Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
belfy

#54376 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by belfy »

General War wrote:Evo, udarilo i na nejac :D

Mektić priziva moju fizičku likvidaciju :lol:

Stručnjak za bezbjednost Dževad Galijašević rekao je da veoma ozbiljno shvata smisao prijetećih izjava i sinhronizovanog napada koji na njega vrše član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i ministar bezbjednosti Dragan Mektić, te da ga ti napadi podsjećaju na prijetnje i probleme koje su mu svojevremeno priredili mudžahedini iz Bočinje.

Galijašević je istakao da "Izetbegović i Mektić, ideološka braća i 'najprljaviji' političari u BiH", ovim zajedničkim činom, faktički, prizivaju njegovu fizičku likvidaciju i ugrožavaju mu život baš kao što su to svojevremeno činili radikalni islamisti.

Komentarišući Izetbegovićeve tvrdnje da je on najveći izdajnik kod Bošnjaka, da je sa Kosovcima i Udbašima spriječio realizaciju dogovora imeđu njega i premijera Srbije Aleksandra Vučića, te da to radi za neku sitnu platu, Galijašević je rekao Srni da su to "notorne gluposti i laži ovog 'oca organizovanog kriminala' kod Bošnjaka, a ne 'oca nacije' kako voli da ga zovu".

"S obzirom na ovaj neprimjereni pritisak koji Izetbegović i Mektić, uz pomoć sarajevskih medija, vrše na mene, iako nisam politički aktivan, niti sam član neke stranke, nečiji službenik, :lol: ni pripadnik bilo kakve bezbjednosne strukture, nikada nisam pljačkao svoj narod ili organizovao snajperske i druge napade na njega, javno pozivam Bakira Izetbegovića da odgovori na nekoliko pitanja veoma značajnih za budućnost BiH", kaže Galijašević.

On je naveo da bi Izetbegović trebalo da odogovori bar Bošnjacima, ako neće svim građanima BiH.

Galijašević je pozvao Izetbegovića da odgovori na pitanja - "ko je pokrovitelj ubistva Јoze Leutara, ko je organizovao ubistvo Ramiza Delalića Ćele, ko je pokrao zlato i sadaku-humanitarnu pomoć u ratu, ko je pokrao Fabriku duvana Sarajevo i ko ruši 'Bosnalijek', ko je 'petljao' sa Ali Hamneijem, čija je Bi-Bi-Aj, Vakufska i Depozitna banka i ko je suvlasnik, ko to BiH smatra svojim vlasništvom i svojom očevinom, ko u Sarajevu svojim radikalizmom, političkom filozofijom i neznanjem ne pripada Evropi, ko je napravio tolika arapska naselja oko Sarajeva, ko je od Sarajeva napravio radikalno-vehabijski kokošinjac, ko je za sebe uzeo pravo da upravlja BiH, da naređuje narodima u BiH šta će slaviti, a šta ne, ko to svima u BiH prijeti ratom, ako nije Bakir Izetbegović".

"Ko je podijelio SDA na tabore i grupe, izgubio Srebrenicu, a Veliku Kladušu poklonio Fikretu Abdiću, zbog koga je SDA izgubila lokalne izbore, zbog koga članstvo bježi iz SDA, ko je uništio tu stranku, ko je podijelio Bošnjake napadajući SBB i SDP, ko je posvađao Bošnjake sa Srbima i Hrvatima i ko nastavlja da ih svađa, ko je ugrozio BiH i Bošnjake provizornim, Bošnjacima beskorisnim i nepotrebnim apelacijama, ako nisi ti, Bakire", upitao je Galijašević.

On je poručio Izetbegoviću da prestane da izmišlja "razne gluposti i širi neistine", već da otvoreno odgovori na ova pitanja građanima BiH, ali i onima koji sjede u ambasadama u Sarajevu i podržavaju njegove "prljave radnje".

"Takođe, poručujem mu da i mene ostavi na miru i prestane izmišljati gluposti o tome kako sam moćan da spriječim čak dogovor njega i Vučića. Istina je samo jedna - poslije napada na premijera Srbije u Srebrenici koga je Izetbegović organizovao, i operativnog prodora 'Ušće', koga su organizovali njegovi ljudi u Obavještajno-bezbjednosnoj agenciji BiH, svaki dogovor sa Srbijom je nemoguć", rekao je Galijašević.

On smatra da je već svima u BiH, a i njenom susjedstvu jasno da je "Bakir Izetbegović najveći izdajnik kod Bošnjaka, ugnjetač vlastitog naroda i kriminalac koji uništava i Federaciju BiH i BiH".
izgleda da je ovaj Izetbegovic neko veliko dzubre. ne mogu da ga vidim igdje pored Dzevada na slici... to govori mnogo. :oops:
SkyLimit

#54377 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SkyLimit »

Meni Dževad djeluje kao karikatura...nečega. Bakir mu je podigao cijenu napravivši od njeg najačeg obavještajca u regiji koji je u stanju sabotirati ozbiljne međudržavne dogovore-.
palermo

#54378 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by palermo »

SkyLimit wrote:Meni Dževad djeluje kao karikatura...nečega. Bakir mu je podigao cijenu napravivši od njeg najačeg obavještajca u regiji koji je u stanju sabotirati ozbiljne međudržavne dogovore-.
opet Bakir kriv :D :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#54379 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Evo i od mene mali doprinos ovim danima obilježenim junačkom borbom za slobodu našeg Guardiana,jedna mala pjesma.
Poželjno izvoditi uz brlju i gusle,nije nešto 'vako nasuho.... :P

Šumska naša,nisi više sama
Amerika sad je sada s nama.

Oj Obrade,zlatnu sisu dojio,
sa Amerikom ti si nas spojio.

Vila naša,Cvijanović Željka,
na balovima sad Donalda čeka.

Sa njom Snježa naša prva dama,
Kormakova sada osta sama.

Oj prokleta odlazeća administracijo,
do jednoga grom vas sve pobio.

Muslimani,bolje da vas nema,
sve se Donaldovo na ambasadu sprema. :mrgreen:

Na Bakira ide sila jaka,
satić samo kuca tika-taka.

Oj Mektiću,kako siješ,tako će da žanješ,
Na Dževada vehabije ti šalješ.

Donaldovi sada kad se sjate,
nadležnosti šumskoj da se vrate.

Poturice sad u rupe bježe,
silan obruč svud oko njih se steže.

Milu našem Donald šalje glase,
sankcije ti skidam,spremaj prase.

NATO sada kruži,vreba s neba,
svi za šumsku ginućemo ako treba.

Image
Matzan

#54380 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

Image

Nije ni čudo što je prvi Trumpov potez bio ukidanje web stranice Bijele kuće posvećene LGBT pravima. :cry:
archi_a

#54381 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

prog321 wrote:Galijašević je žešći Lukomir pacijent.
Njemu neko nešto da odgovara?
Hraknem ga u oko zavodljivo :-D
Misliš, hrakneš ga u dupljak naočale.

:lol: :lol:
archi_a

#54382 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

prljavi Hare wrote:Evo i od mene mali doprinos ovim danima obilježenim junačkom borbom za slobodu našeg Guardiana,jedna mala pjesma.
Poželjno izvoditi uz brlju i gusle,nije nešto 'vako nasuho.... :P

Šumska naša,nisi više sama
Amerika sad je sada s nama.

Oj Obrade,zlatnu sisu dojio,
sa Amerikom ti si nas spojio.

Vila naša,Cvijanović Željka,
na balovima sad Donalda čeka.

Sa njom Snježa naša prva dama,
Kormakova sada osta sama.

Oj prokleta odlazeća administracijo,
do jednoga grom vas sve pobio.

Muslimani,bolje da vas nema,
sve se Donaldovo na ambasadu sprema. :mrgreen:

Na Bakira ide sila jaka,
satić samo kuca tika-taka.

Oj Mektiću,kako siješ,tako će da žanješ,
Na Dževada vehabije ti šalješ.

Donaldovi sada kad se sjate,
nadležnosti šumskoj da se vrate.

Poturice sad u rupe bježe,
silan obruč svud oko njih se steže.

Milu našem Donald šalje glase,
sankcije ti skidam,spremaj prase.

NATO sada kruži,vreba s neba,
svi za šumsku ginućemo ako treba.

Image
Bravisimo, "gosp. Drti"
Dodao bih još jednu, za razgaliti dušu.

Melanija, neće biti bosa, republičke cipelice ona će da nosa

:lol:
Altair_SA

#54383 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altair_SA »

Tipicoti wrote:Image

:D
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opa, Bili je znaci biseksualac :zjev:

Zeljko je mozda ulaznice i guzom platio, ko ce to znati :stidljiv:
Šunj

#54384 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Image
https://twitter.com/SrkiPuhalo
Ranka Misic kod Pape, Zeljka Cvijanovic kod Trampa, braco Srbi ovo je nasa godina!!!
ja71

#54385 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ja71 »

Image
skupljac_zeljeza

#54386 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Ovo je Miletu dovoljno. Samo da pokaže Trumpu...

Image
mO k3

#54387 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ja mislio prvo sta ce trump uradi da miletu sancije da skine , kada ono kita
arzuhal

#54388 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Ne pretjeruj...Lijepo je rek'o: Obamacare, jevrejska naselja, pa onda Dodick...
mO k3

#54389 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

arzuhal wrote:Ne pretjeruj...Lijepo je rek'o: Obamacare, jevrejska naselja, pa onda Dodick...
ok , ok izvini :mrgreen:
prljavi Hare

#54390 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

archi_a wrote:
Bravisimo, "gosp. Drti"
Dodao bih još jednu, za razgaliti dušu.

Melanija, neće biti bosa, republičke cipelice ona će da nosa

:lol:
I priglavke jošte ktome pride,
Made in šumska,Amerikom nek' vide...
:lol: :lol: :lol:

NEĆEŠ VIŠE INCKO VALENTINE,U BAKINCIMA JESTI PRASETINE!!!
Делегација Српске од Трампа тражи подршку за затварање Канцеларије високог представника
Приоритети Српске су да се у Савјету безбједности Уједињених Нација донесе нова резолуција о Босни и Херцеговини, а да се садашња
стави по страни, како бисмо покренули процес затварања Канцеларије високог представника за БиХ.

Ово је за "Спутњик" изјавио Обрад Кесић, шеф Представништва Републике Српске у Вашингтону,након што је делегација Српске присуствовала инаугурацији Трампа и баловима. :lol: :lol: :lol:

Каже да велико разумијевање већ постоји међу људима из Кабинета новог америчког предсједника, а за наредни период се очекују и
први званични састанци.

Image
Obrad Strašni,od kojega drhti dolazeća administracija! :mrgreen:

Иако је одлазећа америчка администрација успјела да спријечи да предсједник Републике Српске Милорад Додик
присуствује инаугурацији Доналда Трампа, ипак није успјела да спријечи да представници Српске прије и послије инаугурације остваре
значајне контакте са члановима нове администрације.
:lol: :lol: :lol:

У свим контактима које су имали, износили су, наглашава Кесић, ставове да су Република Српска и Србија спремне да имају најбоље
односе са новом америчком администрацијом као и да је претходна америчка администрација све чинила како би урушавала и оштетила Републику Српску: "У разговорима са људима из Кабинета Доналда Трампа и члановима Конгреса јасно смо ставили до знања да су наши приоритети да се у Савјету безбједности УН донесе нова резолуција о БиХ :lol: :lol: :lol: , а да се садашња стави по страни, како бисмо отворили процес затварања Канцеларије високог представника за БиХ. Дакле, најавили смо спремност за сарадњу и дали конкретне приједлоге, и мислим да смо наишли на велико разумијевање и ниво спремности да се са нама сарађује, а прве званичне контакте са новом администрацијом очекујем већ за 7 до 14 дана.
"Uz Obrada milioni Rusa,
od njeg' drhti nekad moćna USA."

Kada je Obrad Donaldovim ljudima jasno stavio do znanja šta se od njih očekuje,odgovor je bio vrlo
kratak:"Sure Mr.Obrad,Immediately!" :lol: :lol: :lol:

Ali ne miruju islamisti iz tzv EU... :mrgreen:

Пред европским парламентарцима ускоро нова резолуција о БиХ

Пред европским парламентарцима ускоро ће се наћи нова резолуција о БиХ, чији је аутор Кристијан Дан Преда,
а њен нацрт показује да је у кључним питањима усмјерена против ставова и политике Републике Српске,
пише "Глас Српске".

Преда, који је извјестилац Европског парламента за БиХ, у тексту који је предложио о два веома важна питања - попису становништва
и одлуци Уставног суда БиХ у вези са Даном Републике, исказао је ставове који су директно против Републике Српске.

На нацрт резолуције упућено је готово 300 амандмана, највише од стране хрватских посланика и Харалда Вилимског
из Слободарске партије Аустрије.

Вилимски, у једном од амандмана, наводи да се референдум о Дану Републике односио на подручје за које су надлежни ентитети и да Европски парламент признаје вољу грађана Српске да изразе став о законима и институцијама наметнутим декретима високог представника који нарушавају владавину права и Дејтонски споразум.
Harald iz Slobodarske partije Austrije je uz šumsku! :thumbup: Slobo,slobodo! :kiss:

Ludilo se nastavlja... :lol: :lol: :lol:
GeeTnT

#54391 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

Trump porucio da nece odgovarati na zahtjeve "odlazece administracije RS-a"....
Šunj

#54392 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

GeeTnT wrote:Trump porucio da nece odgovarati na zahtjeve "odlazece administracije RS-a"....
Kako ba nece, a sto se slik'o sa hanumom iz Bakinaca?
Image
arzuhal

#54393 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Džaba, meni je Mišel ljepša od Melanije pa me ubij...
Matzan

#54394 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

I meni je Željka od Donalda.
ja71

#54395 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ja71 »

arzuhal wrote:Džaba, meni je Mišel ljepša od Melanije pa me ubij...
u sustini je i Melanija lijepa ali zraci nekakvu odbojnu energije iz ociju.
Nije cudo sto ju je Donald begenisao.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#54396 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Image

svi smo MI melanija :izet:
prljavi Hare

#54397 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Nažalost,tvoja politička naklonost prema odlazećoj administraciji projicira se i na izbor žena koje su ti privlačne. :mrgreen:
Toffee karamela

#54398 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

ja71 wrote:
Pa čekaj kako sad, odbojno isijava i zbog tog begenisana? :shock:

Ti si pobornik teorije da postoje osobe koje baš lete na negativnu energiju? :lol:
arzuhal

#54399 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

prljavi Hare wrote:
Nažalost,tvoja politička naklonost prema odlazećoj administraciji projicira se i na izbor žena koje su ti privlačne. :mrgreen:

Image
ja71

#54400 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ja71 »

Toffee karamela wrote:
ja71 wrote:
Pa čekaj kako sad, odbojno isijava i zbog tog begenisana? :shock:

Ti si pobornik teorije da postoje osobe koje baš lete na negativnu energiju? :lol:
da, Trump je sav negativac pa ga i takve zene privlace ... :D

Ali mozda je to kod Melanije vise tuzan pogled ...
Imam utisak da ona tu sluzi vise kao eskort dama i da jadna mora sve Donaldove hirove istrpiti.
Meni Donald zraci neku agresivnost, a ako je tako, kad su sami moze biti samo gori.
daj boze da se varam.
Locked