Vic dana 2004/2005/.../2015/20XX
Moderator: Chloe
-
haluga
#5426 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Sjedi ženska u autu čekajući zeleno na semaforu.
U traci do nje stane Mujo sa svojim autom.
Gledaju se oni međusobno, pa Mujo počne spuštati prozor.
Ženska sva sretna, očekujući flert s Mujom, počne spuštati svoj prozor.
Mujo se šeretski nasmiješi i reče:
- Šta je, i ti prdnula?
U traci do nje stane Mujo sa svojim autom.
Gledaju se oni međusobno, pa Mujo počne spuštati prozor.
Ženska sva sretna, očekujući flert s Mujom, počne spuštati svoj prozor.
Mujo se šeretski nasmiješi i reče:
- Šta je, i ti prdnula?
-
duboka_misao
#5428 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Na cesti Siroki - Posusje stopa covjek i stane mu mladi Hercegovac s mercedesom, ray-ban naocalama i veli -
"Upadaj pajdo". A ovaj iza ledja izvadi kalasnjikov i veli ovom - "Ne nego ti izlazi.."
Zbunio se decko iza]e a ovaj mu veli DRKAJ vidi decko odnio vrag salu bolje i drkat nego poginut i tako on izdrka i misli `ko zna koja je ovo budala valjda sad ce ga pustit kad ovaj veli ~jos jednom ~
ali zasto pa nebi tebe.... ~nema ali.... DRKAJ.~ decko jadan jos jednom svrsi nekako ~ idemo rad... rad...jos jednom~ ma ne mogu brate mili.... ~DRKAJ ili te nema... ovaj sav poblidi jos jednom svrsi.. ~Ajmo... ajmo...jos..jos...jos jednom~ a ne mogu vise ni jednom... jadan ti sam..
Covjek mu uperi pusku u celo..... Drkaj il metak decko jadan radi radi radi i nekako svrsi ovaj opet 4,5,6 put a decko podje plakat veli ubij ja vise ne mogu ni jednom, pa ti radi od mene sto ti srce zeli.
Covjek ce nato pusku na rame i veli......... odi Marija slobodno sad izadji ovaj ce te decko povesti do Posusja....
"Upadaj pajdo". A ovaj iza ledja izvadi kalasnjikov i veli ovom - "Ne nego ti izlazi.."
Zbunio se decko iza]e a ovaj mu veli DRKAJ vidi decko odnio vrag salu bolje i drkat nego poginut i tako on izdrka i misli `ko zna koja je ovo budala valjda sad ce ga pustit kad ovaj veli ~jos jednom ~
ali zasto pa nebi tebe.... ~nema ali.... DRKAJ.~ decko jadan jos jednom svrsi nekako ~ idemo rad... rad...jos jednom~ ma ne mogu brate mili.... ~DRKAJ ili te nema... ovaj sav poblidi jos jednom svrsi.. ~Ajmo... ajmo...jos..jos...jos jednom~ a ne mogu vise ni jednom... jadan ti sam..
Covjek mu uperi pusku u celo..... Drkaj il metak decko jadan radi radi radi i nekako svrsi ovaj opet 4,5,6 put a decko podje plakat veli ubij ja vise ne mogu ni jednom, pa ti radi od mene sto ti srce zeli.
Covjek ce nato pusku na rame i veli......... odi Marija slobodno sad izadji ovaj ce te decko povesti do Posusja....
- Edin H.
#5429 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
stochar wrote:dalje od ovog boldiranog ne treba, to je vec vic...statix wrote: Ovaj je star, al' haj...
Izvodi Ronaldinho slobodni udarac na Kosevu protiv Sarajeva . Posto su se svi u zivom zidu okrenuli prema golu, pita ih sudija: "Sta vam je?" Kazu oni: "Jebiga sudija, hocemo i mi gol da vidimo."
- Ajatolah_
#5430 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Dobar!duboka_misao wrote:Na cesti Siroki - Posusje stopa covjek i stane mu mladi Hercegovac s mercedesom, ray-ban naocalama i veli -
- pustopoljina
#5431 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
MEGGLE Bihac, za mlijeko nabavilo HALAL oznaku.
- ladyada
#5432 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
windfucker wrote:Pitaju Muju prijatelji koja je najbolja muslimanska boja?
Mujo odgovara: tamno zelena, zelena, svijetlo zelena, metalik zelena i lila.
Pitaju prijatelji: Pa, zašto ta boja lila?
A, Mujo odgovara: Elhamdulila!
![]()
- Fair Life
#5433 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Letio avion Montenegro Airlines i javlja se pilot putnicima preko razglasa:
"Cijenjeni putnici, hvala što letite našim avionima, put će nam trajati 2h; letimo na visini 10000 m, vrijeme je povoljno."
I, završi pilot s pričom, ustaje, a kopilot ga pita da gdje će.
Ovaj kaže: "Idem kafu da popijem pa ću da povalim onu dobru stjuardesu."
Medjutim, mikrofon je ostao upaljen pa su svi čuli šta je rekao i počeli se kidati od smijeha.
Dobra stjuardesa isto čula i zaleti se s drugog kraja aviona da kaže pilotu da ga svi čuju i da ju ne sramoti.
I tako ona trči s jednog na drugi kraj aviona, a jedan od putnika joj podmetne nogu:
"Đe ćes kurvet'no, pusti čo'eka prvo kafu da popije."
"Cijenjeni putnici, hvala što letite našim avionima, put će nam trajati 2h; letimo na visini 10000 m, vrijeme je povoljno."
I, završi pilot s pričom, ustaje, a kopilot ga pita da gdje će.
Ovaj kaže: "Idem kafu da popijem pa ću da povalim onu dobru stjuardesu."
Medjutim, mikrofon je ostao upaljen pa su svi čuli šta je rekao i počeli se kidati od smijeha.
Dobra stjuardesa isto čula i zaleti se s drugog kraja aviona da kaže pilotu da ga svi čuju i da ju ne sramoti.
I tako ona trči s jednog na drugi kraj aviona, a jedan od putnika joj podmetne nogu:
"Đe ćes kurvet'no, pusti čo'eka prvo kafu da popije."
-
HA HA
#5434 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Zatrudnila Fata,gleda Mujo,a ono svaki dan trbuh buja li buja
Bi nu to pomalo sumnjivo i jedan dan Fatu zaruku i ginekologu na pregled...Pregleda doktor temeljno trudnicu i saopštava Muji:
-Bogami svaka čast,em je trudna em nosi trojke
-Ma kakve crne trojke
zabezeknuo se Mujo
-Trojke jakako i to kako je medicina uznapredovala,evo da ti i ovo kažem...tri su sina,slavodobitno e doktor
Hudi Mujo,Fatu za ruku,kući..a sve uzput misli:Ma štaćemi tri sina u ovoj bogovetnoj krizi,kako to odhraniti,iškolovati,na pravi put okrenuti
Dođe vrijeme porodi se Fata i zbilja bi kako doktor reče:rodi tri sina..Muju još više brige spopadoše te ode pravac vidovitoj Džemili da mu ona pogleda šta će sinovi biti kakva im je sudbina i tako to...isplatili se to hranit
Obrnu Džemila kugle,razbaci karte,pogleda grah i...
-E ovako Mujo stoje stvari:nek su ti hairli,ta tvoja tri dilbera ali da znaš:jedan će ti biti naučnik,drugi će ti biti književnik a treći pjevač novokonponovane narodne muzike
-Au majku mu..pa naučnik i književnik svaka čast
al pjevač nonokonponovane narodne muzike šta će mi ta baraba
I ništa odluči on pjevača "ukinuti",čim se uvjeri koji je....Rastu tako klinci,prohodali,progovorili i jedan dan donese Mujo harmoniku,stavi na sto i čeka
..naučnik kako i priliči,priđe polako,pipka ispituje,,zaleti se Mujo,zavrat i udavi ...kad iz čoška:
-Uuubbbiiooo ssiii poogreeešnooog čooovjeeekaaa
-Bogami svaka čast,em je trudna em nosi trojke
-Ma kakve crne trojke
-Trojke jakako i to kako je medicina uznapredovala,evo da ti i ovo kažem...tri su sina,slavodobitno e doktor
Hudi Mujo,Fatu za ruku,kući..a sve uzput misli:Ma štaćemi tri sina u ovoj bogovetnoj krizi,kako to odhraniti,iškolovati,na pravi put okrenuti
Dođe vrijeme porodi se Fata i zbilja bi kako doktor reče:rodi tri sina..Muju još više brige spopadoše te ode pravac vidovitoj Džemili da mu ona pogleda šta će sinovi biti kakva im je sudbina i tako to...isplatili se to hranit
Obrnu Džemila kugle,razbaci karte,pogleda grah i...
-E ovako Mujo stoje stvari:nek su ti hairli,ta tvoja tri dilbera ali da znaš:jedan će ti biti naučnik,drugi će ti biti književnik a treći pjevač novokonponovane narodne muzike
-Au majku mu..pa naučnik i književnik svaka čast
I ništa odluči on pjevača "ukinuti",čim se uvjeri koji je....Rastu tako klinci,prohodali,progovorili i jedan dan donese Mujo harmoniku,stavi na sto i čeka
-Uuubbbiiooo ssiii poogreeešnooog čooovjeeekaaa
- Zlocin&Kazna
#5435 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Da i ja dadnem svoj doprinos ovoj temi
Dobio policajac u svojoj stanici nagradu "policajac mjeseca", i kao nagradu dobio kinesku vaznu. Donese on tu vaznu kuci, stavi na sto, al naopako (dno prema gore okrene), i pokaze zeni.
Zena vidjevsi vaznu onako naopako postavljenu kaze:
"Magarac jedan. donio si mi vaznu bez otvora. Nosi ovo odakle si i donio!!!"
Gleda on onu vaznu, i kaze:
"Vidi stvarno, nema otvora. Nista, sutra je vracam šefu, posteno me zeznuo"
Sutra, policajac ponio vaznu na posao, i cim je stigao u stanicu, odmah kod šefa, ulazi u kancelariju i onu vaznu stavlja na stol (opet naopako postavlja).
"Što me ba šefe osramoti pred ženom,pa dao si mi vaznu bez otvora..?"
Prilazi sef stolu, gleda vaznu s jedne strane, pa s druge, hoda oko vazne..
"Vidi stvarno, nema otvora"- zacudjeno sef, a zatim je podize i dodaje:
"A nema ni dna!!!"...
Drugi svjetski rat, Tito obilazi neku bolnicu i ranjenike..
Dolazi do jednog kreveta, pacijent umotan u zavoje od pasa pa gore.
"Dajte mu malo vise hrane i vode, vidi se da je neki hrabar borac" - kaze Tito okupljenim doktorima.
Dolazi do drugog, pacijent u zavojim od pasa pa dole.
"Dajte mu malo vise hrane i vode, vidi se da je neki hrabar borac" - ponavlja Tito.
Dolazi do treceg ranjenika, koji je najvise stradao. U zavojima zamotan potpuno, samo oci, nos i usta vire.
Pita Tito, jel moze pricat, a ispod zavoja se javlja neki cigo..
"Junace, sta se tebi dogodilo?" - pita Tito.
"E drug Tito, jednog dana cistim ja pusku na nekoj livadi, kad iznad mene njemacki avion. primjeti on mene, i pocne pucati.. Tu, tu, tu, tu... Ja pobjegnem u šumu. Kad je otiso, ja ponovo izadjem na livadu i nastavim cistit pusku.. Posle 10 minuta, ponovo nadlijece, primjeti me i opet pocne pucati. Tu, tu, tu,... Ja opet pobjegnem u sumu, a on opet ode. Jos jednom ja izadjem na livadu i taman sam poceo cistiti pusku, kad onaj avion opet. Al sad nije puco, nego se spusti na livadu, izadje pilot, uze onu moju pusku od mene, i njome ubi hljeb u meni... E tako sam ti ja doso ovdje dragi moj Tito."

Dobio policajac u svojoj stanici nagradu "policajac mjeseca", i kao nagradu dobio kinesku vaznu. Donese on tu vaznu kuci, stavi na sto, al naopako (dno prema gore okrene), i pokaze zeni.
Zena vidjevsi vaznu onako naopako postavljenu kaze:
"Magarac jedan. donio si mi vaznu bez otvora. Nosi ovo odakle si i donio!!!"
Gleda on onu vaznu, i kaze:
"Vidi stvarno, nema otvora. Nista, sutra je vracam šefu, posteno me zeznuo"
Sutra, policajac ponio vaznu na posao, i cim je stigao u stanicu, odmah kod šefa, ulazi u kancelariju i onu vaznu stavlja na stol (opet naopako postavlja).
"Što me ba šefe osramoti pred ženom,pa dao si mi vaznu bez otvora..?"
Prilazi sef stolu, gleda vaznu s jedne strane, pa s druge, hoda oko vazne..
"Vidi stvarno, nema otvora"- zacudjeno sef, a zatim je podize i dodaje:
"A nema ni dna!!!"...
"Dajte mu malo vise hrane i vode, vidi se da je neki hrabar borac" - kaze Tito okupljenim doktorima.
"Dajte mu malo vise hrane i vode, vidi se da je neki hrabar borac" - ponavlja Tito.
Dolazi do treceg ranjenika, koji je najvise stradao. U zavojima zamotan potpuno, samo oci, nos i usta vire.
"E drug Tito, jednog dana cistim ja pusku na nekoj livadi, kad iznad mene njemacki avion. primjeti on mene, i pocne pucati.. Tu, tu, tu, tu... Ja pobjegnem u šumu. Kad je otiso, ja ponovo izadjem na livadu i nastavim cistit pusku.. Posle 10 minuta, ponovo nadlijece, primjeti me i opet pocne pucati. Tu, tu, tu,... Ja opet pobjegnem u sumu, a on opet ode. Jos jednom ja izadjem na livadu i taman sam poceo cistiti pusku, kad onaj avion opet. Al sad nije puco, nego se spusti na livadu, izadje pilot, uze onu moju pusku od mene, i njome ubi hljeb u meni... E tako sam ti ja doso ovdje dragi moj Tito."
-
Richard Peti
- Fair Life
#5437 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
U banju za mršavljenje došle dame kako bi obavile tretman.
Instruktor prvi dan obavi sve vježbe predviđene planom (trčanje, sklekove I ostalo).
Na kraju dana, one mrtvo umorne.
Instruktor njima objašnjava koliko su danas izgubile kalorija i kaže:
"To vam je isto kao da ste danas imale tri seksualna odnosa."
Na to će jedna od njih: "Pa što nas onda ne jebete nego nas mučite ?"
Instruktor prvi dan obavi sve vježbe predviđene planom (trčanje, sklekove I ostalo).
Na kraju dana, one mrtvo umorne.
Instruktor njima objašnjava koliko su danas izgubile kalorija i kaže:
"To vam je isto kao da ste danas imale tri seksualna odnosa."
Na to će jedna od njih: "Pa što nas onda ne jebete nego nas mučite ?"
-
pupa hava
#5438 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
dzemmo wrote:ziva istina...
ovako pocinje svaki dobarrrr vic
- Ridjobrki
#5439 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Koja životinja ima par sivih i par smeđih nogu? (slon sa proljevom
- statix
#5440 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Ima onaj, kada je vodio 1:0 i u sudijskoj nadoknadi Sarajevo izjednaci. Kasnije ga pitali "Sta bi?", kaze: "Dobio crveni".stochar wrote:dalje od ovog boldiranog ne treba, to je vec vic...statix wrote: Ovaj je star, al' haj...
Izvodi Ronaldinho slobodni udarac na Kosevu protiv Sarajeva . Posto su se svi u zivom zidu okrenuli prema golu, pita ih sudija: "Sta vam je?" Kazu oni: "Jebiga sudija, hocemo i mi gol da vidimo."
- windfucker
#5441 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Rjecnik stranih rijeci:
Austrija - žena koja se cudi strijama
aerobik -leteci bik
aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon
Bermuda - medveđa jaja
bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom
bosti - imenovanje šefa
Bremen - Srbin
čizmica- mala mačka koja jede sir
donacija - sjediti u društvu nacista
fukara - seksualno ugrožena papiga
gorila - Los Angeles u plamenu
herpes - gospodin pas
Kabul - Dalmatinac koji liči na bika
karanfil - ljubitelj Gorana Karana
katran - mačka u bijegu
kreten- skupina od deset žaba
licemjer - estetski kirurg
Meksiko - reći nekome da je mekušac
Nagasaki - egzibicionistica po imenu Saki
nemati - otac
obala - la i la
pesimistični - tajanstveni zagorski psi
petak - ak ak ak ak ak
pigment - svinja s okusom mentola
poniženi - darovati supruzi malog konja
repatica - ptica koja repa
romantičar - pripadnik romskog naroda koji proučava antiku
Somalija - 1000 lisica
transparent - firma za prijevoz roditelja
trijumf - tri djevice
ustanova - silikonske usne
Austrija - žena koja se cudi strijama
aerobik -leteci bik
aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon
Bermuda - medveđa jaja
bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom
bosti - imenovanje šefa
Bremen - Srbin
čizmica- mala mačka koja jede sir
donacija - sjediti u društvu nacista
fukara - seksualno ugrožena papiga
gorila - Los Angeles u plamenu
herpes - gospodin pas
Kabul - Dalmatinac koji liči na bika
karanfil - ljubitelj Gorana Karana
katran - mačka u bijegu
kreten- skupina od deset žaba
licemjer - estetski kirurg
Meksiko - reći nekome da je mekušac
Nagasaki - egzibicionistica po imenu Saki
nemati - otac
obala - la i la
pesimistični - tajanstveni zagorski psi
petak - ak ak ak ak ak
pigment - svinja s okusom mentola
poniženi - darovati supruzi malog konja
repatica - ptica koja repa
romantičar - pripadnik romskog naroda koji proučava antiku
Somalija - 1000 lisica
transparent - firma za prijevoz roditelja
trijumf - tri djevice
ustanova - silikonske usne
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5442 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
stvar je u tome da sam i sam pričao isti vic, i nikad nisam omanuo. stvar je "ubio si pogrešnog čovjeka" otpjevati na kafanski način, turbo folk ovo onoRidjobrki wrote:Ako ovdje ima vica to je fazon da bi Mujo zatukao pjevača a ostavio naučnika. Vic je odron ali ovo mi je full šega...
jednostavno, postoje vicevi koji su samo za slušanje, nikako za čitanje
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#5443 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
"E drug Tito, jednog dana cistim ja pusku na nekoj livadi, kad iznad mene njemacki avion. primjeti on mene, i pocne pucati.. Tu, tu, tu, tu... Ja pobjegnem u šumu. Kad je otiso, ja ponovo izadjem na livadu i nastavim cistit pusku.. Posle 10 minuta, ponovo nadlijece, primjeti me i opet pocne pucati. Tu, tu, tu,... Ja opet pobjegnem u sumu, a on opet ode. Jos jednom ja izadjem na livadu i taman sam poceo cistiti pusku, kad onaj avion opet. Al sad nije puco, nego se spusti na livadu, izadje pilot, uze onu moju pusku od mene, i njome ubi hljeb u meni... E tako sam ti ja doso ovdje dragi moj Tito."![]()
- pezzar
#5444 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Ulovio Mujo zlatnu ajkulu. Ajkula k'o ajkula, kaze ispunice Muji jednu zelju. Kaze Mujo:"'Ocu da mi kita bude do zemlje!"
Kaze ajkula, ma moze, i odgrize mu noge.
Kaze ajkula, ma moze, i odgrize mu noge.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#5445 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
atko wrote:
- sirocco
#5446 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Sretnu se mrki i polarni medved.
Mrki medved pita polarnog:Majke ti,koji sampon koristis?
Plese Mujo sa visokom, zgodnom djevojkom i onako, u prici, djevojka ga upita:
• Koliko si ti visok?
On odgovara:
• Inace sam visok 180 cm, ali ne znam sta mi je veceras.
- Pijes?
- Ne.
- Pusis?
- Ne.
- Kartas se?
- Ne.
- Kako to da nemas nijednog poroka?
- Imam samo jedan.
- Koji?
- Lazem.
da vratimo temu u kolosjek
Mrki medved pita polarnog:Majke ti,koji sampon koristis?
Plese Mujo sa visokom, zgodnom djevojkom i onako, u prici, djevojka ga upita:
• Koliko si ti visok?
On odgovara:
• Inace sam visok 180 cm, ali ne znam sta mi je veceras.
- Pijes?
- Ne.
- Pusis?
- Ne.
- Kartas se?
- Ne.
- Kako to da nemas nijednog poroka?
- Imam samo jedan.
- Koji?
- Lazem.
da vratimo temu u kolosjek
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#5447 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
al sto je jee, marko sljivdzija je imao boljih viceva....
-
drekalica28
#5448 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
jest da je malo dugo za čitati, ali se fakat isplati.

- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#5449 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
Kako tebi nisu bili simpaticni i smijesni neki od viceva, ... tako ni malo nisu bili simpaticni tvoji komentari i zachatavanja.besana wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ moderacija:
Ma znam, nek me banuju, isplatilo se, jer ja nishta simpaticnije ne vidjeh odavno na ovoj temi![]()
Pa shta ce cura, ja bih isto tako uradila "besana vol 2"
Pokusaj bez toga i raskrsti sa iluzijama da se neopazena mozes provuci sa nekim novim nick-om.
Ovo ti je posljednja opomena.
- atko
#5450 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008/2009/2010
-Koja je kazna za bigamiju
- Dvije punice
Prica deda unuku
-kada sam bio mali bio sam siromasan a strasno sam zelio biciklo
svaki dan sam se molio i molio da dobijem biciklo
-A onda sam skonto kako to funkcionise sa religijom...
...ukro sam biciklo i molio sam se svaki dan za oprsot
-Moj tata je bolji od tvog
-Al je zato moja mama bolja od tvojee
-znam to i moj tata kaze
- Dvije punice
Prica deda unuku
-kada sam bio mali bio sam siromasan a strasno sam zelio biciklo
svaki dan sam se molio i molio da dobijem biciklo
-A onda sam skonto kako to funkcionise sa religijom...
...ukro sam biciklo i molio sam se svaki dan za oprsot
-Moj tata je bolji od tvog
-Al je zato moja mama bolja od tvojee
-znam to i moj tata kaze