Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Saka wrote:Napokon neka akcija koja ima smisla. Dosad je sve bilo smiješno. Sad se već može polako ponovo prešaltati na post-paid.
Povlačim rečeno. BH Telecom ne bi bio BH Telecom da nema neka začkoljica koja ne piše nigdje, ili piše ekstra malim slovima u PDF-u zakopanom u zip fajlu.
Otišao ja danas da se prebacim s Ultre na Ekstra paket i dobijem dupli internet (2GB). Još se kontao vezati 2 godine, hajd reko plaćaću malo više ali da se ne zezam s dopunama, a nije loše dobiti 100 minuta iako ne potrošim ni trećinu toga i SMS iako ne pamtim kad sam kome poslao SMS. Načekao se u redu, strpljivo, dođem na red kad kurko - ponuda važi samo za fizička lica! Naravno to nigdje nisu spomenuli: https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5f281e1d5ee.html
Mislim imaš isti paket koji zoveš Ekstra paket koji važi i za fizička i pravna lica, ali ponuda za taj paket ne važi za pravna lica i to nigdje ne spomeneš.
Nema veze, svakako mi se bolje isplati ostati na Ultri i imati 4GB za 12KM (svake sedmice napuniš 3KM) nego 2GB za 20 KM. A pričam sa naj brojem za džaba plus minuta manje košta. Prepaid još uvijek u dosta stvari povoljniji od post-paida.
Pa logično. Za pravna imaš top tim i top phone pakete gdje možeš kombinovati šta ti je želja i ubacivati u VPN grupu brojeve koje želiš sa bezbroj mogućnosti. Samo trebaš kontaktirati top tim menadžera i ugovoriti sastanak.
Za BH Line opciju imaju usluge ADSL MAX, Cito, iznajmjene linije, zakup vodova,.. Sve po želji.
Saka wrote:Napokon neka akcija koja ima smisla. Dosad je sve bilo smiješno. Sad se već može polako ponovo prešaltati na post-paid.
Povlačim rečeno. BH Telecom ne bi bio BH Telecom da nema neka začkoljica koja ne piše nigdje, ili piše ekstra malim slovima u PDF-u zakopanom u zip fajlu.
Otišao ja danas da se prebacim s Ultre na Ekstra paket i dobijem dupli internet (2GB). Još se kontao vezati 2 godine, hajd reko plaćaću malo više ali da se ne zezam s dopunama, a nije loše dobiti 100 minuta iako ne potrošim ni trećinu toga i SMS iako ne pamtim kad sam kome poslao SMS. Načekao se u redu, strpljivo, dođem na red kad kurko - ponuda važi samo za fizička lica! Naravno to nigdje nisu spomenuli: https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5f281e1d5ee.html
Mislim imaš isti paket koji zoveš Ekstra paket koji važi i za fizička i pravna lica, ali ponuda za taj paket ne važi za pravna lica i to nigdje ne spomeneš.
Nema veze, svakako mi se bolje isplati ostati na Ultri i imati 4GB za 12KM (svake sedmice napuniš 3KM) nego 2GB za 20 KM. A pričam sa naj brojem za džaba plus minuta manje košta. Prepaid još uvijek u dosta stvari povoljniji od post-paida.
Pa logično. Za pravna imaš top tim i top phone pakete gdje možeš kombinovati šta ti je želja i ubacivati u VPN grupu brojeve koje želiš sa bezbroj mogućnosti. Samo trebaš kontaktirati top tim menadžera i ugovoriti sastanak.
Za BH Line opciju imaju usluge ADSL MAX, Cito, iznajmjene linije, zakup vodova,.. Sve po želji.
Ma ne interesuje me to već me interesuje mobilni internet. Briga me za top tim kad sam jedini zaposleni u svom preduzeću.
Daj mi 2GB interneta za 20KM na firmu. Jok, ne može, moraš nam plaćati najmanje 35KM. E nećete me vidjeti na pretplati, lijepa Ultra i 4GB (trenutno 8GB) za 12KM.
u biti telekom ima rupu za poslovne korisnike koji ne ispunjavaju top tim,a pricaju puno, koriste internet i slicno. onda se vodimo kao poslovni korisnici,a koristimo obicne midi pakete kao sto je moj slucaj. stari i ja imamo 3 mobilna broja sa fiksnim,fiskalizacija, adsl i u top tim ne mozemo uci, mozemo ali nas dodje skuplje nego sve sad sto placamo,a da uzmemo ovako neku akciju, nesto dodatno odma te odjebu jer si pravno lice.
corei3 wrote:Da li neko koristi e racun na BH telecomu. Da li mi aktivacijom ove usluge racuni dolaze na moj mail koji onda ja stampam i placam u poslovnicama
dodje ti u PDF racun i drugi PDF izvod sa detaljima. isprintas i odes platiit na salteru ili prepises broj racuna i uplatis preko internet bankarstva. imas na dnu racuna sve ziro racune bhtelecoma po bankama. Mozda se moze i da ti ne printas nego oni na salteru izvuku primjerak, ali nisam siguran za ovo 100%.
corei3 wrote:Da li neko koristi e racun na BH telecomu. Da li mi aktivacijom ove usluge racuni dolaze na moj mail koji onda ja stampam i placam u poslovnicama
dodje ti u PDF racun i drugi PDF izvod sa detaljima. isprintas i odes platiit na salteru ili prepises broj racuna i uplatis preko internet bankarstva. imas na dnu racuna sve ziro racune bhtelecoma po bankama. Mozda se moze i da ti ne printas nego oni na salteru izvuku primjerak, ali nisam siguran za ovo 100%.
Hvala
Jos jedno pitanje. Koji su uslovi kupovine mobitela u telecomu. je li najmanje da sam na pretplati 3 mjeseca? mislim uzeti MINI15 i mobitel.
Preko *110# sam aktivirao internet 24h 50MB. Ali sada ne radi opcija da provjerim koliko je ostalo limita. Do sad je radilo isto preko *110#, ali sad piše nije moguće provjeriti. Da nema neka druga opcija za provjeru stanja?
sarajevosa wrote:Preko *110# sam aktivirao internet 24h 50MB. Ali sada ne radi opcija da provjerim koliko je ostalo limita. Do sad je radilo isto preko *110#, ali sad piše nije moguće provjeriti. Da nema neka druga opcija za provjeru stanja?
PROVJERA STANJA
pozovi kod *108*0*1# ili pošalji SMS na broj 061 11 18 sa ključnom riječi STANJE1H
ili koristi Moj vodič pozivom koda *110#
za pakete Moj Combo, Student Plus 1 i Student Plus 2 pozovi kod *108*4#
Hvala
Jos jedno pitanje. Koji su uslovi kupovine mobitela u telecomu. je li najmanje da sam na pretplati 3 mjeseca? mislim uzeti MINI15 i mobitel.
3 mjeseca ili ako radis doneses obrazac, ima na stranici ili 1444 provjeri tacan naziv, uglavnom to je papir da radis i onda mozes odmah mobitel uzeti.
Raja , ako je neko aktivirao program lojalnosit bhtelecoma , nek provjeri stanje bodova i ako ima dovoljnu količinu može to iskoristiti za manji račun idućeg mjeseca . ja sam baš danas iskoristio 667 bodova 20 maruna a do kraja godine se mora
Xperia XA1, kupio u BHT, ne radi mikrofon, niko me ne cuje.
Pod garancijom.
Daju li zamjenski uređaj, koji uređaj daju obicno i koliko se ceka servis mog telefona ?
Hvala
Daju zamjenski telefon . Šalterski radnici mogu vas lično poslati kod ovlaštenog servisera koji zastupa određeni brand ali bolje je da vi insistirate da vi predate telefon šalterskom radniku on ga protokoliše i odnese u servis . Tada se dobije zamjenski uređaj u nivou vašeg paketa
Mogu li se bodovi iskoristiti da se ne ide fizicki na salter?
1667 bodova: išao na šalter, potpisao za umanjenje za 50 KM. Htio da mi i preostalih 150 bodova aktiviraju za gb na ultrama, ali mi rekli da nazovem 1444. Morao 4 puta zvati, prva dva puta nisu mi znali reći kako, kao nazvaće, što naravno nisu. Treći put mi pogrešno rekli, tek četvrti put uputili kako treba:
Ako hoćete gb sa ultre, šaljete broj bodova (npr. 50) sa tog broja na 0611162.
Xperia XA1, kupio u BHT, ne radi mikrofon, niko me ne cuje.
Pod garancijom.
Daju li zamjenski uređaj, koji uređaj daju obicno i koliko se ceka servis mog telefona ?
Hvala
Meni dali tel koji ne vrijedi 50 KM i uredno napisali ukoliko mu se nešto desi da ću platiti 350 KM. Lijepo se zahvalio i rekao da mi ne treba zamjenski. Popravak mog tel trajao oko 10ak dana,maticna bila otišla. Sony T3. Mada je kolega nosio svoj M4 Aqua i bio na servisu max 40 dana. Problem sličan tvom,na kraju mu nisu mogli napraviti i dali mu novi telefon. Pošto nisu imali M4 dali mu generaciju noviji,M5
Taj se bas usrecio, meni otisao mikrofon i slusalica na tom istom m4 aqua, zamjenili ga relativno brzo. Ali ima problema ovaj mobitel, pregrijava se dosta, pa opet imam problema sa tom slusalicom, jedva se cuje. Srecom necu se morati peglati s njim vise, osim sto cu ga koristiti kao drugi tel za neke druge stvari.