: a ja sHupka allahu dragi :mrgreen:
Dozer

#5461 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Dozer »

Ne valja im ta baza nista ba. Ni meni nema ZB, ni dana. Klepili mi tu 2,5 mjeseca :D
PM72

#5462 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by PM72 »

Dozer wrote:Ne vrijedjaj Lajku :lol:
Šta on zna šta je Lajka,misliće da pričamo o ruskom fotoaparatu...
pici

#5463 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pici »

Dozer wrote:Ne valja im ta baza nista ba. Ni meni nema ZB, ni dana. Klepili mi tu 2,5 mjeseca :D
valla i bolje, dosta njih se je manekenisao sa rejbankama i maskirnim u martu i aprilu, kad je pravo zagruhalo pola njih je otislo vani il pozadina, cast pojedincima... i onako nemam fajde ni od koga, ova boracka udruzenja su samo glasacki listici i sisaci budzeta... valja mi sutra u vucicevu srbiju, nek me ukucaju sad u registar, bice eeee ti si baco celjad lavovima :mrgreen:
Dozer

#5464 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Dozer »

Sto je najgore, i jesi. Znam ja :lol: :lol: :lol:
Al' mog'o si nafatat' i kakve deblje nejaci, a ne da oni jadni lavovi onako smrsaju :D
tempuser

#5465 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by tempuser »

pici wrote:
Dozer wrote:Ne valja im ta baza nista ba. Ni meni nema ZB, ni dana. Klepili mi tu 2,5 mjeseca :D
valla i bolje, dosta njih se je manekenisao sa rejbankama i maskirnim u martu i aprilu, kad je pravo zagruhalo pola njih je otislo vani il pozadina, cast pojedincima... i onako nemam fajde ni od koga, ova boracka udruzenja su samo glasacki listici i sisaci budzeta... valja mi sutra u vucicevu srbiju, nek me ukucaju sad u registar, bice eeee ti si baco celjad lavovima :mrgreen:
Kao npr. Konzulat BiH u Milanu???? :lol: :lol: :lol:
strucnjakdemagog

#5466 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by strucnjakdemagog »

J... majku, al ova omladina danas ne respektuje borce, ma ni sekunde. Da vam je ovo neko pričao dok ste u rovu čučali da će ovako da vas treriraju i da vam budu zahvalni...
Generalno današnja mladež ne poštuje starije, ali da sa dokazanim ratnim herojima ovako komuniciraš - presmiješno. Dugo čitam ovu temu i nisam vidio 2-3 posta da je neko napisao, svaka vam čast za tu i tu akciju ili možete li nam ispričati kako je bilo tad i tad... Pa treba da im bude drago što imaju priliku ovde da nađu odgovore kako je bilo u ratu, a oni vas još uče tome. :D
pirpa

#5467 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pirpa »

:mrgreen:

Što bi omladina imala respekta prema borcima kad ih ne poštuju ni zemlja za koju su se borili..

Nego, tko bi pomislio da je @dozer bio u ZB..

Svaka čast Dozer, respect ljudino :thumbup: :thumbup:

Drago mi je što nisi jedan od onih koji su skrštenih ruku dočekali rat....o ZB u današnjem vremenu većina nas imamo loše mišljenje, ali u ono pred ratno vrijeme su ZB bile jedina adresa ako je čovjek htjeo nešto da poduzme protiv onih koji su se već ukopali i zauzeli položaje oko Sarajeva..e zbog toga respekt :thumbup:
tempuser

#5468 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by tempuser »

strucnjakdemagog wrote:J... majku, al ova omladina danas ne respektuje borce, ma ni sekunde. Da vam je ovo neko pričao dok ste u rovu čučali da će ovako da vas treriraju i da vam budu zahvalni...
Jucer sam na N1 gledao nekakvog SDA junosu koji je bio valjda predsjednik studentskog parlamenta, od pojave i retorike, neke nabusitosti, bitnosti, bahatosti i pljuvanja tacno bih bio u stanju da ga macolom zviznem direkt medj rogove!
PM72

#5469 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by PM72 »

strucnjakdemagog wrote:J... majku, al ova omladina danas ne respektuje borce, ma ni sekunde. Da vam je ovo neko pričao dok ste u rovu čučali da će ovako da vas treriraju i da vam budu zahvalni...
:D
Bolje da smo ih izdrkali :lol:
Nekako s proljeća

#5470 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Nekako s proljeća »

Jedan sat je dovoljan, a evo neka bude jedan ratni dan, da bilo kome promijeni život, da ga istumba naopako, slomi privremeno ili trajno fizički ili psihički, a često u oba smisla. Znaju to oni koji su ga baš doživjeli i eto, moram reći nekako preživjeli. Jedan dan, samo jedan dan je dovoljan. Onaj ko nema respekta ka jednom danu nema ga u suštini ni za godine.

Nema vala ni neke osnove da mlađi poštuju starije, kada se stariji međusobno ne poštuju.
zateznistub

#5471 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by zateznistub »

Nekako s proljeća wrote:Jedan sat je dovoljan, a evo neka bude jedan ratni dan, da bilo kome promijeni život, da ga istumba naopako, slomi privremeno ili trajno fizički ili psihički, a često u oba smisla. Znaju to oni koji su ga baš doživjeli i eto, moram reći nekako preživjeli. Jedan dan, samo jedan dan je dovoljan. Onaj ko nema respekta ka jednom danu nema ga u suštini ni za godine.

Nema vala ni neke osnove da mlađi poštuju starije, kada se stariji međusobno ne poštuju.
Kad mi djeca vide rane i pitaju šta ti je to, ja im kažem da me njihova mama pogodila grudvom. Neću ništa da im pričam na tu temu. Ako sam ja imao i imam traume ne moraju djeca znati i preživljavati ni na koji način.
pirpa

#5472 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pirpa »

@NsP

Slažem se...mada....kod mene nije trebao ni da pukne prvi ratni dan a već je bio strah od noći... na dvjestotinjak metara četnički štab a na kilometar ukopano teško naoružanje,beli orlovi...a u daljini se čuje pjesma, 'druže Tito mi ti se kunemo' ...
SA-71000

#5473 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by SA-71000 »

Dozer wrote:Obojica i oba, lektore :D
Obadvojica ne moze, jer i oba i dvojica znaci jedno te isto - 2. I oba i dvojica i obojica su sinonimi za 2 istospolna muska bica. Obadvojica...jok :D
De, provjeri ti to jos jednom, poradi malo na tome. Mozda to uspijes skontati kad vec ne kontas ovo drugo :lol:

Nego, ne rece nam koliko dana imas u OS? De kakav screenshot svog stanja :D
I gdje si tacno i kada bio na Bjelasnici?
Ti ne kontas da je negativno hvaliti cetnike koji su klali nase vojnike.Pa da su i nekakvi super komandosi.Arkanovci i Seseljevci siguno su imali dobrih boraca.Kada ce te njih poceti hvaliti?
Prvi put na Bjelasnici 94.Gradina,Rudine,Strazbenica,Hojta,Proskok ...
Kada smo isli na Hojtu umalo nas je zatrpao snijeg.Nakon mnogih sati pjesacenja dodjemo gore snijeg do pasa velika oluja.Ne moze niko hodati,ovaj se jedan onesvijetio.Snijeg pada sve vise mi ne mozemo mrdnuti.Sreca prestao je padati kada smo mislili da smo gotovi.Jedva smo se izvukli.Kad ovo PM72 cita sigurno razmislja "Uh dobro da sam sakrio guzu u gradu"Htio si mene obrukati sa "obadvojica"pa si obrukao sebe svojim neznanjem "profesore"Zar za pedesetak godina svoga zivota nisi mogao nauciti da je ta rijec ispravna.Koriste je i u novinama,valjda su ti sto pisu za novine takodje nepismeni.Ego ti nikad nece dozvoliti da kazes da si pogrijesio pa ces nastavi sa svojim neistinim gramatickim lekcijama.Zar klipan tvojih godina moze biti takva neznalica.Napravili ste Pišonja i Žuga forum.Napadate kao hijene u coporu.Hijena(PM72) prva napada,pa se druga hijena(Dozer) pridruzuje.Procitaj ove novinske odlomke o rijeci OBADVOJICA "profesore"

Kuršumlija: Prekinuli prijateljstvo zbog politike
slobodnaevropa org › kursumlija-prekinuli-...
Apr 7, 2013 - Obadvojica kažu da su odrasli zajedno i decenijama se družili, posećivali i ispomagali se. "Poznajemo se od rođenja. Ja sam stariji od njega ...
Policija u Travniku odbila mito, pa oduzela vozilo | N1 BA
ba.n1info.com › Vijesti › Policija-u-Travniku-odbila-mi...
2 days ago - Za izvršenje navedenih djela osumnjičeni su vozači teretnih motornih vozila, Z.K. rođen 1977.godine i E.H. rođen 1978.godine, obadvojica iz ...

INFORMACIJA ZA JAVNOST 28.11.2018.GODINE
mupsbk-ksb.gov.ba › index.php › 1500-inf...
Nov 28, 2018 - ... 1970.godine, obadvojica iz Sarajeva. Nakon kriminalističke obrade navedeni su u potpunosti priznali izvršenje predmetnog krivičnog djela.
SA-71000

#5474 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by SA-71000 »

tempuser wrote:
SA-71000 wrote:
Ne odgovaras na pitanje, a pri tome su fulio si "ceo fudbal"!
Pitanje je bilo, kako mozes afitmativno pisati, pricati, govoriti i jedinici koja je pocinila zlocin?!
Ko ce ovdje napisati da su X bbr. tj njeni jurisnici bila zlocinacka jedinica?
O čemu ti govoriš?Nisam nikoga hvalio,a naročito Cacu.
Je li za tebe jurisna ceta X bbr zlocinacka?[/quote]
Nisam nikad spomenuo nikakvu cetu.Ti si me zamjenio sa nekim.Eto procitaj moje postove.
tempuser

#5475 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by tempuser »

SA-71000 wrote: Nisam nikad spomenuo nikakvu cetu.Ti si me zamjenio sa nekim.Eto procitaj moje postove.
Nisam je zamjenio nego sam te pitao, a pitacu te ponovo, da li je za tebe jurisna ceta X bbr 1. korpusa ARBiH zlocinacka jedinica?
Post Reply