SDP

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#54326 Re: SDP

Post by plain vanilla »

kmirsad wrote:
Damir Nikšić
56 min. ·

Mala pikanterija sa sjednice:

Jedva je bilo ostalo za kvorum jer je "Bijedićeva Tuzla" napustila sjednicu prije glasanja o mom isključenju. Namjerno, da ne bi bilo kvoruma i da ja ne bi bio isključen, jer su namjeravali protestovati zbog toga i svoje nezadovoljstvo mojim ostankom u partiji iskoristiti kao argument za ponovno glasanje o njihovoj koaliciji sa SDA u TK.

Koji hohštapleri!

Kada malo razmislim, zaista su u pravu svi oni koji su se uvrijedili kada sam ovu struju umjesto "seljačinama" ili nekim gorim izrazom nazvao "ruralnom Tuzlom". "Ruralno" je više nego nezaslužen kompliment za ove likove sa dna kace.

Javno se izvinjavam čitavoj "ruralnoj BiH" zbog toga i priznajem da sam grdno pogriješio asocirajući taj izraz sa veoma lošim i bahatim ljudima.
Kme kme
jefff

#54327 Re: SDP

Post by jefff »

Image
drug_profi

#54328 Re: SDP

Post by drug_profi »

Nije mi drago što ssu Damira izbacili. Mislim da je to greška. Meni je SDP bio puno demokratičnija stranka do ovoga. Damir nije rekao ništa netačno. Samo je upotrijebio loš riječnik.
Pretpostavljam čak da će SDP izgubiti više glasača sada, nego da je ostao u stranci. Naročito što se već dugo pehlivane da li ići sa SDA ili ne.
Ja sam već rekao da nema više glasa od mene za SDP radi pehlivanjenja, a naročito sam siguran u to kad je izbačen lik koji je mogao garantovati da moj glas ne ide za SDA.

Što se tiče političke sposobnosti, kvalifikacije za vršenje vlasti, nije Damir ništa puno hendikepiraniji od ovih što šute i prave se fini.
plain vanilla

#54329 Re: SDP

Post by plain vanilla »

drug_profi wrote:Nije mi drago što ssu Damira izbacili. Mislim da je to greška. Meni je SDP bio puno demokratičnija stranka do ovoga. Damir nije rekao ništa netačno. Samo je upotrijebio loš riječnik.
Pretpostavljam čak da će SDP izgubiti više glasača sada, nego da je ostao u stranci. Naročito što se već dugo pehlivane da li ići sa SDA ili ne.
Ja sam već rekao da nema više glasa od mene za SDP radi pehlivanjenja, a naročito sam siguran u to kad je izbačen lik koji je mogao garantovati da moj glas ne ide za SDA.

Što se tiče političke sposobnosti, kvalifikacije za vršenje vlasti, nije Damir ništa puno hendikepiraniji od ovih što šute i prave se fini.
Odlicno je sto su izbacili Damira, ali je steta sto nisu izbacili jos desetak ljudi makar.

Inace, koliko ga hvale pojedinci i placu za njim, treba ga hitno uclaniti u Nasu stranku. Nije red da ovaj dragulj bude u sehari.
putokaz1

#54330 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Vjerovao sma SDP
Za koga da glasam 2020,stvarno je izbor sužen
Za ovakav SDP,za još gori DF ili NS koja neće prag proć
drug_profi

#54331 Re: SDP

Post by drug_profi »

Nisam siguran da NS neće rasti. Nece se smanjivati podrška, to je sigurno. Ko je sada glasao za njih, nije se našao prevaren, 100%.
putokaz1

#54332 Re: SDP

Post by putokaz1 »

drug_profi wrote:Nisam siguran da NS neće rasti. Nece se smanjivati podrška, to je sigurno. Ko je sada glasao za njih, nije se našao prevaren, 100%.
Ali Lokal je nešto drugo
ljevoruki

#54333 Re: SDP

Post by ljevoruki »

Najsmjesnije je kad Damir Niksic iz Brezovog Polja :-) naziva nekoga seljakom :lol:
drug_profi

#54334 Re: SDP

Post by drug_profi »

ljevoruki wrote:Najsmjesnije je kad Damir Niksic iz Brezovog Polja :-) naziva nekoga seljakom :lol:
Vjerujem da ti nije jasno da se ovdje pod seljakom smatra karakterna osobina, a ne mjesto porijekla.
plain vanilla

#54335 Re: SDP

Post by plain vanilla »

ljevoruki wrote:Najsmjesnije je kad Damir Niksic iz Brezovog Polja :-) naziva nekoga seljakom :lol:
Najgore je kad si previse urban za SDP, a previse ruralan za NS :mrgreen:
ljevoruki

#54336 Re: SDP

Post by ljevoruki »

drug_profi wrote:
Vjerujem da ti nije jasno da se ovdje pod seljakom smatra karakterna osobina, a ne mjesto porijekla.
Naravno, ali imao sam priliku da sjedim u drustvu sa njim i zato to i kazem.
Jednom i nikad vise, fala i zivio. :run:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#54337 Re: SDP

Post by malakh »

ultima_palabra wrote: Nidje veze... nije on nikoga poimenice prozvao.
de ti procitaj i pogledaj sve sto je damir u posljednjih mjesec dana pisao i pricao. ne da mi se gubiti vrijeme u prepricavanju svega.
bogoljub

#54338 Re: SDP

Post by bogoljub »

KONGRES SDP
Ko će biti predsjednik, Srbin ili Bošnjak , veliko pitanje i dilema SDP-a
a ''ubiše'' se govoreći kako ih nikako ne zanima nacionalno...
putokaz1

#54339 Re: SDP

Post by putokaz1 »

bogoljub wrote:KONGRES SDP
Ja bi Damira za Predsjendika
addem

#54340 Re: SDP

Post by addem »

putokaz1 wrote:
Damira za predsjednika bolesnika Jagomir.
bunk

#54341 Re: SDP

Post by bunk »

Ma stranka sdp je trenutno u rasulu. Gigant koji je trebao voditi procese odrzava sastanke GO da bi se obracunavao sa nebitnim psovacima.
Vrijeme ce pokazat zasto i zarad koga su ovi sto vode stranku vukli ovakve katastofalne poteze.
ultima_palabra

#54342 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

malakh wrote:
de ti procitaj i pogledaj sve sto je damir u posljednjih mjesec dana pisao i pricao. ne da mi se gubiti vrijeme u prepricavanju svega.
Pa sta predsjednik USA govori i pise o svojim politickim protivnicima? To je legitiman oblik politicke borbe, svidjao se nama ili ne... sud nema nista s tim. Nije sad on napisao da je Lagumdzija ubio pet ljudi ili silovao tri zene, pa da ga ovaj moze tuziti.
drag_gost

#54343 Re: SDP

Post by drag_gost »

addem wrote:
putokaz1 wrote:
Damira za predsjednika bolesnika Jagomir.
Ako ces ti i takvi biti tamo, definitivno sam za to da vam on bude doktor.
kmirsad

#54344 Re: SDP

Post by kmirsad »

ultima_palabra wrote:
malakh wrote:
Pa sta predsjednik USA govori i pise o svojim politickim protivnicima? To je legitiman oblik politicke borbe, svidjao se nama ili ne... sud nema nista s tim. Nije sad on napisao da je Lagumdzija ubio pet ljudi ili silovao tri zene, pa da ga ovaj moze tuziti.
Ova silna prozivka Damira Nikšiča , meni je smiješna... :lol:
I Damiru je smiješna.
Klasičan znak nemoči političkih protivnika BH Bloka..
Damir izabrao taj način političke borbe u cilju da spriječi da njegova stranka povuče katostrofalan potez i dozvoli Bijediću da uđe u smrtonosnu koaliciju sa SDA...
I u tome uspio. Pokazalo se da izbor metode borbe bio ispravan, jer je polučio željeni rezultat.
Pri tome je znao da će biti izbačen iz stranke.
Ali nije kao kakva kuja. podvio rep i drhto u čošku.
Ja mu skidam kapu.
I Želim mu da se učlani u SDP.

.
spreca

#54345 Re: SDP

Post by spreca »

putokaz1 wrote:
Ja bi da predsjednik bude Becirevic......ipak dolazi iz najace baze SDP.....jedino mozda je premalo bezobrazan...a morao bi biti malo prefriganiji
Prpa.ba

#54346 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

Damir je na pogresnom nivou da bi besjedio o nacionalnim politikama, drugim kantonima i siroj drustvenoj stvarnosti. Mozda se trebao kandidovati na Federaciju ili Drzavu, u KS takve teme nisu relevantne ili od koristi trenutnom politickom procesu, a idu na mlin tematici "sukoba civilizacijskih vrijednosti" izmedju zelenih i crvenih, sto je ono sto SDA i zeleni SDP i zele. S druge strane, pohvalno je da proslijedjuje pitanja gradjana koja dobije putem Facebooka.

Njegova aktivnost kao zastupnika lako je provjerljiva na http://skupstina.ks.gov.ba/pitanja-inicijative/9934
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#54347 Re: SDP

Post by izvrsni direktor »

Prpa.ba wrote:Damir je na pogresnom nivou da bi besjedio o nacionalnim politikama, drugim kantonima i siroj drustvenoj stvarnosti. Mozda se trebao kandidovati na Federaciju ili Drzavu, u KS takve teme nisu relevantne ili od koristi trenutnom politickom procesu, a idu na mlin tematici "sukoba civilizacijskih vrijednosti" izmedju zelenih i crvenih, sto je ono sto SDA i zeleni SDP i zele. S druge strane, pohvalno je da proslijedjuje pitanja gradjana koja dobije putem Facebooka.

Njegova aktivnost kao zastupnika lako je provjerljiva na http://skupstina.ks.gov.ba/pitanja-inicijative/9934
Na kojem si ti nivou, o kojem ti mozes pricati?
U skupstinskim klupama pricas o onome sto se tice te skupstine i tog nivoa. U kafani/u kuci/na fb/istagramu/klixu pricas o cemu god ti hoces bez obzira na kojem nivou si u profesionalnom zivotu.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#54348 Re: SDP

Post by malakh »

ultima_palabra wrote: Pa sta predsjednik USA govori i pise o svojim politickim protivnicima? To je legitiman oblik politicke borbe, svidjao se nama ili ne... sud nema nista s tim. Nije sad on napisao da je Lagumdzija ubio pet ljudi ili silovao tri zene, pa da ga ovaj moze tuziti.
psuje li im majku?
ultima_palabra

#54349 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Kome je ovaj opsovao poimenice? Druga stvar je sto su se neki pronasli.
kmirsad

#54350 Re: SDP

Post by kmirsad »

ultima_palabra wrote:Kome je ovaj opsovao poimenice? Druga stvar je sto su se neki pronasli.
Vidim po reakcijama, da su se i ovdje na forumu mnogi pronašli... :lol:
Post Reply