pa rekla je da joj je zatupio mozak od serijaamiliana wrote:P308 wrote:Kaze Aneta: "Ko je Roger Federer?"
amiliana, znaš li ti ko je monika seleš
Moderator: anex
pa rekla je da joj je zatupio mozak od serijaamiliana wrote:P308 wrote:Kaze Aneta: "Ko je Roger Federer?"
amiliana wrote:Ne mlatide balzac wrote:pijanistone loži cloija
nisam reko da je tuka
ovdi na temi ima samo jedna tuka
a tebi bih
![]()
bilo najbolje da sad pogodiš
ko je ona
ahaklavirdžija wrote:Šuknu ti ga Mišur…
odgovori mi bona na pitanjeamiliana wrote:Baš![]()
![]()
Sta receklavirdžija wrote:Jest vala, odgovori mu hoš li se skontat
napade me na pravdi bogaklavirdžija wrote:Ljubav na obzoru…
Ko ???de balzac wrote:napade me na pravdi bogaklavirdžija wrote:Ljubav na obzoru…
ne bihklavirdžija wrote:Jest vala, odgovori mu hoš li se skontat
Placde balzac wrote:ne bihklavirdžija wrote:Jest vala, odgovori mu hoš li se skontat![]()
amiliana to
![]()
ja je pito za monikuignorira
Prestani, placemde balzac wrote:pa rekla je da joj je zatupio mozak od serijaamiliana wrote:P308 wrote:Kaze Aneta: "Ko je Roger Federer?"možda ni ti ne bih
![]()
znala da puno gledaš serije
![]()
amiliana wrote:Ko ???de balzac wrote:napade me na pravdi bogaklavirdžija wrote:Ljubav na obzoru…
de balzac wrote:pa rekla je da joj je zatupio mozak od serijaamiliana wrote:P308 wrote:Kaze Aneta: "Ko je Roger Federer?"možda ni ti ne bih
![]()
znala da puno gledaš serije
![]()
moždaklavirdžija wrote:Mišur bih se skonto s de balsacom, al kad niko ne bih znao…
Neznam i nezanima mede balzac wrote:moždaklavirdžija wrote:Mišur bih se skonto s de balsacom, al kad niko ne bih znao…ako bih
![]()
amiliana
iliti mišur
znala ko je honore de balzak
Ambrozija wrote:
![]()
Stvarno si nenormalan, prosula sam vodu po sebi zbog ovogabih
pa je l to lijepo takoamiliana wrote:Neznam i nezanima mede balzac wrote:moždaklavirdžija wrote:Mišur bih se skonto s de balsacom, al kad niko ne bih znao…ako bih
![]()
amiliana
iliti mišur
znala ko je honore de balzak