Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#5426 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Pa da, pola svijeta se otima za Wengera :-) a ovaj ih sviju redom odbija, dok 10 godina zaredom osvaja 4 mjesta :mrgreen:
United vec ima strucnjaka, kakav Wenger nece biti za tri svoja života ;-)
Nikoga Arsenal ne treba dovesti,vec trebaju klonirati Wengera po mogucnosti :D ....ako odapne jedan, da odmah uskoci drugi
Tomahawk11
Globalni moderator

#5427 Re: Arsenal F.C.

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Pa da, pola svijeta se otima za Wengera :-) a ovaj ih sviju redom odbija, dok 10 godina zaredom osvaja 4 mjesta :mrgreen:
United vec ima strucnjaka, kakav Wenger nece biti za tri svoja života ;-)
Nikoga Arsenal ne treba dovesti,vec trebaju klonirati Wengera po mogucnosti :D ....ako odapne jedan, da odmah uskoci drugi
Izgleda da je i taj Unitedov izlapio....
todd_smith

#5428 Re: Arsenal F.C.

Post by todd_smith »

Ridjobrki wrote:
sumirprimus wrote: ma plakace za vengerom svi simpatizeri arsenala koji bi da ga otjeraju...
jednom kad ode... :D
Ako ikad umre. :D

@LSD: Sutra da ga otpuste lik bi mogao birati klub koji hoće na svijetu. Odmah ManU, za početak.

Koga bi Arsenal doveo?
previse si subjektivan :mrgreen:

pored Barce koja ima nekin internih sukoba oko trenera, Wenger ne bi mogao da bira jedan vrhunski klub trenutno. Eto Celzi ce prije Mou nogu dati ili Bayern Pepu ili Real Ancelotiju zbog Wengera? Daj ba :mrgreen:
Ridjobrki

#5429 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Nisam rekao da će otpuštati trenere, u svakom momentu imaš bar tri-četiri vrhunska kluba koji kubure sa trenerima.

A ManU bi otpustio Van Gaala hladno da ima kakav slobodan trener sa vrhunskom reputacijom trenutno na tržištu. Osim Vahe. :D

I na kraju krajeva - sutra da otpuste Wengera (što se nikad neće dogoditi) nasljednik bi dobio gotovu ekipu koju treba uštimati na par mjesta. Ne bi ostavio rasutu vojsku. Znači Le Professeur rulz.
LSD

#5430 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Pa Wenger štima ekipu po 10 godina :-) to je najveci kralj na svijetu :D ....ili što bi rek'o Jozo Mourinho - Wengeru je pala kašika u med, ima najlakši posao od svih trenera :-) njegovo je samo da se plasira u LP i to je jedini imperativ....ona jadna kabina za trofeje zjapi prazna punu deceniju, paucina se nafatala - a Wenger i dalje štima ekipu.
I kad uštima, onda rasproda najbolje igrace i hajmo Jovo na novo....gigant :thumbup:
limeni

#5431 Re: Arsenal F.C.

Post by limeni »

cestitke navijacima arsenala na plasmanu u polufinale..milina je gledati alexisa sancheza koji je svijetski igrac, cazorla je odigrao vrhunski, pa cak i ozil nije bio los iako cesto nestane nekih 20 minuta na terenu, giroud i oxlaid chamberlain su takodjer dobri bili, mertesacker i koscielny vrlo dobro suradjuju..mislim da je arsenal u stanju zabit 3 komada u monacu!
sumirprimus

#5432 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

LSD wrote:Pa Wenger štima ekipu po 10 godina :-) to je najveci kralj na svijetu :D ....ili što bi rek'o Jozo Mourinho - Wengeru je pala kašika u med, ima najlakši posao od svih trenera :-) njegovo je samo da se plasira u LP i to je jedini imperativ....ona jadna kabina za trofeje zjapi prazna punu deceniju, paucina se nafatala - a Wenger i dalje štima ekipu.
I kad uštima, onda rasproda najbolje igrace i hajmo Jovo na novo....gigant :thumbup:
dobroj pa znas,sjedis s njima garant svake hefte,pa ti podnesu raport,aj bogat lako je vako preko foruma...
fazzllaa

#5433 Re: Arsenal F.C.

Post by fazzllaa »

C'mon Arsenal! :)

Danas 3 boda protiv West Hama.
Image

Te lagano bježat ka drugom mjestu, međutim i 3 mjesto bi bilo odlično!

Prolazak u polufinale u FA kupu te lagani protivnici i možemo reći da idemo na Wembley braniti titulu.
Ridjobrki

#5434 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Ljudi, meni neki išaret da se večeras piše povijest... :-) :-) :-)
alijagoro

#5435 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Ridjobrki wrote:Ljudi, meni neki išaret da se večeras piše povijest... :-) :-) :-)
Ja tako kontam za Arsenal svake sezone I uvijek nista :D
bingov buraz

#5436 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Hajte hadalji :mrgreen:
Ridjobrki

#5437 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Biće, biće!!!
bingov buraz

#5438 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Hajte hadalji opet :D
Ridjobrki

#5439 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Biće, biće!!!
bingov buraz

#5440 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

e u kurac

Arsenal-kralj pirovih pobjeda
seoBIH

#5441 Re: Arsenal F.C.

Post by seoBIH »

Jel ga zabio welbeck?
Logovan

#5442 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

Ćao Liga prvaka. :D
alijagoro

#5443 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Logovan wrote:Ćao Liga prvaka. :D
Dogodine u finalu :D
Logovan

#5444 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

alijagoro wrote:
Logovan wrote:Ćao Liga prvaka. :D
Dogodine u finalu :D
I onda poraz u finalu.
alijagoro

#5445 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Lahko je pobjediti Arsenal,kad je Ozil glavni igrac :D
Ridjobrki

#5446 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Đe je ona tema o ublehama da malo popričamo o nekim faktima...

Image
Chuckie

#5447 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Dobar Wenga pravo, sve one gutave Chelskijevske pobjede u zadnje vrijeme. :D
bingov buraz

#5448 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Ridjobrki wrote:Đe je ona tema o ublehama da malo popričamo o nekim faktima...

Image
Jesi li gledao tekmu,onaj prvi go bas ono Zirouvski,da je pucao u prazan gol sa 5 metara gRant bi fulio :mrgreen:

O temi,Arsenal je u najboljoj formi u Engleskoj trenutno,samo da potraje.
Ridjobrki

#5449 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

bingov buraz wrote: Jesi li gledao tekmu,onaj prvi go bas ono Zirouvski,da je pucao u prazan gol sa 5 metara gRant bi fulio :mrgreen:

Ja njega gotivim i mislim da je najpotcjenjeniji igrač PL definitivno. To je i Carragher rekao prije par dana. Kad ga neće neće ga ali momak radi k'o konj, jako je koristan u pripremi napada, dobro se razumije sa veznjacima a sve to za 13 miliona :)

Od kako je došao u Arsenal osporavaju ga a on konstantno napreduje iz sezone u sezonu. Jedan od najzahvalnijih igrača koje sam gledao. Podjeća me na Gutija - okružen izvikanijim imenima a bio konstantniji od svih njih. A golovi su mu Inzaghijevski al donose bodove :lol: :lol: :lol:

Forma je super što veliš - samo nek potraje i nek Bog čuva onog Coquelina. :)
bingov buraz

#5450 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Ridjobrki wrote:
bingov buraz wrote: Jesi li gledao tekmu,onaj prvi go bas ono Zirouvski,da je pucao u prazan gol sa 5 metara gRant bi fulio :mrgreen:

Ja njega gotivim i mislim da je najpotcjenjeniji igrač PL definitivno. To je i Carragher rekao prije par dana. Kad ga neće neće ga ali momak radi k'o konj, jako je koristan u pripremi napada, dobro se razumije sa veznjacima a sve to za 13 miliona :)

Od kako je došao u Arsenal osporavaju ga a on konstantno napreduje iz sezone u sezonu. Jedan od najzahvalnijih igrača koje sam gledao. Podjeća me na Gutija - okružen izvikanijim imenima a bio konstantniji od svih njih. A golovi su mu Inzaghijevski al donose bodove :lol: :lol: :lol:

Forma je super što veliš - samo nek potraje i nek Bog čuva onog Coquelina. :)
Dobro ti si valjda jaci sa zivcima od mene,mene vise od promasaja zivcira ponasanje poslije promasaja,to nesto puse,to nesto gleda u nebo,to se nesto krevelji,ko da su se bogovi urotili protiv njega pa je promasio ono sto ne bi Sasa Matic,dobijem neobjasnivu potrebu da ga spucam kroz tv kad bi kako mogao :mrgreen:

to na stranu,u skok duelima je odlican,lijepo spusta loptu za saigrace s obzirom da i nije narocito visok i to mu je veliki plus

sumnjam da cu ikad zagotiviti ali eto dok zabija kako tako mogu tolerisati :mrgreen:
Post Reply