zateznistub wrote: ↑14/02/2022 15:01 Ja bi vas zamolio da prestanete quotat emku, stvarno mi je vise muka citati baljezgarije. Nek piše sam sa sobom i sve u dure...
Nemoj čitati. Imaš izbora.
zateznistub wrote: ↑14/02/2022 15:01 Ja bi vas zamolio da prestanete quotat emku, stvarno mi je vise muka citati baljezgarije. Nek piše sam sa sobom i sve u dure...
Nije auto,ali jesu gume u toj dimenziji postojale prije auta.Giancarlo wrote: ↑14/02/2022 15:05Tesko da su stare bas toliko, pa ovo auto nije proizvedeno prije 10 godinaAlfons Kauders wrote: ↑14/02/2022 12:59Nevjerovatno, ali čini se da su zimske gume. Garant stare 10 godina, ali eto makar nisu ljetne kao što se nagađalo.![]()
Nisi ti malo bezobrazan..emko1234 wrote: ↑14/02/2022 15:05zateznistub wrote: ↑14/02/2022 15:01 Ja bi vas zamolio da prestanete quotat emku, stvarno mi je vise muka citati baljezgarije. Nek piše sam sa sobom i sve u dure...![]()
![]()
![]()
Nemoj čitati. Imaš izbora.
Kao da ga ne bi oborili na tehničkom da ne valjaju gume
Istraga ce pokazati da li je kobne noci bilo struje u tim objektima ili npr. da li su svi hard diskovi ispravni... Svasta je moguce u ovoj Kasabi.uglavnomja wrote: ↑14/02/2022 13:50i apoteka na stanicisuspect_zero wrote: ↑14/02/2022 13:49
Mislim da i mesnica Mujanić ima video nadzor kao i Branko Lazić, a i ženska medresa ili fakultet bi isto trebao da ima.
pa je li to očekuješ isti stepen znanja od IT stručnjaka Kantona Sarajevo zapošljenih po babu i stričevima i od ljudi koji sklapaju/rasklapaju/očitavaju Sky?Dimu1927 wrote: ↑14/02/2022 14:57jel to neko dojavljuje preko nekakve ala sky yebene aplikacije ili preko obicnog mobitela ili telefona pa nikad ne otkriju ko je dojavio ?Toffee karamela wrote: ↑14/02/2022 14:55
Sky su provalili oni koji su je i napravili - američka DEA, valjda. Tj. samo je otključali.
Treba DEA svršavati naša posla oko lažnih dojava?
Moras nauciti citati vjesalice. S razumijevanjem prije svega. Onda to pokusas shvatiti. Ako ne mozes iz nekog razloga, potrazis pomoc. Mozda bi ti i Izedin pomogao. Zapravo, ne bi. Vi ste na istom nivou mentalnog razvoja.
Ja, i?
sta tebe prenosi ? prvo ne znas prepoznati sarkazam a onda nesto pravdas nesposobnost da se rijesi tako banalna a ucestala stvarToffee karamela wrote: ↑14/02/2022 15:24pa je li to očekuješ isti stepen znanja od IT stručnjaka Kantona Sarajevo zapošljenih po babu i stričevima i od ljudi koji sklapaju/rasklapaju/očitavaju Sky?
šta tebe prenosi?
Bitnije su objave Hane i gdje je ona bila i kome su neke starlete popusile kurac od toga. Unakazeno drustvo. Nazalost.
Isti je to profil ljudi. Prije rata na marginama društva, jeli koske i kačamak, pušili najgoru krđu, onda se zaratilo, njima brat a ne rat, zaimalo se, bahato, osijono, sila u glavu udarila.darius_maximus wrote: ↑14/02/2022 15:49 Pored toga što:
- onakvi debili uopšte postoje
- onakvi debili nisu u zatvoru
- ljudi kao ovaj emko1234 postoje
ima još jedna stvar koja mi nikako nije jasna.
Znam da mi nemamo neko novinarstvo i da su sada u modi samo clickbait naslovi.
OK, recimo da se čovjek pomiri s tim.
Kako nemamo 1001 clickbait naslov za ovaj događaj i milion i jedan "exclusive"?
"Očevidac kaže da trolejbusa nije bilo. Da li Debil laže?"
"Evo snimka s kamere te i te. Pogledajte kako je Debil vozio pred kobni trenutak!"
Zar to nije i "portalima" i "novinarima" u interesu?
Do sada bi trebalo da se pojavilo 100 informacija s raznih strana.
Gdje su?
mozda je tipkao po mobiteludječak sa šibicama wrote: ↑14/02/2022 15:59 Da je on vozio 60 na sat, imao bi kada primjetiti pjesaka, reagovati, ne bi se zaustavio 30 metara kasnije, osim ako je bio u fazonu "vidi pjesaka, ma ko mu jebe mater" sto ne vjerujem. Bar bi mu auta bilo zao, ako ne pjesaka.
Meni je ustavom zagarantovano pravo na slobodu misli i izrazavanja. Naravno pod uslovom da nije u pitanju govor mrznje i da nikoga ne vrijedjam. To sto ste vi nesposobni da argumentovano izlozite svoje stavove, sto se subjektivni i zauzimate strane po inerciji, to nije moj problem. Samo i iskljucivo vas.darius_maximus wrote: ↑14/02/2022 15:49 Pored toga što:
"Evo snimka s kamere te i te. Pogledajte kako je Debil vozio pred kobni trenutak!"
Gdje su?
Ja ovdje uopšte ne očekujem profesionalizam niti neku motivaciju da novinar nešto istraži ili dođe do istine.Black swan wrote: ↑14/02/2022 16:00 @darius_maximus
Nije im niko poslo
Vrhunac mi je bio kad je bio neki sudar
A njihovi novinari s balkona uslikali i kopi paste 3 recenice plus uskoro opsirnije (naravno nikad)
Znaci nisu se udostojali sici
Il je to ona nova zgrada na cvili a udes na mostu kod hepoka
Znaci 250 metara nece da hodaju
Izedine nisi nista niti dokazao,niti objasnio,niti sposoban niti bilo staemko1234 wrote: ↑14/02/2022 16:13Meni je ustavom zagarantovano pravo na slobodu misli i izrazavanja. Naravno pod uslovom da nije u pitanju govor mrznje i da nikoga ne vrijedjam. To sto ste vi nesposobni da argumentovano izlozite svoje stavove, sto se subjektivni i zauzimate strane po inerciji, to nije moj problem. Samo i iskljucivo vas.darius_maximus wrote: ↑14/02/2022 15:49 Pored toga što:
Gdje su?
Zato se pusite svi, nastavite se s ad hominem argumentacijom. Trudio sam se da objasnim, sad cu vas samo zajebavati.![]()
![]()
TI si slobodan da pišeš, naravno.emko1234 wrote: ↑14/02/2022 16:13Meni je ustavom zagarantovano pravo na slobodu misli i izrazavanja. Naravno pod uslovom da nije u pitanju govor mrznje i da nikoga ne vrijedjam. To sto ste vi nesposobni da argumentovano izlozite svoje stavove, sto se subjektivni i zauzimate strane po inerciji, to nije moj problem. Samo i iskljucivo vas.darius_maximus wrote: ↑14/02/2022 15:49 Pored toga što:
Gdje su?
Zato se pusite svi, nastavite se s ad hominem argumentacijom. Trudio sam se da objasnim, sad cu vas samo zajebavati.![]()
![]()