BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
dzenanalic22
#54326 Re: BHTelecom All About
Zdravo, zna li neko jesu li internet i fiksni telefon BHT-a dostupni u Orašju?
-
old_spice
#54327 Re: BHTelecom All About
pozz, moj combo paket u bht od 25,74KM, jel mogu ja preci na taj paket sa ultre? il moram imati nesto jos?
-
zrakomlat
#54328 Re: BHTelecom All About
Što nebi mogao, možeš na bilo koji. Treba ti lična karta sigurno i možda uvjerenje o prebivalištu (lupam, nisam siguran za ovo drugo).old_spice wrote:pozz, moj combo paket u bht od 25,74KM, jel mogu ja preci na taj paket sa ultre? il moram imati nesto jos?
- Hyperthalamus
#54329 Re: BHTelecom All About
Ako nema nikakvu uslugu na svoje ime u BHT onda mu treba sve to, a ako ima, onda mu ne treba uvjerenje o prebivalistu, treba mu i ultra certifikat ili izjava o vlasnistvu nad ultra brojem (ukoliko ne posjeduje ultra certifikat).zrakomlat wrote:Što nebi mogao, možeš na bilo koji. Treba ti lična karta sigurno i možda uvjerenje o prebivalištu (lupam, nisam siguran za ovo drugo).old_spice wrote:pozz, moj combo paket u bht od 25,74KM, jel mogu ja preci na taj paket sa ultre? il moram imati nesto jos?
- Rugafet
#54330 Re: BHTelecom All About
Kakav padobranac? Jesi li ti to nesto istripovo da je ovaj topic vlasnistvo vas par korisnika telecoma?zippoo87 wrote: ja koristim usluge,pisem i kada nesto valja i kada nesto ne valja...to je bit a ne da padobranac dodje i spama temu
@jarabot
popusti malo druze i ti,izadji vani,evo lijep dan,popij kafu,prosetaj...korisnije je
Imam pravo da napisem svoje misljenje o telecomu isto kao o sto ga iznesem o opel astri, iron maidenu ili akcizma pa niko me ne naziva padobrancem iako nemam ni astru, niti sviram u maidenu a niti sam glasao za akcize. Kapiras? Sve dok nikoga ne vrijedjam iznosicu svoje misljenje gdje god ja hocu, tebi ako se ne svidja stavi me na foe i zdravo djaci.
Spor internet, i slaba ponuda kanala kod telecoma su jednostavno cinjenice, ne vidim u cemu je razlika ako to napisem ja ili ti ako je to istina. Tako da to nikako ne moze biti spam niti moze biti troll onaj koji to napise.
-
mirza_15
#54331 Re: BHTelecom All About
To je mozda nakon potresenih 1500 minuta (fer osnova).zateznistub wrote:Kopirao sam stari cjenovnik sorry.
Evo ga iz 2017. Ali ipak se radi o minuti razgovora
http://www.mojatv.ba/phone-paket.html
- Benq
#54332 Re: BHTelecom All About
Nemam , ni ovo nisam ja slikao , nego se pojavila na FBing-ecc wrote: Ovo bi trebalo da bude samo radost za korisnike koji budu spojeni na ovaj ormaric, u tehnickom smislu.![]()
Slika s bocne strane bas i ne govori u potpunosti o kojem ormaricu je rijec i koja oprema ide unutra al uz ovaj dupli poklopac za shaht trebalo bi to biti okey.Ima li mozda slika s ceone strane?
-
ing-ecc
#54333 Re: BHTelecom All About
Znas li bar koji je grad, podrucje ...Benq wrote:Nemam , ni ovo nisam ja slikao , nego se pojavila na FBing-ecc wrote: Ovo bi trebalo da bude samo radost za korisnike koji budu spojeni na ovaj ormaric, u tehnickom smislu.![]()
Slika s bocne strane bas i ne govori u potpunosti o kojem ormaricu je rijec i koja oprema ide unutra al uz ovaj dupli poklopac za shaht trebalo bi to biti okey.Ima li mozda slika s ceone strane?
- Benq
#54334 Re: BHTelecom All About
Sarajevo / Aziciing-ecc wrote: Znas li bar koji je grad, podrucje ...
-
ing-ecc
#54335 Re: BHTelecom All About
Da ddaaaaaBenq wrote:Sarajevo / Aziciing-ecc wrote: Znas li bar koji je grad, podrucje ...
- zateznistub
#54336 Re: BHTelecom All About
Mozda Mirza, ali ja to nigdje ne vidjeh!mirza_15 wrote:To je mozda nakon potresenih 1500 minuta (fer osnova).zateznistub wrote:Kopirao sam stari cjenovnik sorry.
-
zippoo87
#54337 Re: BHTelecom All About
nisam mislio konkretno na tebe da si padobranac,mozda tako djeluje u postu ali ispod sam stavio tebe pa onda ti se obratioRugafet wrote:Kakav padobranac? Jesi li ti to nesto istripovo da je ovaj topic vlasnistvo vas par korisnika telecoma?zippoo87 wrote: ja koristim usluge,pisem i kada nesto valja i kada nesto ne valja...to je bit a ne da padobranac dodje i spama temu
@jarabot
popusti malo druze i ti,izadji vani,evo lijep dan,popij kafu,prosetaj...korisnije je
Imam pravo da napisem svoje misljenje o telecomu isto kao o sto ga iznesem o opel astri, iron maidenu ili akcizma pa niko me ne naziva padobrancem iako nemam ni astru, niti sviram u maidenu a niti sam glasao za akcize. Kapiras? Sve dok nikoga ne vrijedjam iznosicu svoje misljenje gdje god ja hocu, tebi ako se ne svidja stavi me na foe i zdravo djaci.
Spor internet, i slaba ponuda kanala kod telecoma su jednostavno cinjenice, ne vidim u cemu je razlika ako to napisem ja ili ti ako je to istina. Tako da to nikako ne moze biti spam niti moze biti troll onaj koji to napise.
poenta je da ne citam svaki dan jedno te isto...ponuda je takva kakva je i meni je losa,ja sam pisao da cu najvjerovatnije preci na drugog provajdera zbog lose ponude ali mislim da ne treba svaki dan sa par istih ljudi trubiti koja je ponuda bolja...to znaju i ptice na grani
to je sva mudrolija...ne znam sta si ti shvatio iz posta
- Del_Boy1
#54338 Re: BHTelecom All About
Pa vidiš da na toj slici piše za pozive fiksne prema mobilnim mrežama drugih operatera, a ne prema fiksnim mrežama drugih operatera.zateznistub wrote:Mozda Mirza, ali ja to nigdje ne vidjeh!mirza_15 wrote:To je mozda nakon potresenih 1500 minuta (fer osnova).zateznistub wrote:Kopirao sam stari cjenovnik sorry.
- zateznistub
#54339 Re: BHTelecom All About
Pročitaj predzadnji pasus!Del_Boy1 wrote: Pa vidiš da na toj slici piše za pozive fiksne prema mobilnim mrežama drugih operatera, a ne prema fiksnim mrežama drugih operatera.
-
old_spice
#54340 Re: BHTelecom All About
certifikat nemam, broj sam uzeo tamo neke 2001 godine u onim cd-ovima kad je dolazio. cuj izjava, jel moram u opstini ovjeritiHyperthalamus wrote:Ako nema nikakvu uslugu na svoje ime u BHT onda mu treba sve to, a ako ima, onda mu ne treba uvjerenje o prebivalistu, treba mu i ultra certifikat ili izjava o vlasnistvu nad ultra brojem (ukoliko ne posjeduje ultra certifikat).zrakomlat wrote:Što nebi mogao, možeš na bilo koji. Treba ti lična karta sigurno i možda uvjerenje o prebivalištu (lupam, nisam siguran za ovo drugo).old_spice wrote:pozz, moj combo paket u bht od 25,74KM, jel mogu ja preci na taj paket sa ultre? il moram imati nesto jos?
- Rugafet
#54341 Re: BHTelecom All About
OK.onda zvinjavam se, malo sam i ja prenagliozippoo87 wrote: nisam mislio konkretno na tebe da si padobranac,mozda tako djeluje u postu ali ispod sam stavio tebe pa onda ti se obratio
poenta je da ne citam svaki dan jedno te isto...ponuda je takva kakva je i meni je losa,ja sam pisao da cu najvjerovatnije preci na drugog provajdera zbog lose ponude ali mislim da ne treba svaki dan sa par istih ljudi trubiti koja je ponuda bolja...to znaju i ptice na grani
to je sva mudrolija...ne znam sta si ti shvatio iz posta
Sto se ostalog tice razumijemo se
-
mirza_15
#54342 Re: BHTelecom All About
U pravu je Del_Boy1. U tom predzadnjem pasusu pise da su pozivi sa fiksnog prikljucka u mojatv paketu prema mobilnim prikljuccima drugih operatera 0,293 KM. Ne odnosi se na pozive prema fiksnim prikljuccima. Na linku koji sam ti dao pise da su pozivi prema svim fiksnim prikljccima besplatni na fer osnovi (1500 minuta).zateznistub wrote:Pročitaj predzadnji pasus!Del_Boy1 wrote: Pa vidiš da na toj slici piše za pozive fiksne prema mobilnim mrežama drugih operatera, a ne prema fiksnim mrežama drugih operatera.
- Del_Boy1
#54343 Re: BHTelecom All About
Pa piše da su pozivi iz Moja TV paketa prema mobilnoj mreži drugih operatera 0,293 KM, šta ti tu nije jasno?zateznistub wrote:Pročitaj predzadnji pasus!Del_Boy1 wrote: Pa vidiš da na toj slici piše za pozive fiksne prema mobilnim mrežama drugih operatera, a ne prema fiksnim mrežama drugih operatera.
-
zrakomlat
#54344 Re: BHTelecom All About
Kod notara moraš, 50 KM + pdvold_spice wrote:certifikat nemam, broj sam uzeo tamo neke 2001 godine u onim cd-ovima kad je dolazio. cuj izjava, jel moram u opstini ovjeritiHyperthalamus wrote:Ako nema nikakvu uslugu na svoje ime u BHT onda mu treba sve to, a ako ima, onda mu ne treba uvjerenje o prebivalistu, treba mu i ultra certifikat ili izjava o vlasnistvu nad ultra brojem (ukoliko ne posjeduje ultra certifikat).zrakomlat wrote: Što nebi mogao, možeš na bilo koji. Treba ti lična karta sigurno i možda uvjerenje o prebivalištu (lupam, nisam siguran za ovo drugo).
Imaju oni već tu izjavu, daju ti da popuniš prazna polja, podatke, izjaviš da je taj i taj broj tvoj, potpišeš i to je to. Sestra u prošlosti dva puta gubila mob, pa morala oba puta potpisivati to da dobije broj nazad, nije imala certifikata.
- zateznistub
#54345 Re: BHTelecom All About
Mea culpamirza_15 wrote:U pravu je Del_Boy1. U tom predzadnjem pasusu pise da su pozivi sa fiksnog prikljucka u mojatv paketu prema mobilnim prikljuccima drugih operatera 0,293 KM. Ne odnosi se na pozive prema fiksnim prikljuccima. Na linku koji sam ti dao pise da su pozivi prema svim fiksnim prikljccima besplatni na fer osnovi (1500 minuta).zateznistub wrote:Pročitaj predzadnji pasus!Del_Boy1 wrote: Pa vidiš da na toj slici piše za pozive fiksne prema mobilnim mrežama drugih operatera, a ne prema fiksnim mrežama drugih operatera.
-
predstavnik
#54346 Re: BHTelecom All About
Sta uraditi sa 100 bodova koji ce mi ostati?
Imam 270 bodova a 167 cu iskoristiti za umanjenje pretplate.
-
jarobot
#54347 Re: BHTelecom All About
Dva mjeseca mojaweb Tvpredstavnik wrote:Sta uraditi sa 100 bodova koji ce mi ostati?
-
Dzontra_Volta
#54348 Re: BHTelecom All About
Ali to samo ako imaš već moja tv?jarobot wrote:Dva mjeseca mojaweb Tvpredstavnik wrote:Sta uraditi sa 100 bodova koji ce mi ostati?
Mene interesuje da li je može unaprijed platiti račun za sljedeći mjesec (pretplatiti određeni iznos), pa da se to ukalkuliše u nedostajuće bodove i uzme još nešto prije isteka roka?
-
jarobot
#54349 Re: BHTelecom All About
Može mojaweb tv bez moja tv ako imaš adsl intrnet od bh telekomaDzontra_Volta wrote:Ali to samo ako imaš već moja tv?jarobot wrote:Dva mjeseca mojaweb Tvpredstavnik wrote:Sta uraditi sa 100 bodova koji ce mi ostati?
Mene interesuje da li je može unaprijed platiti račun za sljedeći mjesec (pretplatiti određeni iznos), pa da se to ukalkuliše u nedostajuće bodove i uzme još nešto prije isteka roka?
-
Saka
#54350 Re: BHTelecom All About
Povlačim rečeno. BH Telecom ne bi bio BH Telecom da nema neka začkoljica koja ne piše nigdje, ili piše ekstra malim slovima u PDF-u zakopanom u zip fajlu.Saka wrote:Napokon neka akcija koja ima smisla. Dosad je sve bilo smiješno. Sad se već može polako ponovo prešaltati na post-paid.
Otišao ja danas da se prebacim s Ultre na Ekstra paket i dobijem dupli internet (2GB). Još se kontao vezati 2 godine, hajd reko plaćaću malo više ali da se ne zezam s dopunama, a nije loše dobiti 100 minuta iako ne potrošim ni trećinu toga i SMS iako ne pamtim kad sam kome poslao SMS. Načekao se u redu, strpljivo, dođem na red kad kurko - ponuda važi samo za fizička lica! Naravno to nigdje nisu spomenuli: https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5f281e1d5ee.html
Mislim imaš isti paket koji zoveš Ekstra paket koji važi i za fizička i pravna lica, ali ponuda za taj paket ne važi za pravna lica i to nigdje ne spomeneš.
Nema veze, svakako mi se bolje isplati ostati na Ultri i imati 4GB za 12KM (svake sedmice napuniš 3KM) nego 2GB za 20 KM. A pričam sa naj brojem za džaba plus minuta manje košta. Prepaid još uvijek u dosta stvari povoljniji od post-paida.