Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Nucleo1985

#5451 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

Jest da je zlo od zene, al je Vesna u pravu skroz.
Dobro kaze, dokle vise da im se gleda kroz prste, krse sva pravila sto ih ima.
Mutavko sav sretan jadnik sto ce biti sa njom cijeli dan. Eh, da hoce on napolje sutra, napio bih se :D
dječak sa šibicama

#5452 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

kisni indijanac wrote:ja se ponad'o da će tarot u arenu......
Ja sam znao da ce Miki, narod vise voli ovog prevaranta, lazova, smrada od covjeka, nego postenog i po svemu boljeg covjeka kakav je Miki.
lazni liberal

#5453 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Nijedno Tarotovo predvidjanje se ne ispuni niko od onih sto on podize nisu otisli niti je Memo otisao sa najmanje glasova od publike .
Neradnik

#5454 Re: Farma

Post by Neradnik »

Nucleo1985 wrote:Jest da je zlo od zene, al je Vesna u pravu skroz.
Mutavko sav sretan jadnik sto ce biti sa njom cijeli dan. Eh, da hoce on napolje sutra, napio bih se :D
Nije da mrzim staniju al zbog ovakvih namjestanja kao memin fan vise bi volio da sad rivas pobjedi ...
kako im ga radojka suknu al dzaba kad se zna ishod...
Partijaner

#5455 Re: Farma

Post by Partijaner »

Bice opet baraza ako ispadne jedan od golubcica, eh onda bi se vodio onom recenicom sto je Memo rekao sinoc, ja bih iskljucio PINK. :mrgreen:
klavirdžija

#5456 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Namjerno ili nenamjerno, ovim je "zadruga" učinila ogromnu uslugu i Hakiji (tj Grandu), a i sebi, ako je vjerovati teorijama zavjere:

1. Zadruga ispada lafo fer, jer napokon kazniše Fufi i Fifija direktnom nominacijom
2. Plastični golupčići dobijaju priliku da se uvjere u podršku gledatelja, iako Fifi to već zna (pa i pretjeruje, jer misli da je i on nepobjediv zbog Fufi)
3. Bubuljičavi glasači ovo dvoje (daleko im kuća), koji bi inače glasali za Mikija samo da bi Hakija ispao, će ovako glasati za golupčiće. Teško da će ih previše glasati i za njih i za Mikija, sa tom namjerom.

Znači, osim ako pobijedi u areni, najvjerovatnije Miki ispada… Sve po principu "I zadruga sita, i grandovci na broju".
kisni indijanac

#5457 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

mali aki se dobro prosuo kad je rek'o da se svi boje ljube na farmi, ne znam ima li šanse da sutra dvoje ispadnu, moji favoriti za ispadanje su naravno stanojka i maneken....mada je to u domenu sf -a :mrgreen:
Partijaner

#5458 Re: Farma

Post by Partijaner »

Ako bi kojim slucajem ispao maneken, Stanija ce opet biti gazda i ja bih msm ucinio pokolj u svojoj kuci.
Da li gazda moze biti 2x zaredom isti ?
kisni indijanac

#5459 Re: Farma

klavirdžija wrote:Namjerno ili nenamjerno, ovim je "zadruga" učinila ogromnu uslugu i Hakiji (tj Grandu), a i sebi, ako je vjerovati teorijama zavjere:

1. Zadruga ispada lafo fer, jer napokon kazniše Fufi i Fifija direktnom nominacijom
2. Plastični golupčići dobijaju priliku da se uvjere u podršku gledatelja, iako Fifi to već zna (pa i pretjeruje, jer misli da je i on nepobjediv zbog Fufi)
3. Bubuljičavi glasači ovo dvoje (daleko im kuća), koji bi inače glasali za Mikija samo da bi Hakija ispao, će ovako glasati za golupčiće. Teško da će ih previše glasati i za njih i za Mikija, sa tom namjerom.

Znači, osim ako pobijedi u areni, najvjerovatnije Miki ispada… Sve po principu "I zadruga sita, i grandovci na broju".
slično i ja rezonujem :thumbup:

žao mi, ispada jedan od rijetkih normalnih ljudi tamo....
kisni indijanac

#5460 Re: Farma

Partijaner wrote:Ako bi kojim slucajem ispao maneken, Stanija ce opet biti gazda i ja bih msm ucinio pokolj u svojoj kuci.
ja mislim da može.....
Neradnik

#5461 Re: Farma

Post by Neradnik »

Partijaner wrote:Ako bi kojim slucajem ispao maneken, Stanija ce opet biti gazda i ja bih msm ucinio pokolj u svojoj kuci.
To si 100% upravu samo mislim da nemaju tolika muda tako nesto da naprave
jastuk1

#5462 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Neradnik wrote:
Nucleo1985 wrote:Jest da je zlo od zene, al je Vesna u pravu skroz.
Nije da mrzim staniju al zbog ovakvih namjestanja kao memin fan vise bi volio da sad rivas pobjedi ...
kako im ga radojka suknu al dzaba kad se zna ishod...
Ma ja čak i nisam neki velki Memin fan ali jedini protuotrov za ovu gnusnu, pokvarenu, bluljutavu farsu i lažnu ljubav ono dvoje NAJVEĆIH LAŽNJAKA - je upravo to što si rekla/rekao. Neka pobijedi četnikuša, lepojka Vesana Rivas. :-)
Partijaner

#5463 Re: Farma

Post by Partijaner »

Znaci Radojka,Saska, Era i Tarot su imali muda da se usprotive postavljanju kamere, ovi ostali su me iznenadili ali bash.
kisni indijanac

#5464 Re: Farma

lazni liberal wrote:
Nijedno Tarotovo predvidjanje se ne ispuni niko od onih sto on podize nisu otisli niti je Memo otisao sa najmanje glasova od publike .
ma tarot je podigao one koje bi volio da izađu i izofir'o se....
kisni indijanac

#5465 Re: Farma

Partijaner wrote:Znaci Radojka,Saska, Era i Tarot su imali muda da se usprotive postavljanju kamere, ovi ostali su me iznenadili ali bash.
ne treba vjerovati baš ovima što su se protivili poslije radojke, poslije njenog glasa je sve bilo odlučeno....
Neradnik

#5466 Re: Farma

Post by Neradnik »

i dalje ne mogu vjerovat da je izglasan jedan miki mecava koji je od samog pocetka radio za dvojcu sto se kaze i bio prema svima korektan...
vidi se da narod nema veze sa ovim....
Partijaner

#5467 Re: Farma

Post by Partijaner »

kisni indijanac wrote:
Partijaner wrote:Znaci Radojka,Saska, Era i Tarot su imali muda da se usprotive postavljanju kamere, ovi ostali su me iznenadili ali bash.
ne treba vjerovati baš ovima što su se protivili poslije radojke, poslije njenog glasa je sve bilo odlučeno....
Radojka je probila led, ali dobro je Vesna rekla iako je ne gotivim: Dosta je te lazne ljubavi nek se kazne, ipak zena ima pravo.
Neradnik

#5468 Re: Farma

Post by Neradnik »

kisni indijanac wrote:
i ja tako mislim da bi ovi cak ostali da radojka nije rekla svoje...
kisni indijanac

#5469 Re: Farma

Neradnik wrote:i dalje ne mogu vjerovat da je izglasan jedan miki mecava koji je od samog pocetka radio za dvojcu sto se kaze i bio prema svima korektan...
slažem se, sve je do produkcije.....
dječak sa šibicama

#5470 Re: Farma

Neradnik wrote:i dalje ne mogu vjerovat da je izglasan jedan miki mecava koji je od samog pocetka radio za dvojcu sto se kaze i bio prema svima korektan...
Prakticno ispada, dok si nam trebao da gradis kokosinjce, vuces kao vo, metes, cijepas, prevlacis, dovlacis, bio si nam dobar... sad je farma pri kraju, ne treba vise nista graditi niti pokrivati, i ajd vozi kuci Miki.

Treba nam Tarot da laze i sere. I Vesna Rivas, da placa jezikom otrovnim.

Klavirdzija je u pravu, ja sam vec davno i matematicki pokazao koliko se nekim ljudima pogoduje povecanjem broja duelista u areni. Vidjeli smo i prakticno prosle nedelje, sta znaci rizik samo dva duelista. Dzaba Mutavcu glasovi, kad ovaj drugi udupla i pobijedi. Da je bilo troje duelista, Mutavac nebi ispao. Matematika cista.

Ali i to sto je on ispao, govori da Pink ipak postuje neka pravila, mi svi zaboravljamo da ova emisija nije Pinkova prcija, oni samo imaju licencu koja je pod strogom kontrolom vlacnika licence. Dvije godine nisu dobili licencu, tek sada... ne smiju oni bas varati sa glasovima, sada je ocito, ali zato mogu stimati baraze i slicno. Ili kao ovo danas, necemo kazniti Stanfila, kaznite ih vi farmeri, ako imate muda... sreca pa Radojka rece DA... mada mislim da bi Vesna rekla DA i da je bila sama.

Ostali nemaju muda, treba zivjeti kasnije sa ovo dvoje povlastenih, a znas, vidis da su zasticeni. Nije ih dobro imati za protivnike.
MOSALJOZE

#5471 Re: Farma

Post by MOSALJOZE »

Ne pratim ovo,ali pogledah sad ovaj klip

:lol: :lol: :lol:
thesting

#5472 Re: Farma

Post by thesting »

A Ekrem je to najbolje rekao, da pobjedjuje onaj ko najvise radi ja bih prvi radio :)

Al Fifi je smijesan, fol on bio vani i sve zna i onda digne one za koje misli da imaju najmanje glasova a ni jedno nije pogodio. On bas umislio da je toliko vazan i da ce ispasti svi koji mu se zamjere.
dječak sa šibicama

#5473 Re: Farma

kisni indijanac wrote:
slažem se, sve je do produkcije.....
Vec gore rekoh, pa da ponovim, ne vjerujem da oni smiju toliko stimati glasove, mogu izgubiti licencu, moraju poloziti racune vlasniku licence. Cuo sam da su jako rigorozni gazde, ovi iznad Pinka...

Vise je to cinjenica da narod cijeni ljigave ljude, nego one normalne. Miki jednostavno nema glasace, nije konfliktan, ne mulja, ne petlja, ne svadja se, ne prostaci, drugim rijecima nije interesantan prosejcnom gledaocu farme.

Prosjecnom, a to je primitivac. Mi vadimo prosjek, mi ovdje :oops: :lol:
lazni liberal

#5474 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Sto kaze Ekrem to niko od nas ne zna ko ispada , samo zna gazdina zena.
dječak sa šibicama

#5475 Re: Farma

thesting wrote:A Ekrem je to najbolje rekao, da pobjedjuje onaj ko najvise radi ja bih prvi radio :)

Al Fifi je smijesan, fol on bio vani i sve zna i onda digne one za koje misli da imaju najmanje glasova a ni jedno nije pogodio. On bas umislio da je toliko vazan i da ce ispasti svi koji mu se zamjere.
Nije on, on je samo spustio Eru i digao Fitjka, a onda je Ogi spustio Fitjka i digao Eru :lol:

Tarot je promasio sve, osim Ere, a digao je Memu, Shaha, Ekrema :lol: to su njegovi mokri snovi... u principu mu Ogi radi reklamu, ali negativnu, toliko o njegovoj vidovitosti.
Locked