Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
spreca

#5426 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spreca »

bleee_sa wrote:Blago vama s kim sve liježete :cry:
meni je jedan prico da je :izet: super...ja ipak mislim da je to precijenjeno :mrgreen:
bleee_sa

#5427 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

Ne znam, nisam prob‘o :mrgreen:
vejza00

#5428 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by vejza00 »

_BataZiv_0809 wrote:
Velkoski wrote:
probao sam sve što se može probati - u gostima najbolje :mrgreen:
Ne znam u gostima sam Murinjo, kod kuce Anceloti, u hotelu Gvardiola :D
sta, samo kruzis oko sesnaesterca, bez konkretnog udarca :?
ovo_mi_je_nick

#5429 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ovo_mi_je_nick »

esmasaric wrote:Nope. Crazy people ne dumb.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Kad me već nagovaraš da pišem najgori date kad se spoje svi date-ovi u jednu priču:

Nakon što sam duže vrijeme moljakao jednu djevojku za izlaz, nakon silnih lajkova, bockanja, poželjenih lakih noći, ona je konačno istrošila sve razloge koje je inače koristila da me odbije. Kao što su poznati svima nama ti razlozi, to su: imam drugarici rođendan večeras, nana mi bolesna, moram krečiti, imam goste, dolaze mi gosti, ne mogu ovaj vikend hajd onaj tamo, evo hoću sa drugaricom izaći čujemo se sutra, drugarica mi u depri idem večeras s njom prošetati, stomak me boli, kiša hladno je, vruće sparina večeras...

...dobih ja potvrdan odgovor, konačno :izet: .

Dogovaramo mjesto susreta, ona kaže gdje god ti hoćeš, ja predložim a ona kaže nije joj to blizu. Ja kažem predloži ti, ona opet kaže pa predloži ti meni svejedno :lol: ....uglavnom nakon mukotrpnog natezanja skontali smo mjesto.

Čekam ja na dogovorenom mjestu. Znam, kasnit će 5-10 minuta. Kasni ona 30 min ide, guzla, zapuhala se, osafunjala se.

Približava se meni negrapnim korakom vidim nešto ne štima kad ugledah one spužvaste čizmice a sredina ljeta. Kontam opet bolje i čizmice nego one baletanke koje pokriju samo nokte od prstuju. Da bi efekat bio upečatljiviji, tu su crne najlon čarape na minicu,
a noge krive. Kontam opet, ispravit će se večeras :izet:

Izvlačim pozitivu, opet bolje minica :evil: nego niskoprofilne farmerice da salo preljeva.

Pozdravljamo se, pogled mi "leti" prema nesrazmjerno nacrtanim obrvama, tipa znaka Nike samo neki divlji (plava kosa a obrve crne :shock: ). Izvini što kasnim i već na drugi pogled ugledah karmin na zubima. Idemo mi lagano prema nekom objektu, mene stid. Na svaku moju rečenicu glasno keslanje i uvijenje tijelom. Nismo prošli nijedan objekat a da se nije ogledala na odraz tog objekta/stakla.
Bacim pogled vidim nema dupeta koji fak, al u tom skužim krive pete onih čizmica sa početka priče.

Približavamo se kaHviću "zape" retorvizorom, kukom, za živicu ogradu. To odmah nastupa keslanje, pokriva rukama usta i cijepa se od smijeha, mislim koji fak. Ma reko polako neće kafić pobjeć. Kaže ma žurim u klimatiziramo da se mi šminka stisne.

Sjedamo za stolić primjećujem maskaru za trepavice koja ostavlja grudvice na trepavicama ili ih slijepi pa se čini kao 4 veće dlakurdije. Masa šminke preko 3 bubuljice koje izgledaju kao ventili od fapa kamiona. Lice namljackano a vrat ostavila bijel :run:
Sreća velike grudi pa brzo na to zaboravih.

Pitam je zašto je kasnila 30 minuta, ukočile mi se noge čekajući, kaže pa eto onaj bus kasnio što inače idem s njim.
Donosi konobar naručeno. Tu joj počinje priča koliko je koštao bus jer je pitala vozača koliko ga je platio :skoljka: . Istovremeno dok priča drka mobiteLJ. Kontam odgovara na poruke ali samo baca lajkove.

Pita me za pljugu, kao svoje zaboravila, uzima cigar kad me prostrijeliše veliki umjetni nokti :run: Pali cigar počinje priču kako se prije 3-4 noći toliko naroljala da se jedva vratila kući. Sjetim se fb zida i svih hadisa što je kačila :-) :? :zoka:

U tom trenu osjetih neki presjek u stomaku, rekoh samo tren do wc-a.

Umijem se, platim konobaru, poručim mu sa dnevnicom, da plavokosoj za 30 minuta kaže da sam imao stomačnih problema i izađem iz kaHvića.

Kroz glavu prolaze sva moljakanja, poruke, odbijanja, padovi, izgovori. Što se više sjećam to se više udaram po ušima nogama od trčanja prema stanu :run:
sha_ba

#5430 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

:lol: :lol: :lol:
A ti konto :izet: :mrgreen:
djevojka bez imena

#5431 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka bez imena »

Imao si sliku valjda na fb, nije mi jasno u sta si gledao?
ovo_mi_je_nick

#5432 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ovo_mi_je_nick »

djevojka bez imena wrote:Imao si sliku valjda na fb, nije mi jasno u sta si gledao?
Opštepoznata rečenica: na fejsu avion uživo kamion (i to Raba mađarska)

Filteri, candy cam, photoshop, retrica mp3 i ostala čuda obmane :lol:
bleee_sa

#5433 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

Nemoj se sikirat samo, i iduća će ti ista bit :mrgreen:
esmasaric

#5434 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Pa dobro kod tebe je baš neki ekstrem.
Ali super dejt xD

Ipak... 99% djevojaka ima ako ništa bar 3 odlike koje si nabrojao kod nje. Pa sretno. [emoji16] [emoji1]
bleee_sa

#5435 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

Puno ti to zagledaš rođeni :lol:
ho oponopono

#5436 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

...tipična bičarka... :pusi2: ...ajd, ako nisi Gospoda kamenovao valjda nećeš na takvu gamad opet naletiti...mada sve je okolo manje više takva fela, nažalost...i još kad počnu sa čupricom što si solo...pa gdje da budeš u vezi sa takvim sklopom, kad ni fuka ne možeš rahat popiti da ne dobiješ seritis... :pusi2:
bleee_sa

#5437 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

Grga krkni dva paracetamola, nek sve ide u lijepi :mrgreen:
esmasaric

#5438 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Pa nisu ni muškarci ništa bolji što se tiče pronaći nekoga da makar kafu s njim popiješ kako treba. I tu je izbor slab totalno. Pogotovo sada sa naglim porastom Elvis Presley frizura i nike obrva sa havajka kosuljama.

Mada. Slažem se da je kod djevojaka to mnogo izraženije zbog šminke. [emoji30]
bleee_sa

#5439 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

Muškarci su svinje :oops:
ho oponopono

#5440 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

bleee_sa wrote:Grga krkni dva paracetamola, nek sve ide u lijepi :mrgreen:
...ooo Dadane...:gunjastajl: ...šuti, odo ja u rkura krasni...a ko biba sam se nakljukala... jebaji ga...:pusi2:
bleee_sa

#5441 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

ho oponopono wrote:
bleee_sa wrote:Grga krkni dva paracetamola, nek sve ide u lijepi :mrgreen:
...ooo Dadane...:gunjastajl: ...šuti, odo ja u rkura krasni...a ko biba sam se nakljukala... jebaji ga...:pusi2:
Bubamarooooo :sretan:

:kiss: :lol: :lol: :lol:
bleee_sa

#5442 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

Nisi jedina, i mene nešto grlo škakilja :zoka:
ho oponopono

#5443 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

bleee_sa wrote:Muškarci su svinje :oops:
...jašta nego ste... kao što su sve žene kurve... :gunjastajl:

...kao žrtve rođeni, patetika vam babica na porođaju...sujeta srednje ime...a nazivnik hrpetine bičarki...a tek što znate da izdejstvujete takav proljev svojom pojavom... :pisnula: i :pisnuo:

...obične drkadžije koje već u obdaništu imaju svoj životni plan...lelemudi koji ako vam ne upali da djevu osvojite ( pojebete) pokušaćete istu da pojedete i oglođete...

... ako pak ni to ne uspijete, naprosto ćete ju zapišati i otići...uz čupricu " izdala me kučka, nož mi u leđa zabila...nikada nećeš naći čovjeka kao što sam ja, kurvooo..."

...ubija vas paranoja kada vam se ispljune da imate sijede ...a tek boranje uuu...teretana i antiejdž kreme preko noći vam postaju najbolji drugari...

...a, ti mala... imaš dobre sise i neka ti kecelja dobro stoji u kuhinji, imaš prođu odmah... a vas je nemoguće ostaviti, vi ionako nikad niste prisutni... osim dok karate, a i tad se dešava da u zanosu spelujete ime druge bičarke... :pusi2:
djevojka bez imena

#5444 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka bez imena »

Ne shvatam kako nije vidio, pa to se nakon par slika odmah vidi :lol:

Ja sam jednom bila najgori dejt nekom.
Zima, sipi snijeg, mene uhvatila romantika i hajmo setat' malo. Parkiram kod hitne i lagano niz ulicu. Njemu hladno cvokoce, kaze 'hajd da jedemo nesto'. Udjemo u fast food, narucimo, on da plati , kaze djevojka nema sitno, kasno je vec je zakljucila kasu. Imam ja u autu! Ubjedjivanje : nemoj ba, neces, ja cu izac' rasitnit' negdje-ali ja ne popustam, ja cu ,eto mene zacas. A ja imam naviku i danas zutu sicu ubacati u pretinac, i tadase bas bilo nakupilo pa ja pokupila u vrecicu, onu providnu za zamrzivac, kontam ukrupnit cu u pekari ili negdje. Ulazim ja tako, vidim njemu ionako nezgodno, a ja onu vrecicu na sto, !
Gleda konobarica, a ja brojim 10,20,50....pf :lol: :lol: Pogledam u njega on pozelenio : :lol:

Zavrsi se taj moj debakl, on kao umoran odjednom, pitam da ga odvezem, ma ne treeeba, blizu mu je, cao-cao, cujemo se. Ja sjedem u auto i odvalim se smijati, posaljem mu sms
-tako ti je kad nemas sitno! :lol: A on meni samo: ..bo te. :lol: Poslije mi je rekao da ga nikad niko nije tako obrukao. :mrgreen:
bleee_sa

#5445 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

Grga sestro bi ja s tobom volio pivu popit :mrgreen:
Satori

#5446 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Satori »

Moj najgori date je bio prije 15tak godina. Blind date, nastimali mi izlazak. Ako se prepozna, pozdravljam ga :D

Cekam ja momka kog sam vidjela jednom prije toga, nakratko. Prilazi mi, mobitel mu zalijepljen za uho, stao pokraj mene i prica, prica, pa se smije, pa prica... Trajalo je to par minuta. Zavrsio razgovor i pozdravio se tek onda sa mnom. Hajde, desava se svakom da ga nazove bas za vrijeme izlaska neko s kim se nije cuo 100 godina, sve 5. Imam razumijevanja.

Krenemo mi prema kaficu, sjednemo, zvoni njemu mobilni. Regularno se javlja, pa opet, red price, red smijeha. Opet razgovor od par minuta. I tako i drugi i treci put. Nas dvoje pocnemo neku opcenitu pricu, zazvoni mu mobitel. Razgovori nisu bili poslovne prirode, vec on onako, sa rajom malo promuhabeti. Malo ga sestra zove. Malo u medjuvremenu odgovori na sms.

Kad mu je cetvrti put zazvonio telefon, samo sam se pokupila i izasla. Nakon 10 minuta ga nazvala da ga pozdravim i zazelim mu srecu. Ne pozdravlja me otad kad se sretnemo. :D
prog321

#5447 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by prog321 »

ho oponopono wrote:
bleee_sa wrote:Muškarci su svinje :oops:
...jašta nego ste... kao što su sve žene kurve... :gunjastajl:

...kao žrtve rođeni, patetika vam babica na porođaju...sujeta srednje ime...a nazivnik hrpetine bičarki...a tek što znate da izdejstvujete takav proljev svojom pojavom... :pisnula: i :pisnuo:

...obične drkadžije koje već u obdaništu imaju svoj životni plan...lelemudi koji ako vam ne upali da djevu osvojite ( pojebete) pokušaćete istu da pojedete i oglođete...

... ako pak ni to ne uspijete, naprosto ćete ju zapišati i otići...uz čupricu " izdala me kučka, nož mi u leđa zabila...nikada nećeš naći čovjeka kao što sam ja, kurvooo..."

...ubija vas paranoja kada vam se ispljune da imate sijede ...a tek boranje uuu...teretana i antiejdž kreme preko noći vam postaju najbolji drugari...

...a, ti mala... imaš dobre sise i neka ti kecelja dobro stoji u kuhinji, imaš prođu odmah... a vas je nemoguće ostaviti, vi ionako nikad niste prisutni... osim dok karate, a i tad se dešava da u zanosu spelujete ime druge bičarke... :pusi2:

Samo oštro i na prvu. :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5448 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

na kad sam obozavao citati dozivljaje vase
vise nemam zivaca :mrgreen:
Qoom

#5449 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Qoom »

ho oponopono wrote:...jašta nego ste... kao što su sve žene kurve... :gunjastajl:

Nekako mi smrdi na dvije varijante razloga tvojih frustracija:

#1 Četrdesete, a ti još uvijek čekaš onog pravog slušajuči Marčela

ili

#2 Jebiga, naletio "pravi". Razvedi se i to je za ljude.
ovo_mi_je_nick

#5450 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ovo_mi_je_nick »

Saljevam strave nakon ovih date-ova :lol: :lol:

Meni kad je puklo 'nači Bože :drndavi:
Post Reply