Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sad ne, sad se zagrijavam preskacuci uze , inace sa ovim svim sto radim ostanem 2h tako da ne mogu bas sve odjednom... a, sta pretezno rade te koje dolaze u teretanu u koju ti ides?
Pa je'l radis svaki dan isto ?
Znam da prvo idu na steper/traku i trce podugo 20.ak minuta ne znam tacno .. Onda (ne ovim redoslijedom) ono za bocne trbusnjake,trbusnjake obicne (ima klupa) ,zadnja loza (to ono sto legnes na stomak pa guras petama prema dupetu ) , donja ledja,biceps i na masazeru budu dugo ne mogu doci na red od njih
Vjerovatno sam nesto i zaboravio/nisam vidio ali ovo sto sam nabrojao rade sigurno
Eh pa ne rade cucnjeve... meni na cucnjeve ode dosta vremena jer radim puno ponavljanja ali 5 vrsta cucnjeva, i to radim sad za sad isto, a ostalo sam mjenjala u ovih mjesec i po koliko sam tu, ali ako me pitas imam li ono kao muski, leg day, chest day i tako to, nemam....
Ma ne pitam jel svaki dan isto radis .. Posto ove rade tako .. A zaboravio sam cucanj rade i to i onu noznu presu sto legnes pa guras nogama u zrak ALi cucnjeve rade sa bucicama ne znam je'l zene opcenito tako rade
Aha.. Radim i ja tu presu, samo 80kg, nista posebno.. A za cucnjeve, sigurno moze i tako al ja od kad znam za njih radim sa sipkom i tezinom na njoj normalno...
Ja radim cucnjeve bez tezine
Ma svaki put je tu neka radi pa usput vidim Da hodam oko njih i radim ono sto i one rade ili spravu pored njih vala i ne radim Ali ima i takvih i to koliko
Jednom neki lik oko djevojke na steperu vidim uzvrtio se a ona mu samo kratko odgovara da ga skine .. Kad on ode na steper pored nje i slomi se on trci kad ona njemu "Momak taj steper ne radi" A on :"Ma znam ja to onako malo"
Mustang1 wrote: Ja radim cucnjeve bez tezine
Ma svaki put je tu neka radi pa usput vidim Da hodam oko njih i radim ono sto i one rade ili spravu pored njih vala i ne radim Ali ima i takvih i to koliko
Jednom neki lik oko djevojke na steperu vidim uzvrtio se a ona mu samo kratko odgovara da ga skine .. Kad on ode na steper pored nje i slomi se on trci kad ona njemu "Momak taj steper ne radi" A on :"Ma znam ja to onako malo"
MedenoSrce wrote:@expertx a koji dan radis steper?
nikada.
nedeljom igram fudbala uglavnom, ili srijedom odem trcat navece, to mi je sto se tice kondicije.
ja sam na fazi odrzavanja, na 199 centi, 100 kg. uglavnom sve sami misic, zila i tetiva
Ja sam nedavno promjenio teretanu nema ni mjesec i sa svima sam vec dobar Ovdje kod nas nema nafuranih sminkercica i ako ima samo se pozalis i od sutra ga nema
Kod mene sto se postera tice u teratni sve zene nema muskih
I ja sam htio napisati da probas drugacije malo pogotovo ramena i noge da odvojis ali kada si napisao visinu i kilazu odustao sam Ljudi su navikli onaj obicni split i kad im kazes da ne radis tako nego drugacije u cudu te gledaju
odgovara mi ovako kad treniram, a ne hoda mi se svaki dan po teretani. dodjem i poderem se.
al vidis ima ovih kvazibildera-sminkera, koji ovaj tempo ne bi mogli izdrzat(bez neke jake hemije, i to do 2 mjeseca), pa vele glupost