Rano ste počeli slaviti.Sa_u_srcu wrote:Ma ne smiju oni pisnuti vise, vidis da se ne oglasava nikako Dodik...a Cova brat, ne moze on iftar organizovati za dvoje ljudi...DonieBrasco wrote:Moje misljenje je da tek sada slijede opstrukcije iz RS-a od strane Dodika, SNSD-a, tek ce sada biti problema.
A ne zaboravite hercegovackog poskoka, koji ceka svoju priliku za "treci".
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Acid25
#54301 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
emmir1
#54302 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa da se bar uslikala sa nekim kongresmenom, nekim pomoćnikom za nešto...
I pazi ti sada Obrada kojeg oni plačaju.
Ne može precjednik vizu dobit, još završi na crnoj listi.
Željki uspije završit kartu gdje građani i turisti sa dvogledima posmatraju inauguraciju i to 6 sati ranije morala da dođe.
A vjerovatno je karte na oglasima kupio za 300 dolara a precjedniku rekao 7000 dolara.
I onda premijerka pošalje sliku sa bala, ali ispred nekog ulaza, nema slike iz unutrašnjosti, nema slike sa nekom važnom osobom, nula, ništa...
Brodolom, potop.
Željki uspije završit kartu gdje građani i turisti sa dvogledima posmatraju inauguraciju i to 6 sati ranije morala da dođe.
A vjerovatno je karte na oglasima kupio za 300 dolara a precjedniku rekao 7000 dolara.
I onda premijerka pošalje sliku sa bala, ali ispred nekog ulaza, nema slike iz unutrašnjosti, nema slike sa nekom važnom osobom, nula, ništa...
Brodolom, potop.
- dale cooper
#54303 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na vrhu stepenica Capitola kako to i dolikuje predstavniku jedne državebh.tornjak wrote:ovako to rade civilizovani ljudi....i diplomate.....
smrdim/vijest/ambasador-haris ... o-232474#8
-
megaman4
#54304 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovi iz RS-a se brukaju li brukaju. Vise ni sami ne znaju gdje im staju ovolike gluposti. Duduk je kod zapada izgubio svaki kredibilitet i uskoro ga Ivanic mijenja a ovaj krmak leti zauvijek. Mada je Ivanic dosta namazaniji i opasniji ipak ima normalniji rijecnik a i prihvatljiv je na zapadu.
Cvijanovicka je ionako pukla i sama ne zna sta radi. S druge strane Covic suti kao hinja, jer se boji sudbine svog ahbaba Duduka od Laktasa.
Cvijanovicka je ionako pukla i sama ne zna sta radi. S druge strane Covic suti kao hinja, jer se boji sudbine svog ahbaba Duduka od Laktasa.
- bh.tornjak
#54305 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
emmir1 wrote:Pa da se bar uslikala sa nekim kongresmenom, nekim pomoćnikom za nešto...
Brodolom, potop.
kongresmenom....???
pa ona ne zna ni sta je to....??
isle bolan na pijacu da prodaju paprike...onda su vidjele da se nesto narod okupio pa dosle da vide sta se desava.,...
- bh.tornjak
#54306 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
insomnia78 wrote:U finalu pobjedili Brazil
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
aaaaa...takoooo......
vidim ja nesto se slavi....a ne znam sta....
-
Fudo387
#54307 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Obrad je usro i sefa i stanicu.
Neka se pripremi zmaj od sipova.
Neka se pripremi zmaj od sipova.
- muha_sa
#54309 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
CrniSA wrote:"Ja nako stala"![]()
- ABH017
- Toffee karamela
#54311 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E tek sad vjerujem a i ostali neka povjeruju
HH sjedi ispod Lincolnove slike

HH hapa kulturno kolače s tanjira unutar neke fensi rezidencije a ne jede hot dog na zidu

HH sjedi ispod Lincolnove slike

HH hapa kulturno kolače s tanjira unutar neke fensi rezidencije a ne jede hot dog na zidu

- bh.tornjak
#54312 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U Vašingtonu je danas trebalo da bude i Marinko Umičević.
Kaže, nije mu žao što nije na vrijeme dobio vizu. Ipak, i na Jovandan je čitav dan pratio dešavanja iz Bijele kuće.
Pažljivo je pratio da Melanija Tramp slučajno nije obula cipele iz njegove fabrike obuće.
“To su cipele za bijelu kuću, nisu to cipele za te ingauracije (inauguracije) i slikanje tako da jednostavno, nadam se da će obući a ako ne obuče opet nije dobro.
– Da li se nazdravljalo po slavama?
– Fala bogu. Đe god sam bio ajde za Melaniju, ajde za Trampa, ajde za Dodika, ajde za Republiku Srpsku, ajde za nas, ajde za svetog Jovana”, rekao je tehnički direktor “Beme” i senator Republike Srpske Marinko Umičević.
I dok su gošće iz Srpske pred Trampa otišle praznih ruku, senator Umičević je planirao da im pokloni puno toga.
Za Trampa priglavke i šal, za prvu damu – spavaćicu sa zmijanjskim vezom.
eto....Melanija ce da spava gologuza i da ide po vodu bosa.....
ja vise ne mogu....idem se samoubit....

Kaže, nije mu žao što nije na vrijeme dobio vizu. Ipak, i na Jovandan je čitav dan pratio dešavanja iz Bijele kuće.
Pažljivo je pratio da Melanija Tramp slučajno nije obula cipele iz njegove fabrike obuće.
“To su cipele za bijelu kuću, nisu to cipele za te ingauracije (inauguracije) i slikanje tako da jednostavno, nadam se da će obući a ako ne obuče opet nije dobro.
– Fala bogu. Đe god sam bio ajde za Melaniju, ajde za Trampa, ajde za Dodika, ajde za Republiku Srpsku, ajde za nas, ajde za svetog Jovana”, rekao je tehnički direktor “Beme” i senator Republike Srpske Marinko Umičević.
I dok su gošće iz Srpske pred Trampa otišle praznih ruku, senator Umičević je planirao da im pokloni puno toga.
eto....Melanija ce da spava gologuza i da ide po vodu bosa.....
ja vise ne mogu....idem se samoubit....
- bh.tornjak
- insomnia78
#54314 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa bosanski humor je nadaleko poznat
-
kudrilo
#54315 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
čuj priglavke, šal i spavaćica sa zmijanskim vezom...
što je najgore, to bi i odnio frajer.
što je najgore, to bi i odnio frajer.
- bh.tornjak
- bosan
#54317 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Za Trumpa priglavke da ne nahladi mokracnu besiku hodajuci bos po mermeru
Bogami poceo sam Srbima oprastati polako

Bogami poceo sam Srbima oprastati polako
- Hemel
#54318 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote:U Vašingtonu je danas trebalo da bude i Marinko Umičević.
eto....Melanija ce da spava gologuza i da ide po vodu bosa.....![]()
![]()
![]()
ja vise ne mogu....idem se samoubit....![]()
![]()
![]()
eto na sta spade prva lady...koji primitivci
- Acid25
#54319 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo je prava slika. To gore je photoshop.

- Krokodajl
#54320 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vako su firme iz Zaira i Kambodže slali opanke drugu Titu u nadi da će ih obući na jednom od svojih putovanja.
Jedino što su Američki predsjednici uistinu cijenili iz BiH je bila voda Oaza koja se plila za KlinGtonova vakta.
Jedino što su Američki predsjednici uistinu cijenili iz BiH je bila voda Oaza koja se plila za KlinGtonova vakta.
- Hemel
#54321 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote:[/url]
nikako mi ne ide postavljanje slike.....
- Toffee karamela
#54322 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da ne bude zabune, ovo su slike s inauguralnih svečanosti insideAcid25 wrote:Ovo je prava slika. To gore je photoshop.
- BHCluster
- Hemel
-
asker
#54325 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sve izbjegavam, ali ova Dodikova supruga me strasno podsjeca na onu cudnu ribu iz dubine mora, s ovakvom facom.
Sad cu potraziti
Sad cu potraziti

[/url]