Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote: ↑11/01/2026 13:50
Kakav debakl na stranici Bosnjaci.
Stavili pitanje, za koga ste za clana Predsjednistva, Profesoricu Sebiju ili rumenka, misleci na Denisa Becirevica.
DaysleepeR wrote: ↑11/01/2026 13:50
Kakav debakl na stranici Bosnjaci.
Stavili pitanje, za koga ste za clana Predsjednistva, Profesoricu Sebiju ili rumenka, misleci na Denisa Becirevica.
Ne znam za sultaniju, ali znam da je vakat da Bosnjaci i Hrvati gurnu malo zensku populaciju u vrh politike, a ovo se odnosi pogotovo na Bosnjake jer'vo kasnimo tu.
Kandidira li se kolegica Izetbegović sigurno ima moj glas. Za usporedbu od Hrvatske mi imamo alarmantno malo liječnika u vlasti, a imamo x puta više vlada i skupština. Vrijeme je da se to promijeni
Za eliminisati HDZ, stranke Trojke bi nekako trebale otvoriti kancelarije u sredinama sa hrvatskom vecinom, nekako privuci sto vise ljudi u clanstvo te na kraju nekako dobiti vise glasova u tim sredinama nego HDZ.
JohnnyS wrote: ↑11/01/2026 14:36
Kandidira li se kolegica Izetbegović sigurno ima moj glas. Za usporedbu od Hrvatske mi imamo alarmantno malo liječnika u vlasti, a imamo x puta više vlada i skupština. Vrijeme je da se to promijeni
Ali onda nece biti legitimna, ali ce i dalje biti iz reda bosnjackog naroda
Pričaš s krivom osobom, ja članu predsjedništva iz hrvatskog naroda prigovaram samo što je pička koja ne smije doći u krajeve s hrvatskom većinom, njegov legimitet i legalitet nikad nisam doveo u pitanje
Pričaš s krivom osobom, ja članu predsjedništva iz hrvatskog naroda prigovaram samo što je pička koja ne smije doći u krajeve s hrvatskom većinom, njegov legimitet i legalitet nikad nisam doveo u pitanje
Znam, nisam ti zato ni napisao nego iz jednostavne zaebancije. Da sam htio tebi nesto - ne licno nego po nacionalnoj onda ne bih napisao ovo "iz reda bosnjackog naroda" sto je floskula bosnjacke strane, dok je legitimnost floskula hrvatske strane.
Kamo srece da mu zamjeram samo to sto ne ide u "hrvatske opstine", ratni termin namjeran.
Better Man wrote: ↑11/01/2026 14:39
Da bi se formirala vlast u Federaciji bez HDZ-a, trojka bi morala kandidirati što više Hrvata, a sve kako bi tako mogli doći do većine u Domu naroda.
Ako Kenan Hrvat iz Visokog pristupi, npr. NiP-u pa se kandidira za člana Predsjedništva, još ako se na vrijeme izjasni kao konstitutivni Hrvat, pobjeda mu je zagarantirana
Kako malo ? Pa cim odu u penziju eto ih u politici, te.Opsenica, te Bevanda da.ne.gocorim da su se na pretproslim.ozborima sucelila dva doktora Guzin I Kordic....pa Dijana Zelenika, pa legendarni Abdulah Konjicija, da o stvarnoj legendi Genjcu I ne govorimo.....bilo je tu doktora....
Doduse, mogao bih se sloziti sa tim da je jako malo odnosno nikako bilo onih koji bas odlucuju...vecinom su to vojnici...
Mislim da je ipak najveća fula što nije ni liječnica
DaysleepeR wrote: ↑11/01/2026 14:47
Za eliminisati HDZ, stranke Trojke bi nekako trebale otvoriti kancelarije u sredinama sa hrvatskom vecinom, nekako privuci sto vise ljudi u clanstvo te na kraju nekako dobiti vise glasova u tim sredinama nego HDZ.
Ko misli da je to realno, zalutao je na ovu temu.
I kad to urade nabaci in se etiketa kukavicjih jaja i izdajnika samo takvih od istih zna se kojih onih koji nikada nisu ni u ludilu pomislili da predju npr. preko bulevara u Mostaru