KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ricken
#5451 Re: KUP BiH
Sarajevo ipak uspjelo iznenadiiti večaras objektivno favorizirani Borac. Nažalost nedovoljno za prolaz, ali dobra stvar za nastavak prvenstva je da mogu pobjeđivati na strani, po terenima ne karaktersitičnim za europsku elitu i pod pritiskom. Sreća da su se Veležu dogodile turbulencije večeras koje će ih poremetiti za naredni meč, jer svaki naredni kiks znači čvrst korak unazad u borbi za titulu.
U ostalim mečevima nije bilo iznenađenja, iako kvalitetniji Zrinjski je pokazao da se na njega treba ipak ozbiljno računati.
U ostalim mečevima nije bilo iznenađenja, iako kvalitetniji Zrinjski je pokazao da se na njega treba ipak ozbiljno računati.
- aCme
#5452 Re: KUP BiH
Jer Sarajevo igra bolje u gostima nego kući 
- Charuga
- Globalni moderator
#5453 Re: KUP BiH
Odmori malo, mozda naucis komunicirati i kad nisi raspolozen ...lijek-za-sve wrote:objektivno ti se ja naj..em majke a mozda ti je i bojkotujem....sve zavisi da li je izmjedju 5 ili ceneranosara wrote:jeza u ledja wrote: Objektivno, to je za stjuardese sica... Provjereno svi imaju plate izmedju 5 i cenera... Stoja je uvreda za velicine kao sto su duljevic, protic, alispahic...
Ne bih ni ja igrao... Mozda je bojkot...?
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» lijek-za-sve
3 hefte
- Šibicar
#5454 Re: KUP BiH
jooo nervoze,mi ovdje samo uživamo,opustite se ba.

- Charuga
- Globalni moderator
#5455 Re: KUP BiH
Ima vas još koji ste bili za banovića ali sam vam halalio. Ako se ponovi neću opet sigurno ...
- jeza u ledja
#5456 Re: KUP BiH
Sta vam bi? Ja se fino iskljucio i upalio ligu prvaka.
Nista, ispalo se, idemo dalje.
Nista, ispalo se, idemo dalje.
-
todd_smith
#5457 Re: KUP BiH
Nema veze, sta radi na treningu? Halo ba imati 10x suteva i da ti svaki ide preko gola ili u suprotni aut, pa to je kriminalno. Lik je ko Dani Alves sa ubacivanjem fkt, od 20 pokusaja 1 ubaci kako treba i od tog jednog ispadne gol. Sad zamisli da se malo potrudi na treningu i pojaca taj dio igre, koliko bi golova stvorioBHF_Manijak wrote:Pa iskreno meni bi bila grehota takvog covjeka koristiti za centarsuteva. Odlican je u prodoru i mnogo je korisniji kada krene u "Robben varijantu" tj. u sredinu i sut. To ga je i proslavilo u Olimpicu. Nije on krilo za centarsuteva.todd_smith wrote: centarsut mu je nula otkako znam za njega
Trenutno kako igra, Asmir Suljic prije nego sto je otisao je 2x korisniji ovoj ekipi nego ovakav Duljevic.
- Logovan
#5458 Re: KUP BiH
Vidi kona što se raduju, blago njima jest im lijepo.
Ispali smo nezasluženo. Pogledaš obje utakmice i realno trebali smo proći, ali to je fudbal. Ne pobješuje bolji. Jebi ga, život ide dalje. Borimo se za titulu.
Ispali smo nezasluženo. Pogledaš obje utakmice i realno trebali smo proći, ali to je fudbal. Ne pobješuje bolji. Jebi ga, život ide dalje. Borimo se za titulu.
- BHF_Manijak
#5459 Re: KUP BiH
Ne zezaj, pola vas je i tom istom Suljicu jebalo od do. Nema to veze sa igracem, vec sa porazom. Da se zabio jos 1 gol, rijetko koji od vas bi sta spomenuo za Duljevica.
Al' dobro, takav je navijacki mentalitet.
I da, opet cemu nervoza ba, dotle da ljudima psujete i majke spominjete, pojedinci naravno. Od sjaja do ocaja, nevjerovatno kakva transformacija. Kad pojedinci pocunu kontrolisati ocekivanja, sutiti i cekati, tad ce bolje i poraze prihvatati.
S ovavkim postovima, normalno je da ce izazvati nalet kontra strane da ih provociraju, jer jednostavno zasluzujete, pojedinci naravno.
I da, opet cemu nervoza ba, dotle da ljudima psujete i majke spominjete, pojedinci naravno. Od sjaja do ocaja, nevjerovatno kakva transformacija. Kad pojedinci pocunu kontrolisati ocekivanja, sutiti i cekati, tad ce bolje i poraze prihvatati.
S ovavkim postovima, normalno je da ce izazvati nalet kontra strane da ih provociraju, jer jednostavno zasluzujete, pojedinci naravno.
Nigdje jebi ga, k'o ni vi.Bahato wrote:Sutra satrati Borca da im se i ne dolazi u subotu na prvenstvenu
P.S. S kim igraju zeljeznicari,ne gumo nigdje da nadjem,hvala.
Boga mi doceka pocetak sezone. Ne znam jesi zadovoljan?Bahato vol.2 wrote:Kelava
kalasi Tatomirovic Dupovac. Puzigaca
Cimirot Radovac
Alispahic
Duljevic. Velkoski
Benko
Klupa : bandovic,protic,Berberovic,Baric,mitrevski,Kovacevic,Rustemovic,Stojcev,Bilbija,Okic,Bekic
Saida mi Husejnovica jedva cekam sezonu
Poslano sa Mercedes arene
Ide prekucavanje k'o Super Mario.Bahato opet wrote:Ja i dan danas mislim da cemo prekucati ligu samo tako,a u subotu i ostatku utakmica i vi cete se u to uvjeriti,zivi bili pa vidjeli.
Naprosto cete sve oderati.Bahato wrote:Bahacenje po Evropi se nastavlja![]()
![]()
P.S. Kad smo ovako prekucali jednu Grcku ekipu sta cemo tek raditi ovoj nasoj nejaci u ligi tipa zeljznicara i ostalih siromaha![]()
![]()
![]()
Bi vi, ali ne moze da vam se digne. Jedino Africka sljiva.Bahato vol.5 wrote:Bahati smo i boli nas k.urac jer ove godine ima da Vas j.ebemo redom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- agnostic_front
#5460 Re: KUP BiH
Nema veze, FKS je ipak pokazalo klasu pobjedom pred 8000 (
) gledalaca

- MOSALJOZE
#5461 Re: KUP BiH
Ebali smo ježa u ledja,sad kad počne citiranje postova napisanih prije Dejtona
Danas je konama bilo svaka igra svaka dobija.Da su prošli svemir pokoren,ispali primarni cilj liga.
- Artest
#5462 Re: KUP BiH
Jos jedno takmicenje iz kojeg Sarajevo ispada zbog Dejana Bandovica. Jebo im je nanu naninu.
Ne moze se s otpacima Rijeke i nakvim rustemovicima, glumit nivo.
- Logovan
#5463 Re: KUP BiH
Koliki god otpadak bio, Alispahić je predobar za ovu ligu. Rustemovića vrijedi gurati, ne sad da većinom bude u prvoj postavi, ali od njega može biti nešto.Artest wrote:Jos jedno takmicenje iz kojeg Sarajevo ispada zbog Dejana Bandovica. Jebo im je nanu naninu.
-
celava_dlaka
#5464 Re: KUP BiH
BHF_Manijak wrote:Ne zezaj, pola vas je i tom istom Suljicu jebalo od do. Nema to veze sa igracem, vec sa porazom. Da se zabio jos 1 gol, rijetko koji od vas bi sta spomenuo za Duljevica.Al' dobro, takav je navijacki mentalitet.
Nigdje jebi ga, k'o ni vi.Bahato wrote:Sutra satrati Borca da im se i ne dolazi u subotu na prvenstvenu
P.S. S kim igraju zeljeznicari,ne gumo nigdje da nadjem,hvala.
Boga mi doceka pocetak sezone. Ne znam jesi zadovoljan?Bahato vol.2 wrote:Kelava
kalasi Tatomirovic Dupovac. Puzigaca
Cimirot Radovac
Alispahic
Duljevic. Velkoski
Benko
Klupa : bandovic,protic,Berberovic,Baric,mitrevski,Kovacevic,Rustemovic,Stojcev,Bilbija,Okic,Bekic
Saida mi Husejnovica jedva cekam sezonu
Poslano sa Mercedes arene
Ide prekucavanje k'o Super Mario.Bahato opet wrote:Ja i dan danas mislim da cemo prekucati ligu samo tako,a u subotu i ostatku utakmica i vi cete se u to uvjeriti,zivi bili pa vidjeli.
Naprosto cete sve oderati.Bahato wrote:Bahacenje po Evropi se nastavlja![]()
![]()
P.S. Kad smo ovako prekucali jednu Grcku ekipu sta cemo tek raditi ovoj nasoj nejaci u ligi tipa zeljznicara i ostalih siromaha![]()
![]()
![]()
Bi vi, ali ne moze da vam se digne. Jedino Africka sljiva.Bahato vol.5 wrote:Bahati smo i boli nas k.urac jer ove godine ima da Vas j.ebemo redom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
celava_dlaka
#5465 Re: KUP BiH
Fk Toredo ipak pokazao karakter, ni pare ih nisu promijenile 
- Logovan
- BHF_Manijak
#5467 Re: KUP BiH
Opet ponavljam, mi smo krivi, bosnjacki korpus. Kad smo kar'ne. Evo i skracenje lige i tu cemo im se sageti, jer smo bal.ije... Fuj.
- Logovan
#5468 Re: KUP BiH
Naravno. Bošnjo se uvijek nudi, k'o kakva kurava.
-
todd_smith
#5469 Re: KUP BiH
Suti sve dok se ne puca
- cvrčak_na_hedonizmu
#5470 Re: KUP BiH
Počelo je prekucavanje kupa. Naredna stanica je liga. Sreća pa je u Mostaru završena tekma, inače belaj 
-
todd_smith
#5471 Re: KUP BiH
Sreca pa je FKS jedini tim iz Sarajeva kojeg Velez nikada nije uspio naguziti kao neke nedavno 
- cvrčak_na_hedonizmu
#5472 Re: KUP BiH
Pa jebiga, neko izgubi titulu zbog Veleža, a neko fasuje od komšija, nekoliko puta im jal uzmu, jal ovjere titulu na Koševu
Usput, neka su ispale crkotine mostarske
Usput, neka su ispale crkotine mostarske
-
todd_smith
#5473 Re: KUP BiH
ma ja, neka je bosanski klub ispao neka je prosao hrvatski sportski klub
e moj cvrle
e moj cvrle
-
LSD
#5474 Re: KUP BiH
jbm li im pleme fašisticko
i tim sudijama i delegatim se sjetim familije....ne mogu da lajem sad, dobit cu ban bezveze
a znale se te sudijske kurve i delegati prekinuti utakmicu i napraviti citav cirkus na Koševu radi jedne zastave BiH (ljiljani, grb Kotromanića koja veže sve nacije u BiH) i koja zapravo nikome ne smeta (jedini slucaj kad sam podržavao HZ
).
jadan smo mi narod, koji dozvoljava pišanje po sebi.
a što se tice divova
ali ispali bi svakako u narednoj rundi
a znale se te sudijske kurve i delegati prekinuti utakmicu i napraviti citav cirkus na Koševu radi jedne zastave BiH (ljiljani, grb Kotromanića koja veže sve nacije u BiH) i koja zapravo nikome ne smeta (jedini slucaj kad sam podržavao HZ
jadan smo mi narod, koji dozvoljava pišanje po sebi.
a što se tice divova
- Maharadza
#5475 Re: KUP BiH
BHF_Manijak wrote:Opet ponavljam, mi smo krivi, bosnjacki korpus. Kad smo kar'ne. Evo i skracenje lige i tu cemo im se sageti, jer smo bal.ije... Fuj.

Uvijek isto, deja-vu!