Obama: Ja sam komandant najjace vojske na svijetuGeneral War wrote: Mlogo kume, mlogo...
Sesko: Jaci sam od Vucitja i Nikolitja
Obama: Ja sam komandant najjace vojske na svijetuGeneral War wrote: Mlogo kume, mlogo...
Lave, internet obiluje snimcima koji "dokazuju" da je slijetanje na mjesec snimljeno u veškuhinji.Co0l wrote:
Mene ne mozes ismijavati sve i da hoces.Pogotovo ovakvim komentarima.
Nije bitno ko je postavio snimak na forum,bitan je snimak.O tome,valjda,ne bi trebalo ni raspravljati.I snimak ti je dokaz.Kao i to da postoje brojni izvjestaji o velikom broju civilnih zrtava vec prvog dana ruskog bombardovanja u Siriji.
A ha...upoznaj najjaceg vojnika na svijetu_BataZiv_0809 wrote:Obama: Ja sam komandant najjace vojske na svijetuGeneral War wrote: Mlogo kume, mlogo...
Sesko: Jaci sam od Vucitja i Nikolitja
![]()
![]()
General War wrote:
A ha...upoznaj najjaceg vojnika na svijetu
Nemoj da ti @Cheli dotura brlju pod sljivovicu ..jebi ga naletis na volej._BataZiv_0809 wrote:General War wrote:
A ha...upoznaj najjaceg vojnika na svijetu
![]()
![]()
![]()
A jest dobro pjan pisat na forumu jebo me ćaća ludi![]()
![]()
Halali drug
Samo HenesiGeneral War wrote: Nemoj da ti @Cheli dotura brlju pod sljivovicu ..jebi ga naletis na volej.
Ovo isto kad sa Kikijem raspravljas pa lupi nesto sto nikakve veze nema sa onim o cemu raspravljas sa njim i misli da je poentirao._BataZiv_0809 wrote:Lave, internet obiluje snimcima koji "dokazuju" da je slijetanje na mjesec snimljeno u veškuhinji.Co0l wrote:
Mene ne mozes ismijavati sve i da hoces.Pogotovo ovakvim komentarima.
Nije bitno ko je postavio snimak na forum,bitan je snimak.O tome,valjda,ne bi trebalo ni raspravljati.I snimak ti je dokaz.Kao i to da postoje brojni izvjestaji o velikom broju civilnih zrtava vec prvog dana ruskog bombardovanja u Siriji.
Jer oboje obara kredibilitet tvog posta.Co0l wrote:_BataZiv_0809 wrote:
Ovo isto kad sa Kikijem raspravljas pa lupi nesto sto nikakve veze nema sa onim o cemu raspravljas sa njim i misli da je poentirao.
Ti nesto tvrdio,ja te demantovao i ponudio snimke kao argument za demant a ti,umjesto da dokazes da to nije tacno, prvo krivis formasa koji je stavio taj snimak na forum pa onda i sam internet.
Ne ide to tako.Potrudi se malo bolje.
Da je tako ni po muke,ja bih im prvi cestitao na tome.Ali nije.ISIS im je samo izgovor da bombarduju sve ostale protivnike Asadovog rezima i spasu mu guzicu.Potkacice oni i ISIS,to sigurno,ali cisto kao opravdanje i da ne budu previse ofirni.KENJAC wrote: Bombarduje Putin ISIS ...
Siguran sam da u tvojoj glavi to tako izgleda.Ali to je samo tvoje misljenje koje se ne pika bez argumentata.Ja sam svoje ponudio u vidu snimaka a ako te bas zanima ostalo (mada vidim da te zanima samo diskreditovanje forumasa a ne vijesti) imas puno izvjestaja o civilnim zrtvama tokom ruskog bombardovanja u Siriji kojima nema potrebe zatrpavati temu._BataZiv_0809 wrote:Jer oboje obara kredibilitet tvog posta.Co0l wrote:_BataZiv_0809 wrote:
Ovo isto kad sa Kikijem raspravljas pa lupi nesto sto nikakve veze nema sa onim o cemu raspravljas sa njim i misli da je poentirao.
Ti nesto tvrdio,ja te demantovao i ponudio snimke kao argument za demant a ti,umjesto da dokazes da to nije tacno, prvo krivis formasa koji je stavio taj snimak na forum pa onda i sam internet.
Ne ide to tako.Potrudi se malo bolje.
prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni kad su pocele demonstracije niti intervencija, nije se odmah potezalo za oruzje.KENJAC wrote:Kako je ovo cudno ? Bombarduje Amereka i njihovi uvlaciguzi Gadafija, od koga nikog van granica Libije nije glava zabolila, i manje - vise sve je to OK!
Bombarduje Putin ISIS ,koji citav Svijet o jadu zabavi, odnekud se pojavi gomila Lazanskih na KLIX-u koja nam lijepo i argumentovano objasnjavaju da su Rusi seronje koji zele nemir u Svijetu.
Zasto samo lijepo ne priznamo par cinjenica pa ce nam i diskusija bit osmisljenija.
1. Rusi = Srbi
2. USA = demokratija
3. Posljedica Americke spoljne politike je uglavnom pozitivna po ostatak svijeta.
4. Rusi = Srbi
5.ISIS ... ??? Ima tu jos nekih stvari , nije sve negativno ...
6. I ne najmanje vazno je to da nas zaboli neka stvar za istinske zrtve svih tih ratova !
A sad moze li neko, jednom politickom laiku poput mene, objasniti u par recenica ; zasto Asad ? Zasto tolika frka oko njega kad je cak i meni jasno da postoji mnogo drugih drzava sa ugrozenijim ljudskim pravima od Sirije? Koji je omjer pristalica Asada i protivnika u Sirijskom narodu ? Ove izbjeglice, jesu li oni pristalice Asada ? Da li je istina ovo da su Amerikanci obucavali i opremili pobunjenike ? Koja je razlika izmedju pobunjenika i ISIS-a ?
Moze li mi neko reci nesto o onoj suludoj i izmisljenoj prici da su Amerikanci podrzavali Bin Ladena dok je ratovao protiv Rusa ??? Da je tako nebi ga ti isti Amerikanci par decenija poslje ubili ! Jel tako ?
Gadafi je sve vrijeme krize nudio izbore u zamjenu za prestanak NATO intervencije. Sirija je imala izbore 2012 i 2014.General War wrote: prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni kad su pocele demonstracije niti intervencija, nije se odmah potezalo za oruzje.
Okej, malo sam preletio i zamijenio te sa jednim trolom u rangu avetinja, na cemu ti se iskreno izvinjavam.Co0l wrote:
Siguran sam da u tvojoj glavi to tako izgleda.Ali to je samo tvoje misljenje koje se ne pika bez argumentata.Ja sam svoje ponudio u vidu snimaka a ako te bas zanima ostalo (mada vidim da te zanima samo diskreditovanje forumasa a ne vijesti) imas puno izvjestaja o civilnim zrtvama tokom ruskog bombardovanja u Siriji kojima nema potrebe zatrpavati temu.
Ja svoje argumente ponudio,na tvoje jos cekamo.
_BataZiv_0809 wrote:Gadafi je sve vrijeme krize nudio izbore u zamjenu za prestanak NATO intervencije. Sirija je imala izbore 2012 i 2014.General War wrote: prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni kad su pocele demonstracije niti intervencija, nije se odmah potezalo za oruzje.
_BataZiv_0809 wrote:Gadafi je sve vrijeme krize nudio izbore u zamjenu za prestanak NATO intervencije. Sirija je imala izbore 2012 i 2014.General War wrote: prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni kad su pocele demonstracije niti intervencija, nije se odmah potezalo za oruzje.
Nije problem a ni meni trolanje nije strano,ako cemo iskreno._BataZiv_0809 wrote:Okej, malo sam preletio i zamijenio te sa jednim trolom u rangu avetinja, na cemu ti se iskreno izvinjavam.Co0l wrote:
Siguran sam da u tvojoj glavi to tako izgleda.Ali to je samo tvoje misljenje koje se ne pika bez argumentata.Ja sam svoje ponudio u vidu snimaka a ako te bas zanima ostalo (mada vidim da te zanima samo diskreditovanje forumasa a ne vijesti) imas puno izvjestaja o civilnim zrtvama tokom ruskog bombardovanja u Siriji kojima nema potrebe zatrpavati temu.
Ja svoje argumente ponudio,na tvoje jos cekamo.
Ali evo poleti mi ruka da ubacim par linkova i skontam, da ce odmah krenuti prica u stilu "jaki ti linkovi, mahom Raša tudej"
Spinuj i pravi se budala. I ne znas nista vise i bolje od toga._BataZiv_0809 wrote:Aha i lovac je ubio vuka i oslobodio Crvenkapicu.
Da se kandiduju kao Thani ili Saudi? To?General War wrote:prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni
Pisao sam licno iskustvo iz rata u Libiji, jer mi je otac bio dole kada je krenula oruzana pobuna. Ne znam jesi li upratio, ali evo ponovicu: on je bio u Sirtu, i nismo se culi 2-3 dana, te sam groznicavo pratio sve medije. Na CNN-u i AJ English, dole u onim tekstualnim vijestima pise: "pobunjenici osvojili Sirt"Co0l wrote:
Nije problem a ni meni trolanje nije strano,ako cemo iskreno.
A cuj,prateci RT tokom rata u Siriji i Ukrajini,imao bih puno pravo da ih ne prihvatim kao objektivne.Blago receno.Puno vise nego ti pisanje forumasa poput @opet ja,recimo.Ali,ako ce ti linkovi argumentovano demantovati civilne zrtve tokom ruskog bombardovanja u Siriji,sto da ne.Istina je bitna,ne odakle dolazi.
Sami sebe gadjali, postavljali lutke, to su zapravo mrtvi vojnici, krili se u civilnim objektima poput bolnice ili porodolista.Co0l wrote: A cuj,prateci RT tokom rata u Siriji i Ukrajini,imao bih puno pravo da ih ne prihvatim kao objektivne.
To sto kazem da ne vjerujem RT-u ne znaci da vjerujem CNN-u.Ili Al Džaziri._BataZiv_0809 wrote:Pisao sam licno iskustvo iz rata u Libiji, jer mi je otac bio dole kada je krenula oruzana pobuna. Ne znam jesi li upratio, ali evo ponovicu: on je bio u Sirtu, i nismo se culi 2-3 dana, te sam groznicavo pratio sve medije. Na CNN-u i AJ English, dole u onim tekstualnim vijestima pise: "pobunjenici osvojili Sirt"Co0l wrote:
Nije problem a ni meni trolanje nije strano,ako cemo iskreno.
A cuj,prateci RT tokom rata u Siriji i Ukrajini,imao bih puno pravo da ih ne prihvatim kao objektivne.Blago receno.Puno vise nego ti pisanje forumasa poput @opet ja,recimo.Ali,ako ce ti linkovi argumentovano demantovati civilne zrtve tokom ruskog bombardovanja u Siriji,sto da ne.Istina je bitna,ne odakle dolazi.Kad umro nisam.
Prebacim na RT, javljaju-teske borbe oko Ras Lanufa i Brege (200 km istocnije u pravcu Egipta), libijska vojska napreduje. Sutra stari zove i kaze, ne brini nista, daleko su, sinoc je bila marisana tamo oko Ras Lanufa, istjerali su ih i napreduju prema Bengaziju....
Ne sporim da u nekoj drugoj situaciji izvjestavanje moze biti drukcije i prilagodjeno zvanicnoj istini...
Niko od gore spomenutih nisu "kraLJovi"...a dosli su na vlast kako?...izabro ih narod je de?KENJAC wrote:Aha , shvatio sam. Onda , sudeci po tom demokratskom kriterijumu slobode izbora, sljedeci koji mogu ocekivat Tomahavk u svojoj avliji je kraljevska familija iz Saudijske Arabije.