BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
R9..

#54426 Re: BHTelecom All About

Post by R9.. »

Neka fina teta me nazvala malo prije i pita da li zelim bodove da pretvorim u 19km, tacnije da mi smanji naredni racun za 15km.
Svaka joj cast, da nije nazvala vjerovatno bi propalo... :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#54428 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Nije govno,nego se pas posro :lol:
mirza_15

#54429 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Promjenili smo ime i sjediste da bi zamutili vodu. Nismo to mi majke mi. Vidis da se sada malo drugacije zovemo! Konkurencijsko vijece je, prema saopstenju united media, kaznilo nepostojeci pravni subjekt. Pa zar nisu mogli kakvo drugo, pametnije saopstenje smisliti? Pa malo dijete zna da je to ista firma, koja ove malverzacije oko promjene imena i sjedista radila da bi izbjegla posljedice zloupotreba koje vrsi. Jadno!
Radar71

#54430 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

Čuj traže da Telekom plaća SK, đubrad bezobrazna :twisted:
mirza_15

#54431 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

https://youtu.be/40XrTGS5VV8

Sad se zovem sakiba. Promjenio sam spol :lol:
irac300

#54432 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

Za nas kao krajnje korisnike od ovog nema ništa, mi nismo pravna država, možemo k**** svirati!
Vidal89

#54433 Re: BHTelecom All About

Post by Vidal89 »

Realno kada SK bude u sklopu Moja Tv, telemach ce korz par godina otici u stecaj
Rugafet

#54434 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

Radar71 wrote:Čuj traže da Telekom plaća SK, đubrad bezobrazna :twisted:

Moram priznati da mi je posebna draz citati kako se pojedinci nasladjuju oko ovoga ocekujuci da ce se SK tek onako pojaviti u njihovim domovima ili da ce ako nista otici i sa Telemacha pa da 'svima bude isto'
Da je nesto na silu i to i je. Svi platit mogu samo oni jok :-D
Eto da ostavimo SK kanale po strani malo, eto ovi im 'ne daju' sta je to Telecom u zadnje dvije godine uradio na bogacenju tv kanala?
Radar71

#54435 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

Vidal89 wrote:Realno kada SK bude u sklopu Moja Tv, telemach ce korz par godina otici u stecaj
:lol:
jarobot

#54436 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Šta reći o tebi 690 postova hvalospjeva na temi Telemah !! :D :D :D
jarobot

#54437 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Rugafet wrote:

Moram priznati da mi je posebna draz citati kako se pojedinci nasladjuju oko ovoga ocekujuci da ce se SK tek onako pojaviti u njihovim domovima ili da ce ako nista otici i sa Telemacha pa da 'svima bude isto'
Da je nesto na silu i to i je. Svi platit mogu samo oni jok :-D
Eto da ostavimo SK kanale po strani malo, eto ovi im 'ne daju' sta je to Telecom u zadnje dvije godine uradio na bogacenju tv kanala?
Ti imaš 657 postova na temi hvalospjeva Telemaha , potrudi se malo da stigneš ovog radara,.... :D
crnivrag

#54438 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

jarobot wrote:
Evo ja imam 3163 postova na Telemach temi, i to nema nikakve veze s ovim problemom, jer u suštini BH Telecom ne želi prihvatiti uslove koji su isti za sve operatere, a bez problema su te uslove prihvatili Telekom Srpske i HT Eronet.
Radar71

#54439 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

jarobot wrote:
Šta reći o tebi 690 postova hvalospjeva na temi Telemah !! :D :D :D
jes vidio za 6 godina 600 postova a ti za godinu ipo 300 :D puno to govori :skoljka:
Rugafet

#54440 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

E sad ga je crni zad'o :lol:
kakaljin

#54441 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

crnivrag wrote:
jarobot wrote:
Evo ja imam 3163 postova na Telemach temi, i to nema nikakve veze s ovim problemom, jer u suštini BH Telecom ne želi prihvatiti uslove koji su isti za sve operatere, a bez problema su te uslove prihvatili Telekom Srpske i HT Eronet.
Nebi bila kazna da su isti uslovi.
jarobot

#54442 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

crnivrag wrote:
jarobot wrote:
Ti si direktor tamo :D
Vijeće našlo da nisu isti uslovi i zbog nepoštovanja kaznilo telemah sa 250.000 km.
Tako piše ,e sad poslije kazne možda budu isti uslovi.
U stvari ja uopšte ne vjerujem da Telekom Srpske i plaća bilo šta telemahu . Zamisli se samo zašto Telemaha nema u RS_u.
Očit je napad i nastojanje lobija da se uništi sve što ima prefiks BiH. Možda nije tako ali kad se sev sabere nameće se takav zaključak.
Zar zaista Telemah nema nikakvog financijskog Računa da pokrije RS. Ne vjerujem . Rrije će to biti politički dil , i neposobnost korumpirani vlasti u Federaciji da spriječi nelegalno širenje mreže Telemaha.
Radar71

#54443 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

kakaljin wrote:
crnivrag wrote:
jarobot wrote:
Nebi bila kazna da su isti uslovi.
problem su isti uslovi
mirza_15

#54444 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Evo branilaca ovih sto krse zakon da podrze krsenje zakona. Konkurencijsko vijece, kao drzavna institucija donese odluku da kazne telechove gazde jer krse zakon, ali puleni i uposlenici tm-a, forumske brigade su tu da nas ubjede da je sakiba u pravu. Ali sta ocekivati od likova koji aplaudiraju najavljenom povecanju cijena u tm-u.
mirza_15

#54445 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

jarobot wrote:
crnivrag wrote:
jarobot wrote:
Ti si direktor tamo :D
Vijeće našlo da nisu isti uslovi i zbog nepoštovanja kaznilo telemah sa 250.000 km.
Tako piše ,e sad poslije kazne možda budu isti uslovi.
U stvari ja uopšte ne vjerujem da Telekom Srpske i plaća bilo šta telemahu . Zamisli se samo zašto Telemaha nema u RS_u.
Očit je napad i nastojanje lobija da se uništi sve što ima prefiks BiH. Možda nije tako ali kad se sev sabere nameće se takav zaključak.
Zar zaista Telemah nema nikakvog financijskog Računa da pokrije RS. Ne vjerujem . Rrije će to biti politički dil , i neposobnost korumpirani vlasti u Federaciji da spriječi nelegalno širenje mreže Telemaha.
Dovoljno govori cinjenica da su se nakon beogradskog dogovora, isti dan arene pojavile na tm-u i sk na m:telu. Pametnom dosta. Sa eronetom su bili pregovori na najvisem nivou. Ko zna kakav je tu dil pao. Mozda se nesto preko porezne oaze sk izvuce i za covica i hzd. Glavni cilj je slomiti bht. Vidim i crni izgubio kompas pa izgubio moc da pravilno procita sta tacno pise u odluci konkurencijskog vijeca.
sencobih

#54446 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Mozda telemah ne priznaje konkurencijsko vijeće, zato što samo kaznjava telemah, a ne ostale. To mi zvuči nesto poznato
crnivrag

#54447 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

mirza_15 wrote:
Dovoljno govori cinjenica da su se nakon beogradskog dogovora, isti dan arene pojavile na tm-u i sk na m:telu. Pametnom dosta. Sa eronetom su bili pregovori na najvisem nivou. Ko zna kakav je tu dil pao. Mozda se nesto preko porezne oaze sk izvuce i za covica i hzd. Glavni cilj je slomiti bht. Vidim i crni izgubio kompas pa izgubio moc da pravilno procita sta tacno pise u odluci konkurencijskog vijeca.
Ja sam se nadovezao na ovaj članak koji je United Grupa objavila na Klix-u, gdje tvrde da su ponudili iste uslove svima.

Mada sam detaljno pročitao odluku i vidio da je konkurentsko vijeće zaključilo na osnovu tužbe BH Telecom-a da je postojali neki uslovi koje nije moguće ispuniti, a opet s druge strane United Grupa tvrdi da njih niko nikad nije kontaktirao u vezi ove tužbe.
sencobih

#54448 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

crnivrag wrote:
jarobot wrote:
A ovi sto su donijeli odluku nemaju pojma, nemaju nikakve papire pred sobom, nego onako otprilike donose odluke, skandalozno
mirza_15

#54449 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Sta radi kriminalac kada hoce da se sakrije? Mijenja identitet. Postaje Sakiba :mrgreen: i kao nismo mi to ba vise. Nismo mi Sakib. Mi smo sada Sakiba :lol:
Rugafet

#54450 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

mirza_15 wrote:Evo branilaca ovih sto krse zakon da podrze krsenje zakona. Konkurencijsko vijece, kao drzavna institucija donese odluku da kazne telechove gazde jer krse zakon, ali puleni i uposlenici tm-a, forumske brigade su tu da nas ubjede da je sakiba u pravu. Ali sta ocekivati od likova koji aplaudiraju najavljenom povecanju cijena u tm-u.
Javio se pravi. Ti od nas ne trebas ocekivati nista. Mi gledamo SK a ti ne, to je u cijeloj prici jedino bitno.

I pazi ti logike, ti uposlenik telecoma, (gle cuda) prozivas nas obicne forumase da smo uposlenici telemacha i to potenciras kao nesto bas negativno, mada o nama pojma nemas a za sebe ne krijes da radis u telecomu
Locked