Ja sam juče poslije pola sata igre napisao na FB "što se City fura na Barcu"aux wrote:Manchester City pokusava previse da kopira igru Barselone,sinoc smo vidjeli da su mogli mnogo vise ici na ubacivanje sa strane jer imaju visoke igrace a oni idu na dodavanje u nedogled a onda na kraju izgube loptu i sve ispocetka
Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#5426 Re: Manchester City FC
-
zilla_
#5427 Re: Manchester City FC
da kad je komentator rekao da se furaju na barsushalla wrote:Ja sam juče poslije pola sata igre napisao na FB "što se City fura na Barcu"aux wrote:Manchester City pokusava previse da kopira igru Barselone,sinoc smo vidjeli da su mogli mnogo vise ici na ubacivanje sa strane jer imaju visoke igrace a oni idu na dodavanje u nedogled a onda na kraju izgube loptu i sve ispocetka
-
ajaca
#5428 Re: Manchester City FC
Ništa nek se ne furaju na Barsu, dosta je jedna,postaće nam dosadno gledati dva ista tima.
- quasar
#5429 Re: Manchester City FC
Mislim da je Napoli uspio sve samo zahvaljujuci trcanju. Nadtrcali su ih, oko Silve i Nasrija uvijek 5 igraca. Nit mogu proci, nit mogu dodati naprijed.
- Simply_Red
#5430 Re: Manchester City FC
ne kontam to "samo". Nisu uspjeli zahvaljujuci vremenskim prilikama u juznoj Kambodzi. Fudbal i jeste trcanje, niko na rukama ne igra.
- quasar
#5431 Re: Manchester City FC
Hajd kad skontas dodji pa pisi.
Joj sto volim ove sto sve znaju... stvarno mi svaki dan treba jedan da me iz cipela izbije.
Joj sto volim ove sto sve znaju... stvarno mi svaki dan treba jedan da me iz cipela izbije.
-
nocni_pjesnik
#5432 Re: Manchester City FC
ovo je jedna od zescih teorija zavjere...de skoncetrisi se pa probaj ponovo...burekodsira wrote:imo sam osjecaj da nijednu nisu htjeli na dzeksona igrati, ili se sam izborio za loptu ili ga je slucajno potrefila ali namjeno ni jedan pas nije dobio... glupa kluba braco slatkau pravu je neko kad je neki dan napiso kad dzeko ode iz sitija, ja ga vise pogledati necu.
- fosil
#5433 Re: Manchester City FC
FORUMAŠ - Osoba vanvremenske inteligencije i tjelesnih karakteristika, moderni Supermen, neprevazidjeni sportista i strucnjak nad strucnjacima, skromna Miss svijeta, neshvaceni genije, ljubitelj životinja i borac za ljudska prava; psihijatar, psihoanaliticar i psiholog u jednom, šampion u plivanju, muškarac koji ima problem sa enormno velikim polnim organom/žena neshvatljivo velikih seksualnih apetita, kompjuterski mag, haker, direktor, preduzetnik, vlasnik nekoliko manjih (ali uticajnih) kompanija, vegetarijanac, najverniji prijatelj... i nadasve.....quasar wrote: Joj sto volim ove sto sve znaju... stvarno mi svaki dan treba jedan da me iz cipela izbije.
JEDINI koji zna šta je tacno i u cemu svi ostali griješe!
- burekodsira
#5434 Re: Manchester City FC
pa da su ga nasli ijednom zavalio bi ga... uporedi malo kolicinu pasova na ovoj tekmi i na prosloj kad je dzeko 4 zavalio...nocni_pjesnik wrote:ovo je jedna od zescih teorija zavjere...de skoncetrisi se pa probaj ponovo...burekodsira wrote:imo sam osjecaj da nijednu nisu htjeli na dzeksona igrati, ili se sam izborio za loptu ili ga je slucajno potrefila ali namjeno ni jedan pas nije dobio... glupa kluba braco slatkau pravu je neko kad je neki dan napiso kad dzeko ode iz sitija, ja ga vise pogledati necu.
nebitno sad da li je to igra dozvoljavala, suigraci se nisu ni trudili da ga nadju nego je sve preko drugih islo. kako ga je sluzio nasri npr? mogli su svi dosta vise al eto.
- jeza u ledja
#5435 Re: Manchester City FC
Nasli su ga vise puta. Jednom iz kornera, jednom na desnoj strani (kad je opucao pored stative) i jednom ispred gola kad je iz okreta opucao. Jednom se sam izborio za sansu kad je opucao u blizi ugao.burekodsira wrote:pa da su ga nasli ijednom zavalio bi ga... uporedi malo kolicinu pasova na ovoj tekmi i na prosloj kad je dzeko 4 zavalio...nocni_pjesnik wrote:ovo je jedna od zescih teorija zavjere...de skoncetrisi se pa probaj ponovo...burekodsira wrote:imo sam osjecaj da nijednu nisu htjeli na dzeksona igrati, ili se sam izborio za loptu ili ga je slucajno potrefila ali namjeno ni jedan pas nije dobio... glupa kluba braco slatkau pravu je neko kad je neki dan napiso kad dzeko ode iz sitija, ja ga vise pogledati necu.
nebitno sad da li je to igra dozvoljavala, suigraci se nisu ni trudili da ga nadju nego je sve preko drugih islo. kako ga je sluzio nasri npr? mogli su svi dosta vise al eto.
- alphonse kauders
#5436 Re: Manchester City FC
Mogu oni pokušati kopirati, ali i protiv njih bi Barselona hladno držala loptu bar 70% u nogama. Nije to to, jer kod Barselone svi znaju s loptom dok u MC imaš par sirovina i ludog golmana koji je nabijaju čim je dobiju u noge.aux wrote:Manchester City pokusava previse da kopira igru Barselone,sinoc smo vidjeli da su mogli mnogo vise ici na ubacivanje sa strane jer imaju visoke igrace a oni idu na dodavanje u nedogled a onda na kraju izgube loptu i sve ispocetka
-
Baudelaire
#5437 Re: Manchester City FC
Njima i jest problem što nemaju nekog kakav je Xavi, džaba im sve Silve ovog svijeta. Osim igrača tipa Xavija, fali i širine, jer im najtalentovanije krilo ima stil igre koji bi ga koštao mjesta u ekipi i da igra u našoj ligi, kamoli u kojoj boljoj.alphonse kauders wrote:Mogu oni pokušati kopirati, ali i protiv njih bi Barselona hladno držala loptu bar 70% u nogama. Nije to to, jer kod Barselone svi znaju s loptom dok u MC imaš par sirovina i ludog golmana koji je nabijaju čim je dobiju u noge.aux wrote:Manchester City pokusava previse da kopira igru Barselone,sinoc smo vidjeli da su mogli mnogo vise ici na ubacivanje sa strane jer imaju visoke igrace a oni idu na dodavanje u nedogled a onda na kraju izgube loptu i sve ispocetka
- jeza u ledja
#5438 Re: Manchester City FC
A zar iko ima nekog poput Xavija?Baudelaire wrote: Njima i jest problem što nemaju nekog kakav je Xavi,
-
Baudelaire
#5439 Re: Manchester City FC
Ma nema onaj nivo igrača, ali ima takvih playmakera još. Jesu oni rijetki, ali ih ima. Neki dan je Pirlo za Juventus odigrao fenomenalno recimo. City je mogao uzeti Pirla prije koju godinu za manje para nego što su platili Barry-a. Ali ne treba to čuditi od City-a. A takav tip je igrača i Xabi Alonso u nekoj mjeri, Nuri Sahin, Ilkay Gundogan. Nisu svi svjetski kalibar, ali su bolji od Barry-a za klasu.jeza u ledja wrote:A zar iko ima nekog poput Xavija?Baudelaire wrote: Njima i jest problem što nemaju nekog kakav je Xavi,
- FreeSol
#5440 Re: Manchester City FC
Xabi i Xavi su posebni dirigenti na sredini malo je takvih igracaBaudelaire wrote:Ma nema onaj nivo igrača, ali ima takvih playmakera još. Jesu oni rijetki, ali ih ima. Neki dan je Pirlo za Juventus odigrao fenomenalno recimo. City je mogao uzeti Pirla prije koju godinu za manje para nego što su platili Barry-a. Ali ne treba to čuditi od City-a. A takav tip je igrača i Xabi Alonso u nekoj mjeri, Nuri Sahin, Ilkay Gundogan. Nisu svi svjetski kalibar, ali su bolji od Barry-a za klasu.jeza u ledja wrote:A zar iko ima nekog poput Xavija?Baudelaire wrote: Njima i jest problem što nemaju nekog kakav je Xavi,
- madFlava
#5441 Re: Manchester City FC
ko je bolji od Barrya, GUNDOGAN? ahahah

-
Baudelaire
#5445 Re: Manchester City FC
Vala Barry je taraba žešća u onoj ulozi koju bi trebao da ima u ekipi. Jednostavno ne može voditi napade ni na koji način, jest Gundogan bolji od njeg za tu ulogu.madFlava wrote:ko je bolji od Barrya, GUNDOGAN? ahahah![]()
- Jack Be Nimble
#5446 Re: Manchester City FC
Nasli su ga vise puta, ali vecinom vremena je ima dvojicu ili trojicu oko sebe tako da nisu mogli bilo sta. On kada bi izasao malo prema centru onda ona njegova klasicna, ti njemu daj loptu on ce tebi dupli nazad. Bio je izgubljen u dobroj igri City-a.burekodsira wrote:pa da su ga nasli ijednom zavalio bi ga... uporedi malo kolicinu pasova na ovoj tekmi i na prosloj kad je dzeko 4 zavalio...nocni_pjesnik wrote:ovo je jedna od zescih teorija zavjere...de skoncetrisi se pa probaj ponovo...burekodsira wrote:imo sam osjecaj da nijednu nisu htjeli na dzeksona igrati, ili se sam izborio za loptu ili ga je slucajno potrefila ali namjeno ni jedan pas nije dobio... glupa kluba braco slatkau pravu je neko kad je neki dan napiso kad dzeko ode iz sitija, ja ga vise pogledati necu.
- Jack Be Nimble
#5447 Re: Manchester City FC
Nije Dzeko zakazo nego odbrana Napolija odradila svoj posao sto se tice Dzeke.BHF_Manijak wrote:
@Jack, ma ja, odlicna igra Citya samo eto Dzeko zakazo...U odnosu na prosle tekme, talasika su bili!
- BHF_Manijak
#5448 Re: Manchester City FC
@Jez, ja ovdje govorim cisto s profesionalnog aspekta i novinarstva, a ona me plaho i ne zanima, isto bih napisao da je neki saban u pitanju, ovakve reportaze bih razumio u sklopu OBN-a...
- Riddle
#5449 Re: Manchester City FC
Iz nekog razloga mi ovaj intervju stane na 09:16.
Pokusavao sam vise puta i uvijek se isto desi. Je li vama sve uredu?
- jeza u ledja
#5450 Re: Manchester City FC
Ne znam uopste koja je ovo emisija niti koja televizija, niti ko je zenska. Ovakve vrste intervjua i ovakva pitanja me uopste ne cude ako je emisija zabavnog karatkera. Intervju je u dozi normale i pitanja su mi sasvim ok i ne vidim da je Dzeki nesto bilo neprijatno. Ne cude me uopste jer pretpostavljam da su djevojkama ovakva pitanja interesantnija od toga kakva mu taktika odgovara i da li bolje igra u postavi 4-4-2 nego 4-5-1. Ko god je dvije progovorio sa nekom zenskom o fudbalu zna da ih zanimaju stvari koje nas ne interesuju, tipa jel fudbaler ozenjen ili kako se oblaci. To ne znaci da su kurave.BHF_Manijak wrote:@Jez, ja ovdje govorim cisto s profesionalnog aspekta i novinarstva, a ona me plaho i ne zanima, isto bih napisao da je neki saban u pitanju, ovakve reportaze bih razumio u sklopu OBN-a...
I mene vise zanima kako Sharapova izgleda i za koga se slikala nego kako igra, pa jebavat ga i ja sam onda kurava.
@ Riddle, do tebe je.