pogledao neku noc(na preporuku) .
Cudan film ,sigurno nije za ljude koji imaju predrasude, u ovom slucaju prema homosexualcima ,mada je za mene licno ovo pretjerano .
Moderator: _BataZiv_0809
pogledao neku noc(na preporuku) .
moze nije problemsarajlija_ba wrote:Hoćel meni k'o objasnit kako se skida il' neće ?
Kako se skida sa IMDB-a ?armin.i.am wrote:moze nije problemsarajlija_ba wrote:Hoćel meni k'o objasnit kako se skida il' neće ?
ne mozes skidat sa imdb-a jer je to samo jedna vrsta enciklopedijesarajlija_ba wrote:Kako se skida sa IMDB-a ?armin.i.am wrote:moze nije problemsarajlija_ba wrote:Hoćel meni k'o objasnit kako se skida il' neće ?
187 wrote: Evo sad cu da provjerim tu vasu preporuku
Pogledao : Takodje dajem preporuku za isti
dobarNorisCak wrote:
sjajan
horion_bosona wrote:
ma ima ovdje jedna, vrzma se stalno izvjesna gospodjica, koja mi konstantno pljuje na preporuke, te dosadni te nije to nego ovo...
znadem, but me lajk.komi wrote:rimejk
Every path is the right path.
Everything could have been anything else
and it would have just as much meaning.

ni jedne!Bellydancesuperstar wrote:horion_bosona wrote:
ma ima ovdje jedna, vrzma se stalno izvjesna gospodjica, koja mi konstantno pljuje na preporuke, te dosadni te nije to nego ovo...
![]()
![]()
![]()
šutimhorion_bosona wrote:ni jedne!Bellydancesuperstar wrote:horion_bosona wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zamisli, mozda postoji u jednom kutku zgužvanog svemira paralelna stvarnost u joj ti i ja imamo isti ukus za filmove...Bellydancesuperstar wrote: šutim![]()
ali eto da kažem za nobodija- sviđa mi se, ali ništa posebno. no, ima puno za razmisliti o filmu i često sam ga se sjećala, pa to valjda znači da je i bolji nego sam mislila.

horion_bosona wrote:zamisli, mozda postoji u jednom kutku zgužvanog svemira paralelna stvarnost u joj ti i ja imamo isti ukus za filmove...Bellydancesuperstar wrote: šutim![]()
ali eto da kažem za nobodija- sviđa mi se, ali ništa posebno. no, ima puno za razmisliti o filmu i često sam ga se sjećala, pa to valjda znači da je i bolji nego sam mislila.![]()
Ja nisam mogo vjerovat. Kad sam skonto sta je i kolko je sati 'mal povratio nisam, fuj-fuj-fuj plju-plju-pljuNot My Idea wrote:sinoc gledala prvi put i film jemogla sam plakat ko pizda
morat cu ga jos jednom pogledat, izgleda da sam nesto propustila, jer mi se nije bas dopao............. iako volim russel crowa i dosada mi se svaki njegov film dopao .............Bellydancesuperstar wrote:dobarNorisCak wrote:
sjajan