English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vaučer
#5426 Re: English Premier League
Jones je na Hodgsonovoj shit-listi skupa s Coleom, Koncheskym, Jovanovićem i Poulsenom.
Premasne plaće za ništa, svi do jednog.
Doni drugi vratar za ovu sezonu jer mladi mađar Gulacsi ide na posudbu.
- BHF_Manijak
#5427 Re: English Premier League
Ma Adlera dovesti i rijesen problem!vaučer wrote:Jones je na Hodgsonovoj shit-listi skupa s Coleom, Koncheskym, Jovanovićem i Poulsenom.
- vaučer
#5428 Re: English Premier League
Adler je overkill za drugog golmana, ionako se Pepe rijetko ozljeđuje, a ovaj mali mađar je vrlo perspektivan golman.
- BHF_Manijak
#5429 Re: English Premier League
Pa konto sam da Adlera gurne u prvu...vaučer wrote:Adler je overkill za drugog golmana, ionako se Pepe rijetko ozljeđuje, a ovaj mali mađar je vrlo perspektivan golman.
- vaučer
#5430 Re: English Premier League
BHF_Manijak wrote:Pa konto sam da Adlera gurne u prvu...vaučer wrote:Adler je overkill za drugog golmana, ionako se Pepe rijetko ozljeđuje, a ovaj mali mađar je vrlo perspektivan golman.
- BHF_Manijak
#5431 Re: English Premier League
Sto sta fali, po meni kvalitetniji golman od Reine, a mladji dosta, no to je sad stvar ukusa... 
- samo malo reloaded
#5432 Re: English Premier League
Modric vjerovatno prelazi, do jucer se kleo na vjernost kokoskama, vec danas "mozda odem na pripreme sa Tottenhamom, ali to ne znaci da cu ostati i naredne sezone". Fergi ga je odavno kaparisao kao zamjenu za Skulsa (sto bi rek`o Suko ili je Muratovic, ko bi vise popamtio)belafonte wrote:Prema Telegraphu, Chelsea zainteresovan za trojac Modrić-Sanchez-Neymar, 90 miliona funti lagano cash out, trebao bi minimalno jedan doći, a možda i dvojica, Sanchez će vjerovatno u Barcu, al eto čeka se Hiddink još par dana pa da se krene lagano u shopping sa pika karticom
Mislim da ce i Neymar na Old Traford, ako Fergi stvarno potjera Berbatova.
- art vandeley
#5433 Re: English Premier League
Ma kakav Neymar
, vjerovatno ce u napad doci Erik torres Mexicanac
, a nema razloga niti potrebe da se Berbatov protjeruje
. Nije ni na koji nacin suprostavio i pobunio SAF-u .
- belafonte
#5434 Re: English Premier League
Pa hoće li ko u Chelsea ?samo malo reloaded wrote:
Mislim da ce i Neymar na Old Traford, ako Fergi stvarno potjera Berbatova.
aa drame ManU će kupiti Younga, povući par igrača sa posudbi i to je to, prava pojačanja će praviti Chelsea i City ovo ljeto...
- samo malo reloaded
#5435 Re: English Premier League
Ma Fergi je i tu (oko transfera) car, Chelsea, Liverpool, sad City, Arsenal, uvijek barataju sa brat bratu 50 imena koje ce dovesti, onda se otocki mediji o tome raspisu ko mameni, a Fergi iznese dva tri imena koje zeli, i dovede ih, i uzme titulu.
A vi ostali kupujte po desetoricu godisnje
i mijenjate trenera svako godinu dvije (jedino se Wenger drzi, mada vise nikome nije jasno kako)
A vi ostali kupujte po desetoricu godisnje
- vaučer
#5436 Re: English Premier League
Pa Ferguson mora zamjeniti četiri igrača ovo ljeto na koje više ne može računati (VDS, Scholes, Hargreaves i Neville). Mimo tog sumnjam da će naročito ulagati u momčad, ipak treba namiriti Glazere prvo.
- belafonte
#5437 Re: English Premier League
Ma i ja kontam moraju se Glazeri namirit, može SAF tražiti pojačanja, ali sad će se malo promjeniti situacija, Young i De Gea su mu vrh...
Hoće li ovo Jones u Liverpool, lik je beton, po meni novi Terry...
Hoće li ovo Jones u Liverpool, lik je beton, po meni novi Terry...
- belafonte
#5438 Re: English Premier League
Jao preokreta, ovo boli....Sky Sports sources understand Phil Jones is not heading for Anfield but is in fact having a medical ahead of signing a five-year deal with Manchester United. We'll bring you more details as we get them.
Znači Young, Jones i De Gea što se tiče ManU-a...
- vaučer
#5439 Re: English Premier League
Sky Sports understands 
- belafonte
#5440 Re: English Premier League
Rijetko kad bude misunderstand, ustvari ne znam da je ikad bilo...
- vaučer
#5441 Re: English Premier League
U pravu su, nažalost.
Od svih mladih igrača ovom am se najviše nadao/radovao.
Žao mi je ako smo picajzlali oko nekoliko miliona, druga stvar naravno ako je igrač htio u ManU.
A dobro, idemo dalje.
Od svih mladih igrača ovom am se najviše nadao/radovao.
Žao mi je ako smo picajzlali oko nekoliko miliona, druga stvar naravno ako je igrač htio u ManU.
A dobro, idemo dalje.
- Jack Be Nimble
#5442 Re: English Premier League
Ja ocekujem da ce Modric u Man U za pare + Berbatov. Ili Berbatova Bayern umjesto Miroslava.
- smoki_choko
#5443 Re: English Premier League
ako mislis na klosea, on je potpisao za lazioJack Be Nimble wrote:Ja ocekujem da ce Modric u Man U za pare + Berbatov. Ili Berbatova Bayern umjesto Miroslava.
- Jack Be Nimble
#5444 Re: English Premier League
Zato kazem Berba bi mogao u Bayern. Dobar je on, moze se iz njega izvuci dvije solidne godine.smoki_choko wrote:ako mislis na klosea, on je potpisao za lazioJack Be Nimble wrote:Ja ocekujem da ce Modric u Man U za pare + Berbatov. Ili Berbatova Bayern umjesto Miroslava.
- vaučer
#5445 Re: English Premier League
Vijest dana je da su indijski Venky piletina vlasnici Blackburna shvatili da Phil Jones valjda nešto i vrijedi i sad odbijaju poslati papire u Manchester zahtjevajući ni manje ni više nego 25 miliona funti.
Ovo i priče one slanju ponude za Ronaldinha...
Ovo i priče one slanju ponude za Ronaldinha...
- ja.neron
#5446 Re: English Premier League
mogu oni tražiti i 100 miliona ali u ugovoru stoji da je 16 miliona cijena za otkup Phil Jones-vog ugovora
- vaučer
#5447 Re: English Premier League
To sad odvjetnici gledaju valjda.
Ovi tvrde da to dozvoljava samo pregovore s igračem, ali ne garantira transfer.
Prema nekim navodima i Arsenal i Liverpool su bili spremni platiti tu otkupnu cijenu.
Uglavnom Venky su najluđi vlasnici
Prema nekim navodima i Arsenal i Liverpool su bili spremni platiti tu otkupnu cijenu.
-
The Realist
#5448 Re: English Premier League
Ne treba im zamjena za Nevillea, pa taj ne igra već godinama, a imaju zamjenu, ali za ostalo im treba.vaučer wrote:Pa Ferguson mora zamjeniti četiri igrača ovo ljeto na koje više ne može računati (VDS, Scholes, Hargreaves i Neville). Mimo tog sumnjam da će naročito ulagati u momčad, ipak treba namiriti Glazere prvo.
-
The Realist
#5449 Re: English Premier League
Ja ne znam kakva je ta klauzula i da je to postojalo. Kako se mogu na to vaditi. Ono, ponudi 16mio da se dogovoriš sa igračem, a poslije ćemo mi tražiti 25miovaučer wrote:To sad odvjetnici gledaju valjda.
Mislim da i Jones hoće u United, te da to još više daje prevagu u korist Uniteda.
Ne znam je li ovo sve uopšte istina, ali kako piše i savjetnici Blackburna pokušavaju gazdama objasniti da to tako ne ide i da ga moraju pustiti za tu cijenu:
Venky's football advisers are understood to be attempting to resolve the impasse by making it clear to the Indian owners that the clause, inserted into Jones' contract when he agreed an extension to his terms in February, enables a transfer to take place at the cost of the escape clause. There are no fears at United that the transfer is in any doubt.
- vaučer
#5450 Re: English Premier League
Pa naravno da ga moraju pustiti i da Jones hoće u United.
Bile su ponude od tri tima, momak je odabrao klub i dogovorio se.
Zato i jesu najluđi
Venky 4evah!
Bile su ponude od tri tima, momak je odabrao klub i dogovorio se.
Zato i jesu najluđi
Venky 4evah!