Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ajatolah_ wrote:@missko
Valjda taj investitor neće samo dati pare za dionice i otići, već će nastaviti ulagati, pošto je njemu kao suvlasniku u interesu da klub stane na noge. Volio bih čuti u kojoj mjeri Adidas i Audi finansiraju Bayern... doduše, s obzirom na trenutno stanje kod njih, i ne trebaju im neke ogromne finansijske injekcije.
Ma bice odlicna tekma u to ne sumnjam, Gladbach je sada u velikom naletu, stvorila im se sansa za LP i nastojat ce da nas dobiju, golovi ne bi trebali izostat.
Naletih na ovu fotografiju Odma mi kroz glavu prodju one pa pomalo i podcjenjvačke izjave igrača RM,da će proći itd..Kad ono Haso uze loptu i..............................
dinooh wrote:Bit ce tesko u petak Bayernu, neka X izvuce i ja zadovoljan, jer Gladbach igra kod kuce a znamo kakav je ove sezone kod kuce
Evo sastav:Neuer-Lahm Boa Dante Alaba Thiago Ribery Gotze Muller Mandzo
Eh sad protiv Red bula je puhalo u odbrani mozda se Pep odluči za Martineza pa 4-2-3-1,a mozda prilku dobije i Robben,pa 4-1-4-1.Dajte imamo "našu temu".Ružiće nas groove i sir Vella
RB Leipzig bi mogao ostati bez licence za 2. Bundesligu iz razloga sto DFL odlučuje o tome, a ne DFB.
Prema trenutnom statutu kluba članovi kluba nemaju ovlasti koje zahtjeva DFL, a uprava je vec počela raditi na tome da kroz novi statut da ovlasti članovima kako bi sve bilo u skladu sa zahtjevima DFL-a.
Bilo bi steta da ne dobiju licencu s obzirom da su se donedavno osnovali a stoje finansijski dobro, volio bi ih vidjeti jer planiraju puno toga ukoliko se plasiraju u cvajtu.
groove wrote:frankfurt zeli produziti ugovor sa vehom.
a ako ne produzi - mozda je on schalkeov novi trener?
Oni s ublehe na ublehu!!! Nisam nimalo impresioniran Vehom, povlacio se po milion klubova, a slabo gdje da je imo fajde. Osvojio prvenstvo sa Stuttgartom, kont'o sam da ce bas solidnu trenersku karijeru imati, a ono lik od tog momenta propada.