Nekad se u Kuli Fazlagica u selu Dzeci pjevalo............"aoooooj Gacko nasa diko nasa sedma republikoooo"
Dzeko pocinje derbi i zabija ga siguran sam jer mu Vidic lezi.......hahhahah
Moderators: Charuga, Tomahawk11
karanana wrote:vodimo na tvgolo protiv kristine. fuck you kristina!
ooooooo, edin dzekoooooooo
sumirprimus wrote:ALI I posteno oba gola city-a,dzeko je bio na lopti,al nedade se...
Iz ovakvih istih situacije je zabijo i u sitiju,al eto sad nije i idemmo dalje...
Jaka konkurencija,sreca pa je tevez u kazni
...po meni je on jedan od važnijih krivaca što smo uopšte igrali s Francuskom za prvo mjesto!!!! Nije se još rodio ko bi nama ugodio...bolidi hodaju zemljom i komentirašu ovdje i uzimaju bluemoon forum za neko mjerilo.libertyBiH wrote:sumirprimus wrote:ALI I posteno oba gola city-a,dzeko je bio na lopti,al nedade se...
Iz ovakvih istih situacije je zabijo i u sitiju,al eto sad nije i idemmo dalje...
Jaka konkurencija,sreca pa je tevez u kazni
Nepika se to sto je bio na lopti vec sto se covjek ispromasivao i vidim da ga malo ko gotivi i na bluemoon forumu posle ove tekme...............ja ga smatram krivcom sto nismo prosli Franzuze i pored onog gola, dva zicera je fulio.....ebigfa kad nemas koga drugog stavit moras njega....izgledao da mu se vratio elefant dodir i nema osjecaja za loptu vise nazalost.......
haha, ili oooo Edin DŽekeeePoint. wrote:Pa tema je Edin Dzeko i raspravljamo o tome kako se pravilno izgovara njegovo ime u razlicitim situacijama.![]()
Zamisli tuge da englezi pjevaju iz sveg grla oooooooooooooo Edin DzekAAAA.
Najlojalniji navijači u Engleskoj.... trebalo je preživjeti 40 godina "džehennema" življenja u istom gradu sa navijačima kluba koji osvaja prvenstva i lige prvaka dok tvoj klub igra druge, treće lige ili kuburi u donjem dijelu prve lige... imali su 28 000 navijača u prosjeku na utakmicama treće lige kad su tamo bili pa i to nešto govori o tome kakvi su navijači. Jedino su navijači Leedsa bolji od njih - brojevi su im tu negdje i kad su bili na dnu, ali su Leedsovi žešći... al hebo činjenice ako ne vole Džeka kad promaši tri ziceraBHF_Manijak wrote:Ko nakav forum i navijaci, sere i pise ko sta hoce...Daj ba, Cityeve navijace smatratzi ozbiljnim, smijesno, pogledaj im tribinu protiv Villarreala i prije toga Aston Ville, 20% i vise stadiona prazno a likovi se bore za sami vrh engleske lige...Ljudi koji su tavorili sa klubom prije seika na sredini tabele, sad se lafo osilili pa sve zivo sikaniraju nakon samo dvije-tri lose pruzene partije, ko oni lafo navikli samo na klasne igrace koji su cijelu sezonu na nivou! Papci zeljni uspjeha pa im niko ne valja!
sinkane tih 40 godina je pustilo velike posljedice i frustracije...pa im odjednom dodje šejk odveže kesu nabaci od napadača Adebayora, Teveza, Balotellija, Džeku, Aguera i sad hajmo diskutirati na forumu ko šta kako - pa poredjenje Barcelonom i takve karafeke a do juče bio im je možda največi uspjeh remi sa Unitedom, želim im sve najbolje dok je Džeko (i dok igra) tamo a kasnije mi je svejedno (nije baš da im želim slabo nego mi je svejedno - da skratim neče me više interesirati jer sumnjam da če krojiti vrh sa največim klubovima) slično je i sa ostalim klubovima u kojima igraju naši reprezentativci - navijam da igraju naši i da pobjedjuju i tako se eventualno razviju u nosioce ekipa jer takvi igrači donose pobjede u utakmicama kao ova što je bila ta sa Francuskom, i ove što sad dolaze sa Portugalom.odesveuhonduras wrote:Najlojalniji navijači u Engleskoj.... trebalo je preživjeti 40 godina "džehennema" življenja u istom gradu sa navijačima kluba koji osvaja prvenstva i lige prvaka dok tvoj klub igra druge, treće lige ili kuburi u donjem dijelu prve lige... imali su 28 000 navijača u prosjeku na utakmicama treće lige kad su tamo bili pa i to nešto govori o tome kakvi su navijači. Jedino su navijači Leedsa bolji od njih - brojevi su im tu negdje i kad su bili na dnu, ali su Leedsovi žešći... al hebo činjenice ako ne vole Džeka kad promaši tri ziceraBHF_Manijak wrote:Ko nakav forum i navijaci, sere i pise ko sta hoce...Daj ba, Cityeve navijace smatratzi ozbiljnim, smijesno, pogledaj im tribinu protiv Villarreala i prije toga Aston Ville, 20% i vise stadiona prazno a likovi se bore za sami vrh engleske lige...Ljudi koji su tavorili sa klubom prije seika na sredini tabele, sad se lafo osilili pa sve zivo sikaniraju nakon samo dvije-tri lose pruzene partije, ko oni lafo navikli samo na klasne igrace koji su cijelu sezonu na nivou! Papci zeljni uspjeha pa im niko ne valja!
daBogdo da ste shvatili al etoAtticus Finch wrote:A brate, shvatili smo, ne moraš iz posta u post ponavljati istu priču. Te zemljački kultovi, te sektaški mentalitet, krajnje je vrijeme da se uhvatiš tih važnijih stvari u životu, kao što kažeš.
Ja ti poredjenja...I ta sad lojalnost bi mene trebala rasplakati?!PA sta, mozemo i mi iso poredjenje praviti sa Zeljom i Sarajevom u odnosu na veliku cetvorku...Pa opet niko nije frustiriran ko ove razmazene pizdice...A gdje je sad ta lojalnost kad je klub drugi natabeli(u tom kolu su bili drugi) a na stadionu praznih mjesta ko da sa petoligasem igraju...odesveuhonduras wrote: Najlojalniji navijači u Engleskoj.... trebalo je preživjeti 40 godina "džehennema" življenja u istom gradu sa navijačima kluba koji osvaja prvenstva i lige prvaka dok tvoj klub igra druge, treće lige ili kuburi u donjem dijelu prve lige... imali su 28 000 navijača u prosjeku na utakmicama treće lige kad su tamo bili pa i to nešto govori o tome kakvi su navijači. Jedino su navijači Leedsa bolji od njih - brojevi su im tu negdje i kad su bili na dnu, ali su Leedsovi žešći... al hebo činjenice ako ne vole Džeka kad promaši tri zicera
Kao prvo znam ja nas hebo ti nas...kao drugo jedan Torres nije godinu dana bio u stanju bazena pogoditi pa brez brige da če se vratiti u formu i sumnjam da su ga toliko pljuvali "navijači" čelskija ko što pljuju džeku klinci na bluemoon forumu - a to je kao prvo njihov igrač, a kao drugo jedan od top 10 napadača sadašnjice a da niko nije nezamjeniv se je upravo dokazalo sa Tevezom koji je odbačen kao stara krpa iako je vjerovatno u top 5 napadača trenutno, a kao treče susjedi istočni i zapadni su ti koji znaju uzdizati svoje igrače (i sve ostalo) na tron zato i prodavaju igrače u inozemstvo kao po tekučem traku pa se razni Žigići, Pantelići, Čorluke i Kranjčari prodavaju po evropi dok ima dosta lokalnih "eksperata" koji NAJSKUPLJEG igrača na ČITAVOM BALKANU bacamo u blato nakon par loših utakmica ili par loših minuta...znam ja nas...odesveuhonduras wrote:eto kćerkice, mi smo ovdje drugačiji kad raspravljamo o našim Mesijima i Ronaldima... pravo smo skromni i nefrustrirani pa bezbeli imamo pravo da to zamjerimo nekom drugom...
Navijam naravno i ja, i volio bih da imamo 11 Džeka, a ne jednog, ali nemamo... i tog jednog što imamo, nemam namjere dizati na neki tron i predstavljati ga kao nekog supermena kad on to nije... kad je dobar, dobar je... kad nije, nije... ne interesuju me nikakvi kosovski mitovi, a upravo na to liče rasprave o Džeku i njegovom statusu u Manchester City-u ovdje... kao što u komšija preko Drine vlada mišljenje da je Kosovo njihova najveća pobjeda, a svi koji ne misle tako, uključujući i historijske činjenice, su 'vaki ili 'naki, tako i ovdje vlada mišljenje da Džeka neko ne voli jer je obijesan, i da ga neko kritikuje jer mrzi kako se češlja, a ne zato što vrlo često ne prikazuje ni približno onome što bi po svom renomeu i cijeni trebao.
Ja neću slijedii taj sektaški mentalitet jer na kraju dana, imam puno važnijih stvari u životu od Džeka pa ne mislim tetovirati njegovo ime na mozak, pa nek napada ko hoće..
A Džeko - nek počne zabijati iz mrtih šansi koje promašuje i igrat će, ne sekiraj se... isto kao što je igrao prvih 7-8 utakmica sezone jer je bio dobar u predsezoni i zabijao na početku sezone... Mancini sigurno privatno više voli Balotellia od Džeka, ali poslovno voli onog koji mu donosi više na terenu jer od rezultata ovisi i njegov posao, zarada i menadžerski ugled... ko god misli da je drugačije, ponaša se ko dijete
Bravo momčinomedo28 wrote:Kao prvo znam ja nas hebo ti nas...kao drugo jedan Torres nije godinu dana bio u stanju bazena pogoditi pa brez brige da če se vratiti u formu i sumnjam da su ga toliko pljuvali "navijači" čelskija ko što pljuju džeku klinci na bluemoon forum - a to je kao prvo njihov igrač, a kao drugo jedan od top 10 napadača sadašnjice, a kao treče susjedi istočni i zapadni znaju dizati svoje igrače na tron zato i prodavaju igrače u inozemstvo kao po tekučem traku pa se razni Žigići, Pantelići, Čorluke i Kranjčari prodavaju po evropi dok mi svog NAJSKUPLJEG igrača na ČITAVOM BALKANU bacamo u blato nakon par loših utakmica ili par loših minuta...znam ja nas...odesveuhonduras wrote:eto kćerkice, mi smo ovdje drugačiji kad raspravljamo o našim Mesijima i Ronaldima... pravo smo skromni i nefrustrirani pa bezbeli imamo pravo da to zamjerimo nekom drugom...
Navijam naravno i ja, i volio bih da imamo 11 Džeka, a ne jednog, ali nemamo... i tog jednog što imamo, nemam namjere dizati na neki tron i predstavljati ga kao nekog supermena kad on to nije... kad je dobar, dobar je... kad nije, nije... ne interesuju me nikakvi kosovski mitovi, a upravo na to liče rasprave o Džeku i njegovom statusu u Manchester City-u ovdje... kao što u komšija preko Drine vlada mišljenje da je Kosovo njihova najveća pobjeda, a svi koji ne misle tako, uključujući i historijske činjenice, su 'vaki ili 'naki, tako i ovdje vlada mišljenje da Džeka neko ne voli jer je obijesan, i da ga neko kritikuje jer mrzi kako se češlja, a ne zato što vrlo često ne prikazuje ni približno onome što bi po svom renomeu i cijeni trebao.
Ja neću slijedii taj sektaški mentalitet jer na kraju dana, imam puno važnijih stvari u životu od Džeka pa ne mislim tetovirati njegovo ime na mozak, pa nek napada ko hoće..
A Džeko - nek počne zabijati iz mrtih šansi koje promašuje i igrat će, ne sekiraj se... isto kao što je igrao prvih 7-8 utakmica sezone jer je bio dobar u predsezoni i zabijao na početku sezone... Mancini sigurno privatno više voli Balotellia od Džeka, ali poslovno voli onog koji mu donosi više na terenu jer od rezultata ovisi i njegov posao, zarada i menadžerski ugled... ko god misli da je drugačije, ponaša se ko dijete
a kao četvrto ja sam rodjen u Ljubljani u ranim osamdesetima i "moja" reprezentacija je več igrala i na svjetskom i na evropskom i vala nije ni meni Džeko baš centar svijeta i najvažnija stvar, a ako več pričamo o sektaškom mentalitetu i ponašanju dok su nečija djeca ovdje u sloveniji još u osamdesetim nosila (i još nose sve do današnih dana) ponosno dresove zvjezde, partizana, malo manje hajduka i dinama mi smo uvjek imali (ili su nam nabacivali) mentalitet nižjerazrednih gradjana, muji i hasi sa bauštele...e vidiš Džeko i kompanija (i svim ostalim kapa dolje) su promjenili mnogo toga, zato se danas u sloveniji može sresti več podosta 5-godišnjaka s plavim dresom i brojem 11. na ledjima. Fudbal je najbolji moguči marketing države, jedan Šuker je za Hrvatsku prepoznavnost napravio više od cjelog jadranskog mora. Pozdrav