RUSIJA

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5451 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

General War wrote: Mlogo kume, mlogo...
Obama: Ja sam komandant najjace vojske na svijetu

Sesko: Jaci sam od Vucitja i Nikolitja

:lol: :lol: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5452 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Co0l wrote:
Mene ne mozes ismijavati sve i da hoces.Pogotovo ovakvim komentarima.
Nije bitno ko je postavio snimak na forum,bitan je snimak.O tome,valjda,ne bi trebalo ni raspravljati.I snimak ti je dokaz.Kao i to da postoje brojni izvjestaji o velikom broju civilnih zrtava vec prvog dana ruskog bombardovanja u Siriji.
Lave, internet obiluje snimcima koji "dokazuju" da je slijetanje na mjesec snimljeno u veškuhinji. :zzzz:
General War

#5453 Re: RUSIJA

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:
General War wrote: Mlogo kume, mlogo...
Obama: Ja sam komandant najjace vojske na svijetu

Sesko: Jaci sam od Vucitja i Nikolitja

A ha...upoznaj najjaceg vojnika na svijetu

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5454 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

General War wrote:

Image

A jest dobro pjan pisat na forumu jebo me ćaća ludi :lol: :lol:

Halali drug :D
General War

#5455 Re: RUSIJA

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:
General War wrote:

Image

A jest dobro pjan pisat na forumu jebo me ćaća ludi :lol: :lol:

Halali drug :D
Nemoj da ti @Cheli dotura brlju pod sljivovicu ..jebi ga naletis na volej. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5456 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

General War wrote: Nemoj da ti @Cheli dotura brlju pod sljivovicu ..jebi ga naletis na volej. :D
Samo Henesi :napoleon:

Sto se tice voleja, ovi koji navijaju za Hameričane:

KENJAC

#5457 Re: RUSIJA

Post by KENJAC »

Kako je ovo cudno ? Bombarduje Amereka i njihovi uvlaciguzi Gadafija, od koga nikog van granica Libije nije glava zabolila, i manje - vise sve je to OK!
Bombarduje Putin ISIS ,koji citav Svijet o jadu zabavi, odnekud se pojavi gomila Lazanskih na KLIX-u koja nam lijepo i argumentovano objasnjavaju da su Rusi seronje koji zele nemir u Svijetu.
Zasto samo lijepo ne priznamo par cinjenica pa ce nam i diskusija bit osmisljenija.
1. Rusi = Srbi
2. USA = demokratija
3. Posljedica Americke spoljne politike je uglavnom pozitivna po ostatak svijeta.
4. Rusi = Srbi
5.ISIS ... ??? Ima tu jos nekih stvari , nije sve negativno ...
6. I ne najmanje vazno je to da nas zaboli neka stvar za istinske zrtve svih tih ratova !
A sad moze li neko, jednom politickom laiku poput mene, objasniti u par recenica ; zasto Asad ? Zasto tolika frka oko njega kad je cak i meni jasno da postoji mnogo drugih drzava sa ugrozenijim ljudskim pravima od Sirije? Koji je omjer pristalica Asada i protivnika u Sirijskom narodu ? Ove izbjeglice, jesu li oni pristalice Asada ? Da li je istina ovo da su Amerikanci obucavali i opremili pobunjenike ? Koja je razlika izmedju pobunjenika i ISIS-a ?
Moze li mi neko reci nesto o onoj suludoj i izmisljenoj prici da su Amerikanci podrzavali Bin Ladena dok je ratovao protiv Rusa ??? Da je tako nebi ga ti isti Amerikanci par decenija poslje ubili ! Jel tako ?
Co0l

#5458 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

_BataZiv_0809 wrote:
Co0l wrote:
Mene ne mozes ismijavati sve i da hoces.Pogotovo ovakvim komentarima.
Nije bitno ko je postavio snimak na forum,bitan je snimak.O tome,valjda,ne bi trebalo ni raspravljati.I snimak ti je dokaz.Kao i to da postoje brojni izvjestaji o velikom broju civilnih zrtava vec prvog dana ruskog bombardovanja u Siriji.
Lave, internet obiluje snimcima koji "dokazuju" da je slijetanje na mjesec snimljeno u veškuhinji. :zzzz:
Ovo isto kad sa Kikijem raspravljas pa lupi nesto sto nikakve veze nema sa onim o cemu raspravljas sa njim i misli da je poentirao.
Ti nesto tvrdio,ja te demantovao i ponudio snimke kao argument za demant a ti,umjesto da dokazes da to nije tacno, prvo krivis formasa koji je stavio taj snimak na forum pa onda i sam internet.
Ne ide to tako.Potrudi se malo bolje.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5459 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Co0l wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Ovo isto kad sa Kikijem raspravljas pa lupi nesto sto nikakve veze nema sa onim o cemu raspravljas sa njim i misli da je poentirao.
Ti nesto tvrdio,ja te demantovao i ponudio snimke kao argument za demant a ti,umjesto da dokazes da to nije tacno, prvo krivis formasa koji je stavio taj snimak na forum pa onda i sam internet.
Jer oboje obara kredibilitet tvog posta.
Co0l

#5460 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

KENJAC wrote: Bombarduje Putin ISIS ...
Da je tako ni po muke,ja bih im prvi cestitao na tome.Ali nije.ISIS im je samo izgovor da bombarduju sve ostale protivnike Asadovog rezima i spasu mu guzicu.Potkacice oni i ISIS,to sigurno,ali cisto kao opravdanje i da ne budu previse ofirni.
Co0l

#5461 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

_BataZiv_0809 wrote:
Co0l wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Jer oboje obara kredibilitet tvog posta.
Siguran sam da u tvojoj glavi to tako izgleda.Ali to je samo tvoje misljenje koje se ne pika bez argumentata.Ja sam svoje ponudio u vidu snimaka a ako te bas zanima ostalo (mada vidim da te zanima samo diskreditovanje forumasa a ne vijesti) imas puno izvjestaja o civilnim zrtvama tokom ruskog bombardovanja u Siriji kojima nema potrebe zatrpavati temu.
Ja svoje argumente ponudio,na tvoje jos cekamo.
General War

#5462 Re: RUSIJA

Post by General War »

KENJAC wrote:Kako je ovo cudno ? Bombarduje Amereka i njihovi uvlaciguzi Gadafija, od koga nikog van granica Libije nije glava zabolila, i manje - vise sve je to OK!
Bombarduje Putin ISIS ,koji citav Svijet o jadu zabavi, odnekud se pojavi gomila Lazanskih na KLIX-u koja nam lijepo i argumentovano objasnjavaju da su Rusi seronje koji zele nemir u Svijetu.
Zasto samo lijepo ne priznamo par cinjenica pa ce nam i diskusija bit osmisljenija.
1. Rusi = Srbi
2. USA = demokratija
3. Posljedica Americke spoljne politike je uglavnom pozitivna po ostatak svijeta.
4. Rusi = Srbi
5.ISIS ... ??? Ima tu jos nekih stvari , nije sve negativno ...
6. I ne najmanje vazno je to da nas zaboli neka stvar za istinske zrtve svih tih ratova !
A sad moze li neko, jednom politickom laiku poput mene, objasniti u par recenica ; zasto Asad ? Zasto tolika frka oko njega kad je cak i meni jasno da postoji mnogo drugih drzava sa ugrozenijim ljudskim pravima od Sirije? Koji je omjer pristalica Asada i protivnika u Sirijskom narodu ? Ove izbjeglice, jesu li oni pristalice Asada ? Da li je istina ovo da su Amerikanci obucavali i opremili pobunjenike ? Koja je razlika izmedju pobunjenika i ISIS-a ?
Moze li mi neko reci nesto o onoj suludoj i izmisljenoj prici da su Amerikanci podrzavali Bin Ladena dok je ratovao protiv Rusa ??? Da je tako nebi ga ti isti Amerikanci par decenija poslje ubili ! Jel tako ?
prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni kad su pocele demonstracije niti intervencija, nije se odmah potezalo za oruzje.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5463 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

General War wrote: prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni kad su pocele demonstracije niti intervencija, nije se odmah potezalo za oruzje.
Gadafi je sve vrijeme krize nudio izbore u zamjenu za prestanak NATO intervencije. Sirija je imala izbore 2012 i 2014.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5464 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Co0l wrote:
Siguran sam da u tvojoj glavi to tako izgleda.Ali to je samo tvoje misljenje koje se ne pika bez argumentata.Ja sam svoje ponudio u vidu snimaka a ako te bas zanima ostalo (mada vidim da te zanima samo diskreditovanje forumasa a ne vijesti) imas puno izvjestaja o civilnim zrtvama tokom ruskog bombardovanja u Siriji kojima nema potrebe zatrpavati temu.
Okej, malo sam preletio i zamijenio te sa jednim trolom u rangu avetinja, na cemu ti se iskreno izvinjavam.

Ali evo poleti mi ruka da ubacim par linkova i skontam, da ce odmah krenuti prica u stilu "jaki ti linkovi, mahom Raša tudej"
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5465 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

_BataZiv_0809 wrote:
General War wrote: prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni kad su pocele demonstracije niti intervencija, nije se odmah potezalo za oruzje.
Gadafi je sve vrijeme krize nudio izbore u zamjenu za prestanak NATO intervencije. Sirija je imala izbore 2012 i 2014.
:lol: :lol:
Opetja033

#5466 Re: RUSIJA

Post by Opetja033 »

_BataZiv_0809 wrote:
:lol: :lol:
Izbore u kojoj nijedna opoziciona stranka nije smjela ucestvovati. Baath i 2-3 njegova privjeska. Izbore su postojali i u Saddamovom Iraku, imaju cak i u Sj. Koreji (ovdje cak na papiru visestranacki).
Ono spominje neciju kredibilnost a kao dokaz sloboda i demokratije u Siriji prica o Assadovim izborima :lol:

Pa Ghaddafijevo protivljenje demokratskim i slobodnim izborima je i dovelo do NATO intervencije.

P.S. Zabrinuo bih se da o mom kredibilitetu pohvalno govore licemjeri i idolopoklonici brutalnih diktatora, jednopartijskih sistema i najveceg monstruma i ubice danasnjice - Assada.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5467 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Aha i lovac je ubio vuka i oslobodio Crvenkapicu.
Co0l

#5468 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

_BataZiv_0809 wrote:
Co0l wrote:
Okej, malo sam preletio i zamijenio te sa jednim trolom u rangu avetinja, na cemu ti se iskreno izvinjavam.

Ali evo poleti mi ruka da ubacim par linkova i skontam, da ce odmah krenuti prica u stilu "jaki ti linkovi, mahom Raša tudej"
Nije problem a ni meni trolanje nije strano,ako cemo iskreno.
A cuj,prateci RT tokom rata u Siriji i Ukrajini,imao bih puno pravo da ih ne prihvatim kao objektivne.Blago receno.Puno vise nego ti pisanje forumasa poput @opet ja,recimo.Ali,ako ce ti linkovi argumentovano demantovati civilne zrtve tokom ruskog bombardovanja u Siriji,sto da ne.Istina je bitna,ne odakle dolazi.
Opetja033

#5469 Re: RUSIJA

Post by Opetja033 »

_BataZiv_0809 wrote:Aha i lovac je ubio vuka i oslobodio Crvenkapicu.
Spinuj i pravi se budala. I ne znas nista vise i bolje od toga. :thumbup:
Challenger__

#5470 Re: RUSIJA

Post by Challenger__ »

General War wrote:prvo moras sebi postaviti jedno bitno pitanje, zbog cega Assasd, Sadam, ili Gadafi nisu svojevoljno odustali od vlasti, raspisali izbore i ponovo se kandidovali za to mjesto ako su toliko popularni
Da se kandiduju kao Thani ili Saudi? To?

:lol:
KENJAC

#5471 Re: RUSIJA

Post by KENJAC »

Aha , shvatio sam. Onda , sudeci po tom demokratskom kriterijumu slobode izbora, sljedeci koji mogu ocekivat Tomahavk u svojoj avliji je kraljevska familija iz Saudijske Arabije.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5472 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Co0l wrote:
A cuj,prateci RT tokom rata u Siriji i Ukrajini,imao bih puno pravo da ih ne prihvatim kao objektivne.Blago receno.Puno vise nego ti pisanje forumasa poput @opet ja,recimo.Ali,ako ce ti linkovi argumentovano demantovati civilne zrtve tokom ruskog bombardovanja u Siriji,sto da ne.Istina je bitna,ne odakle dolazi.
Pisao sam licno iskustvo iz rata u Libiji, jer mi je otac bio dole kada je krenula oruzana pobuna. Ne znam jesi li upratio, ali evo ponovicu: on je bio u Sirtu, i nismo se culi 2-3 dana, te sam groznicavo pratio sve medije. Na CNN-u i AJ English, dole u onim tekstualnim vijestima pise: "pobunjenici osvojili Sirt" :run: Kad umro nisam.

Prebacim na RT, javljaju-teske borbe oko Ras Lanufa i Brege (200 km istocnije u pravcu Egipta), libijska vojska napreduje. Sutra stari zove i kaze, ne brini nista, daleko su, sinoc je bila marisana tamo oko Ras Lanufa, istjerali su ih i napreduju prema Bengaziju....

Ne sporim da u nekoj drugoj situaciji izvjestavanje moze biti drukcije i prilagodjeno zvanicnoj istini...
Opetja033

#5473 Re: RUSIJA

Post by Opetja033 »

Co0l wrote: A cuj,prateci RT tokom rata u Siriji i Ukrajini,imao bih puno pravo da ih ne prihvatim kao objektivne.
Sami sebe gadjali, postavljali lutke, to su zapravo mrtvi vojnici, krili se u civilnim objektima poput bolnice ili porodolista.
Poznato ti? Sve je to isti mentalni sklop, ista matrica, isti modus operandi, isti obavjestajni centri. A Boga mi cesto i isti ljudi.
Co0l

#5474 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

_BataZiv_0809 wrote:
Co0l wrote:
Pisao sam licno iskustvo iz rata u Libiji, jer mi je otac bio dole kada je krenula oruzana pobuna. Ne znam jesi li upratio, ali evo ponovicu: on je bio u Sirtu, i nismo se culi 2-3 dana, te sam groznicavo pratio sve medije. Na CNN-u i AJ English, dole u onim tekstualnim vijestima pise: "pobunjenici osvojili Sirt" :run: Kad umro nisam.

Prebacim na RT, javljaju-teske borbe oko Ras Lanufa i Brege (200 km istocnije u pravcu Egipta), libijska vojska napreduje. Sutra stari zove i kaze, ne brini nista, daleko su, sinoc je bila marisana tamo oko Ras Lanufa, istjerali su ih i napreduju prema Bengaziju....

Ne sporim da u nekoj drugoj situaciji izvjestavanje moze biti drukcije i prilagodjeno zvanicnoj istini...
To sto kazem da ne vjerujem RT-u ne znaci da vjerujem CNN-u.Ili Al Džaziri.
Ali,nisam ja taj koji ubija glasnika :wink:
General War

#5475 Re: RUSIJA

Post by General War »

KENJAC wrote:Aha , shvatio sam. Onda , sudeci po tom demokratskom kriterijumu slobode izbora, sljedeci koji mogu ocekivat Tomahavk u svojoj avliji je kraljevska familija iz Saudijske Arabije.
Niko od gore spomenutih nisu "kraLJovi"...a dosli su na vlast kako?...izabro ih narod je de?
Post Reply