Bez zajebancije, top igrac, mlad i Neymarova pozicija a cijena sica
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vertig0
#54401 Re: FC Barcelona
PSG ne racuna vise na Draxlera. Traze 35m, sta se ceka? 
- studeni76
#54402 Re: FC Barcelona
Isuvise lako, daj sta sto je teze za realizovat!Vertig0 wrote:PSG ne racuna vise na Draxlera. Traze 35m, sta se ceka?
- AmiĐa_Idriz
#54403 Re: FC Barcelona
Ne svidja mi se pristup celnih ljudi Barcelone kada su u pitanju ovi transferi.
Koliko sam shvatio, nekakav iz vrha kluba (jel PR il tako nesto) je izjavio kako su pregovori sa Liverpoolom i Dortmundom u zavrsnoj fazi. A to nije uopste tacno. Evo :
Generalni menadžer Barce Pep Segura je najavio da je dogovor sa Dembeleom i Coutinhom gotova stvar, ali čini se kako to nije ni blizu istine. Izvršni direktor Borussije iz Dortmunda Hans-Joachim Watzke tvrdi da se pregovori o transferu Francuza u Barcelonu nisu pomakli ni milimetar : "Ne znam zašto je rekao da je transfer dogovoren. Barcelona nije ni blizu dovođenja Dembelea. Ne mogu objasniti zašto je to rekao, osim možda da se pravdaju navijačima za lošu igru protiv Real Madrida. Pregovori se nisu pomakli ni milimetar"
Klopp isto jucer izjavio da mu apsolutno nije jasna ta izjava. Mozda je i postojala koja sansa da Coutinho dodje u Barcu, nakon ovoga ni 1% sanse nema.
Mislim da je ovo krajnje nefer i ne profesionalno. Ti ljudi stete ugledu institucije kakva je Barcelona, i naravno da ce ljudi drugacije na sve ovo gledati.
Koliko sam shvatio, nekakav iz vrha kluba (jel PR il tako nesto) je izjavio kako su pregovori sa Liverpoolom i Dortmundom u zavrsnoj fazi. A to nije uopste tacno. Evo :
Generalni menadžer Barce Pep Segura je najavio da je dogovor sa Dembeleom i Coutinhom gotova stvar, ali čini se kako to nije ni blizu istine. Izvršni direktor Borussije iz Dortmunda Hans-Joachim Watzke tvrdi da se pregovori o transferu Francuza u Barcelonu nisu pomakli ni milimetar : "Ne znam zašto je rekao da je transfer dogovoren. Barcelona nije ni blizu dovođenja Dembelea. Ne mogu objasniti zašto je to rekao, osim možda da se pravdaju navijačima za lošu igru protiv Real Madrida. Pregovori se nisu pomakli ni milimetar"
Klopp isto jucer izjavio da mu apsolutno nije jasna ta izjava. Mozda je i postojala koja sansa da Coutinho dodje u Barcu, nakon ovoga ni 1% sanse nema.
Mislim da je ovo krajnje nefer i ne profesionalno. Ti ljudi stete ugledu institucije kakva je Barcelona, i naravno da ce ljudi drugacije na sve ovo gledati.
- ultima_palabra
#54404 Re: FC Barcelona
Gaspartovim stazama revolucije 
-
channel10
#54405 Re: FC Barcelona
Pa vidite da sve živo lazu. Kad su rekli da je Messi produžio ugovor, a neki dan rekose da niko ništa nije potpisao.
- strong69
#54406 Re: FC Barcelona
Da uprave Sarajeva i Zelje nisu angažovali kao savjetnike?
- skenderija04
#54407 Re: FC Barcelona
Još nisu doveli Coutinha?
I dalje mislim isto, ako ne znaju bolje da ništa ne rade
- AmiĐa_Idriz
#54408 Re: FC Barcelona
E Boga mi Skendere, ako je ovo istina ova zadnja informacija (a jedan od najboljih izvora je prenio) mogu ti reci da se malo brukaju ovi sto "pregovaraju" sa Liverpoolom...skenderija04 wrote:Još nisu doveli Coutinha?![]()
-
°u°
#54409 Re: FC Barcelona
S dosta toga napisanog se slažem. Mnogi su se u Barci okoristili njime što novčano, što s 15 minuta slave. Bilo bi ga interesanto gledati u Engleskoj s novom motivacijom. Iako bi bilo dosta čudno vidjeti ga u dresu drugih boja. Sori barcelonaši
http://beta.goal.com/hr/vijesti/messi-b ... 7puckfx98t
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#54410 Re: FC Barcelona
Neće on nigdje. Bar ne ove sezone.
- AmiĐa_Idriz
#54411 Re: FC Barcelona
Tomahawk11 wrote:Neće on nigdje. Bar ne ove sezone.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#54412 Re: FC Barcelona
Nek se ugase ako ga Arap odvede.AmiĐa_Idriz wrote:Tomahawk11 wrote:Neće on nigdje. Bar ne ove sezone.
-
Nadzorna_ploca
#54413 Re: FC Barcelona
Evo sve lete da se ugase.
- AmiĐa_Idriz
#54414 Re: FC Barcelona
Eto Serija.skenderija04 wrote:Još nisu doveli Coutinha?![]()
- skenderija04
#54415 Re: FC Barcelona
Ne znam ko je i kako igra. Piše se fino o tom igraču Na kraju više nije važno, i ako dodje vidi se da je rezultat haosa a ne prvi pik. Ovo ljeto je definitivna potvrda da ljudi koji vode sportski segment kluba nisu na nivou koji treba Barceloni. Ja vjerujem treneru i igračima koji su jedini koji ovo mogu regulisatiAmiĐa_Idriz wrote:Eto Serija.skenderija04 wrote:Još nisu doveli Coutinhaha?![]()
- AmiĐa_Idriz
#54416 Re: FC Barcelona
Dobar igrac. Kvalitetan. Xavi ga je bas bas hvalio. Imao ga je i Jurgen na radau mada se demantovali kasnije.skenderija04 wrote:Ne znam ko je i kako igra. Piše se fino o tom igraču Na kraju više nije važno, i ako dodje vidi se da je rezultat haosa a ne prvi pik. Ovo ljeto je definitivna potvrda da ljudi koji vode sportski segment kluba nisu na nivou koji treba Barceloni. Ja vjerujem treneru i igračima koji su jedini koji ovo mogu regulisatiAmiĐa_Idriz wrote:Eto Serija.skenderija04 wrote:Još nisu doveli Coutinhaha?![]()
- skenderija04
#54417 Re: FC Barcelona
Ovo što radi Dortmund je cini mi se želja za prodajom 
-
LSD
#54418 Re: FC Barcelona
Nakon što se objavilo da Messi razmišlja o napuštanju Barce, sad mediji prenosi da i Iniesta isto razmišlja.
Desi li se to- postrojiti komplet upravu uza zid i prijeki sud po kratkom postupku.
Desi li se to- postrojiti komplet upravu uza zid i prijeki sud po kratkom postupku.
- AmiĐa_Idriz
#54419 Re: FC Barcelona
Vidi fakat pisu da bi Ćelavi revolucionar mogao aktivirato klauzulu Messija 
- studeni76
#54420 Re: FC Barcelona
Platis 15 a prodas za 100, zasto ne. A o milionima se radi, za nedokazanog klinca.skenderija04 wrote:Ovo što radi Dortmund je cini mi se želja za prodajom
Nisu ovako sposobni kada trguju sa Bayernom
- skenderija04
#54421 Re: FC Barcelona
OK ali čemu toliki pritisak Ili kažeš ne prodajem ili staviš cijenu Ako se postaviš kao tvrdi pregovarač zašto svakih par sati izlaziš da ponoviš koliko si tvrdstudeni76 wrote:Platis 15 a prodas za 100, zasto ne. A o milionima se radi, za nedokazanog klinca.skenderija04 wrote:Ovo što radi Dortmund je cini mi se želja za prodajom
- skenderija04
#54422 Re: FC Barcelona
LSD, ako igrec hoce da ide , ici ce.LSD wrote:Nakon što se objavilo da Messi razmišlja o napuštanju Barce, sad mediji prenosi da i Iniesta isto razmišlja.
I sta ce Messi u Cityju? Pare? Sumnjam Titule? Tesko. Slava? Nije
Jedino sto vidimo je da svaki majmun moze zasiljiti tastaturu i pisati o Barsi. Ali nije kriv majmun, nego majmuni u klubu koji su kreireli ovaj ambijent
- studeni76
#54423 Re: FC Barcelona
Uprava Dortmunda je godinama poznata po losoj transfer politici. E ove godine se pojavio neko ko je gori od njih pa sad imaju na kome pokazivat "misice". Josh znaju da su ovi ocajni a imaju bruku para. Win-win situacija, dobro ce na kraju zaradit a pred navijacima su pokazali snagu.skenderija04 wrote:OK ali čemu toliki pritisak Ili kažeš ne prodajem ili staviš cijenu Ako se postaviš kao tvrdi pregovarač zašto svakih par sati izlaziš da ponoviš koliko si tvrdstudeni76 wrote:Platis 15 a prodas za 100, zasto ne. A o milionima se radi, za nedokazanog klinca.skenderija04 wrote:Ovo što radi Dortmund je cini mi se želja za prodajom
Btw kolika je otkupna klauzula u Leovom novpm ugovoru? Cisto da se vidi koliko su sposobni u pregovorima sa agentima
-
LSD
#54424 Re: FC Barcelona
Slažem se Skendaskenderija04 wrote:LSD, ako igrec hoce da ide , ici ce.LSD wrote:Nakon što se objavilo da Messi razmišlja o napuštanju Barce, sad mediji prenosi da i Iniesta isto razmišlja.
I sta ce Messi u Cityju? Pare? Sumnjam Titule? Tesko. Slava? Nije
Jedino sto vidimo je da svaki majmun moze zasiljiti tastaturu i pisati o Barsi. Ali nije kriv majmun, nego majmuni u klubu koji su kreireli ovaj ambijent
Mediji konstantno turiraju raju sa raznim vijestima. Ali uprava im svojim potezima i izjavama daju povoda.
Prvo Bellerin, pa Verratti, dva transfer promašaja, zatim afera Neymar i razne izjave oko toga, potom Coutinho, pa ludilo sa Paulinhom, evo sad drama sa Dembeleom itd...pa sad evo Iniesta višpe nije siguran šta i kako dalje.
jbg, to nadrka raju, tolika kolicina gluposti i oprecenih vijesti....više se ne zna ko šta piše, šta se radi.
A onda saznamo da uopšte nisu produžili ugovor sa Messijem, dakle Mestre javno laže kao što je lagao da Neymar nece otici....pa ne može se to raditi u jednom takvom klubu, nije vrbanjuša.
- Distortion
#54425 Re: FC Barcelona
Ako opozicija u Barceloni ne iskoriste ove trenutke onda ne znam kad ce. Cinjenjica je da ova garnitura ljudi gubi povjerenje, da nisu sposobni da vode klub onako kako se jedan klub vodi.
Razumijem da su pod pritiskom zbog gubitka Neymara ali ici sa ciframa i davati 100 mil za Dembelea, kao sto skenderija kaze nedokazanog klinca, je nonsense. Sto je najgore, niko nece odgovarati za te promasaje.
Sad su se mediji raspisali o City-u i Guardioli kako zele platiti 300 mil € a koliko su dosad ovog ljeta potrosili na pojacanja?
Messi trazi konkretna pojacanja jer vidi da je uprava nesposobna. Igracima je moral pao. Iniesta razmislja da napusti klub a ikona je kluba.
Da se ja pitam, ovaj trenutni prijelazni rok mi nebi docekali Robert i Braida. Koje su to ublehe.
Blizi se kraj augusta a pojacanja nema. Sezona pocinje...
Razumijem da su pod pritiskom zbog gubitka Neymara ali ici sa ciframa i davati 100 mil za Dembelea, kao sto skenderija kaze nedokazanog klinca, je nonsense. Sto je najgore, niko nece odgovarati za te promasaje.
Sad su se mediji raspisali o City-u i Guardioli kako zele platiti 300 mil € a koliko su dosad ovog ljeta potrosili na pojacanja?
Messi trazi konkretna pojacanja jer vidi da je uprava nesposobna. Igracima je moral pao. Iniesta razmislja da napusti klub a ikona je kluba.
Da se ja pitam, ovaj trenutni prijelazni rok mi nebi docekali Robert i Braida. Koje su to ublehe.
Blizi se kraj augusta a pojacanja nema. Sezona pocinje...