BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
studiorum_tuzlaensis

#54276 Re: BHTelecom All About

Post by studiorum_tuzlaensis »

mene je stid zbog ovog jarobota. Transfer blama što dijelimo isti forum. :) :(
jarobot

#54277 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Stid je mene kad vidim tvoj avatar.
A BHTelekom je bog na BH tržištu
Benq

#54278 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

Image

Treba polagati optiku i svaka im cast na tome , inace ova slika je dobila visoku ocjenu na FB-u za kreativnost :)

Ovo nije nikakav hejt da se razumijemo , cisto malo da se nasmijemo ;)
Radar71

#54279 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

Benq wrote:Image

Treba polagati optiku i svaka im cast na tome , inace ova slika je dobila visoku ocjenu na FB-u za kreativnost :)

Baš prigodno, sami sebi kopaju mezar :lol:
irac300

#54280 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

Ja mislio mezar, kontam, promašio sam temu, otiš'o na pdf Religija. :D
diablobih

#54281 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Moze biti i onaj bumper, da se ne slupa auto kada sleti :D
made_in_sarajevo

#54282 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Image

sinoc isto ovako. upalim popcorn da bacim oko na conor mcgregor film koji vrti dobre seedove ali pogledat ces. de uduni pauzi da se napuni malo. Prodaju uslugu 10 do 25mbita zavisno od parice, ja za godinu dana koristenja moja tv nikad ni tih 10 nisam imao. mozda 1-2 eto da ne bude bas nikad. upalim IPTV sport klub HD da gledam real-barca ali pazi da ne pogledas, prebaci na SD pa ce moci.

jos telekom ima pure jesti da bi mogli prozvat telemach za brzine interneta. eto TV necemo ulaziti jer je to na kraju sve stvar ukusa, ali za brzine interneta dobro pure da se najedu.
irac300

#54283 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

made_in_sarajevo wrote:Image

sinoc isto ovako. upalim popcorn da bacim oko na conor mcgregor film koji vrti dobre seedove ali pogledat ces. de uduni pauzi da se napuni malo. Prodaju uslugu 10 do 25mbita zavisno od parice, ja za godinu dana koristenja moja tv nikad ni tih 10 nisam imao. mozda 1-2 eto da ne bude bas nikad. upalim IPTV sport klub HD da gledam real-barca ali pazi da ne pogledas, prebaci na SD pa ce moci.

jos telekom ima pure jesti da bi mogli prozvat telemach za brzine interneta. eto TV necemo ulaziti jer je to na kraju sve stvar ukusa, ali za brzine interneta dobro pure da se najedu.
Nećeš nikada ni dobiti ako ti neko odavde ne pomogne. I ja bih isto tako prošao da mi nije bilo @mirze.
Cossack

#54284 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Image

Sa 2 upaljena STB-a.
made_in_sarajevo

#54285 Re: BHTelecom All About

meni su jos ugasena 2 STB. sta bi bilo da sam ih upalio, na 2mbita bi pala brzina. samo sutiti i raditi pa onda prozivat nekoga,a ovako se busati u prsa kako je telekom jak,a u samom gradu ne mogu ispostovati ni minimalac.
zippoo87

#54286 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

evo i ja sam se namucio sa HD streamovima danas na utakmici real-barsa
kada pustim stream,onda vise nista ne mogu koristiti sto ide na internet...nibrowser,ni internet na telefonu...izbaci da nema konekcije
eto koliko je spor internet...kod mene je nekih 11 MB ali to nije dovoljno za HD ace streamove
Cossack

#54287 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

made_in_sarajevo wrote:meni su jos ugasena 2 STB. sta bi bilo da sam ih upalio, na 2mbita bi pala brzina. samo sutiti i raditi pa onda prozivat nekoga,a ovako se busati u prsa kako je telekom jak,a u samom gradu ne mogu ispostovati ni minimalac.
jesi zvao podrsku?
made_in_sarajevo

#54288 Re: BHTelecom All About

Cossack wrote:
made_in_sarajevo wrote:meni su jos ugasena 2 STB. sta bi bilo da sam ih upalio, na 2mbita bi pala brzina. samo sutiti i raditi pa onda prozivat nekoga,a ovako se busati u prsa kako je telekom jak,a u samom gradu ne mogu ispostovati ni minimalac.
jesi zvao podrsku?
Iskreno ja vise niti zelje niti volje nemam zvati podrsku. Kad god sam ih nazvao za bilo koji problem to bude po 10min natezanje. Ali kako je krenulo morat cu i to istrpiti
Cossack

#54289 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

made_in_sarajevo wrote:
Cossack wrote:
jesi zvao podrsku?
Iskreno ja vise niti zelje niti volje nemam zvati podrsku. Kad god sam ih nazvao za bilo koji problem to bude po 10min natezanje. Ali kako je krenulo morat cu i to istrpiti
Ne znam, ili to ili da ti pomogne neko od ovih s foruma sto rade u BHT.
escobar__

#54290 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Džaba serete, da vam je veće brzine da se qrčite Speedtestom, a ne iz stvarne potrebe.
kakaljin

#54291 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Image

Ja prezadovoljan brzinom i stabilnoscu, ali bi moglo da se upload digne na minimum 10 Mbps, iako mi ovolika brzina ne treba jer ne skidam filmove jer imam kodi pa ih gledam preko njega.

Nadam se da ce telecom poraditi na upload brzini, a da ne govorim da trebaju da porade na novim kanalima na Moja tv jer tu kaskaju dosta ali nije sve ni do njih.
diablobih

#54292 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

A do koga je ako nije do njih? Mozda do mene?
Cossack

#54293 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

escobar__ wrote:Džaba serete, da vam je veće brzine da se qrčite Speedtestom, a ne iz stvarne potrebe.
Prebroj ove što se žale na kamere i brzinu interneta i vidjet ćeš da sve postove piše 5-6 osoba koji istu priču/mantru vrte iz dana u dan.
bumerangss

#54294 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

[quote="Rugafet"]Pada li kisa u Bihacu, da li je Salakovac pustio vodu, vidi li se Bosnalijek od magle i sl. sve su to danas stvari od krucijalne vaznosti za nas, dobro je covjek napisao nemojte sad da ste ljubomorni, sram vas bilo.[/quotJa

Ja uživam vidjeti panoramu Mostara... A tek ljepote panorame Jablanice... okolnih vrleti i kanjina Neretve a znaš da je to sve live... ja zaista uživam kao ljubitelj prirode i pravi domoljub :P
bumerangss

#54295 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

Radar71 wrote:
Benq wrote:Image

Baš prigodno, sami sebi kopaju mezar :lol:
Ovo podsjeca na mezar samo one koji su prešli 50-tu pa poceli razmišljati o susretu sa Svevišnjim :D
jarobot

#54296 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Cossack wrote:
escobar__ wrote:Džaba serete, da vam je veće brzine da se qrčite Speedtestom, a ne iz stvarne potrebe.
Prebroj ove što se žale na kamere i brzinu interneta i vidjet ćeš da sve postove piše 5-6 osoba koji istu priču/mantru vrte iz dana u dan.
Takvo im radno mjesto. :D :D
Pišu šta im se naredi ,ubiju dnevnicu pa kući.
Mora čovjek od nečeg živjeti :D :D :D
escobar__

#54297 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Cossack wrote:
Da, sve neprijatelji BH Telekoma, a samim tim i Bosne i Hercegovine. :lol:
Radar71

#54298 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

escobar__ wrote:
Cossack wrote:
Da, sve neprijatelji BH Telekoma, a samim tim i Bosne i Hercegovine. :lol:
A Šešelj na pinku?
Koliko ono godišnje dajete Mitroviću prijatelju BIH?
Rugafet

#54299 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

jarobot wrote: Pišu šta im se naredi ,ubiju dnevnicu pa kući.
Ubaceni su vase redove od strane drugih provajdra da se zale na brzinu neta i live kamere tzv peta kolona.
Sad ce se oni povuc kad si ih ti provalio
jarobot

#54300 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Rugafet wrote:
jarobot wrote: Pišu šta im se naredi ,ubiju dnevnicu pa kući.
Ubaceni su vase redove od strane drugih provajdra da se zale na brzinu neta i live kamere tzv peta kolona.
Sad ce se oni povuc kad si ih ti provalio
Ti jesi sigurno.
Ljudi koji koriste treba da se žale. :D
Samo neznam zašto ti koji ne koristiš BHTelekom pišeš stvari o kojima poima nemaš zato što nisi korisnik ,koju korist imaš osim trolati u nečije ime. :D
Pojasni !!!
Locked