Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arzuhal wrote:Džaba, meni je Mišel ljepša od Melanije pa me ubij...
jasta je, i to sto puta.
meni je melanija sva ko na pogresnom mjestu i neprirodna, a lijepa? izgleda mi kao ustavljena i one oci mi se nikako ne svidjaju...ama i hilari mi je bila ljepsa kad je tek postala prva dama.
misel je definitivno i lijepa i dama i prirodna i uvijek je djelovala kao da se dobro osjeca u svojoj poziciji...ma obama i misel su prekul gdje se god pojave, odavno nisu imali predsjednicki par sa takvim star faktorom.
Poznato je da se PreCjednik prije PreCjednikovanja bavio sverc komercom
Nije to nikakva tajna, PreCjednik ponosno koristi svaku priliku da pokaze da je covjek iz naroda
Sukladno tome, mora da se i izgleda kao covjek iz naroda. Tezak zivot je ostavio brazde na licu velikog vodje
"Nadam se da ću imati podršku BiH, a predočit ću je Angeli Merkel, premijerima Italije, Francuske i Austrije. To je nova ideja za sve nas. Ne treba da se stidimo ko smo i odakle smo. Bićemo veći izvor rasta nego što je Zapadna Evropa, čak trostrukoveći. Bićemo nosilac rasta na evropskom kontinentu."
Premijer Srbije je kazao da je potrebno 'izbrisati' granice kako kamioni ne bi stajali po 7-8 sati.
"Tada će ljudi vidjeti drugačiji život. Mi ćemo graditi autoput. Ako nam sredstva daju evropljani hvala im, a ako ne daju uradićemo sami. To je važno i za Srbe i za Bošnjake. Spajamo centralnu Srbiju sa BiH. To je prvi put da će Srbi od Beogada do Trebinja doći za 3,5h, do Sarajeva za manje od toga."
Vučić je za kraj kazao da je svaki od tih puteva mirovni sporazum, koji dovodi investitore i bolji život svima.
skupljac_zeljeza wrote:Šta je Vučiću? Šta će reći Mile na ovo?
"Nadam se da ću imati podršku BiH, a predočit ću je Angeli Merkel, premijerima Italije, Francuske i Austrije. To je nova ideja za sve nas. Ne treba da se stidimo ko smo i odakle smo. Bićemo veći izvor rasta nego što je Zapadna Evropa, čak trostrukoveći. Bićemo nosilac rasta na evropskom kontinentu."
Premijer Srbije je kazao da je potrebno 'izbrisati' granice kako kamioni ne bi stajali po 7-8 sati.
"Tada će ljudi vidjeti drugačiji život. Mi ćemo graditi autoput. Ako nam sredstva daju evropljani hvala im, a ako ne daju uradićemo sami. To je važno i za Srbe i za Bošnjake. Spajamo centralnu Srbiju sa BiH. To je prvi put da će Srbi od Beogada do Trebinja doći za 3,5h, do Sarajeva za manje od toga."
Vučić je za kraj kazao da je svaki od tih puteva mirovni sporazum, koji dovodi investitore i bolji život svima.
Do Trebinja za 3,5 h, a do Srajeva za manje....a do K. Mitrovice 19 h. Cudna neka matematika.
ja71 wrote:
u sustini je i Melanija lijepa ali zraci nekakvu odbojnu energije iz ociju.
Nije cudo sto ju je Donald begenisao.
Pa čekaj kako sad, odbojno isijava i zbog tog begenisana?
Ti si pobornik teorije da postoje osobe koje baš lete na negativnu energiju?
da, Trump je sav negativac pa ga i takve zene privlace ...
Ali mozda je to kod Melanije vise tuzan pogled ...
Imam utisak da ona tu sluzi vise kao eskort dama i da jadna mora sve Donaldove hirove istrpiti.
Meni Donald zraci neku agresivnost, a ako je tako, kad su sami moze biti samo gori.
daj boze da se varam.
E jebiga sad ce ispasti da je i PreCjednik negativac samo zato sto spava i radi sa grobovima
skupljac_zeljeza wrote:Šta je Vučiću? Šta će reći Mile na ovo?
Premijer Srbije je kazao da je potrebno 'izbrisati' granicekako kamioni ne bi stajali po 7-8 sati.
Do sada su Amerikanci bili ti koji su sprječavali srpske napore u pravcu razbijanja države BiH. Da je Hillary Clinton postala predsjednica, vjerovatno bi došlo do oštrije američke pozicije prema srpskom nacionalizmu. Clintonova je Obamu, zbog njegove preblage politike na Balkanu, često kritikovala - moglo se čuti u američkim diplomatskim krugovima u Sarajevu.
U tom kontekstu je razumljivo Dodikovo olakšanje nakon američkih predsjedničkih izbora. Od Evropljana on se međutim ne treba bojati. EU i Njemačka igraju na kartu atraktivnosti evropskih integracija. Međutim, ta atraktivnost polako isčezava. Dodik sada može sebi sve da dozvoli, bez riječi kritike iz Evrope. Tako je on izvrjeđao Valentina Inzka, visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH. Inzko je, rekao je Dodik, poznat kao klovn međunarodne zajednice i niko ga ne uzima ozbiljno. Evropa i Njemačka nisu uložili nikakav protest zbog toga. Dodik se sada nada da će mu, dolaskom na vlast nove američke administracije, biti olabavljene sankcije", piše Tageszeitung (TAZ) iz Berlina.
insomnia78 wrote:Joj sto ih gospodja trola [emoji23][emoji23][emoji23]
Al fakat, ovo vise ne mogu biti slucajnosti nego otvoreno trollanje srpskog naroda od strane "odlazece administracije" takozvane "Amerike".
Predlazem da se Cormack provoza trolom do zadnje stanice na Dobrinji, taman do PC-a, do Osman Nuri Hadzic osnovne, one pekare i granapa dje pise MAPKET.
Hemel wrote:Eno ga u BG u Cirilici kod marica. Happy tv.
Lazanski mu pomaze.
Ovi fakat nisu normalni.
Neki ludak, voditelj, hladno rece kako je Sarajevo krivac za sve teroristicke napade, Nicu, Pariz, Brisel, i sad ih pita zasto niko
ne reaguje na to vec se svi bave Dodikom?
Jebo mater, sta je tim ljudima?
Hemel wrote:Eno ga u BG u Cirilici kod marica. Happy tv.
Lazanski mu pomaze.
Ovi fakat nisu normalni.
Neki ludak, voditelj, hladno rece kako je Sarajevo krivac za sve teroristicke napade, Nicu, Pariz, Brisel, i sad ih pita zasto niko
ne reaguje na to vec se svi bave Dodikom?
Jebo mater, sta je tim ljudima?
Kada te stjeraju u cose , kada si u panici mozak isključi