SDP

drag_gost

#54376 Re: SDP

Post by drag_gost »

nemampojma0 wrote:
kmirsad wrote:Fascinantna je činjenica koliko Damir, i isključen iz Partije, smeta nekim forumašima... :lol:,
Gadno im se zamjerio...
Zamjera se i dalje, evo i s tim gore klipom, ali ne zamjera se zbog licnih odnosa, nego zbog lazi o drzavi i narodu.
A argumentacija za njegovu odbranu ti je bas na tvom nivou...kukicevska :D Nisu ti ovo Banovici i isprepadani narod tog grada, pa da se samo klimne glavom :wink:
Taj pokusaj relativizacije i svodjenja ovih pitanja na neki licni odnos je bljak. Tesko je braniti lazi, zar ne znas?
Realno ispisao se po tvom politickom ubjedjenju. :lol:
starisalko

#54377 Re: SDP

Post by starisalko »

kmirsad wrote:
starisalko wrote:
KMirsad = Kukic Mirsad :lol: :lol: Jebo zajebanciju deti Kuko reci skim ces pravit vlast..ubi ova neizvjesnost :kiss:
:lol:
:roll: Nešto kontam... koji ću se klinac zamarati time :? ... Sad se sjetih :shock: Pa ja sam na vlasti... :) Nek me obara ko ima muda... :lol: :lol: :lol:
Bez tebe nemoze niko.Pitam ko ti je blizi srcu Bake i Fahro il ovaj sarajevski blok
kmirsad

#54378 Re: SDP

Post by kmirsad »

Sarajevski Blok.
A Bake i Fahro ne mogu stajati u istoj rečenici...
Dakle Fahro. :lol:
criticos

#54379 Re: SDP

Post by criticos »

SDP je na Kongresu donio odluku da neće sa SDA.

SDP je predizbornu kampanju gradio na PLANU 10 i promovirao da neće sa SDA.

SDP je nakon izbora u medijima u više navrata potencirao da neće sa SDA.

SDP je sa BH Blokom rekao NE sa SDA.

Lagumdžija, Komšić, Lazović i ostala TK ekipa oko Bijedića je medijski lobirala za ulazak sa SDA izravno kršeći i oponirajući SDP odluke sa Kongresa, izborne kampanje i odluke SDP u sklopu BH Bloka.

SDP je zbog medijskih pritisaka i protustranačkog djelovanja Lagumdžije, Lazovića, Komšića i TK oko Bijedića morao sazvati GO da se članstvo izjasni.

SDP je izbacio Damira Nikšića jer je javno govorio ono što je istina, dok su Lagumdžija, Lazović, Komšić i Bijedić i dalje članovi stranke koji javno govore da žele sa SDA i da se mora sa SDA iako je odluka GO konačna i njihovo je javno djelovanje je zvanično antiSDP i još uvijek su dio SDP.

SDP ponovno planira sjednicu GO da se članstvo izjasni sukladno željama Lagumdžije, Lazovića, Komšića i TK oko Bijedića koji ne prihvataju odluku Kongresa i GO i javno medijski djeluju kritizirajući odluke koje je donijelo GO SDP. Ako to nije za izbaciti iz SDP, ne znam šta je?
nemampojma0

#54380 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

criticos wrote:SDP je na Kongresu donio odluku da neće sa SDA.

SDP je predizbornu kampanju gradio na PLANU 10 i promovirao da neće sa SDA.

SDP je nakon izbora u medijima u više navrata potencirao da neće sa SDA.

SDP je sa BH Blokom rekao NE sa SDA.

Lagumdžija, Komšić, Lazović i ostala TK ekipa oko Bijedića je medijski lobirala za ulazak sa SDA izravno kršeći i oponirajući SDP odluke sa Kongresa, izborne kampanje i odluke SDP u sklopu BH Bloka.

SDP je zbog medijskih pritisaka i protustranačkog djelovanja Lagumdžije, Lazovića, Komšića i TK oko Bijedića morao sazvati GO da se članstvo izjasni.

SDP je izbacio Damira Nikšića jer je javno govorio ono što je istina, dok su Lagumdžija, Lazović, Komšić i Bijedić i dalje članovi stranke koji javno govore da žele sa SDA i da se mora sa SDA iako je odluka GO konačna i njihovo je javno djelovanje je zvanično antiSDP i još uvijek su dio SDP.

SDP ponovno zbog planira sjednicu GO da se članstvo izjasni sukladno željama Lagumdžije, Lazovića, Komšića i TK oko Bijedića koji ne prihvataju odluku Kongresa i GO i javno medijski djeluju kritizirajući odluke koje je donijelo GO SDP. Ako to nije za izbaciti iz SDP, ne znam šta je?
Vrli forumski politicari bi sve po kratkom postupku, bas onako komunisticki :D
Al nije to ta partija, nema se snage da se odrice 40% rezultata. Mada sam ja misljenja da do toga treba doci, ali suprotnim redoslijedom tj da Bijedic i ozbiljni ljudi iz SDP-a odu od luzera i palamudana. Pa neka ovi posljednji bistre politiku na racun svog rezultata i rada, samo nesto se bojim da ne bi potrajali dugo :D
pemanapemani

#54381 Re: SDP

Post by pemanapemani »

Bijedić od kriminalca i gangstera postao ozbiljan čovjek, poduzetnik i patriota.

Komšić od notornog alkoholičara, koji se na sabahu dvoumi između loze i kruške, postao hobi sommelier, koji nekad navečer, kada baš nema posla, popije čašu crnog vina ili decilitar gemišta. Patriotizam nikad nije bio sporan.

Povlače se tužbe i metu razbijene flaše.

Idite više sa SDA u zagrljaj Dodiku i Čoviću da odmore i pregaoci na forumu do lokalnih izbora.
putokaz1

#54382 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Sve one koji bi s SDA i PDA rastjerat...
To bi značilo pola parrtije Šutnuti...
kmirsad

#54383 Re: SDP

Post by kmirsad »

Nije KO SDP TK, pola SDP-a. Ma nije ni cijeli KO SDP za za SDA . PDA ni oni nikada nisu ni pominjali. Naprotiv Enko je rekao ... hočemo sa SDA... ako nam GO ne da sa SDA, mi nečemo ni sa PDA. Uzinat.
vatrogasac

#54384 Re: SDP

Post by vatrogasac »

putokaz1 wrote:Sve one koji bi s SDA i PDA rastjerat...
Ono što pričaju u centralama je jedna priča za glasače, a na terenu mnogi su se umorili od čekanja, treba zaposliti djecu, hoće da metne dupe u fotelju da može promijeniti auto, kupiti djetetu stan itd... Nije jedan iz SDP-a prešao u SDA kada su mu obećali i manje od ovoga ili obrnuto.
kmirsad

#54385 Re: SDP

Post by kmirsad »

vatrogasac wrote:
putokaz1 wrote:Sve one koji bi s SDA i PDA rastjerat...
Ono što pričaju u centralama je jedna priča za glasače, a na terenu mnogi su se umorili od čekanja, treba zaposliti djecu, hoće da metne dupe u fotelju da može promijeniti auto, kupiti djetetu stan itd... Nije jedan iz SDP-a prešao u SDA kada su mu obećali i manje od ovoga ili obrnuto.
Nemaju oni potrebe da napuštaju svoje stranke radi takvih stvari.
Naprotiv... puno korisnije se mogu revanširati, ako ostanu u matičnim strankama na visokim položajima...
addem

#54386 Re: SDP

Post by addem »

drug_profi

#54387 Re: SDP

Post by drug_profi »

Hahahaha.... ja ne znam zasto su uopste u tom BH bloku osim da ga miniraju iznutra. Sad je sasvim jasno.
Vidal89

#54388 Re: SDP

Post by Vidal89 »

Kakva sreca, odvede zeljko sebe i svoj df na politicko groblje stranka

Vama u SDP se vrati izgubljenih 2014 god 50.000 glasova.
Leverage

#54389 Re: SDP

Post by Leverage »

Ništa, samo se strpiti još malo da odu sa SDA, ne dati im priliku da se nekakvim istjerivanjem operu.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#54390 Re: SDP

Post by malakh »

Vidal89 wrote:Kakva sreca, odvede zeljko sebe i svoj df na politicko groblje stranka

ako df na proslim izborima nije otisla na groblje stranaka, nece nikada. sta se to novo moze desiti sto im glasaci ne bi mogli oprostiti?
kmirsad

#54391 Re: SDP

Post by kmirsad »

malakh wrote:
Vidal89 wrote:Kakva sreca, odvede zeljko sebe i svoj df na politicko groblje stranka

ako df na proslim izborima nije otisla na groblje stranaka, nece nikada. sta se to novo moze desiti sto im glasaci ne bi mogli oprostiti?
Ako nam u TK razjebu iluzije o naših čarobnih 19, u Tuzli su zauvijek odsvirali...
A upravo sam pročitao da je Kukić ponudio podršku BH Bloku bez ikakvih uslova...
polacijela

#54392 Re: SDP

Post by polacijela »

:D
kmirsad wrote:
malakh wrote:

Ako nam u TK razjebu iluzije o naših čarobnih 19, u Tuzli su zauvijek odsvirali...
A upravo sam pročitao da je Kukić ponudio podršku BH Bloku bez ikakvih uslova...
:D
gigant
ustat i spomenut
gledat i učit :D

al ni za milion godina ovi ostali neće naučiti kako treba :D
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#54393 Re: SDP

Post by malakh »

kmirsad wrote:Ako nam u TK razjebu iluzije o naših čarobnih 19, u Tuzli su zauvijek odsvirali...
i hoće li bh blok prihvatiti ponudu?

na početku sam bio pristalica bh bloka dok nisam vidio kako sdp, u sarajevu, prilikom izbora delegata u domu naroda, prodaje taj isti bh blok i uvlači se u pakšu dini konakoviću. od tada bh blok formalno ne postoji, sve ostalo je samo bajka. od tada su krenule prve varnice.

pitam se, kako li će se taj bh blok ponašati na lokalnim izborima. konkretnije, kako će se dogovoriti tko od njih će ponuditi zajedničkog načelnika sa sarajevsku općinu centar? :lol:
putokaz1

#54394 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Kako stvari stoje TEŠKo će biti zajednički kandidati ,čitaj NS,za načćelnike Centra i Novog Sarajeva
nemampojma0

#54395 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

BH blok je neuspjeli pokusaj politickog davljenja Zeljka Komsica i DF, zato sto nisu prihvatili koaliciju sa Sbb i Hdz. A Niksic vec naobecavao i Hdz-u i Sbb-u. Sva prica necemo s nacionalnim strankama ustvari se odnosila samo na Sda. Ko ne vjeruje neka malo raspita sta je govorio generalni sekretar Sdp-a na sastancima BH bloka.
Zao mi je samo ljudi iz KO TK SDP, koje vrh njihove partije ovoliko ponizava i trguje njihovim rezultatom i politickom buducnoscu.
putokaz1

#54396 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Oni su sami prosuli 50 000 KO TK SDP je SDA igrač
ultima_palabra

#54397 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

nemampojma0 wrote:BH blok je neuspjeli pokusaj politickog davljenja Zeljka Komsica i DF, zato sto nisu prihvatili koaliciju sa Sbb i Hdz. A Niksic vec naobecavao i Hdz-u i Sbb-u. Sva prica necemo s nacionalnim strankama ustvari se odnosila samo na Sda. Ko ne vjeruje neka malo raspita sta je govorio generalni sekretar Sdp-a na sastancima BH bloka.
Zao mi je samo ljudi iz KO TK SDP, koje vrh njihove partije ovoliko ponizava i trguje njihovim rezultatom i politickom buducnoscu.
I meni suza suzu goni... #prayforbijedic #jesuisenko
kmirsad

#54398 Re: SDP

Post by kmirsad »

ultima_palabra wrote:
nemampojma0 wrote:BH blok je neuspjeli pokusaj politickog davljenja Zeljka Komsica i DF, zato sto nisu prihvatili koaliciju sa Sbb i Hdz. A Niksic vec naobecavao i Hdz-u i Sbb-u. Sva prica necemo s nacionalnim strankama ustvari se odnosila samo na Sda. Ko ne vjeruje neka malo raspita sta je govorio generalni sekretar Sdp-a na sastancima BH bloka.
I meni suza suzu goni... #prayforbijedic #jesuisenko
:lol: :lol: :lol: :lol:
nemampojma0

#54399 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

Super ste decki, samo bojim se da necete biti oni koji se zadnji smiju :wink:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#54400 Re: SDP

Post by Chmoljo »

Koja je epizoda po redu u kojoj su neglasaci zabrinuti za buducnost sdpa?

Kome ovdje govoriti da su ljudi glasali za sdp uprkos enki bijedicu?

Kome ovdje govoriti da su glasaci i clanovi prelomili, a ne zabrinuti agenti drugih stranaka?

Ako je bh blok pokusaj davljenja zeljka komsica, koliko je morao biti glup pa se upustiti u tu pricu?

Nek sebe pukne po prstima za promjenu. Ili cvoku. Ili bar nek se umije.
Post Reply