Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑15/07/2022 15:23
Povodom ovih odluka Ustavnog suda, nesto razmisljam i ne mogu da zamislim sta bi se desavalo da u Ustavnom sudu Dodik i Covic imaju svoje ljude.
Ne znam koja je procedura iza izbora tih sudija, ali se bojim da se to ne ostvari u skorije virjeme, ne bi li sahranili drzavu da imaju tamo svoje ljude, obzriom kakve bi se odluke preko noci donjele.
Sve sto je doneseno u korist drzave bi vjerovatno bilo suprotno, cak i odluke OHR - visokog predstavnika.
Prosle godine je predsjednik US na FACE TV izjavio da je 97% odluka US doneseno jednoglasno.
Naravno da su strane sudije jos uvijek potrebne, ali nije bas sve tako crno.
Kakav god da jeste, Ustav BiH se mora postovati. Ne moze bas tako US donositi odluke ako nisu sukladne Ustavu.
Sta kaze otac, krivo drustvo.... Pa jebem ga ja, zasto onda bosnjacka djeca nemaju ovakve ispade mrznje
Ima drustava i drustava. Mada si i kod nas imao onu budalu sto je kukasti krst na Cickovoj osmrtnici crtala, pa onda one grafite po Dobrinji. O malom Denisu i da ne pricam…
U svemu ovome, zao mi je oca. Izgleda da je iskren, a nikada ne znas na sta ce dijete izaci…
Last edited by GandalfSivi on 17/07/2022 21:34, edited 1 time in total.
L u c i f e r wrote: ↑17/07/2022 21:31
Ne kontam zasto uzpovci imaju taj bizarni fetis na skrnavljenje mezarja
Partizansko, pravoslavno, bosnjacko evo otvoreno se i ponosno hvaleci na drustvenim mrezama
Valjda im to intelektualni domet sta li
Znam samo da kad god sotonjare nasa katolicka groblja pogotovo prije ere interneta i mobitela oskrnave uvijek su neki "mentalni bolesnici" u pitanju ili "maloljetnici" noga stopalo u snijegu 45 broj
Ovo na iskustvu nekih 25 godina promatranja fenomena
L u c i f e r wrote: ↑17/07/2022 21:31
Ne kontam zasto uzpovci imaju taj bizarni fetis na skrnavljenje mezarja
Partizansko, pravoslavno, bosnjacko evo otvoreno se i ponosno hvaleci na drustvenim mrezama
Valjda im to intelektualni domet sta li
Znam samo da kad god sotonjare nasa katolicka groblja pogotovo prije ere interneta i mobitela oskrnave uvijek su neki "mentalni bolesnici" u pitanju ili "maloljetnici" noga stopalo u snijegu 45 broj
Ovo na iskustvu nekih 25 godina promatranja fenomena