Da se razumijemo, žao mi ga je i fakat mi je drag lik, ali ako je istina da je vrijeđao studente i prijetio im, onda je zaslužio NEKI oblik kazne. Sada, kako bi to na nekom drugom faxu ištlo, ne znam ali kod nas... ko će ga znati.
Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
-
bull21
#5426 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Ma treba pričekati i da objave to. Ja sam navikao na našem faxu da nikome i ničemu ne vjerujem jer znam kako je. Kažu jedno, rade drugo. Kako sam shvatio, Khan je sam rekao da je će dati otkaz. Sutra je sjednica na kojoj se očekuje da ga Merima ispita i on je (valjda) najavio da će dati otkaz na toj sjednici. Valjda je i on, nakon što su ovo studenti rekli, počeo sa vrijeđanjem i prijetnjom i da ga zato ustvari hoće sankcionisati.
Da se razumijemo, žao mi ga je i fakat mi je drag lik, ali ako je istina da je vrijeđao studente i prijetio im, onda je zaslužio NEKI oblik kazne. Sada, kako bi to na nekom drugom faxu ištlo, ne znam ali kod nas... ko će ga znati.
Žalosno je da jednog profesora vrijeđaju balavci i da se prema ponašaju k'o da je sad sa grane siš'o.
- sheilak
#5427 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
da, slažem se da treba sacekati. takodjer i za kaznu. ali jednom je nekako morao reagirati, s obzirom na nepoštivanje/omalovažavanje koje mu je velik broj studenata iskazivao, makar i iza ledja.
a dobar je profesor koji je barem malo nastojao podučiti te studente, navikle na srednjoškolski sistem obrazovanja.
a dobar je profesor koji je barem malo nastojao podučiti te studente, navikle na srednjoškolski sistem obrazovanja.
-
aaam
#5428 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
da li se moze pojedinac koji ne studira na filozofskom faksu prisutvovati nastavi ceskog jezika??
- trcicu trceci
#5429 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
mozeaaam wrote:da li se moze pojedinac koji ne studira na filozofskom faksu prisutvovati nastavi ceskog jezika??
- number_one
#5430 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Je li moguce jednopredmentno studirati sociologiju ili se ona mora kombinirati sa nekim drugim odsjekom?
-
Ambrozija
#5431 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Moze jednopredmetnonumber_one wrote:Je li moguce jednopredmentno studirati sociologiju ili se ona mora kombinirati sa nekim drugim odsjekom?
-
muzicar_iz_parka
#5432 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Jeli moguće da se malo sredi zgrada fakulteta sa vana, stvarno ružno da su ona slova poodpadala i fasada. A da ne pričam kako okolo izgleda inače.
- number_one
#5433 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Ok, hvala na odgovoru.Ambrozija wrote:Moze jednopredmetnonumber_one wrote:Je li moguce jednopredmentno studirati sociologiju ili se ona mora kombinirati sa nekim drugim odsjekom?
- Afanasi_94
#5434 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
sredi je ako ti već smetamuzicar_iz_parka wrote:Jeli moguće da se malo sredi zgrada fakulteta sa vana, stvarno ružno da su ona slova poodpadala i fasada. A da ne pričam kako okolo izgleda inače.
- Zatamnjena stakla
#5435 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Ma đeš to čovjeku reć!?Afanasi_94 wrote:sredi je ako ti već smetamuzicar_iz_parka wrote:Jeli moguće da se malo sredi zgrada fakulteta sa vana, stvarno ružno da su ona slova poodpadala i fasada. A da ne pričam kako okolo izgleda inače.
- Afanasi_94
#5436 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
samo sam mu odgovorilaZatamnjena stakla wrote:
Ma đeš to čovjeku reć!?
- Zatamnjena stakla
#5437 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Samo postove nabijaš.
- Afanasi_94
-
dorkcic
#5439 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Ima li kakvih novosti o ovome?bull21 wrote:Ma treba pričekati i da objave to. Ja sam navikao na našem faxu da nikome i ničemu ne vjerujem jer znam kako je. Kažu jedno, rade drugo. Kako sam shvatio, Khan je sam rekao da je će dati otkaz. Sutra je sjednica na kojoj se očekuje da ga Merima ispita i on je (valjda) najavio da će dati otkaz na toj sjednici. Valjda je i on, nakon što su ovo studenti rekli, počeo sa vrijeđanjem i prijetnjom i da ga zato ustvari hoće sankcionisati.
Da se razumijemo, žao mi ga je i fakat mi je drag lik, ali ako je istina da je vrijeđao studente i prijetio im, onda je zaslužio NEKI oblik kazne. Sada, kako bi to na nekom drugom faxu ištlo, ne znam ali kod nas... ko će ga znati.Žalosno je da jednog profesora vrijeđaju balavci i da se prema ponašaju k'o da je sad sa grane siš'o.
-
bull21
#5440 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
U decembru bi trebala biti odluka. I Khan je us*ao motiku maksimalno. Sada kako kažu, neće ništa biti. Niti će njega kazniti, niti će šta biti studentima prve godine, niti će šta biti studentici koja ga je prijavila (i koja je ispravno postupila).
Iskreno se nadam da će ga kazniti za ono što je napisao. E da, evo vam isječci maila pa... uživajte
Iskreno se nadam da će ga kazniti za ono što je napisao. E da, evo vam isječci maila pa... uživajte
I to predaje studentima...You reptiles better do it, before things further escalate in my 'tribal mind' and my 25 years of martial arts training look for you personally. Alhamdulillah, 15 of u reptiles at a time I will send to dentists with broken jaw bones.I suggest that u all accursed whores try this on Monday, or utter your bloody word of apology.
these savages with no concept of honour in them, I am warning, appear on Monday with verbal apology or get ready for my tribal mind to explode
I even heard the word 'bitch' used, whoever has used it is given birth and brought up by bitches......
These monsters with their serpent like tongues, hollow hearts, diseased minds, ugly and distorted faces and unverifiable origins have courage to talk against the nobility of truth! Let these male and female whores
However my boiling hot tribal mind and my otherwise rarely used fighting skills are desperately looking for u ass holes to break your jaw bone in a manner that never again u will b able to pronounce the word 'bitch' again in your life.
- P308
#5441 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Zar ga nisi branio prije nekoliko danabull21 wrote:U decembru bi trebala biti odluka. I Khan je us*ao motiku maksimalno. Sada kako kažu, neće ništa biti. Niti će njega kazniti, niti će šta biti studentima prve godine, niti će šta biti studentici koja ga je prijavila (i koja je ispravno postupila).
Iskreno se nadam da će ga kazniti za ono što je napisao. E da, evo vam isječci maila pa... uživajte![]()
I to predaje studentima...You reptiles better do it, before things further escalate in my 'tribal mind' and my 25 years of martial arts training look for you personally. Alhamdulillah, 15 of u reptiles at a time I will send to dentists with broken jaw bones.I suggest that u all accursed whores try this on Monday, or utter your bloody word of apology.
these savages with no concept of honour in them, I am warning, appear on Monday with verbal apology or get ready for my tribal mind to explode
I even heard the word 'bitch' used, whoever has used it is given birth and brought up by bitches......
These monsters with their serpent like tongues, hollow hearts, diseased minds, ugly and distorted faces and unverifiable origins have courage to talk against the nobility of truth! Let these male and female whores
However my boiling hot tribal mind and my otherwise rarely used fighting skills are desperately looking for u ass holes to break your jaw bone in a manner that never again u will b able to pronounce the word 'bitch' again in your life.
-
bull21
#5442 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Branio sam ga dok ovo nisam pročitao i dok nisam čuo da je lik pravio razne probleme na faxu (deranje i glumatanje face pred studentima ne bi li napravio kakvu scenu, zahtjevanje da se studentica koja ga je prijavila smijeni sa pozicije predstavnika studenata i tako to). Da si Tito i da si mi uber zanimljiv (što nije), prvo ide poštovanje a ja ga trenutno prema tom čovjeku nemam ni mrve.
A rekoše mi i da su glasine istinite...
A i ovo uredno glumatanje žrtve mi ide na živce.
A rekoše mi i da su glasine istinite...
A i ovo uredno glumatanje žrtve mi ide na živce.
-
dorkcic
#5443 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
- Zatamnjena stakla
- Afanasi_94
#5445 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
I onda napadaju predstavnicu V godine koja ga je prijavila i traže da se ona smijeni, smiješno. Na šta sve nećemo naići na ovom fakultetu.
-
tagomago
#5446 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
mog'o si nam i prevest ovobull21 wrote:U decembru bi trebala biti odluka. I Khan je us*ao motiku maksimalno. Sada kako kažu, neće ništa biti. Niti će njega kazniti, niti će šta biti studentima prve godine, niti će šta biti studentici koja ga je prijavila (i koja je ispravno postupila).
Iskreno se nadam da će ga kazniti za ono što je napisao. E da, evo vam isječci maila pa... uživajte![]()
- P308
#5447 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Osim sto vrijedja ljude kojima se obraca na najgori moguci nacin na kraju kaze da ce iskoristiti svoje borilacke vjestine da ih polomitagomago wrote:mog'o si nam i prevest ovobull21 wrote:U decembru bi trebala biti odluka. I Khan je us*ao motiku maksimalno. Sada kako kažu, neće ništa biti. Niti će njega kazniti, niti će šta biti studentima prve godine, niti će šta biti studentici koja ga je prijavila (i koja je ispravno postupila).
-
tagomago
#5448 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
e hvala
a jest, on baš i izgleda k'o da bi nekog izmlatio 
- Zatamnjena stakla
#5449 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Jeb'o mater ja bi' ga saček'o 
-
Mahabharata
#5450 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
Je li se moguće ispisati sa fakulteta ako nisi bio član biblioteke? Mora li se vaditi ona potvrda iz biblioteke da ništa ne duguješ?